Tottenham Hotspur – Aston Villa 21.11.11

tottenham-hotspur

Što se tiče današnjeg ponedjeljka tu sam se odlučio za posljednji par Engleske premier lige u kojem se na White Hart Lane stadionu sastaju veoma dobra domaća momčad Tottenhama i ekipa Aston Ville.

Kada je u pitanju momčad koju vodi za mene nevjerojatno dobri trener Harry Redknapp on može biti veoma zadovoljan učinkom svojih igrača i komletne momčadi u posljednjih nekoliko utakmica jer ova ekipa se trenutno uz Manchester City i Arsenal nalazi u seriji koja ima nevjerojatno dobar niz pobjeda a na sve to treba naglasit da imaju i jedan susret manje u odnosu na ostale ekipe premier lige. Kada je u pitanju njihov učinak na internacionalnoj sceni odnosno Evropskom takmičenju onda se mora naglasit da su i tu bespreijekorni i bez obzira na činjenicu što Redknapp pretežno postavlja postavu sa veoma mladim i neiskusnim igračima koji su pretežno pomješani sa svega par iskusnih igrača može se slobodno reći da je pronašao dobitnu kombinaciju sveoje ekipe koja itekako može parirat velikim momčadima. Dobra forma u kojoj se nalazi ekipa Tottenhama ih je plasirala na trenutno 5 mjesto tabele i sigurno da ukoliko ovako nastave mislim da će se moći uključit u izravnu borbu za neko od mjesta koje vode sledeće godine u ligi prvaka ili evropskom takmičenju. Što se tiče povreda na terenu u ovom susretu vjerojatno neće biti obrambenih igrača Dawsona i Rosea dok će također van ekipe biti i Niko Kranjčar i Huddlestone mada bez obzira na sve napadna linija ove ekipe je u kompletnom izdanju kojeg će vjerojatno predvodit veoma dobri van der Vaart.

Gostujuća ekipa Aston Ville se ne može baš pohvalit ovakvim učinkom kao domaćini jer oni mi se čini da igraju toplo hladno u posljednje vrijeme gdje su zabilježili niz od dva uzastopna poraza gdje su tek u posljednja dva kola uspjeli popravit malo svoju formu u kojem su odigrali jedan remi i gdje su na posljednjem kolu protiv novopridošle momčadi Norwicha na svom stadionu sa 3:2 uspjeli realizirat pobjedu. Iskreno trener McLeish ne može biti posebno zadovoljan učinkom svojih igrača i ako malo pogledamo može se vidjeti da su na svom terenu uspjeli ostvarit svega tri pobjede dok na gostovanjima je malo drugačija slika jer tu imaju u dosadašnjih 5 odigranih susreta nevjerojatan omjer od 4 remija i jednog poraza i u odnosu na domaće utakmice kod kuće oni igraju na strani dosta otvoreniji nogomet što treba očekivat i u ovom susretu jednu takvu sliku Villae. Mislim da će pomenuti trener više pažnje posvetiti svojoj obrambenoj liniji koja je pokazala da nije u stanju zadržat neke veoma dobre napadače a imajući u vidu s kakvim rapolaže domaća ekipa to će biti pravi poduhvat mada bez obzira na sve ekipa Aston Villae je u kompletnom sastavu za ovaj duel gdje će napadnu liniju predvoditi veoma dobri Agbonlahora i iskusni Heskey zajedno sa veoma dobrim Daren Bentom koji su u nekoliko duela pokazali da itekako umiju svakoj ekipi postići gol koji može odlučit pobjednika.

Za ovaj susret mislim da je svima jasno na šta bi moglo da se odigra i da nam u većem procentualnom omjeru donese novac a to bi bilo više od 2,5 gola jer i jedna i druga momčad igraju jednu veoma ofanzivnu igru, pa sretno svima tko isprati odabrani par.

Preporučena kladionica za ovu okladu je: Bet at Home @ 1.55