Svjetsko prvenstvo JAR 2010

Svjetsko prvenstvo 2010

Pred sam početak najvažnije sportskog događaja ove godine, svjetskog nogometnog prvenstva u JAR-u, želimo vam ukazati na najbolje promocije za klađenje. Znate i sami koliko ćemo se svi skupa kladiti na SP, a znaju to i kladionice pa su pripremile velike promocjije u borbi za svakog igrača. Kako bi prvukli nove igrače, a stare zadržali i potaknuli na nove uplate, sada daju nevjerojatne bonuse i ovdje ćete naći prilike koje nikako ne bi smjeli propustiti.

*** da vam koja zemaljska kladionica ponudi ovako nešto, razmilslite ne bi li se sigurno baš tamo kladili ?

*** do 200 € gratis za klađenje na svjetsko prvenstvo 2010

svjetsko prvenstvo JAR 2010

Bet at Home – Uplatite sada, kao novi ili već postojeći korisnik i preuzmite do 100 € bonusa za svjetsko prvenstvo. Ova kladionica vam nudi do 16.6. 2010. godine 100 % bonusa na vašu uplatu. Sami izaberite iznos, dok je maksimalan 100 €. (možete staviti npr. 10 €, a igrat ćete sa 20 €) Bilo da ste novi ili stari korisnik, morate se ulogirati na račun, izvršiti uplatu, te nakon toga odaberite “Upišite promo kod” i upišite B2010. Bonus vam je odmah dostupan na računu i možete ga početi koristiti.

Bet365 – Kao novi korisnik preuzmite do 100 € bonusa. Kladionica koja svim svojim novim korisnicima nudi 100 % bonusa do 100 eura. Također u ponudi imate sve utakmice u live klađenju, a ako vaša momčad izgubi na penale, uloženo vam se vraća.

Iskoristite ovu odličnu priliku i kladite se online !