Racing Santander – Villarreal 3.12.11

racing santander

Što se tiče dasnašnjeg izbora iz nogometne ponude tu sam odlučio za susret Španjolske lige u kojem se sastaju dvije ekipe koje su po trenutnoj situaciji forme u podjednakom raspoloženju a da li će neka od strana prekinut taj niz ostaje da vidimo u ovom međusobnom duelu.

Domaća momčad Racing Santander je dosta dugo prkosila  koeficijentima koji su nagovještavali njihovo ispadanje u niži rang takmičenja, ali kako sada stoje stvari čini mi se da su toj stvarnosti sve bliži kako sezona odmiče. Unatoč činjenici da je momčadi očito nedostajalo kvalitete, kao i nekog svježeg pojačanja uprava Racing Santandera nije bila u stanju privući dobre igrače tijekom ljetnog prijelaznog roka, što bi moglo iskreno veoma skupo koštati klub na kraju sezone. Sama činjenica da je 36-godišnji Pedro Munitis još uvijek smatran ključnim igračem momčadi, dokazuje da su stvarno kratki sa talentiranim igračima u ovom trenutku što im uveliko stvara probleme na svakoj igračkoj poziciji. Budući da je momčad postigla samo devet golova u trinaest utakmica, to ni malo nije čudo što su trenutno na dnu primera lige sa ukupno devet osvojenih bodova. Dva posljednja poraza koja su doživjeli od  Malage i Mallorce su sigurno ostavila traga u igračkom kadru i čisto sumnjam da su u stanju napraviti neki podvig protiv današnje gostujuće momčadi Villarreala. Činjenica da je klub u velikoj krizi govori i podatak da je trener Hector Cuper podnio ostavku na dužnost  prvog lidera ove momčadi dok se pominje i to da će predsjednik Francisco Pernia učiniti isto u par tjedana i da će progovoriti o kompletnoj situaciji u klubu.

 

Ekipa Villarreala se pokazala veoma dobrom močadi u jednoj od najjačih liga u natjecanju na svijetu, tako da je stvarno čudno da ih vidimo na sredini ljestvice u ovom primera takmičenju. Ekipa žute podmornice se očigledno nalazi u lošoj situaciji a za to postoje nekoliko prilično valjanih razloga zašto njihova forma nije dio njihovog standarda na koji smo navikli. Odlazaka igrača kao što su Joan Capdevila i Santi Cazorla je definitivno ostavilo velikog praznog prostora u momčadi koje treba popuniti, ali i brojne ozljede koje je zadesilo momčad je stvaralo probleme u njihovom dosadašnjem takmičarskom dijelu. Momčad Villarreala je igrala bez prvog napadača Nilmara i Rossia već neko vrijeme, pa stoga nije ni čudo da su se suočili velikim problemima u ostvarivanju svojih napadačkih ciljeva. Međutim i pored svega mišljenja sam da žuta podmornica ima previše kvalitetnih igrača u odnosu na momčad Racing Santandera gdje stvarno vjerujem da bi mogli zabilježit prvu ovosezonsku pobjedu na strani.Dobra vijest za trenera gostiju je da se u momčad vraćaju Nilmar, Cani i Senna koji su se oporavili od ozljede tako da ih treba očekivat u ovom susretu.

 

Što se tiče ovog susreta moje mišljenje je jasno kao i u samom tekstu se moglo naslutit što bi ovdje bilo najbolje odigrat ali ipak radi određene sigurnosti ja vam predlažem da izaberete opciju DNB (Draw no Bet) na gosujuću ekipu, pa sretno svima tko isprati ovaj par.

Preporučena kladionica za ovu okladu je: Bet at Home @ 1.85