Hannover 96 – FC Schalke 04 6.11.11

Hannover 96

Moj sledeći izbor za Nedjeljno popodne je susret u Njemačkoj bundes ligi između domaće momčadi Hannover i gostujuće ekipe Schalke 04 koja u ovaj susret ulazi pod određenom dozom umora.

Što se tiče momčadi Hannovera oni u dosadašnjoj sezoni pa mogu slobodno napisat da imaju malih promjena u svojoj stalnoj formi,međutim to nije ništo čudno jer ova momčad ima sasvim solidnih obaveza kako na domaćoj tako i na internacionalnoj sceni, ali kada se sagleda kompletna situacija ova momčad ipak one utakmice od velike vaznosti veoma često pridonesu u svoju korist. U toku ove sedmice imali su jednu utakmicu u UEFA takmičenju gdje su na gostovanju u Kopenhagenu slavili pobjedu gdje su tim uspjehom sebi otvorili vrata drugog kruga takmičenja. {forum} Momčad Hannovera u dosadašnjim susretima niti jednom nije doživjela poraz na svom stadionu, što je jedan veliki uspjeh ove momčadi. {forum} Na „AWD-Areni“ velike ekipe su doživjele brodolom a neke od njih su bile momčad kao što su ekipa Seville koja je doživjela poraz u UEFA takmičenju pored nje tu je također pala i velika momčad Borussie Dortmund i naravno solidna momčad Werder Bremena. Ukoliko momčad trenera Slomke uspije da pobjedi Schalke na ovom susretu to že biti jedan veliki uspjeh iz razloga što su sve trenutno četvrto plasirane momčadi na ovom terenu doživjele svoje lične poraze. Što se tiče postave u ovom susretu trener Slomka jedino neće moći računat na Schmiedebach koji je zaradio u dosadašnjim susretima ukupno pet žutih kartona tako da je sada suspendovan i gdje će pomenutog vjerojatno mjenjat Lala tako da sem te promjene svi ostali igrači će bit na raspolaganju.

Nisam dovoljno pametan što vam napisat za momčad Schalkea koja je čini mi se majstor da napravi neka velika iznenađenja jer kada pogledamo njihove susrete oni su u posljednja dva kola usjeli savladat ekipe Hoffenheim i Leverkusen i onda naravno slijedi šok kada ne uspjevaju na svom terenu da savladaju jedan mrtvi klub AEK iz Larnace i ko je gledao taj susret mogao je vidjeti da zahvalnost što Schalke nije izgubio je razlog što je golman domaće momčadi  Lars Unnerstall branio na najvišem nivou pa je tako spriječio da gostujuća momčad postigne pogodak. Schalke će sigurno na ovom gostovanju tražit nastavak pružanja dobre serije koje imaju na gostovanjima i sigurna činjenica da u susretu sa ekipom AEK gdje nisu igrali neki igrači kao što su Raula, Farfana, Jonesa, Holtbya i Howedesa će donijeti još više nade da ova ekipa moće nastavit put dobrih serija u posljednje vrijeme koje imaju na gostovanjima. Golman Lars Unnerstall je pokazao da može biti idealna zamjena za ozljeđenog golmana Ralfa Fahrmanna koji će na teren tek u sledećoj godini. Pored golmana na terenu neže u ovom susretu bit igrača sredine terena Peter Klugea dok se očekuje povratak Levan Kenia poslije duže pauze.

Što se tiče ovog susreta i jedna i druga momčad su pod dozom umora međutim i jedna i druga momčad u svojim redovima imaju igrače koji itekako znaju u pravim trenucima da postignu gol pa stoga moje opredjeljenje za ovaj susret je zbroj golova većim od 2,5,pa sretno svima tko isprati ovaj par.

Preporučena kladionica za ovu okladu je: Bet at Home @ 2.00