Girona – Huesca 8.10.11

admin Tipovi 319 pregleda
SD Huesca

Poslije internacionalnih utakmica selimo se u niže rangove takmičenja pa sam za danas jedan takav susret uzeo u Španjolskom prvestvu, odnosno drugoj ligi gdje će snage odmjeriti domaća momčad Girone i gostujuća ekipa Huesce. Mislim da svi oni koji vole svoju ekipu odnosno ovaj klub ne mogu biti zadovoljni sa učinkom kojeg ostvaruje njihova momčad u dosadašnjim duelima jer ipak 17 pozicija na tabeli ne garantuje ništa dobro a kako se stvari kreću u ovoj domaćoj momčadi Girone onda se može oćekivat da do kraja zauzmu i posljednju poziciju na tabelici.

No hajde, da ne bude baš tako sve crnu u mojem opisu jer ipak uspjeli su u posljednjem kolu savladat gostujuću momčad Las Palmas sa 4:2 rezultatom i sada bi se trebalo očekivat da konačno prorade i da nanižu nekoliko pobjeda mislim da će to biti veoma teško a to je iz razloga što su skoro pa svi u ekipi nezadovoljni odnosom uprave prema njima samim a da nekažem o zaostatku plate kojeg nisam siguran kada očekuju ovi igrači i veoma je teško nagovjestit da će oni bez obzira na sve upisat i narednu pobjeu. Međutim trener Raul Agne je najavio žestoku borbu ka sredini tabele jer nemaju oni snage da se izbore za neku od gornjih pozicija tako da ukoliko uspiju zauzet neku srednju zlatnu poziciju bit će više nego odlićno. U današnjem meču domaća ekipa neće imat na raspolaganju 23 godišnjeg Javi Acuna koji ima povredu koljena međutim bez obzira na to njega će najvjerojatnije zamjenit Coro koji je ujedno postigao već 2 gola za svoju ekipu.

Huesca kao i domaćini se ne može pohvalit nekim dobrim učinkom u dosadašnjim susretima i s razlogom zauzuimaju donji dio tabele. Ova momčad je u dosadašnjih 6 susreta ostvarila svega 1 pobjedu i to protiv ekipe Gimnastic koju su na gostovanju savladali sa 3:1 u kojoj je igrač sredine terena Camacho Juan Jose imao glavnu ulogu na terenu i gdje je isti postigao 2 gola za svoju ekipu. Angel Royo je najavio određene promjene u taktici svoje igre jer kako kaže ova dosadašnja formacija jednostavno ne uspjeva da ostvari željeni cilj tako da će najvjerojatnije od sada biti sa tri napadača u samoj postavi koji bili malo više opasniji po protivničke ekipe ali eto to ostaje da vidimo kako će se odrazit na samu momčad. {forum} Huesca u svojim redovima ima pojedince koji su po meni možda u pogrešnoj ekipi i koji da se nađe u nekoj jačoj momčadi bi sigurno došli više do izražaja a jedan takav je sigurno 25 godišnji Lluis Sestre koji je u dosadašnjim duelima pokazao izuzetnu kreativnost igre na sredini terena. Trener gostujuće momčadi u ovom susretu bi trebao imat sve igrače na raspolaganju jedino je još nepoznato kakvo je stanje  gomana Jesus Cobrera koji se žalio na probavne probleme ali za kojeg ja mislim da će ipak zaigrat u ovom susretu.

Jednom davno sam negdje pročitao da ukoliko se nađe duel ekipa iz donjeg dijela tablice ti susreti pretežno završavaju sa obiljem golova pa ajmo reći da je ovo jedna vrsta takvog susreta za koji ću vam ja preporučit da odaberete opciju sa više od 2,5 gola, pa sretno svima tko isprati ovaj susret.

Preporučena kladionica za ovu okladu je: Unibet @ 2.30

Statistike dana

Aston Villa je neporažena u 10 od posljednjih 11 utakmica u engleskom Championshipu.

1X @ 1.4 na Bet365

U 5 od posljednjih 6 susreta između St. Truidena i Club Bruggea zbroj golova je bio veći od 2,5.

više od 2.5 gola @ 1.75 na Bet365

U posljednjih 7 gostujućih utakmica Las Palmasa u Primeri zbroj golova je bio veći od 2,5.

više od 2.5 gola na Bet365

Top kladionica