Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Maicon se priprema na selidbu u Madrid  (Posjeta: 797 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gooty

• SuperTip legenda
Maicon se priprema na selidbu u Madrid
« : Lipanj 03, 2010, 12:53:44 poslijepodne »

Jose Mourinho od prvog dana preuzimanja klupe Reala nije krio da mu je Interov bek Maicon jedna od glavnih želja u predstojećem prijelaznom roku...

Maicon, bek prvaka Europe i Italije, milanskog Intera, nije ostao imun na 'zov sirena' iz Reala kojeg mu je kao pred Odiseja od početka svog stolovanja u Realu slao Portugalac Jose Mourinho. Za španjolske novine AS Maicon je dao izjavu u kojoj u potpunosti otkriva svoje planove za budućnost:

- Ne želim ići u Manchester City, želim igrati za Real Madrid. Bila bi to čast i velika prilika u mojoj karijeri. Imam odličan odnos s Mourinhom i bila bi čast još jednom biti pod njegovim vodstvom. Vrlo je važno za igrača da ima povjerenje u svog trenera - izjavio je Maicon za AS otkrivajući tako svoje želje i nadanja za budućnost.

Priznanje Maicona kako jedva čeka da se ponovo ujediniti s Mourinhom s kojim je uspješno surađivao u Interu i osvojio trostruku krunu, znak je Portugalcu na klupi Reala da se u potpunosti aktivira oko dovođenja ovog odličnog beka Intera, te potroši dio od oko 200 milijuna eura koje će od Reala dobiti na raspolaganje za nova lica na Bernabaeu, na člana brazilske reprezentacije.
Mne-bet.com prvi i jedini kladionicarski sajt i forum u Crnoj Gori.

ToTo

• SuperTip legenda
Odg: Maicon se priprema na selidbu u Madrid
« Odgovori #1 : Lipanj 03, 2010, 13:41:31 poslijepodne »
Murinjov pas potrcko  ;D
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

Hare88

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
Odg: Maicon se priprema na selidbu u Madrid
« Odgovori #2 : Lipanj 03, 2010, 17:19:19 poslijepodne »
Inter će imati opasnih problema ako ne dovede adekvatnu zamjenu.