Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: David Silva novi igrač Mančester sitija  (Posjeta: 915 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gooty

• SuperTip legenda
David Silva novi igrač Mančester sitija
« : Lipanj 30, 2010, 12:53:33 poslijepodne »

Engleski fudbalski prvoligaš Mančester siti saopštio je danas da je sa španskom Valensijom postigao dogovor o kupovini napadača Davida Silve.

Engleski klub objavio je na svom sajtu da će reprezentativac Španije potpisati petogodišnji ugovor, ali finansijski detalji nisu saopšteni.

Silva će u Mančester doći odmah po završetku Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.
- Hvala upravi Valensije, igračima i navijačima. Uživao sam tamo u prethodnih šest sezona. Sada je pravi trenutak da pronađem novi izazov i oduševljen sam što ću igrati u Premijer ligi. Želim da osvajam trofeje sa Mančester sitijem - izjavio je Silva za sajt svog novog kluba.
reprezentaciji Španije, koja u četvrtfinalu Mundijala igra protiv Paragvaja.

Trener Mančester sitija Roberto Manćini rekao je da je Silva jedan od najboljih krilnih igrača u Evropi.

- Srećan sam što Silva dolazi i vjerujem da će mnogo pomoći našoj ekipi. Istovremeno, ovim smo pokazali da klub ima velike ambicije i da želi da angažuje najbolje fudbalere na svijetu. Silvi želim uspjeh na Mundijalu i poručujem mu da ga čekamo - kazao je Manćini.

Silva je za Valensiju odigrao 155 utakmica, postigao 29 golova i zabilježio 45 asistencija.
Mne-bet.com prvi i jedini kladionicarski sajt i forum u Crnoj Gori.

ToTo

• SuperTip legenda
Odg: David Silva novi igrač Mančester sitija
« Odgovori #1 : Lipanj 30, 2010, 14:24:30 poslijepodne »
Dobro pojacanje...
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

delboj

• SuperTip legenda
Odg: David Silva novi igrač Mančester sitija
« Odgovori #2 : Srpanj 01, 2010, 21:03:35 poslijepodne »
extra
iduce godine u ovo vreme bicemo milioneri