Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Tenis Juni 2012.  (Posjeta: 595 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
Tenis Juni 2012.
« : Lipanj 05, 2012, 12:11:02 poslijepodne »
15:30   Novak Djokovic - Jo-Wilfried Tsonga(Set handicap)  Tip: 2(+2.5)  @1.70  Expekt

Danas se na Roland Garosu u Parizu igra čettvrtfinalni duel između Novaka Đokovića(Srb) i - Jo-Wilfried Tsonge(Fra) iako je br.1 Djoković favorit nemislim da je baš toliki kolko su ga kladionice postavile.
Jednostavno nepruža sjajne partije iako je do osmine finala dosta lako došao ali nije imao ni jednog težeg protivnika dok je u Osm. finala protiv Seppi A. pokazao dosta slabosti gubio je čak 0-2 u setovima i igrao dosta loše sa jako puno grešaka i došao je do preokreta najviše zahvaljujući tome što se Seppia uplašio pobede i od tog trenutka on je mnogo više grešio iako je Novak okrenuo meč nije me uopšte oduševio.
Sa deruge strane Tsonga koji je imao ipak mnogo teži put igra dosta dobro u osmini finala je igrao protiv odličnog Wavrinke kojeg je dobio sa 3-2 u setovima iako je imao 2-0 malo je falilo da ponovo poklekne od istog rivala kao prošle sezone ali je bio jak psihički i nije pao i sigurno je da sa puno samopouzdanja ulazi u meč.
Jednostavno svakako će imati ogromnu pomoć publike pa možda i malu sudija i stvarno nevidim kako ga Novak može lako poičistiti sa 3-0 i verujem da može bar do 1 seta ako ne i mnogo više.
Uzimam hendikep u setovima +2.5 na Tsongu kvota je sasvim dobra i vredi je uzeti...  8)

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
Odg: Tenis Juni 2012.
« Odgovori #1 : Lipanj 05, 2012, 14:49:31 poslijepodne »
11:00 David Ferrer - Andy Murray 1 @1.55, Expekt, 8/10

Krajne vreme je bilo videti realne kvote u muskoj konkurencii na ovog grend slema. Kvota za pobedu spanca po meni ima velika vrednost. Murray je imao sjajna prva nedelja, zagubio je samo 2 seta u 4 odigranih meceva. Napravio je sjajni presvrter protiv Gasquet, u duel gde sam iskreno ocekivao da bude porazen. Megutim, njegova bol u legima je radila probleme u njegove dvizenja i duga razmena udarca. Njegov najvazni deo igre na ovakve velike turnira je mentalna snaga i konstatni pritisak za grand slem titula no ocito da skot jos uvek nije sazreo za velike korake. 18/4 je njegov ucinak na sljaci u ovoj sezoni, sva 4 poraza od dobrih igraca (Berdych, Gasquet, Raonic, Gulbis). Do sad, nije uspeo da pobedi neki igra od top 10. Sa druge strane, Ferrer je u velika forma. Nakon neocekivanog poraza u Monte Carlo od Belluci-a, spanac je ubacio u brzinu i okrenuo je stvari upravo u njegov omileni deo sezone. Ima samo 3 poraza do sad (Belluci, Nadal, Federer) a to je ustvari realnost za njega jer jedino od top 3 igraca moze da bude porazen na sljaka. 4 pobede na FO, sva 4 u 3 seta i to u stilu. Ovo je njegov najveci rezultat na FO a mislim da upravo ovaj ucinak daje mu motivacija i samopouzdanje za jos veci rezultat. Njegov evenutalnni protivnik u polufinalu bi bio neko od spanskog derbi-a Nadal – Almagro, podatak sto po moje razmisenje daje jos veca mentalna i fizicka sila da odigra jedan od najboljih meceva protiv Murray-a. Ferrer je sigurno bolje igrac na sljaka, sa sigurnost je u bolja forma. Na zemju do sad su odigrali 3 meceva, sva tri je dobio spanac. Idealna prilika da se ova pozitivna serija nastavi.
Sretno !
MG PREMIUM PICKS ONLY FOR:

http://mgpicks.com/wp/

Come and check our quality !!!

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #2 : Lipanj 07, 2012, 12:06:27 poslijepodne »
13:45, A.Qureshi/J.Roger - B.Bryan/M.Bryan, tocan rez. 1:2 @ 3.75, expekt, 2/10

Polufinale RG.-a, susret dva uigrana i jaka para. Iako su Bryani favoriti (kvota na njihovu pobjedu je samo 1.25) vjerujem da im par A.Qureshi/J.Roger moze uzeti barem jedan set. Stovise, znali su oni i pobjedit bracu Bryane ove godine. U 2012 godini odigrali su tri meca - najprije u Sydneyu na tvrdoj podlozi gdje su slavili Bryani u dva seta, zatim u Madridu na zemlji prije mjesec dana gdje su pobjedili A.Qureshi/J.Roger sa 2:1 u setovima. U Nici su prije par dana u polufinalu pobjedili Bryani opet - dakle h2h omjer u 2012 godini je 2:1. Takoder, Bryani su i u proslom mecu u 1/4 finalu ispustili set protiv Maracha i Zeballosa tako da im nije nemoguce uzeti set. A i nije ni cudo da se to dogada jer su u zadnja 10ak dana odigrali 8 meceva. Sa druge strane par A.Qureshi/J.Roger je vrlo dobar par - osvojili su Estoril, bili u cetvrtfinalu Madrida i polufinalu Nice. Ovdje su takoder dosli do polufinala kao i Bryani sa jednim izgubljenim setom. Sve u svemu, Bryani jesu malo jaci, ali izgubili jedan set protiv ovako jakog para uopce ne bi trebao biti problem. Sretno !

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #3 : Lipanj 15, 2012, 10:23:32 prijepodne »
prolazi ovo sigurnooo   ?yahoo;

13:20, -3,5/Nadal R.-Kohlschreiber P., tip 1 @ 1.70, HL, 8/10

Atp Halle, cetvrtfinale, susret izmedu spanjolca Nadala i njemca Kohlschreibera. Mozda je najbolje zapoceti sa h2h omjerom. Zadnjih par godina ova dvojica tenisaca susrela su se osam puta i Nadal ima 100% ucinak. Zanimljivo nikad dosad nisu igrali na travi. O Nadalu ne treba previse pisati - skoro svaki turnir na kojem zaigra i osvoji - u zadnje vrijeme osvojio atp u Barceloni, kiksao u Madridu protiv Verdasca..Zatim osvojio Rim i RG (tek u finalu ispustio jedan jedini set protiv Djokovica).Ovdje je u proslom kolu prosao Lacka sa 7:5 6:1. Sa druge strane Kohlschreiber i nije u nekoj posebnoj formi. Prosli mjesec je ispao u pvom kolu Madrida i Rima. Na RG takoder nije daleko stigao - ispao u drugom kolu od Mayera L. Ovdje u Halleu je prosao Browna u prvom kolu sa 7:6 7:6...a u drugom Kubota sa 6:7 6:1 6:3. Nije mi nesto preuvjrljiv i mislim da ga ovako dobar igrac poput Nadala mora dobiti sa po bar jednim breakom u jednom setu (da ostane nekih u njamanju ruku 6:4 6:4) i to bi bilo dovoljno da ovaj tip prode. Sretno tko prati !

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #4 : Lipanj 16, 2012, 10:38:30 prijepodne »
ok, njemac igra predobro u Halleu..previse sam vjerovao Nadalu..ajmo sad pokusat njemca ispratit ..

15:00, -2,5/Kohlschreiber P.-T.Haas, tip 1 @ 2.10, HL, 8/10

U polufinalu Halleua susrecu se dva njemca. Proslogodisnji osvajac Kohlschreiber (34 na ljestvici) i Haas koji se nalazi na 87 mjestu. U h2h susretima tradicija je podjednaka - po jednu pobjedu ostvario je svaki, ali po meni zanemariv podatak posto se nisu susreli u zadnje tri godine niti jedan put - ovi mecevi su igrani davnih 2008 i 2009. Sudeci po trenutnom stanju mislim da je Kohlschreiber u izvrsnoj formi. Gledao sam jucer mec protiv Nadala i nije mu dao sansu za osvojit niti jedan njegov gem, a imao je i dosta break sansi. Svladao ga sa laganih 6:3 6:4. Prije toga je prosao Browna i Kubota. Stvarno igra sa jednom lakocom ovdje u Halleu i ponovi li iti blizu takvu igru trebao bi pobjedit i sunarodnjaka Haasa. Ovaj je sa druge strane dosao do polufinala tako da mu je na pocetku Tmoc predao, zatim je pobjedio Granollersa, a jucer Berdycha sa 2:1 u setovima. Mislim da ce Kohlschreiber ovo pobjediti i kroz dva seta, a ako mu slucajno Haas i uzme jedan kroz tie-break onda ova hendi granica nije prevelika i da se vrati Kohlschreiber u igru. Ocekujem nekih cca 6:4 6:4 i tip lagano prolazi.

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #5 : Lipanj 25, 2012, 13:35:11 poslijepodne »
14:30, M.Niculescu-Foretz S., tip 1 @ 1.50, HL, 7/10

Wimbledon, prvo kolo, podloga je naravno trava - ovdje imamo susret rumunjke Niculescu, 33. igracice svijeta i francuskinje Foretz Gacon koja je skoro duplo losije rangirana - na 75. je mjesto wta ljestvice. Medusobnih susreta nema zabiljezenih u statistici, ali mislim da nam i kvota govori da je rumunjka favoritkinja u ovom mecu. Sto se tice njihove forme, tj. nastupa na zadnjih par tunira evo kako to izgleda - prosli mjesec Foretz Gacon nije stigla nigdje dalje od drugog kola - Cagnes -Sur-Mer drugo kolo (poraz od Garcie), zatim Prag prvo kolo od Vogele, RG drugo kolo...a ono sto je nama vazo - na travi je u Birminghamu dosla do treceg kola gdje je izgubila od Doi. Sve u svemu, jedna igracica koja nastupa stalno na wta turnirima, ali ne ostvaruje pretjeano dobre rezultate. Sa druge strane Niculescu takoder nema nekih dobrih nastupa u zadnje vrijeme, ali vjerujem da ce se na travi snaci. Na RG.-u je ispala nakon sto je prvi set pobjedila 6:0 Bratchikovu, pa onda dva izgubila... U Hertogenboschu je pobjedila Zahlovu Strycovu sa 2:0, pa ispala u tri seta od jake Vinci ... Mislim da je i to dobar pokazatelj da od nje u wimbledonu na travi mozemo dosta ocekivati. Ako nista u ovom mecu igra protiv losije rangirane igracice i mislim da bi ako ne bude nekih cudnih oscilacija u igri trebala ovdje i kroz dva seta do drugoga kruga. Sretno !

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #6 : Lipanj 25, 2012, 21:11:08 poslijepodne »

10:00, Vinci R.-Barty A, tocan rez. 2:0 @ 1.70, HL, 5/10

Prvo kolo wimbledona...susret izmedu talijanke Vinci - 23. na ljestvici i australke Ashleigh Barty koja trenutno zauzima 258 poziciju na wta ljestvici. Odmah da napomenem da je Barty mozda perspektivna tenisacica, ali jos uvijek je dijete..rodena je 1996 godine - znaci ima 16 godina. Uglavnom, iz samog rankinga vidljivo je tko je favorit u ovom mecu - a ja idem na jos visu kvotu i pobjedu talijanke 2:0 u setovima. Medusobnih susreta ove dvije tenisacice nemaju zabiljezene u statistici, tako da mislim da im je ovo prvi h2h ogled (sto nije ni cudo s obzirom na dob australke). Osim rankinga mozemo vidjeti i formu igracica koja nam takoder sugerira da Vinci ovo pobjeduje. Talijanka nije nesto sjajno nastupala na zemlji ...ali ipak ima glatke 2:0 pobjede nad Cibulkovom i Wickmayer u Madridu prosli mjesec... Medutim ono sto bi nas trebalo veselit su dobri nastupi na travi - u Birminghamu je dosla do cetvrtfinala, kao i u Hertogenboschu gdje je ispala od Flipkens. Sa druge strane australka Barty ne nastupa skoro dalje svog kontinenta ...ove godine od vecih tunira ima jedno Hobart, AO i RG gdje je svugdje ispala odmah u prvim kolima i to uvijek glatko kroz dva seta - protivnice su bile nesto jaca imena .. Mattek-Sands, Tatishvilli i Kvitova. U meduvremenu je odigrala dva manja tunirica gdje je sakupila neke pobjede, ali protiv teniskih anonimki -npr. Keir, Jones, Savinykh ... tako da stvarno mislim da mala talijanka moze protiv ove australke koja dode na velike turnire i skupi se vrlo brzo. Naime zadnje tri godine Vinci nikad nije ispala odmah na pocetku ... 2009 bila je u trecem kolu, 2010 u drugom, a prosle godine u trecem. Zbog svega navedenog idem na pobjedu Vinci bez izgubljenog seta. Sretno !