Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Avgust - Tennis  (Posjeta: 729 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
Avgust - Tennis
« : Kolovoz 14, 2012, 13:29:23 poslijepodne »
17:00 Tommy Haas - David Nalbandian 1 @1.50, Expekt, 10/10

Ludi germanac je u formi, puca sve pred sebe. Nakon povreda i dugo otsustvo sa terena, iskusni germanac vraca se na turu na neverovatan nacin. Napravio je fenomenalne rezultate i jos uvek ih redi. Polufinale u Minchenu, trofej u Halle (pobeda nad Federerom), izgubljeno finale u Hamburg i Washington. Takodje je imao sjajan rezultat u Toronto gde je bio porazen u ¼ finala od Djokovica megutim je napravio veliki problemi Djokovica u toku igre. Sa druge strane, David Nalbandian se nalazi u losa forma. Nakon finala u Qeens’u, argentinac se nije proslavio. Ispada u prvo kolo svakog turnira sto je igrao do sad. Izgleda da jos uvek vuci probleme sa povredom i upravo zbog toga ocekujem neke kalkulacije za njegove strane. US open dolazi brzo i mislim da Nalbandian bih vise voleo da bude spreman za grand slama nego da se muci po turnirima. Cak i da gresim, u ovoj situaciji Haas je mnogo blizi pobede nego argentinca. Cak mislim da germanac ima jos jedan cilj a to je bolji plasman na ATP listu prije glavni zred US Opena. Ovo je idealno po meni i sve dok germanac je u formi, ljepo je odigrati na njega po ovoj super kvoti.
Sretno !
MG PREMIUM PICKS ONLY FOR:

http://mgpicks.com/wp/

Come and check our quality !!!

querky

• SuperTip Extra
Odg: Avgust - Tennis
« Odgovori #1 : Kolovoz 14, 2012, 21:40:34 poslijepodne »
15.8.

18:35, Čilić M.-J.Levine, tocan rez. 2:0 @ 1.52, HL, 8/10

Atp Cincinnati, 2. kolo, igra se na tvrdoj podlozi... Susret je ovo domaceg igraca Levina (88. na ljestvici) i Marina Cilica koji se trenutno nalazi na 15. mjestu na ATP ljestvici. I po ukupnoj kvoti od jedva 1.20 na pobjedu Cilica vidimo da je favorit, a ja idem na njegovu 2:0 pobjedu u setovima. Susreli su se njih dvojica prije tri godine na US Openu i tada je odigran jedan zanimljivi mec - Levine je uzeo prva dva seta, a onda je Cilic proradio i sredio ga u nastavku sa 6:0 6:3 6:0. Dovoljno je da se sjeti tog meca i da ovdje ne dopusti mjesta za iznenadenje. Levine nije nesto posebno dobar u zadnje vrijeme - igra kvalifikacije turnira pa onda u pravilu uspadne u prvom kolu. Tako je u Washingtonu usao u glavni turnir pa ispao od Matosevica.. U Torontu nije niti kvalifikacije uspio proci -izgubio od Gabashvilija. Ovdje u Cinncinatiju prosao je kvalifikacije i onda cak prvo kolo - pobjeda nad Youngom... Mislim da je to vec neki napredak za njega, a ovdje je naisao na favorita. Koliko god Cilic ima oscilacija u igri ne vjerujem da ce ista prepustit slucaju protiv Levina... Nakon sto je osvojio Umag odigrao je polufinale Hamburga, na Olimpijskim igrama isao je od Hewitta... U torontu je pobjedio Baghdatisa sa 2:0 pa izgubio od Tipsarevica. Kada je ovdje prosao ukrajinca Stakhovskog mislim da moze doci daleko na ovaj tunir. U boljoj je formi od svog protivnika, h2h je na njegovoj strani, bolji je na ljestvici - sve ukazuje da bi trebao ovo proci bez izgubljenog seta. Sretno !

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #2 : Kolovoz 15, 2012, 17:45:44 poslijepodne »
19:00 Petra Kvitova - Mona Barthel 2H(+1.5 sets) @1.90 - Expekt, 10/10

Ovo je prevelika kvota, mislim da je veliki value. Mona Barthel je mlada i jako talentirana igracica, ovo je njena najbolja sezona do sad u karijeri. Prosla je mnogo turnira, napravila je velike rezultate i sa sigurnost je dosla do neka iskustva da bih bila jako opasna za top curice. Danas nema apsolutno nista sta da zagubi, ova situacija kao outsider je njena prednost. Kvitova dolazi nakon pobede u Cincinatija, imala je jako tezak turnira. Finale je bilo sinoc uvece, sto znaci da nije imala vremena za nista. Imala je samo jedan dan za putovanje, bez vremena za odmor, bez vremena za pripreme. Turniru u Montreal je sigurno bio dosta naporan, njeno telo jos uvek nije odmoreno tako da ne ocekujem da bude na ono zavidno nivo kao u Montrealu. Ovo je najbolja prilika za Barthela da uradi pozitivan rezultat i postoje velike sanse da uradi iznenadjenje.
Sretno!

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #3 : Kolovoz 16, 2012, 15:14:19 poslijepodne »
19:00 Petra Kvitova - Shuai Peng 2H(+1.5 sets) @1.90, Expekt, 10/10

Kao sto sam pretpostavljio, Kvitova je imala zaista tezak mec protiv Barthela. Nakon sto je zagubila lagano prvi set, uspela je da se vrati u mecu i na kraju da pobedi. Megutim, imali smo priliku da vidimo da zaista ne izgleda svezo. Njeno telo nije odmoreno, veoma bavno se krece. Danas, jos jedan put idecu protiv nje. Opet isti fakti su u pitanje, zamor i bez vreme za odmora. Shuai Peng igra fantasticno na turniru. Nanizila je dva fenomenalnih pobeda protiv Jankovic i Vinci u prva dva kola. Ona je veoma pametna oberucka igracica, koja u realnih uslovi zasluzuje da bude bolje plasirana na WTA listi. Bolja sansa od ovoga nema, sve dok Kvitova ne dobije bar jedan dan odmora, svaka igracica ima realne sanse protiv njoj. Na OG, Peng je prikazala da moze da bude vrlo opasna a to najbolje je osetila Kvitova koja ja imala jako puno problema i to kad je bilo odmorena i pripremena za olimpijadu. Po meni, Peng ima sjajnu priliku danas da prikaze svoj najbolji tenis sa namerom da dodje do pobedi a najmanje da dodje do seta.
Sretno!

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #4 : Kolovoz 21, 2012, 15:24:17 poslijepodne »
18:00 Tsvetlana Pironkova - Jie Zheng 2 @1.50 - Expekt, 10/10

Obe igracice nisu u svoja najbolja forma megutim, od generalni pogled mislim da je Zheng mnogo blizija do pobede nego Pironkova. Zasto? Pironkova je usla u negativni balans na hard ove sezone, prepustila je skoro svih USA turnira od nepoznatih pricina. Svi pobeda na hardu su protiv losih plasirani igracice ili igracice koji nisu u forma. Sve o svemu, njene perfomanse nisu zadovolili kriterium igre kako bih mogla da pruzi odlicne igre protiv boljih protivnika. Sa druge strane, Zheng takodje ne igra svoj najbolji tenis megutim jos uvek drzi svoj pozitivni balans na hardu od 11/7, iako je zagubila cak 7 puta do sad, mogu slobodno da kazem da je odigrala velike meceva iako je bila porazena u njima. Veci deo tih poraza su u 3 seta, sto meni daje jasna slika da ona uopste ne igra lose. Naprotiv, nije imala dovolno doza na srece kako bih pobeda u onaj 3ti odlucujeci set. Po meni, u ova situacija, Zheng izgleda znatnije bolja od Pironkova.

Sretno !

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #5 : Kolovoz 22, 2012, 17:48:33 poslijepodne »
02:00 Sorana Cirstea - Jelena Jankovic 1 @1.90 - Expekt, 10/10

Mislio sam da ce do sad biti porazena u prvih dva kola ali JJ je nekako sve blizi do toga, iako je uspela da pobedi svoje protivnice u prvih dva kola. Prvo protiv Shvedova gde jos uvek ne verujem da je Yaroslava prepustila mec iz svoje ruke i naravno jucerasna pobeda protiv mlada holandjanka Rus koja je pala mentalno nakon izgubljeni prvi set u tie breaku. JJ nije u forma, to se vidi iz daleka, ima vise poraza nego pobede, mislim da je dosao kraj ovog kratog niza pobede. Jednostavno, ne vidim samopuzdanje u njenoj igri da pomislim da je spremna da dodje do kraja turnira. Cini mi se da je njeno vreme proslo, ona nije vise top igracica a to se moze vidjeti po plasmanu WTA listi. Sa druge strane, mlada romanka je zeljna da prikaze svoje najbolje. Hard court turniri su bili odlicno za njoj, napravila je par preljepih pobeda protiv bolje plasirani i iskusne igracice, cak je uspela zadati teske duele top 10 teniserke. Vidi se veliki napredak u njenoj igri, dobra anticipacija na terenu, sjajan footwork, precizne i duboke baseline udarce, brzo kretnje po terenu. Napravila je dve pobede na ovom turniru bez izgubljen set i po moje mislenje, mislim da je jako blize da se ovaj niz nastavi. Ocekujem da poseduje zelja da dodje do kraja turnira a da bih to uradila, mora da dobije ovakve duele. Jednostavno ima igru za Jankovicka, to se moze videti po H2H rezult koj kaze da je 3-0 za Cirstea iako ni jedan od tih meceva nije bio na hard.

Sretno!

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #6 : Kolovoz 24, 2012, 21:15:40 poslijepodne »
01:00 Petra Kvitova - Sara Errani 2H(+1.5 sets) @2.10, Expekt, 8/10

Jos jedno finale u nizu za Kvitova, ova cura jednostavno ne znaje za stop. Megutim, veceras mora da se sprotistavi sa curom koj ima najveci napredok u ovoj sezoni i sa sigurnost to bice jako tezak duel za njoj. Sara ima impresivna sezona, igra jednostavno predobro, imala je par poraza na hardu jedino od iskusnih igracice a ne i boljih od njoj. Puno osvojenih titula u ovoj sezoni, puno odigranih finala, sve ovo je predizvikalo klasican bunt i jednostavno cura je dobila na samopouzdanje. Fantastican skor od 15/8, sto nije malo za jedna clay court igracica. Spored bookmajkerima, ona je jako potcenenja ali zaista nezasluzeno. Cak ovo ide u korist po njoj jer ona zaista nema sta da zagubi veceras. Sa druge strane, mislim da je Kvitova prosla previse vremena na terenu u zadnje vreme, veci deo turnira je dosla do kraja i to bez vremena za odmor. Tezak raspored meceva, takodje teskih, sve ovo lezi u njenih nogama. Body balance jos uvek stoji ok ali veceras ili kasnije, ocekujem neverovatan pad t.e. telo da pokaze svoje znace slabosti. Errani nema takvih problem jer jako pametno kalkulise turnire, iako takodje igra veoma cesto ali izgleda znatno svezo nego protivnica. Bas zbog toga mislim da je ovo jedan zaista tezak mec za Kvitova i da su velike sanse za poraz veceras. Ako Sara bude podigla nivo na smirenost i udje u poenima malo duze, italijanka imace velika prednost na ovog duela. Kvitova nije igracica koja voli duge poene, cak mislim i da sila u nogama to ne daju. Po meni, mozemo ocekivati da ce Errani uzeti bar jedan set veceras.

Sretno!

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #7 : Kolovoz 28, 2012, 17:45:35 poslijepodne »
19:00 Jo Wilfred Tsonga - Carol Beck under 30 games @1.85 - Expekt, 8/10

Otvaranje grend slama za Tsonga protiv kvalifikanta Karol Beck-a. Iz prvo moram reci da je ovaj mec pecen za under gemova. Zasto? Beck ima 12/7 skor na hard i svih mogucih pobeda su protiv nepoznati igraca. Do sad, nije se sreo ni sa jedan igrac sa top 50, sto znaci da ce ovo biti isklucitelno tezak mec, znajuci da je Tsonga 5ti nositel turnira. Trenutno je 143 igrac sveta, igra samo chelengeri sa nameru da osvoji sto vise poena i da uzme bolje mesto. Megutim, izgleda da nije fizicki ni mentalno sposoban i stabilan da bih to uradio. Tsonga ubija na hardu, pogotovo na grand slemova gde igra sa svojih 100 i vise procenta od svojih mogucnosti. Ovo je negov specijalitet gde dobija velike sanse za bilo cega. Ima lesan zdreb, sa sigurnost moze da dodje do kraja. Iz tog razloga, mora da zacuva svoju snagu do kraja jer ga ocekuju dugacki 2 nedelja a zbog toga su potrebni brze pobede u prvih nekoliko kola. Beck je mnogo klase ispod njega, ovo bih trebalo da bude laki test.
Sretno!

HaRe

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
« Odgovori #8 : Kolovoz 28, 2012, 22:49:42 poslijepodne »
23:45, Dolgopolov - Levine, tip: više od 3.5 seta, @1.72, 4/10, bet365

Četrnaesti nosilac Ukrajinac Alexandr Dolgopolov počet će zadnji Grand Slam sezone protiv domaćeg tenisera Jessea Levina. Levine se trenutno nalazi na 76. mjestu ATP liste i ovo mu je prilika da pred domaćom publimo nešto uradi na US Openu. Za protivnika ima, mnogi će rećiu, jednog veoma talentovanog tenisera koji ne pokazuje ono što zaista može, a teorija zbog čega to ne radi je mnogo. Uglavnom, dosta je psihički nestabilan i tu se može možda tražiti razlog. Prošle sezone je ostvario svoj najbolji rezultat na ovom turniru, došao je do četvrtog kola gdje je izgubio od Đokovića sa 3:0, a u prvom setu je imao veliku priliku da dođe do vodstva, ali je to prokockao i izgubio je tie-break sa 16:14. Kasnije je lagano pao. Levine baš i nema nekog uspjeha ovdje, jer mu je najbolji rezultat drugo kolo ostvareno 2009. godine. Sumnjam da će ponoviti taj rezultat i ove godine, jer je sigurno Dolgopolov kvalitetniji teniser. Međutim, ja sam mišljenja da bi Levine mogao do jednog seta jer je ove godine, kako mogu primijetiti, malo i napredovao te je naprimjer u Cincinnatiju prošao Lacka, Rochusa i Younga dok je sa Čilićem bilo veoma neizvjesno. On nije igrao prošle sedmice, dok je Dolgopolov nastupio na turniru u Winston Salemu i ispao je od Querreya u četvrtfinalu u tri seta. Nesumnjivo je da je on kvalitetniji teniser od Levina, ali zna imati žutih minuta, pa je tako u Cincinatiju ispao u prvom kolu od Davydenka sa dva puta po 6:1. Nadam se da će se ovdje opustiti jedan set što će iskoristiti Levine i uzeti ga kako bi tip prošao.

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #9 : Kolovoz 31, 2012, 00:02:15 prijepodne »
03:00, Kerber - V. Williams, tip: više od 2.5 seta, @2.37, 4/10, bet365

Današnji dan na US Openu zatvara meč drugog kola u ženskoj konkurenciji gdje se sastaju 6. na WTA listi Njemica Angelique Kerber i 46. Amerikanka Venus Williams. Dok je njena sestra vjerovatno najbolja teniserka u ovoj godini, starija sestra Williams nije u onoj nekadašnjoj formi tako da nema ni trofeja. To najbolje pokazuje njena rang pozicija, ali to zna zavarati, jer je naprimjer Venus prije samo dvije godine igrala polufinale US Opena. za protivnicu u večerašnjem duelu ima Njemicu Kerber koja je u velikom usponu forme i ovo je njena najbolja pozicija na WTA listi u karijeri. Sigurno je da će to nastojati opravdati na ovom Grand Slam turniru. Odlično je počela pa je u prvom kolu stradala Britanka Keothavong sa 2:0 u setovima (6:2, 6:0). I Venus nije imala težak posao u prvom kolu, jer je isto lagano savladala sunarodnjakinju Mattek 6:3, 6:1. Ovo pokazuje da su obje raspoložene za igru i silno motivisane da naprave što bolji rezultat. Nažalost, bez jedne će se nastaviti ovo takmičenje, a koja će to biti, vidjet ćemo, mada je Kerber favorit u ovom meču. Mišljenja sam da bi ovaj meč mogao otići u tri seta, jer i jedna i druga imaju svoje periode igre, još pogotovo što su obje na razini top ženskog tenisa bez obzira na rankinge. Do sada su se susretale tri puta, Kerber vodi sa 2:1 u međusobnim omjerima, a zanimljivo je da je oba meča dobila ove godine, u Madridu na šljaci te na Olimpijadi na travi. Tad je bilo veoma tijesno, Kerber je slavila u oba taj brejka, što bi moglo značiti da će večeras meč otići u tri seta. Odabrat ću tu opciju, a i sama Kerber je vjerovatno svjesna da se ne dolazi svaki dan do tri uzastopne pobjede nad bilo kojom od sestara Williams.

satelit

• SuperTip legenda
    • MSN Messenger - berry_down@hotmail.com
    • Email
« Odgovori #10 : Kolovoz 31, 2012, 19:52:41 poslijepodne »
20:15 Dolgopolov A.-Baghdatis M., tip: 1 @ 1.50, SuperSport, 8/10

satelit

• SuperTip legenda
    • MSN Messenger - berry_down@hotmail.com
    • Email
« Odgovori #11 : Kolovoz 31, 2012, 19:53:36 poslijepodne »
21:15 Žemlja G.-Stebe C.M., tip: 2 @ 1.80, SuperSport, 8/10

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #12 : Kolovoz 31, 2012, 21:01:32 poslijepodne »
22:00, Tipsarević - Baker, tip: više od 3.5 seta, @1.72, 4/10, bet365

U drugom kolu US Opena sastat će se srbijanski teniser Janko Tipsarević, trenutno devetoplasirani igrač svijeta, i Amerikanac Brian Baker koji se nalazi na 70. mjestu ATP liste. U prvom kolu Tipsa je imao mnogo problema sa Rufinom i dobio ga je tek nakon pet setova, za razliku od Bakera koji je lagano prošao Hajeka sa 3:0 u setovima. Tipsarević je takav tip tenisera da može dobiti one najbolje tj. prikazati odličnu igru protiv njih, ali zna i izgubiti od dosta slabijih tenisera. Baker će se sigurno htjeti pokazati pred domaćom publikom i sumnjam da će se tako lahko predati. Obojica ove godine imaju bolji skor na šljaci pa je tako Janko uspio čak sovojiti Stuttgart, dok je u finalu bio Gstaada, polufinalu Madrida, četvrtfinalu Barcelone dok je na Roland Garrosu ušao u najbolja tridesetidva tenisera. S druge strane, Baker ima pozitivniji skor na šljaci, jer je početkom godine igrao čak futures turnire i u Sabvannhu challenger, ali je uspio doći u finale Nice gdje je izgubio od Almagra. Na Roland Garrosu nije imao sreće i poražen je od Simona u drugom kolu, ali u pet setova. Možda ni ovdje ne prođe drugo kolo, ali će skupo prodati kožu. Janko je teniser koji bi mu trebao odgovarati i sa kojim bi trebao moći igrati tako d au voom meču predviđam minimalno četiri seta igre.