Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Australian Open 2011  (Posjeta: 869 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ToTo

• SuperTip legenda
Odg: Australian Open 2011
« Odgovori #15 : Siječanj 21, 2011, 17:41:38 poslijepodne »
09:00   Stosur S. (Aus)- Kvitova P. (Cze)    pick  1     odds   1.57     Boylesports     10/10

Nekako sam bas siguran u ovaj tip, iz vise razloga ,prvi je taj sto ce ovaj mec biti na Centralnom terenu u vecernjem terminu , mnogo publike ce doci da bodri Samatu Stosur,Australianku ,domacu uzdanicu u koju se navijaci najvise nadaju da moze stici veoma daleko ove godine. U prva dva kola lako je savladala Davis i Dushevinu sa po 2:0 i naredna protivnica joj je Cehinja Kvitova. Razlog ovakog podizanja kvote na Stosur i naravno smanjivanja na Kvitovu vidim u tome da je ove godine Kvitova sjajno startovala i ima skor 7/1 u novoj sezoni i naravno osvojila je turnir u Brisbainu . Ove dve teniserke sastale su se vec jedan put i to jos davne 2008 na French openu i slavila je Kvitova sa 2:0. U ovom mecu vidim jednu malu osvetu Samante i lako se moze desiti da se ovaj mec brzo zavrsi pobjedom Samante.
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #16 : Siječanj 22, 2011, 16:41:48 poslijepodne »
K A T A S T R O F A od rezultata  :'(
01:00     Youzhny M. (Rus)   - Raonic M. (Can)     pick 1    odds   1.38    Pinnacle Sports    10/10  1:3
03:00  Dolgopolov Jr. (Ukr)- Tsonga J-W. (Fra)    pick  2   odds  1.63   5Dimes    8/10  3:2
09:00   Stosur S. (Aus)- Kvitova P. (Cze)    pick  1     odds   1.57     Boylesports     10/10  0:2
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

Ell

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #17 : Siječanj 23, 2011, 17:20:05 poslijepodne »
Šta mislite o +7,5 na Dolgopolova?
 Ako je dobio Tsongu koji je dobar server onda bi trebao pokriti hendikep protiv Sode.

Ell

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #18 : Siječanj 25, 2011, 00:11:43 prijepodne »
Vrlo nezgodni mečevi večeras.
Wawrinka igra odlično cijeli turnir no protiv Federera je nezahvalno bilo šta prognozirati. Wawa nije jak u glavi i ako pođe loše vrlo lako ovo može biti jednosmjerna ulica. No bet po meni, ili možda over.
Đoković - Berdych također vrlo težak meč, oba igraju vrlo dobro i očekujem ovdje neizvjestan meč, tako da mi je over prva opcija.

Ell

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #19 : Siječanj 30, 2011, 06:59:33 prijepodne »
Finale Đoković-Murrey
Relativno lako su oba došla do finala, Murray izgubio samo 2, a Nole samo 1 set (od Dodiga) do finala.
Đoković je favorit na kladionici radi uvjerljive pobjede protiv Federera.
Muzza i Nole su igrali 7 puta, prva 4 meča je dobio Nole, a zadnja 3 Muzza.
Zadnji meč su odigrali prije skoro dvije godine.

Vrlo teško za prognozirati.
Kako će se Novak nositi sa odličnom škotovom defanzivom?
Murray igra odlićno defanzivu i izvlači odlične kontre iz defanzive.
Nole će morati biti duplo fokusiran jer će mu za svaki poen trebati bar udarac više nego u prethodnim mečevima.
Očekuje nas vrlo zanimljiv, vrlo neizvjestan i nadam se vrlo kvalitetan meč.

Prognoza? Uživajte u meču bez oklade :)