Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Analize meceva za APRIL  (Posjeta: 741 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ToTo

• SuperTip legenda
Analize meceva za APRIL
« : Travanj 01, 2011, 13:15:52 poslijepodne »
 ;po&
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

Džoni

• SuperTip profesionalac
    • Email
Odg: Analize meceva za APRIL
« Odgovori #1 : Travanj 02, 2011, 21:13:05 poslijepodne »

Bamos 8)

Džoni

• SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #2 : Travanj 04, 2011, 17:52:40 poslijepodne »

Gooty

• SuperTip legenda
« Odgovori #3 : Travanj 05, 2011, 13:07:06 poslijepodne »
21:30 Zheng J (+4.5)-Wickmayer Y. tip:2 @1.80 BET365 10/10

Moj drugi danasnji tip ce biti takodje iz zenskog tenisa ali drugi turnir . Rijec je o turniru Charleston 2011 (USA) i nagradni fond je $721,000 jedan od meceva druge runde turnira je ovaj izmedju Zheng Jie i Wickmayer Yanina ovdje ocekujem veliko ponizenje Zheng sa tim da ce Wickmayer dobiti sa barem pet gemova razlike ovaj mec i mislim da je ovo jedan veoma dobar tip i da ima veliku sansu da prodje , sto i ocekujem.
Wickmayer naravno nije igrala prvo kolo dok se Zheng prilicno namucila dobivsi Puig Monica (cak 381 pozicija na WTA listi) rezultatom 2:1 3-6,7-6 , 7-5 Zheng je jedva dobila 381 teniserku svijeta sada cemo vidjeti kako ce se provesti u mecu sa Wickmayer koja se nalazi na 23. poziciji. Wickmayer je trenutno u losoj formi isplala je u drugom kolu Indian Welsa od Bartoli rezultatom 2-0 i u drugom kolu Majamija od Vesnine rezultatom 2:1 mislim da je bilo dosta zezanja i ne ozbiljnosti od strane Wickmayer i da je vrijeme da nesto osvoji ja mislim da ce to biti bas ovaj turnir.
Betting | Free picks | Tipser competition | Bonuses | www.Mne-picks.com

Gooty

• SuperTip legenda
« Odgovori #4 : Travanj 06, 2011, 13:44:57 poslijepodne »
18:00 Maria Kirilenko - A. Tatishvili tip: 2:0 tacan rezultat @1.80 10/10 EXPEKT

Today, 18:30, Charleston, 2. round, clay mec izmedju Marije Kirilenko i Ane Tatishvili kao i svi ocekujem zanimljiv mec ali ipak da ce Kirilenko ovdje slaviti u dva seta , Maria kirilenko igra odlicno u prvoj rundi pobjedila je Lepchenko Varvara rezultatom 2:0 a po setovima 6:4 , 6:0 ocekujem nesto isto i sada protiv Tatishvili. Tatishvili se plasirala preko kvalifikacija Luzhanska i Paz rezultatima 2:0 i u prvom kolu izbacila jelenu Dokic rezultatom 2:1 to je bio veoma tezak i naporan mec tako da se isto nadam da ce Tatishvili danas biti malo i umorna sto bi olaksao posao Mariji.
Maria Kirilenko trenutno zauzima 28 mjesto na WTA rang listi dok njena danasnja protivnica Ana Tatishvili nije ni u top 100 tacnije zauzima 115 mjesto .Maria igra odlicno i stvarno je u vrhunskoj formi .Kirilenko je naravno bolja teniserka i ocekujem njenu pobjedu ovdje i to sa 2:0 kvota je dobra tako da cu to uzeti sa maksimalnim ulogom.

Gooty

• SuperTip legenda
« Odgovori #5 : Travanj 06, 2011, 13:45:10 poslijepodne »
18:00 Maria Kirilenko - A. Tatishvili tip: 2:0 tacan rezultat @1.80 10/10 EXPEKT

Today, 18:30, Charleston, 2. round, clay mec izmedju Marije Kirilenko i Ane Tatishvili kao i svi ocekujem zanimljiv mec ali ipak da ce Kirilenko ovdje slaviti u dva seta , Maria kirilenko igra odlicno u prvoj rundi pobjedila je Lepchenko Varvara rezultatom 2:0 a po setovima 6:4 , 6:0 ocekujem nesto isto i sada protiv Tatishvili. Tatishvili se plasirala preko kvalifikacija Luzhanska i Paz rezultatima 2:0 i u prvom kolu izbacila jelenu Dokic rezultatom 2:1 to je bio veoma tezak i naporan mec tako da se isto nadam da ce Tatishvili danas biti malo i umorna sto bi olaksao posao Mariji.
Maria Kirilenko trenutno zauzima 28 mjesto na WTA rang listi dok njena danasnja protivnica Ana Tatishvili nije ni u top 100 tacnije zauzima 115 mjesto .Maria igra odlicno i stvarno je u vrhunskoj formi .Kirilenko je naravno bolja teniserka i ocekujem njenu pobjedu ovdje i to sa 2:0 kvota je dobra tako da cu to uzeti sa maksimalnim ulogom.

Džoni

• SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #6 : Travanj 08, 2011, 10:12:31 prijepodne »
GGL @2.30 protiv Cuevasa

Gooty

• SuperTip legenda
« Odgovori #7 : Travanj 11, 2011, 19:43:00 poslijepodne »
11:00 Kohlschreiber (+4.5)- Federer  tip:2    @1.85 bwin 9/10

Duel ce poceti 12.04.2011, 11:00, turnir Monte Carlo, runda: 2. round .  Druga runda ATP turnira u Monte Carlu nagradni fond ovog turnira je nesto vise od 2,5 miliona dolara tacnije $2,750,000 jedan od meceva druge runde je mec izmedju Kohlschreibera i Federera , pobjeda Federera (-4.5) je moj glavni fix za 12.04 kvota je dobra i vrijedi probati.
Kohlschareiber je dobar tenis nalazi se na 34 mjesto ATP rang liste ali  on je uvjek stradao od Federera a dovoljan je podatak da u svim odigranim mecevima izmedju ova dva tenisera uvjek je Federer slavio i uvjek pokrivao ovaj hendikep od -4.5 tako da ocekujem da ovo moze da uradi i u ovom susretu.
Federer vise nije onaj stari to svako zna , prvo je pao na drugo mjesto a sada je dosla situacija da zauzima trece mjesto na ATP rang listi  prestigao ga je Djokovic  ali ako Federer vise ne moze da igra protiv Djokovica i Nadala to ne znaci da jos ne moze pobjedjivati slabije igrace i ocekujem da ce to dokazati u ovom susretu.
Kao sto rekoh Federer je u sve medjusobne susrete izasao kao pobjednik a bilo ih je pet i Federer je u tih pet meceva samo jednom izgubio set i to je bilo 2009 na Wimbledon a i tu ga je odrao 6:3,6:2 6:7 , 6:1 .

Gooty

• SuperTip legenda
« Odgovori #8 : Travanj 13, 2011, 12:56:08 poslijepodne »
16:00 Murray A. -Stepanek R. tip: Murray -3.5 @2.04 8/10 Pinnacle

Moj drugi tip danas ce biti da ce Murray dobiti ovaj mec sa hendikepom -3.5 . Turnir u Monte Carlo , druga runda ,sljaka u ovom mecu ce se sastati Murray Andy i Stepanek Radek ja ovdje ocekujem da ce se sve zavrsiti bez prevelike borbe i u dva seta. Murray je odlican teniser trenutno zauzima cetvrto mjesto na ATP rang listi sto je dobro dok njegov danasnji protivnik Stepanek je na losem 70 mjestu , Stepanek je u prvom kolu jedva pobjedio Baghdatis rezultatom 2:1 tako da je taj tezak mec prednost za Murraya koji naravno nije igrao prvo kolo i bice potpuno odmoran i spreman. Murray ove godine nije igrao ni jedan mec na sljaci tako da ce mu ovo biti prvi i ocekujem njegovu pobjedu takodje on dobro igra na sljaci .
Od Australian Opena kada je izgubio u finalu od Novaka , Murray sve gubi posle A.O. odigrao je tri turnira od cega je cak na dva ispao u drugom kolu (Majami , Indian Wels) i jednom u prvom kolu na turniru u Roterdam ocekujem da ce danas izaci iz njegove lose forme i razbiti umornog Stepanek i pokazati mu da nije dzabe cetvrti igrac svijeta .

2:0  (6-1 ,6-4) WON

14:00 R. Nadal - J. Nieminen tip: prvi set under 9.5 @1.45 8/10 EXPEKT

Ovo moram uzeti sa visokim ulogom jer kao i svi ocekujem da ce danas Nadal da pocisti sa terena Nieminen Jarkko koji je doduse solidan teniser trenutno zauzima 59 mjesto na ATP listi i danas ce igrati protiv najboljeg igraca svijeta a ako uzmemo u obzir da je ovo Nadalova omiljena podloga ovdje veoma visoka pobjeda Nadala nebi trebala da dodje u pitanje. Hendikep je -7.5 ipak to je previse i nisam bas siguran tako da sam se odlucio za po meni sigurni tip a to je : da ce u prvi set biti manje od 9.5 gemova ocekujem da ce ovo lagano da prodje jer ocekujem da ce Nadal vec na pocetku da otme brejk i mozda jos jedan kasnije.
Ovo je Nadalova najomiljenija podloga takodje i na njoj odlicno igra kao i svi Spanski teniseri , ova dva tenisera do sada su odigrali pet medjusobnim susreta od cega su bila tri na sljaci i Nadal je naravno sva tri dobio dva je dobio rezultatom 2:0 dok je jedan sa 2:1 a u ta tri susreta evo kako se zavrsio prvi set : 2005 Stuttgart 6:2 , 2006 Barcelona 6:4 , 2008 French Open cak 6:1 ocekujem nesto slicno kao na njihovom poslednjem susretu i strah i trema Nieminen sto ce dovoditi do gresaka.

2:0 (first set  6:2) WON
« Zadnja izmjena: Travanj 20, 2011, 14:32:17 poslijepodne Gooty »

Gooty

• SuperTip legenda
« Odgovori #9 : Travanj 20, 2011, 14:39:14 poslijepodne »
15:30  Nadal R. (Esp)-Gimeno-T. D. (Esp)   tip: first set under 8.5   @1.72  10/10 bet365

Ovo je po meni jedna sigurica Nadal ce ovo da zavrsi naravno u dva seta i nadam se prvi rezultatom 6-2. Ovo je drugi turnir na sljaci ove godine , prvi u Monte Carlu koji je naravno osvojio Nadal kao i uvjek tu je bio nepobjedljiv pobjedio je Nieminen sa 6-2 ,6-2 pa onda Gasquet  6-2 , 6-4 , Ljubicica 6-1 , 6-3  pa Murray 2-1 u setovima i u finalu pobjedio je ferera 6-4 , 7-5  ja ocekujem da ce Gimeno danas  da prodje kao i Nieminen , Gasquet , Ljubicic.. jer ovo je njegova omiljena podloga , najbolje igra na sljaci i ovo mu je omiljeni turnir takodje igra se i u njegovoj rodnoj zemlji i mislim da ce Nadal ovo lagano da odradi sa mozda 6-1 , 6-2 . kvota dobra

lagano prvi set 6-1 ;)
« Zadnja izmjena: Travanj 21, 2011, 13:31:25 poslijepodne Gooty »

Gooty

• SuperTip legenda
« Odgovori #10 : Travanj 21, 2011, 13:31:45 poslijepodne »
15:30 Nadal R. (Esp)-Giraldo S. (Col) tip: prvi set under 8.5 @1.72 bet365 9/10

Turnir u Barseloni igra se na sljaci i nagradni fond ovog turnira je skoro 2 miliona tacnije $1,995,000 i Nadal vec nekoliko puta zaredom osvaja ovaj turnir i nadam se da ce i ove godine. Kao sto svi znate sljaka je omiljena podloga Rafe a i turnir u Barseloni omiljeni tako da ocekujem da ce igrati veoma ozbiljno i da ce ovdje odrati Giralda koji nema sanse protiv Nadala na ovom turniru. U drugom kolu turnira Nadal je lako savladao Gimeno-Traver rezultatom 2-0 a po setovima cak 6-1 6-1 mislim da ni Giraldo nece bolje proci jer Giraldo je samo za cetiri mjesta na ATP rang listi bolji od Gimena kojeg je Nadal demolirao.
Rafa i Giraldo su do sada odigrali 2 meca u oba je naravno slavio Nadal ali ne tako ubjedljivo prvi set u prvom mecu 6:3 a u drugom 6:4 ali ti mecevi su se igrali na Hardu.
I samo da dodam da je ovaj sto ga je Nadal demolirao u drugom kolu (Gimeno) u Monte Karlu takodje sljaka dobio Gilarda i to sa 2-0 . Ako je Gimeno dobio Gilarda na sljaci a posto je Gimeno demoliran od strane Nadala ocekujem da ce sada biti i Gilard koji je veoma los na sljaci. Po meni ovo je sigurica i moze ici sa 10/10

Džoni

• SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #11 : Travanj 30, 2011, 11:01:21 prijepodne »

@2.05

Džoni

• SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #12 : Travanj 30, 2011, 19:21:59 poslijepodne »