Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Analize meceva za 07/2011  (Posjeta: 667 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ToTo

• SuperTip legenda
Analize meceva za 07/2011
« : Lipanj 30, 2011, 23:24:44 poslijepodne »
 <p&
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

ToTo

• SuperTip legenda
Odg: Analize meceva za 07/2011
« Odgovori #1 : Srpanj 04, 2011, 10:43:49 prijepodne »
14:30 Larsson J. (Swe) -Kudryavtseva A. (Rus) Pick: Larsson to winn 2-0 Odds: 1.80 Expekt 10/10

Mec prvog kola WTA turnira u Svedskom gradu Bastadu i snage ce odmjeriti velika favoritkinja u ovom mecu ,teniserka iz Svedske Johana Larson i Ruska teniserka Alisa Kudryavtseva. Turnir u Bastadu igra se na zemljanoj povrsini sto ce sigurno vise odgovarati domacoj takmicarki i olakati joj put do pobjede u ovom mecu. Vec dva puta su ove dvije teniserke igrale medjusobno a oba puta slavila je Larson 2-0 , zadnji put su igrale upravo na sljaci i pobijedila je Larsson,bilo je to u Estorilu ove godine. Na WTa listi bolje je plasirana Svedska teniserka koja je trenutno na 63 mjestu dok je Kudryavrseva na 72 mjestu. Obije su naravno ucestvovale na nedavno zavrsenom Wimbledonu i obije su ispale u prvom kolu, Kudryavtseva ocekivano od Li Na 2-0 dok je Larsonn ipak morala bolje protiv Hercog,ipak je izgubila 2-0 taj mec. Vise iskustva na sljaci ima Larson koja je ove sezone stizala do polufinala Estorila i polufinala Acapulka. Vec dvije godine pokusava da prodje prvo kolo ovog turnira u Bastadu i mislim da ce sada konacno uspjeti jer ima protivnicu po mjeri i koja nema nekih narocito velikih uspjeha na sljaci.

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #2 : Srpanj 04, 2011, 11:50:32 prijepodne »
4.7.2011

19:40, D.Gremelmayr-Bemelmans R., tocan rez. 0-2 @ 2.00, expekt, 6/10

Atp Newport, prvo kolo, igra se na travi. Imamo susret izmedu njemca Gremelmayera koji je 97. igrac i belgijanca Bemelmansa -nesto slabije rangiranog (147. pozicija trenutno), ali ipak u ulozi favorita u ovom mecu. Ja idem na jos uvjerljiviju opciju -njegovu pobjedu 2:0 u setovima. Za pocetak, reci cu da ova dvojica nemaju jos uvijek odigranih medusobnih meceva tako da ce im ovo biti prvi. Bemelmans je,kao sto sam rekao favorit u mecu , a jedan od razloga je i ova podloga koja mu izgleda vrlo dobro lezi. Nakon drugog kola Nottinhgama nastupio je u Halleu i dobro namucio vrhunskog igraca Berdycha (7:5 6:7 4:6). Usljedile su kvalifikacije za najjaci grand slam tunir Wimbledon gdje je prosao tri kola, a u prvom kolu glavnog tunira ispao od Bennetaua i to nakon pet setova. Dobri nastupi protiv jakih igraca u kojima je samo malo nedostajalo do pravog iznenadenja su dobar razlog da zakljucimo da belgijanac zna igrati na travi i da je spreman i za neke vece rezultate. Njegov danasnji protivnik njemac Gremelmayer nije neka velika igracina, a nedavno je i predao jedan mec tako da je pitanje koliko se oporavio. Od njegovih rezultata u zadnje vrijeme - prvo kolo Londona, cetvrtfinale Hertogenboscha gdje ga je isprasio Baghdatis sa 6-1 6-0. U prvom kolu Wimbledona predao Devvarmanu. Eto, sve u svemu, Bemelmans je u boljoj formi, uvjerljivo igra na travi i protiv jacih igraca nego sto je njemac i prvi medusobni dvoboj trebao bi uvjerljivo otic na njegovu stranu.

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #3 : Srpanj 05, 2011, 08:40:59 prijepodne »
14:30 Larsson J. (Swe) -Kudryavtseva A. (Rus) Pick: Larsson to winn 2-0 Odds: 1.80 Expekt 10/10    2-0  <p&

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #4 : Srpanj 05, 2011, 12:11:23 poslijepodne »
19:40, D.Gremelmayr-Bemelmans R., tocan rez. 0-2 @ 2.00, expekt, 6/10

rez. 4:6 2:6

<p&

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #5 : Srpanj 05, 2011, 12:13:06 poslijepodne »
5.7. 2011

14:00, O. Rogowska - Flavia Pennetta, over 17.5 gems @ 1.85, expekt, 8/10

Wta Bastad, prvo kolo, igra se na zemlji - susret izmedu talijanke Penette (21. na ljestvici) i australske tenisacice rOGOWSKE (198. na ljestvici). Naravno, vidi se tko je favorit u ovom mecu, Penetta bi ovo trebala pobjedit, ali mislim da nece biti tako uvjerljivo tj. da ce joj Rogowska uzeti barem po 3 gema u svakom setu sto je dovoljno da ovaj tip prode, a da ne govorim ako jedan set ode u tie-break. Ono sto zelim ovdje reci je to da Pennetta i nije u nekoj formi. Kroz peti mjesec nije uspjevala proci prvo kolo nekog tunira (!) - porazi u Madridu od Parra Santonje, u Rimu od Mattek-Sands, na RG.-u od Lepchenko -sve u prvim kolima. U Hertogenboschu je uspela doci do drugog kola, a u Wimbledonu do sesnaestine finala (ipak i tamo je npr. uspjela ispustit set protiv slabo poznate Begu (7:6 4:6 6:2) u drugom kolu. Naravno Rogowska takoder nema nekih znacajnijih rezultata u zadnje vrijeme - nastupila je na RG.-u, ispala u prvom kolu. U Gradu u Italiji je dosla u drugo kolo.. Ovdje je dosla iz kvalifikacija pobjedivsi Bovinu i kao sto sam rekao mislim da bi morala Pennetti uzeti pokoji gem jer je ova stvarno u losoj formi i da ovaj mec ide preko zadane granice. Sretno !

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #6 : Srpanj 05, 2011, 19:03:28 poslijepodne »
14:00, O. Rogowska - Flavia Pennetta, over 17.5 gems @ 1.85, expekt, 8/10

rez:. 6:2 7:5  (20 gems)
    <p&

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #7 : Srpanj 07, 2011, 12:25:24 poslijepodne »
14:00, Arvidsson - Martinez Sanchez, tocan rez. 0-2 @ 1.60, expekt, 6/10

Wta Bastad, igra se na zemlji, susret cetvrtfinala u kojem se susrecu svedanka Arvidsson (trenutno 73. na ljestvici) i spanjolka Martinez Sanchez (nesto bolje rangirana, - 62. pozicija). E sad, kao sto su spanjolci tradicionalno dobri na zemljanim podlogama tako je i Martinez Sanchez favorit u ovom mecu, a ja mislim da moze i bez izgubljenog seta. Ove dvije tenisacice zasad nemaju medusobnih susreta tako da ce im ovo biti prvi h2h mec. Sto se tice forme ove dvije igracice i tu je spanjolka u prednosti - naime Arvidsson je ovo cetvrtfinale najbolji rezultat u zadnje vrijeme - na RG.-u ispala u prvom kolu, u Copenhagenu takoder u prvom, u Wimbledonu opet u prvom kolu napustila turnir ... Ovdje je pobjedila u prvom kolu Hlavackovu sa 2:1 u setovima, a onda imala u drugom kolu ogromnu srecu jer joj je nakon sto je izgubila prvi set 6:2 predala prva nostieljica Wozniacki. Sa druge strane spanjolka biljezi solidne nastupe na zadnjih par tunira - druga kola RG.-a i Eastbourna, trece kolo Wombledona. Nazalost uvijek bi naletila na objektivno jace igracice i tu je njenom putu bio kraj -npr. V. Wiliams ili Bartoli. Ovdje je bez puno problema prosla bENESOVU 6-2 6-0 i Llagosteru Vives u drugom kolu 7-5 6-1. Eto, sve u svemu - mislim da je jasno zasto idem na njezinu uvjerljivu pobjedu. Sretno !

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #8 : Srpanj 09, 2011, 19:05:25 poslijepodne »
14:00, Arvidsson - Martinez Sanchez, tocan rez. 0-2 @ 1.60, expekt, 6/10

2-1