Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 30.12.2012. (Kraj takmičenja)  (Posjeta: 164 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

HaRe

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 30.12.2012. (Kraj takmičenja)
« : Prosinac 27, 2012, 17:54:31 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrovani kod EXPEKT kladionice.

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati:
početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog, naziv kladionice i naravno što opširniju analizu.

20:45, Chelsea - Man Utd, tip: 1, @2.30, 7/10, Expekt

Xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx

3. Svaki tip treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka meča.
4. Zabranjeno je svako editiranje posta nakon što prođe 15 minuta od postavljanja analize!
5. Minimalni dopušteni koeficijent je 1.30, maksimalni dopušteni koeficijent je 5.00.
6. Natjecatelj radnim danima može napisati najviše jednu analizu, a danima vikenda su dopuštene dvije.

Sretno! <p&
« Zadnja izmjena: Prosinac 28, 2012, 16:17:46 poslijepodne HaRe »

somba

• SuperTip profesionalac
  • ...consider it done...
    • Email
Odg: SuperTiper (Expekt) 30.12.2012. (Kraj takmičenja)
« Odgovori #1 : Prosinac 30, 2012, 22:43:36 poslijepodne »
23:00, Springfield Falcons-Norfolk Admirals, tip: pobjeda Springfielda u prvoj trećini , @2.50, Expekt, 8/10     +12

MassMutual Center - Springfield, MA

Evo pri kraju takmičenja opet ću odigrati pick iz AHL-a. Sinoć sam isto na temelju kvalitete ekipa i vjerujući u umor gostujuće ekipe, imao polovičan uspjeh. Nešto slično odigrati ću i večeras. Moj izbor je pobjeda Springfield Falconsa.

Springfield se nalazi na trećem mjestu Istoka, odnosno na prvom mjestu svoje Northeast divizije. Imaju 16-13 omjer pobjeda i poraza, osvojenih 37 bodova i fantastičnu 95:69 gol-razliku. Uz odličnu obranu primaju uvjerljivo najmanje pogodaka u konferenciji, dok je po istom pitanju od njih bolji samo Abbotsford iz Zapadne konferencije,  koji je primio samo 63 gola. Nakon sjajnog uvoda u sezonu, Falconsi su se malo opustili, pa tako u posljednjih deset susreta imaju skor 5-5, što je odličan učinak s obzirom da su bili na 7 gostovanja.. Upravo u posljednja tri dana imaju dva iznenađujuća poraza. U MassMutual Centreu bolji su bili Albany s 4:3 i Connecticut s 4:2. Tako da večeras očekujem potpunu mobilizaciju za ovaj susret, jer ipak imaju odličan napad i još bolju obranu, te moraju prekinuti niz od dva poraza. Najveći broj bodova po učinku imaju Cam Atkinson (16 golova+17 asistencija), Jonathan Audy-Marchessault (8+20), Nick Draženovic (8+16), Ryan Johansen11+12) i Matt Calvert (9+9), koji usput imaju nastupe u svih 29 utakmica ove sezone. Velika uigranost prva tri napada rezultira i 3.30 prosjekom postignutih golova na utakmici.  Falconsi nemaju problema s ozljedama (osim manje bitnih Chrisa Reeda i Paul Daitona).

Norfolk Admirals (14-15)  je s 29 bodova uvjerljivo na posljednjem mjestu divizije East, uz 78:86 gol-razliku. Nakon katastrofalno lošeg ulaska u sezonu, polako se vraćaju u formu i imaju 6-4 omjer pobjeda i poraza u posljednjih deset utakmica. Prošle sezone su osvojili sedmo mjesto na Istoku i u prvom krugu playoffa ispali od St. John's Ice Capsa. Imaju snažan napadački trojac: Peter Holland (12+17)-Kyle Palmieri (10-11)-Patrick Maroon (9+11). Dobro se snašao i Sami Vatanen (4+14), koji je uoči sezone došao iz finskog prvaka JYP-a. Ipak defanzivni dio momčadi je mlad i neiskusan. Pogotovo kada se uzme u obzir da su dvojica golmana rookieji. Za Norfolk je večeras  ovo treća utakmica u tri dana, pa vjerujem da će mladići u obrani imati velikih problema s napadom Falconsa. Prvo su izgubili 4:2 od Syracusea, dok su sinoć tek u produžetku slavili 3:2 protiv Wilkes-Barre/Scranton Penguinsa.

Večeras uvelike računam na umor gostujućih igrača, a definitivno im forma još nije na nivou iz prošle sezone:
30/12/2012 Wilkes-Barre-Norfolk 2:3ot
29/12/2012 Syracuse-Norfolk 4:2
23/12/2012 Norfolk-Albany 2:1ot
22/12/2012 Norfolk-Albany 2:1
20/12/2012 Hersey-Norfolk 4:0.
Za Norfolk (inače NHL affiliate Anaheim Ducks) ovo će biti 6 utakmica u 11 dana. Mislim da to i kvalitetnije ekipe teško izdrže.
Springfield ( inače NHL affiliate: Columbus Blue Jackets) je puno odmorniji, a i vrijeme je za pobjedu na domaćem ledu. Uz odličan napad i najbolju obranu u Istočnoj konferenciji, male šanse ostavljam Admiralsima. Falconsi očito znaju kako igrati protiv Norfolka, jer su ove sezone u međusobnim susretima već ubilježili 3 pobjede:
18/11/2012 Norfolk-Springfield 2:5
17/11/2012 Norfolk-Springfield 2:3
11/11/2012 Springfield-Norfolk 5:0.
Falconsi su za mene uoči sezone nekako bili izvan videokruga, jer i jedanaesto mjesto prošle sezone nije sugeriralo puno nade. Ali ova hrabra družina se dobro posložila i igra odličan i što je najvažnije efikasan hokej. Po meni broj jedan je napadač Johanssen, dok ključ uspjeha drže Cam Atkinson i Jonathan Audy-Marchessault. Posljednja dvojica imaju dobre preporuke nakon odlične prošle rookie sezone. Iza njih su Calvet-Craig-Drazenovic. Obranu je pojačao Tim Erixon iz New York Rangersa, i za sad u ekipi sve funkcionira. Sve u svemu Springfield mi djeluje puno kvalitetniji i spremniji za večerašnji dvoboj. Pokraj umornih Admiralsa, očekujem silovit početak i sigurnu pobjedu domaćina.

Moj  izbor je pobjeda Falconsa u prvoj trećini...
« Zadnja izmjena: Prosinac 31, 2012, 12:25:16 poslijepodne HaRe »
▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀ПАРТИЗАН▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓

satelit

• SuperTip legenda
    • MSN Messenger - berry_down@hotmail.com
    • Email
« Odgovori #2 : Prosinac 30, 2012, 23:07:23 poslijepodne »
01:30 Dallas - San Antonio, tip: Dallas -1 @ 3.30, bet365, 8/10      -8

U American Airlines Centru u Dallasu se sastaju domaći Dallas i San Antonio Spursi u prvom večerašnjem NBA duelu a moj tip je da će Dallas slaviti pred svojim navijačima. Dallas je u lošoj seriji od čak 5 poraza u nizu dok Spursi dolaze sa 4 vezane pobjede i prema tome je favorit SA Spurs. Dallas ima omjer 12-18 dok je Spurs na 23-8. Međutim Dallas je izgubio zadnja dva meča kod kuće od Miami-a i Denvera i mislim da je vrijeme da skine skalp jednoj većoj ekipi. Prije ova dva poraza pobjedili su Philadelphiu 107-100, Sacramento 116-96 i Detroit 92-77 čime su pokazali da mogu da slave pred svojim navijačima protiv boljih ekipa. Po meni Dallas sa Nowitzkijem, Vince Carterom, O.J. Mayom i Shawn Marion mogu da pobjede svaku ekipu ako bude njihova noć. Inače Dallas na svom terenu ima omjer 8-5 dok San Antonio u gostima ima omjer od 11-6 ali zanimljivo je da je San Antonio poražen na sva 4 zadnja gostovanja. Zadnja dva duela ove godine pripala su Dallasu sa 106-99 i 101-100 i to su oba bila na Dallasovom terenu.

Dallas: Collison, Mayo, Marion, Nowtizki, Kaman

Spurs: Parker, Green, Leonard, Splitter, Duncan
« Zadnja izmjena: Prosinac 31, 2012, 12:24:01 poslijepodne HaRe »

satelit

• SuperTip legenda
    • MSN Messenger - berry_down@hotmail.com
    • Email
« Odgovori #3 : Prosinac 30, 2012, 23:19:57 poslijepodne »
03:00 Sacramento - Boston Celtics, tip: Over 200 poena @ 2.65, bet365, 8/10     +13,2

Drugi moj večerašnji par je duel Kingsa i Celticsa gdje očekujem više od 200 koševa. Iako su predzadnja ekipa Zapada sa omjerom od 10-19, Kingsi su pobjedili u tri od zadnjih pet utakmica i to ekipe poput New Yorka 106-105, Portlanda 108-96 i Golden State 131-127. Odmah u oči upada veliki broj poena Sacramenta iako su kao što rekoh predzadnji na Zapadu. Sa druge strane, stari dobri Celticsi i ove godine su najavili borbu za što bolji plasman u Play Off-u i tako su trenutno osmi na istoku sa omjerom 14-15, a u mini su lošoj seriji od dva poraza od Golden State-a sa 53-101 i od Clippersa 77-106 te tako vjerujem da će se večeras dosta bolje posložiti. Zadnji duel je pripao Kingsima sa 120-95, dok je zadnji put Boston kod kuće slavio sa 119-95 što pokazuje da veoma lako i večeras mogu prebaciti granicu od 200 poena. 

Kings: Brooks, Evans, Salmons, Thompson, Cousins

Boston: Terry, Rondo, Pierce, Garnett, Collins
« Zadnja izmjena: Prosinac 31, 2012, 12:22:00 poslijepodne HaRe »

somba

• SuperTip profesionalac
  • ...consider it done...
    • Email
« Odgovori #4 : Prosinac 30, 2012, 23:30:12 poslijepodne »
23:30, SanAnton-Charlotte, tip: X, @4.00, Expekt, 8/10    -8

AT&T Center

Evo kratko ću na kraju postaviti još jedan par AHL. Dvoboj je to posljednjeplasiranog i prvoplasiranog (Charlotte) u diviziji South u Zapadnoj konferenciji. Moj pick je riskantan, ali budući da obje ekipe večeras igraju treću utakmicu u 3 dana, mislim da će umor učiniti svoje, i da ćemo večeras vidjeti neriješenu utakmicu nakon regularnih 60 minuta.

San Antonio je upravo ove dvije noći igrao produžetke. Sinoć su nakon produžetka slavili protiv Houstona, dok su protiv Oklahome City izgubili tek nakon izvođenja kaznenih udaraca. San Antonio ima 12-21 omjer pobjeda i poraza, uz 81:99 gol-razliku. Uz problem efikasnosti, jasno je da obrana trpi, i primaju više pogodaka. Kvaliteta rostera je daleko ispod gostujućeg, ali boriti se protiv divizijskih rivala uvijek izvlači maksimum iz ekipe.

Charlotte također igra treću utakmicu u 3 dana. Sinoć su izgubili od Texasa 3:1, dok su noć prije izgubili od Houstona u produžetku. Budući su prvi u diviziji South s 18-14 omjerom pobjeda i poraza, svoju kvalitetu će vjerojatno i večeras prikazati. Imaju 99:86 gol-razliku, i osvojenih 40 bodova. U posljednjih deset susreta imaju 6-4, tako da ova dva poraza u nizu sigurno znakovi malog opuštanja, nakon što su zasjeli na vrh divizije.. Zach Boychuk (14 golova+ 14 asistencija), Justin Faulk (5+17) i Drayson Bowman (14+7)  su vođe Checkersa. Imaju kvalitetniju ekipu, ali u "vrućem" AT&T Centreu je uvijek nezgodno protiv "nabrijanog" domaćina.

Moj pick je X...
« Zadnja izmjena: Prosinac 31, 2012, 12:26:07 poslijepodne HaRe »
▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀ПАРТИЗАН▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓

dinnos

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #5 : Prosinac 31, 2012, 01:14:05 prijepodne »
03:35, UTAH Jazz @ LA Clippers, tip over 198,5 koseva @ 2.00, bet365, 5/10     +5

Veceras se u Los Angelesu sastaju vodeci tim zapadne divizije i ekipa koja ima najbolji omjer u ligi ekipa Clippersa protiv Utah jazza. Clippersi imaju omjer do sada 24 pobjede i samo 6 poraza. Ono sto je fascinantno jeste fenomenalna forma domacina koji imaju 16 pobjeda u nizu i zaista su velikoj formi i igraju fenomenalno. Oni su i u vecerasnjem mecu apsolutni favoriti protiv ekipe Utah, koji se nalaze 11.mjestu zapadne konferencije uz omjer od 15 pobjeda i 16 poraza. Forma Utah je vise nego losa, imaju samo jednu pobjedu na zadnjih 5 utakmica. Clippersi igraju ofanzivno, napadacki, prepuni su samopuzdanja, a dolazi im u goste ekipa Utah sa kojim bi se mogli nadigravati, a i apsolutni su favoriti u ovom mecu. U ovoj sezoni su igrali dva puta, a u prvom mecu je bilo 105:104 za Clipperse, dok su Clippersi i u drugom mecu tijesno pobijedili. sa 116:114. dakle na oba meca je bio over od 200 i vise koseva, pa ne vidim zasto tako ne bi bilo i veceras.

Zaista ocekujem efikasan mec obje ekipe, pa sam siguran da ce over od 198,5 koseva doci bez problema, a i kvota je vise nego dobra.

Sastav Clippersa: Paul, Green, Butler, Griffin, Jordan

Sastav Utaha: Tinsley, Williams, Foye, Millsap, Jefferson
« Zadnja izmjena: Prosinac 31, 2012, 12:22:28 poslijepodne HaRe »

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #6 : Prosinac 31, 2012, 01:59:25 prijepodne »
01:35, San Antonio Spurs (-9.5)-Dallas, tip H1 @ 2.40, 4/10, Bet 365     +5,6

Mec iz NBa lige u kome se sastaju u Dallasu San Antonio i Dallaqs a posto vecina online ovako pise tako sam i ja stavio par
San Antonio je treci u zapadnoj konferenciji sa ucinkom 31   23   8   3268:3025   0.742 a u gostima su odlicni 17   11   6   1782:1711   0.647 u zadnjih 5 meceva imaju ucinak 4-1 a pobedfe su i8m uglavnom ubedljive pa su tako i danasnjeg rivala na svom terenu pobedili sa cak 129:91
Dallas je 12-tii na zapadu sa ucinkom 30   12   18   2962:3086   0.400
 a na svom terenu imaju ucinak 13   8   5   1340:1305   0.615
nalaze se u seriji od 5 poraza a zadnji je bio na svom terenu od prosecnog Denvera sa 19 razlike.
Iako se posle povrede vratio Dirk Novicki on jos nije u formi i sigurno da ne moze da doprinese poboljsanju rezultata.
Mislim da je San Antonio u mnogo boljoj formi i da ce lako pobediti iako se igra u Dallasu  jer su ih pre 6 dana pobedili sa 38 a za prolaz ovog tipa je dovoljno 10 razlike Parker, Duncan, Ginobili i ostali su u velikom naletu a Dallas nije ni senka one ekipe koja se borila za titulu
« Zadnja izmjena: Prosinac 31, 2012, 12:23:32 poslijepodne HaRe »