Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 29.5.2012.  (Posjeta: 306 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

HaRe

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 29.5.2012.
« : Svibanj 27, 2012, 18:30:13 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

ado_x

• SuperTip Junior
  • **
  • http://firma-bet.org/
    • Email
Odg: SuperTiper (Expekt) 29.5.2012.
« Odgovori #1 : Svibanj 28, 2012, 18:01:49 poslijepodne »
Tenis Roland Garros
Uto,11:00 Klara Zakopalova-Lesya Tsurenko 1 @ 1.55 7/10 expekt     +3,85

*Malo je reci da su losi rezultati na samom otvaranju RG-a.Vec sam poceo kopati sutrasnju ponudu,a prvi mec koji ce ici na tiket je pobjeda cehinje Zakopalove protiv Tsurenko.Ovo je mec prvog kola,a odlucio sam se na cehinju Zakopalovu koja je imala 15 dana priprema za turnir u Francuskoj.Ove sezone je na skoru 7/5 sto se tice zemlje,a zadnji turnir joj je Prag gdje je izgubila u finalu od Safarove 63,75.Njena protivnica u ovom mecu je Tsurenko,dolazi iz Ukrajine i ove sezone je na skoru 7/8 sto se tice clay podloge.Njen zadnji turnir je Brisel kojeg je zavrsila prije 6 dana porazom u drugom kolu od Radwanske 61,60.Mogu reci da me malo iznenadila ova kvota,i da je ista razlog zasto se kladim na ovaj mec.Po meni Zakopalova je puno bolja teniserka na zemlji,te iako igra nesto losije ove sezone ima kvaliteta da dobije ovaj mec.Tsurenko je po prvi put na ovom turniru,i ostaje da vidimo kako ce se snaci.

Tenis Roland Garros
Uto,11:00 Polona Hercog-Ayumi Morita 1 @ 1.80 7/10 expekt

*I ovdje me kvota iznenadila ali ovdje opet razumijem.Polona igra na svojoj omiljenoj podlozi,ali isto tako ovaj mjesec u Estorilu je imala povredu stopala.Nije se dobro oporavila,mada i to razumijem jer se pojavila samo 4 dana posle povrede na turniru u Madridu,i izgubila mec prvog kola od Peer sa 63,75.Nije to prava Polona Hercog ove sezone pogotovu na zemlji,svega 5/4 skor.Imala je odlican nastup u Charlestonu gdje je igrala polufinale i izgubila od Safarove 60,60.U Evropi prosla prvo kolo Estorila i onda se povrijedila.Njena protivnica u ovom mecu je Morita,koja je na 4/4 skoru sto se tice zemlje ove sezone.Njen zadnji tour je Strasbourg gdje je ispala u cetvrtfinalu od Stephens 63,64.H2H je 1:1,a oba susreta su iz Fed Kupa.Prvi 2010 godine na zemlji kada je dobila Hercog 36,61,63,a drugi iz Februara ove godine kada su igrale na hardu u dvorani i tada je bolja bila Morita 36,76,61.Prednost dajem Poloni koja je nadam se zalijecila povredu.Ipak je ona na clayu puno bolja od Morite koja dosad u karijeri nema niti jedno finale turnira na zemljanoj podlozi.
« Zadnja izmjena: Svibanj 31, 2012, 13:40:11 poslijepodne Hare88 »
http://www.facebook.com/adoxbet

Ko je zainteresovan za suradnju neka se javi na adoxstyle@windowslive.com

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #2 : Svibanj 29, 2012, 07:14:01 prijepodne »
20:45, Italy (-2.0) - Luxembourg, tip: AH1, @ 1.85,Expekt,10/10[/b]      Odgođeno.

Prijateljski mec kojim u okviru priprema za Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj Italijani zapocinju prijateljske meceve , za razliku od vecine drugih reprezentacija Prandeli je odabrao jednog lakog protivnika kojeg ce moci ubedljivo da pobede i podignu samopouzdanje pred nastavak priprema i pred samo prvenstvo , Italini su u teskoj grupi sa Spanijim , Hrvatskom i Irskom i zelja im je da prodju dalje , a u kvalifikacijama za Prvenstvo su bili u grupi sa Srbijom pa sam cesto imao prilike da ih gledam , ono sto je bilo uocljivo da su u svaki mec usli maksimlno ozbiljno pa cak i kad su vec obebedili prvo mesto i plasman dalje i igrali sa nama a nama je bila potrebna pobeda oni nam je nisu poklonili sto je mozda neko i ocekivao vec su igrali pravi takmicarski mec i uzeli nam bod a samim tim nas izbacili iz baraza , svakako da u ovom mecu nema spora oko toga ko ce pobediti vec sa koliko razlike , Italijani su prosle godine igrali sto zvanicne sto prijateljske 12 meceva , 8 su pobedili i po dve igrali nereseno i dve izgubili na tih 12 meceva su primili svega 4 gola iako su igrali sa jakim reprezentacijama a dve su pobedili sa 3-0 ali od 2010 i meca sa Farskim ostrvima nisu zabelezili veoma ubedljivu pobedu , tad su pobedili sa 5-0 mislim da su zato i izabrali Luxembourg koji je iz reda onih najslabijih Evropskih iako su se oni malo popravili u odnosu na ranije pa su cak zabelezili i pobedu u kvalifikacijama nad Albanijom iako je taj mec sumnjiv jer je Albaniji iskljuceno dva igraca , u kvalifikacijama izgubili su sa po 5-0 od BIH i Portugala a od Rumunije sa 3-1 a ove sezone su igrali dva prijateljska meca izgubili od Sent Galena sa 6-0 i pobedili Makedoniju u prelazu 2/1 i neka me neko ubedi da su to bila cista posla
sto se tice Sastava uopste se nisam zamarao sa time ko ce poceti a ko ce uci jer kogod da bude igrao imace motiv da se nametne selektoru ovo je zvanican spisak za Ep
Goalkeepers: Gianluigi Buffon (Juventus), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain/FRA), Morgan De Sanctis (Napoli).
Defenders: Cristian Maggio (Napoli), Ignazio Abate (AC Milan), Federico Balzaretti (Palermo), Leonardo Bonucci (Juventus), Andrea Barzagli (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Andrea Ranocchia (Inter Milan), Angelo Ogbonna (Torino).
Midfielders: Andrea Pirlo (Juventus), Claudio Marchisio (Juventus), Emanuele Giaccherini (Juventus), Daniele De Rossi (Roma), Thiago Motta (Paris Saint-Germain/FRA), Antonio Nocerino (AC Milan), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Alessandro Diamanti (Bologna).
Strikers: Antonio Cassano (AC Milan), Mario Balotelli (Manchester City/ENG), Sebastian Giovinco (Parma), Antonio Di Natale (Udinese), Mattia Destro (Siena), Fabio Borini (Roma).
« Zadnja izmjena: Svibanj 31, 2012, 13:33:42 poslijepodne Hare88 »

satelit

• SuperTip legenda
    • MSN Messenger - berry_down@hotmail.com
    • Email
« Odgovori #3 : Svibanj 29, 2012, 11:09:39 prijepodne »
20:30 Gravelines - Cholet, Hendikep, tip: Cholet (+6.0) @ 1.87, Expekt, 10/10      +8,7

Francuska košarkaška liga je došla do 1/4 finala Play Off-a i u odlučujućoj trećoj utakmici igraju Gravelines i Cholet u dvorani Sportica u gradu Gravelinesu. Nakon dva odigrana duela rezultat je 1-1 u pobjedama. Prvo je Gravelines poveo sa 1-0 pobjedom na svom parketu sa 76-73, da bi Cholet uzvratio na 1-1 pred svojim navijačima sa pobjedom od 76-65. Treća odlučujuća utakmica se igra u Gravelinesu zbog činjenice da je regularni tok sezone Gravelines završio kao prvi na tabeli dok je Cholet bio osmi. Gravelines je u regularnom toku sezone imao omjer od 27 pobjeda i samo 3 poraza (Le Mans 83-85, 55-58 Dijon i Chalon 73-77). Na svom parketu su slavili u svih 15 domaćih utakmica. Obje ekipe su igrale kvalifikacije za Euroligu i ispale u prvom kolu. Gravelines je ispao od Asvela sa 72-80, a Cholet od zagrebačke Cibone sa 70-77. Svoj euro put su nastavili u grupnoj fazi Eurocupa gdje je Gravelines imao omjer 5-1, a Cholet je ispao u grupi sa omjerom 2-4. Ali i Gravelines se nije proslavio u top 16 fazi kada gubi svih 6 mečeva od Valencie, Nymburka i VEF Rige. Do sada su igrali pet puta, a slavio je Gravelines: 76-66, 56-52, 76-73 i Cholet: 77-67, 76-65. Tri puta su igrali međusobno u Gravelinesu uz jednu pobjedu Choleta sa +10 (77-67) i dva puta je tijesno slavio Graveline sa +4 (56-52) i (76-72), tako da vjerujem da ni večeras Gravelines iako favorit neće slaviti sa 7 i više koševa razlike.   
« Zadnja izmjena: Svibanj 31, 2012, 13:39:13 poslijepodne Hare88 »

Deki

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #4 : Svibanj 29, 2012, 12:08:59 poslijepodne »
19:45 Litvanija-Rusija H2(+1) @ 1.85 Expekt 3/10

Deki

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #5 : Svibanj 29, 2012, 20:06:47 poslijepodne »
19:45 Litvanija-Rusija H2(+1) @ 1.85 Expekt 3/10

Litvanija ce za ovu utakmicu biti oslabljena neigranjem vecine standardnih reprezentativaca,koje je selektor odlucio da odmori za Balticki kup koji im sledi.U ovoj utakmici bice dosta debitanata i igraca koji su odigrali veoma mali broj utakmica.
Na drugoj strani ekipa Rusije zeli da se sto bolje pripremi za evropsko prvenstvo i igraci ce sigurno zeleti da dokazu selektoru da bas oni zasluzuju mesto u prvom timu.
Ovaj mec ce biti odigran na neutralnom terenu u Svajcarskoj u Nionu i to je razlog vise za mene da tipujem na reprezentaciju Rusije koja u ovakvim okolnostima ne bi trebala da ima previse problema da savlada reprezentaciju Litvanije.

*Izvinjavam se zaboravio sam da postavim analizu kada sam postavljao tip,pa sam je sada dodao.

Tip je poništen.
« Zadnja izmjena: Svibanj 31, 2012, 13:34:20 poslijepodne Hare88 »

spkutano

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #6 : Svibanj 29, 2012, 21:48:53 poslijepodne »
03:00. San Antonio - Oklahoma

tip: 2 (+4.5)
koef: 1.92
ulog: 8/10
Expekt
     -8

San Antonio je pobedio u prethodnom susretu, ali ta je pobeda bila tesna. Ili tacnije receno, iznosila je 3 poena, 101:98. Ja mislim da ce opet biti slicno, t.j opet ocekujem neizvesnu utakmicu. Oklahoma ce jos jednom pruziti zestok otpor, a ja ne iskljucujem i pobedu. Durant je u dobroj formi, na prethodnom susretu je postigao 27 poena. Harden je bio iznenagjujuce dobra, on je bio drugi strelac ekipe sa 19 postignutih koseva, a Westbrook je postigao 17. Mislim da ce sada i sotali biti na visini zadace, tu pre svega mislim na Sefolosha-a, Perkins-a i Ibaka-u. Normalno da i San Antonio ima svojih aduta, tu pre svega mislim na Ginobili-ja i Parker-a, ne smemo zaboraviti ni iskusnog Tima Duncan-a, ali opet dacu prednost Thunder-sima. Tim koji je uspeo da pregazio Dallas i tim koji je uspeo da eliminise Los Angeles Lakers sigurno to zasluzuje.
« Zadnja izmjena: Svibanj 31, 2012, 13:38:35 poslijepodne Hare88 »

Deki

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #7 : Svibanj 29, 2012, 22:12:26 poslijepodne »
02:50 Criciuma-Vitoria 1X @ 1.3 Expekt 3/10    +0,9

Ekipa Criciume je u veoma dobro zapocela sezone pobedivsi u prve dve utakmice.U prvoj utakmici savladali sa Guaratinguetu sa 4:1 na svom terenu dok su u drugoj utakmici slavili u gostima protiv Bragantina rezultatom 3:4.
Vitoria je za razliku od Criciume odigrala samo jedan mec i uspela je da slavi u tom mecu protiv Barueri-a sa 0:1.
Ovde ocekujem jos jednu pobedu domacina,ali sam se odlucio za sigurniju varijantu.Zanimljivo je to sto u 7 utakmica koliko su odigrala ova dva tima,ekipa koja je bila gost nikad nije pobedila.Nadam se da cemo videti slican epilog i u ovom mecu.
« Zadnja izmjena: Svibanj 31, 2012, 13:37:36 poslijepodne Hare88 »

HaRe

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #8 : Svibanj 30, 2012, 02:49:36 prijepodne »
03:05 San Antonio - Oklahoma, tip: 2, @2.75 - 10/10 | Expekt      -10

Večeras se igra druga utakmica finala Zapadne konferencije NBA lige, a domaćin će opet biti San Antonio Spurs. Takvu situaciju im je donijela bolja pozicija koju su zauzeli u regularnom dijelu lige, a vrlo lahko bi se mogla pokazati kao veoma bitnom jer igraju veoma dobro, ptaktično bez greške, na svom terenu. U prvoj utakmici Durant i drugovi nisu bili tako daleko i izgubili su sa tri poena razlike 101:98. Iskusna je ekipa San Antonio Spursa i to bi mogla biti prevaga u ovoj seriji, ali sam se ja večeras odlučio za mladu ekipu Oklahome i po meni kvalitetniji tim, jer Durant, Harden i Westbrook mogu pobijediti bilo koju ekipu na svijetu. Smatram da bi ova serija mogla otići i u sedmu utakmicu, a također očekujem i brejk San Antonija kod Oklahome. Dakle, večeras uzimam pobjedu Oklahome City Thundera, jer sam mišljenja da bi mogli napraviti iznenađenje te savladati odličnu domaćinsku ekipu Spursa.
« Zadnja izmjena: Svibanj 31, 2012, 13:38:02 poslijepodne Hare88 »