Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (expekt) 27.04.  (Posjeta: 860 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Džoni

• SuperTip profesionalac
    • Email
SuperTiper (expekt) 27.04.
« : Travanj 24, 2010, 22:20:20 poslijepodne »
utorak

1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT kladionice. Prijavi se:EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen min 15 minuta prije početka – primjer –

20.45h Chelsea-Man.UTD 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   koeficijenti se uzimaju isključivo sa expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja

Sretno svima!

AceLaHC

• Gost
NBA TIP - Orlando chisti
« Odgovori #1 : Travanj 26, 2010, 23:51:49 poslijepodne »
02:00  Charlotte Bobcats - Orlando Magic  ||  TIP  2 @ 1.50  ||  10/10  ||   www.expekt.com  

Stvarno mi je drago sto sam toliko pogresijo krajem aprila kako bi mogao bezgresno funkcionirati u maju kao prvo i prov :)

Sada sto se tice tipa. Mislim da je orlando pokazao sampionski kvalitet u ovoj serii i kao sto sam ga podrzavao do sad u kladionici tako cu i sada jer mislim da mora imati bar jedna ekipa koja ce ostati bez pobjede, a Charlotte je zadnja koja moze ostrvariti taj neslavni rezultat.

Druga dobra strana je to sto ne postoi nereseni ishod kod expekt.com kladionica tako da je ovo jos sigurniji tip.
« Zadnja izmjena: Travanj 27, 2010, 21:26:35 poslijepodne Johnny_Bravo »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
Odg: SuperTiper (expekt) 27.04.
« Odgovori #2 : Travanj 26, 2010, 23:58:48 poslijepodne »
02:00 Charlotte (+4) - Orlando h1 @1,92 - 8/10 | Expekt

Možda i posljednji meč ove serije će se odigrati večeras jer Orlando vodi 3:0 a Charlotte je za ne prepoznati u play-offu. Jasno, Orlando je dosta bolja ekipa, regularni dio su završili čak na drugom mjestu, odmah iza Clevelenda a prije LA, ali ipak se očekivao malo žešći otpor. Nakon dvije domaće pobjede Orlanda, Charlotte se nadao da će to isto uraditi i na domaćem terenu, međutim izgubili su treću utakmicu 90:86 te ih sad samo čudo može spasiti ispadanja. Pošto bi već večeras mogli biti pometeni, odlučio sam se na hendikep jer uvijek ostaje nada da će možda iznenaditi te ostvariti barem jednu pobjedu. Jameer Nelson ih je uništio u prethodnoj utakmici, a s obzirom da je Orlando ekipa koja timski rasporedi broj poena, vrlo dobro bi bilo kad bi Charlotte uspio spustiti par njihovih standardnih igrača na jednocifren iznos. Za očekivati da će i Boris Diaw dati veći doprinos ekipi a da će Wallace, Ratliff i Jackson ostati na svom nivou. Mišljenja sam da će utakmica biti gusta, te i ako Orlando pobijedi, da će to biti sa par koševa razlike.
« Zadnja izmjena: Travanj 27, 2010, 21:27:40 poslijepodne Johnny_Bravo »

t0mA

• Administrator
  • SuperTip legenda
    • SuperTip.Net
    • Email
Odg: SuperTiper (expekt) 27.04.
« Odgovori #3 : Travanj 27, 2010, 14:53:59 poslijepodne »
Piast Gliwice - Wisla Krakow 2 @ 1.6 10/10 expekt

Gosti su vodeći u prvenstvu i imaju 3 boda više, od drugo plasirane Legie. Ako žele zadržati poziciju i uzeti novi naslov, današnju priliku ne smiju propustiti, jer idu u goste 14-to plasiranoj momčadi kojoj prijeti ispadanje. Prvi susret ove sezone su dobili 2-1, a na ovom terenu još nemaju pobjedu, u jedinoj odigranoj utakmici završilo je 1-1. Gliwice će pred svojim navijačima tražiti bodove potrebne za osptanak, a kako Wisla ne igra najbolje zadnjih nekoliko utakmica, tome se mogu i opravdano nadati. Tu gosti, kako kvalitetnija momčad, moraju doći do izražaja i zabiti makar jedan pobjednički gol. Zadnje 3 utakmice imaju dvije pobjede po 1-0, i jedan remi bez golova doma. U gostima imaju samo 1 remi, 9 pobjeda i 2 poraza, dok domaćin doma ima 4 pobjede, 3 remija i 5 poraza.  Pobjeda gosta ...
« Zadnja izmjena: Travanj 27, 2010, 21:28:42 poslijepodne Johnny_Bravo »