Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 26.9.2011.  (Posjeta: 322 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 26.9.2011.
« : Rujan 25, 2011, 11:05:59 prijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

ayite

• SuperTip Junior
  • **
Odg: SuperTiper (Expekt) 26.9.2011.
« Odgovori #1 : Rujan 26, 2011, 08:50:44 prijepodne »
20:30 Sedan - Reims tip : 1 @ 1.90 Expekt 8/10    +7,2

Ko bi rekao da ce nakon 8 odigranih kola u novoj sezoni situacija biti obrnuta, Sedan je na cak 8. mestu iako se od njih ocekivalo da budu plasirani u gornjem delu tabele, nesto slicno prethodnoj sezoni jer imaju kvalitet dok se za goste ocekivala neka najvise sredina tabele ali evo situacija je da je upravo Reims prvi na tabeli i to sa 3 boda prednost u odnosu na ostale ekipe i utakmicom manje sto je zaista neverovatan start za njih koji ce pamtiti.Uhvatio sam ih kada su doziveli prvi poraz ove godine na gostovanju Lavalu na odlicnu kvotu ali to je bio neverovatan mec jer je Reims u 48' minutu imao prednost od cak 0:2 da bi Laval uspeo na neverovatan nacin da se vrati i golom u 30' minutu pobedi.Jasno je da do sada Reims nije nikome olako pustao bodove pa isto tako neverujem da ce to uraditi i veceras iako bi po odnosu kvaliteta ovo svakako Sedan trebao resiti u svoju korist rutinski.Prosle sezone sa terena Sedana Reims je uspeo da izadje sa jednim bodom jer su igrali bez golova ali mislim da ce danas imati vise problema da urade istu stvar jer verujem da se nece dugo zadrzati na samom vrhu tabele.Prosle sezone su bili dosta losiji u gostima a sada vec imaju dve pobede uz 1 remi i onaj poraz od pre dva kola tako da mislim da je i to mnogo za njih u ovom trenutku.Sedan je ostao bez dva izuzetno bitna igraca ove sezone, otisli su Karaboue i Allart ali su doveli vise pojacanja i mislim da su pribliznog kvaliteta od prosle godine kada su bili druga najbolja domacinska ekipa sa 12 pobeda 5 remija i samo 2 poraza uz cak 36 postignutih golova sto je i previse za ovu ligu.Sedan je vec izgubio neke bitne bodove pre svega na svom terenu i kada se uzme u obzir da igraju losije van svog terena ovde onda nemaju prava na jos jedan gubitak bodova, to je naravno lako reci ali protivnik je u naletu, kada su konacno izgubili sva tri boda protiv Lavala ocekivao sam da im padne forma medjutim oni su odma u narednom kolu dobili na svom terenu Bastiju i nastavili sa odlicnim rezultatima.Sta reci kvota je solidna i ja je prosto moram uzeti jer mislim da je Sedan blizi pobedi, svaki put kazem kako se ocekuje pad Reimsa na tabeli ali oni se i dalje dobro drze i zato cu ovde ici sa nekim srednjim ulogom jer ukoliko Sedan dobije opet ne mislim da ce to biti ubedljivo kao na prethodnom mecu kuci sa Le Havrom kada su dobili sa cak 3:0.I jedni i drugi ce igrati uglavnom u najjacem sastavu s tim sto se kod Sedana najvise ocekuje od Faverguea koji je svima poznat sa odlicnim partijama iz Strasbourga pre par godina a u istom stilu je nastavio i u Sedanu, takodje je stiglo pojacanje u napadu Diallo iz Le Havra a tu je i Eudeline na sredini terena koji je igrao odlicno prosle godine.Nece ovo biti lako ali ja cu nastaviti da trazim pad Reimsa pa sta bude bice.

Sedan: Lembet, Perraud, Cantini, Abdallah, Traoré, Lautoa, Carole, Lemoigne, Valdivia, Oliveira, Sliti, Gragnic, Langil, Diallo, Fauvergue, Eudeline.

Reims: Liébus, Agassa - Tacalfred, Sekkat, Mandi, Weber, Deaux, Ghisolfi, Tainmont, Ca, Collet, Fort&egrave;s, Courtet, Fauré, Amalfitano, Ghilas.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2011, 10:14:08 prijepodne Hare88 »

eagle

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
« Odgovori #2 : Rujan 26, 2011, 14:20:24 poslijepodne »
20:15h Dynamo Dresden - Frankfurt Eintracht, tip 2, kvota 1.95, ulog 5/10, expekt    +4,75

Njemacka druga liga , ovom utakmicom zavrsava 9.kolo lige, a situacija na tabeli je sljedeca, domacin Dynamo je nakon 8.kola na 13 mjestu na tabeli sa 7 bodova i skorom 2-1-5, odbrana im je losiji dio tima i u dosadasnjih 8 utakmcia su primili cak 14 golova, dakle skoro 2 po mecu. Ekipa ove sezone nema nikakve vece ambicije osim opstanak u 2 bundesligi s obzirom da su donedavno igrali u trecoj ligi. Forma im je onako promjenljiva,vise na lose nego na dobro, zadnjih 5 utakmica 3 poraza, i 2 pobjede. Ono sto njih krasi je taj domacin teren odnosno nezgodna publika, ali naravno kada je u pitanju kvalitetan gost ni to onda ne pomaze. Sto se gosta tice, Frankfurt je ispao iz prve lige i naravno jedni su od glavnih favorita za ulazak u istu, a to su i najavili prije pocetka sezone. Ekipa je trenutno na 5 mjestu lige sa 16 bodova i skorom 4-4-0. Dakle ekipa je jos uvijek neporazen u prvih 8 kola sto je odlican rezultat. Prvo mjesto im trenutno bjezi 6 bodova, ali naranvo imaju ovu utakmicu manje, dakle mogu to spustiti na svega 3 boda i sasvim ravnopravno se ukljuciti u borbu za vrh sto im je jeste cilj kao sto rekoh.  Zanimljivo je da su od ove 4 nerijesene utakmice 3 igrali kod kuce, a u gostima samo 1 nerijesen i 3 pobjede, dakle izuzetno im odgovara gostujuci teren s obzirom na njihovo najjace oruzje, a to je odlina i ubitacna kontra. Medju najefikasniji su ekipama lige(3 po redu), a odbrana im je medju najboljima(2 po redu). Dakle statistika je sva na strani gosta, koji su jos uvijek neporazeni. Dynamo je takav klub da uvijek kod kuce ide na pobjedu, ali s obzirom na kvalitet gosta i odlicne kontre ne vjerujem da bi i danas moglo biti nerijeseno, dakle tipujem na pobjedu kvaliteta, a to su gosti.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2011, 10:15:57 prijepodne Hare88 »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #3 : Rujan 26, 2011, 19:16:15 poslijepodne »
21:00 Getafe - Betis X @3,20 - 8/10 | Expekt    -8

Posljednji meč petog kola španske Primere večeras će u predgrađu Madrida odigrati Getafe i Betis. Na veliko iznenađenje svih, prošlosezonski drugoligaš i povratnik u najjači rang, Betis je odlično otvorio sezonu i iz četiri kola ima maksimalan učinka i osvojenih 12 bodova sa gol razlikom 9:5. U prvom kolu su savladali Granadu, a zatim su redom padali Mallorca, Athletic Bilbao i Real Zaragoza. S druge strane, večerašnji domaćin ima samo jedan bod kojeg je osvojio u prvom kolu kad su odigrali neriješeno 1:1 sa levanteom na svom terenu. U naredna tri kola ubilježili su tri poraza (Real Madrid, Real Vallecano, Espanyol) koja su ih prikovala za samo dno Primere jer se ispod njih nalazi samo Sporting Gijon sa istim bodovnim saldom ali lošijom gol razlikom. Mislim da će se večeras završiti nevjerovatni pobjednosni niz Betisa, ali smatram da ni Getafe nema neki kvalitet da slavi u večerašnjem meču tako da se logičkim nameće zaključak koji ću tip odigrati a to je neriješeno.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2011, 10:15:11 prijepodne Hare88 »