Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 25.9.2011.  (Posjeta: 336 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 25.9.2011.
« : Rujan 25, 2011, 11:06:18 prijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

ayite

• SuperTip Junior
  • **
Odg: SuperTiper (Expekt) 25.9.2011.
« Odgovori #1 : Rujan 25, 2011, 12:48:28 poslijepodne »
15:00 Catania - Juventus tip : GG @ 1.75 Expek 5/10    +3,75

Juve je konacno dobro zapoceo sezonu i sada su im ocekivanja daleko veca u odnosu na proslu sezonu koja je bila prilicno losa.Bilo je izmena u timu i evidentno je da ovaj drugaciji tim igra dosta bolje nego prosle sezone.Prvo su dobili dosta lako Parmu kuci sa 4:1, onda i Sienu sa samo 0:1 ali je to moglo biti dosta ubedljivije rezultatski s obzirom na sanse i presing Juvea i trecem mecu su uspeli da izgube prve bodove na dosta glup nacin.Prvo su poveli sa 1:0 iz lepe akcije a onda je upravo strelac tog gola Vucinic bezveze nabravio ostar start i dobio crveni karton u 45' minutu sto je bilo krajnje smesno.I pored toga Juve je imao jos sansi da poveca prednost ali nista nije bilo od toga sve dok Bologna nije postigla gol glavom u duelu u kome je nadskocen igrac Juvea.Sto se tice Catanije ona je dosta lose zapocela sezonu jer imaju samo 1 postignut gol iz tri meca do sada a prethodne sezone su bili neverovatno dobri na svom terenu, postizali su dosta golova i mucili jace ekipa a mislim da ni ove sezone nece biti toliko losi iako su im otisli neki bitni igraci.Juve ce biti bez Vucinica zbog crvenog kartona ali ce tu biti Matri i Quagliarella verovatno sa klupe, zaigrace ce i Elia, na sredini terena iskusni Pirlo uz Krasica i novo pojacanje Vidal mislim da ce ovo biti zanimljiv i otvoren mec.Catanija sa Maxi Lopezom , Gomezom i Castellanijem, u veznom redu Almiron uz Suaza na klupi mislim da svakako mogu da pruze neki otpor u vidu jednog postignutog gola.Formacija Catanije ce biti ofanzivna te stoga ovde ocekujem mec sa barem tri gola ali cu se ipak odluciti za igru da oba tima daju gol koja se solidno placa.U proslosti na terenu Catanije je cesto bilo golova na obe strane i mislim da bi danas opet to mogao biti slucaj.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2011, 10:08:45 prijepodne Hare88 »

eagle

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
« Odgovori #2 : Rujan 25, 2011, 13:57:21 poslijepodne »
20:30h Parma - Roma, tip 2, kvota 2.45, ulog 8/10, expekt    +11,6

Jedna jako zanimljiva utakmica pred nama i mislim da je ovo dobra prilika za Romu da ostvari prvu i toliko zeljenu pobjedu u ovoj sezoni. Inace rad se o 4. kolu lige, a nakon 3 kola Roma jos nema nijednu pobjedu uz skor 0-2-1, dakle samo 2 boda i nalaze se na 16 mjestu lige. Kazem samo 2 boda jer je Roma ove sezone najavljivala borbu za vrh tabele. Ekipa je dozivjela dosta promjena i moram reci dobrih, imaju sasvim dobru ekipu, ali mislim da je glavni problem jos ta neuigranosti. Luis Enrique kao novi trener forsira taj stil igre od noge do noge, kratki pasovi i to se vidjelo i u prvim mecevima. Dovedena su i neka pojacanja, Krkic i Barse, Pjanic iz Liona, Osvaldo, uz standardno dobre Totija, De Rosija, Burdissa i ostale. Rijesili su se po meni i jedne od najvecih kiksara Mexesa, dakle i odbrana im igra dosta dobro. Najveci problem je u napadu, jer daju malo golova, alikao sto rekoh to je sigurno posljedica neuigranosti. Gledao sam ih 2/3 ova meca i igrali su zaista dobar fudbal. Sto se tice domacina, Parma nista bolja, skor 1-0-2 i 3 boda, mjesto iznad Rome. Ne igraju nista specijalno i borice se za opstanak to je sigurno. Dakle Roma ove sezone pojacana, nemaju pobjede, dakle zeljni su iste, imaju bo9lje i kvalitetnije igrace i prilicno sam siguran u vecerasnju dvicu. Sretno.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2011, 10:09:18 prijepodne Hare88 »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #3 : Rujan 25, 2011, 17:08:51 poslijepodne »
19:30 PAOK - AEK vrijeme prvog gola: 31. minuta ili kasnije @2,05 - 8/10 | Expekt    -8

Derbi susret grčkog prvenstva između PAOK-a i AEK-a će se odigrati na Toumba stadionu u Solunu. Obje ekipe su solidno počele ovu sezonu. AEK iz dva kola ima šest bodova, dakle obje pobjede dok PAOK ima dvije pobjede i jedan poraz kod Ergotelisa. Poznato je da grčki šampinat u fudbalu ne pruža puno pogodaka, međutim to su uspjeli demanzovati igrači AEK-a i Xanthija koji su prošlo kolo odigrali utakmicu sa sedam golova. Ipak, večerašnji meč je nešto sasvim drugo te kad se uzme u obzir važnost utakmice i stadion na kojem se igra te protivnik, onda nam ništa drugo ne preostaje nego utvrditi da će biti tvrd meč. Ipakse ja neću odlučiti za opciju manje golova već ću izabrati da će prvi gol pasti tek poslije uvodnih pola sata, znači u 31. minuti ili kasnije. Samo se nadam da ovaj derbi neće završiti bez golova i da će otvaranje meča biti čvrsto, sa posebnim osvrtom na svoj gol.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2011, 10:09:38 prijepodne Hare88 »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #4 : Rujan 25, 2011, 17:16:51 poslijepodne »
20:00 Valerenga - Rosenborg prvi gol: period od 1. do 30. minute @1,70 - 8/10 | Expekt    -8

Za razliku od grčkog prvenstva, Norvežani su poznati po utakmicama sa dosta golova a to se naročito odnosi na njihove slavne klubove Valerangu i Rosenborg. Domaćini u večerašnjoj utakmici su na šestom mjestu sa 35 bodova dok su gosti na trećoj poziciji sa 39. Kasne za prvoplasiranim Moldeom 10 bodova ali imaju dvije utakmice manje te sa eventualnim pobjedama iz tih mečeva bi im se približili na samo četiri boda razlike. Dakle, večeras će sigurno krenuti ofanzivno jer nemaju drugog izbora nego postići što brži pogodak te tako tražiti pobjedu na ovom gostovanju. Valeranga kasni četiri boda za trećim mjestom, na kojem se upravo nalazi Rosenborg i koji vodi u evropska takmičenja, tako da će i oni sigurno dati sve od sebe kako bi osvojili tri boda u večerašnjem derbiju. Obje ekipe su veoma efikasne, Rosenborg ima gol razliku 52:25 a Valeranga 29:26. Neću se odlučiti na golove već na opciju da prvi pogodak pada u prvih pola sata što će se iskreno nadam i dogoditi.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2011, 10:10:33 prijepodne Hare88 »

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #5 : Rujan 25, 2011, 22:19:43 poslijepodne »
01:15 Estudiantes - Belgrano tip : 1 @ 1.75 Expekt 3/10    -3

Sta reci sem da je ovu novu sezonu nekada veliki Estudiantes zapoceo blago receno ocajno.Iz osam meceva imaju samo jednu pobede uz cak 5 poraza i 2 remija a da stvar bude jos gora odbrana je na zaista niskom nivou jer su primili cak 14 golova. Estudiantes je jedini mec dobio pre dva kola i to kuci protiv slabog Argentinosa ali uz dosta muka, rezultatom cak 4:3 a inace Argetinos je na poslednjem mestu i jedina je ekipa koja do sada nema nijednu pobedu.Sto se tice gostiju oni su se ove sezone doselili iz nizeg ranga i zaista su dobro startovali za jednog novajliju, imaju 3 pobede 5 remija i samo jedna poraz iz 8 meceva a i gol razlika je zaista impresivna sa aspekta odbrana jer su primili svega 5 golova.Belgrano je jedini poraz doziveo kuci od Newellsa sa cak 2:3 sto znaci da je na ostalih 7 meceva primio samo dva gola.U gostima su jos uvek bez poraza sa 2 pobede i 2 remija uz izuzetno malu gol razliku od 3:1 sto je dosta iznenadjujuce za jednu ekipu koja je dosla iz nizeg ranga.Znam da Estudiantes ima nekih problema oko sastava sto je verovatno i uticalo na neke lose rezultate, ne pratim bas mnogo ovu ligu poslednjih sezona ali mislim da Belgrano nece jos dugo izdrzati sa ovako dobrom igrom i visokom pozicijom na tabeli a i sa druge strane verujem da Estudiantes moze da se popne na tabeli jer od trenutni rezultati ne mogu biti losiji nego sto jesu tako da se samo napredak moze ocekivati.Kvota je mozda i premala ako se pogleda tabela i trenutna forma ali mislim da bi Estudiantes morao da dobije ovaj mec na svom terenu jer bi novi gubitak bodova bio katastrofa.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2011, 10:11:06 prijepodne Hare88 »