Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 25.12.2011.  (Posjeta: 264 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 25.12.2011.
« : Prosinac 23, 2011, 17:25:18 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

RobertH

• SuperTip profesionalac
Odg: SuperTiper (Expekt) 25.12.2011.
« Odgovori #1 : Prosinac 25, 2011, 09:51:16 prijepodne »
17:45 Al Ansar - Al Nasr TIP 2 @ 1,50 Expekt 8/10      +4

V Medini (Združeni arabski emirati) na stadionu princa Abdula Ziza (kap.24.000 gledalcev) bo prvenstvena tekma med novim ligašem Al Ansarjem in Al Nasrem iz Riada. Odločil sem se za zmago 13 kratnega državnega prvaka....
Al Ansar je novi premierni ligaš kjer pa v 12 tekmah še ni dobil niti ene same točke....Al Ansar je pred kratkim ostal tudi brez dveh tujcev iz Srbije Nenada Injaća(prej OFK Beograd) in Despota Viškovića (prej Novi Pazar) kjer po 3 do 5 nastopih nista navdušila vodilnim v klubu....Al Ansar je v 12 tekmah dosegel 6 zadetkov, prejel pa kar 26....Na domačem "zelenem parketu" pa v 5 tekmah še ni uspel doseči zadetka, prejeli pa so 10....Zanimivost je tudi ta, da so doma odigrali proti najboljšim 4 ekipam, ki so na lestvici in izgubili 3 krat po 0-2(Al Shabab, Al Hilah, Al Ittifaq), z 0-1 izgubili proti Al Ahliju in visok poraz z 0-3 pa so izgubili proti Al Quadisiya(10.)...V gosteh igrajo nekoliko bolje vendar izgubljajo tekmo za tekmo....
Al Nasr je trenutno na skromnem 7.mestu med 14 klubi, trenutno imajo le 14 točk oziroma 5 manj od Al Fateha (1 tekma več). Nhihov rezultatski izkupiček je negativen in sicer -5 oziroma 16-21. Kot gostje igrajo dosti bolje kot doma kjer imajo po 2 zmagi, remija in poraza....Dosegli so 9, prejeli pa 8 zadetkov....Premagali so Al Taawun(13.) z 2-1 in Hajer(9.) z 3-0. Remizirali so proti Al Faissaly(10.) z 1-1 in velik uspeh proti vodilnemu Al Shababu z remijem od 2-2. Izgubili so proti dobrima ekipama z vrha....V zadnji tekmi v gosteh so v pokalu premagali Al Fath(6.) po 11 metrovkah 8-7, regularen del pa se je končal bre zadetkov 0-0.
Moja napoved : Al Ansar preskromen v ligaškem delu, nimajo niti "specialnega" napadalca za zadetke, obramba je pa bolj slaba kot solidna....Al Nasr pa mora začeti nekoliko bolje zato bo moral nekdanji selektor Kolumbije Francisco Maturana narediti nekakšno dobro taktiko za doseganje golov....pa vseeno upam,da mu bo uspelo...TIP 2
« Zadnja izmjena: Prosinac 28, 2011, 00:29:06 prijepodne Hare88 »
pobjednik SuperTipera - juli '11
                                dec '11

Royal

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #2 : Prosinac 25, 2011, 13:13:58 poslijepodne »
20:30  Dallas - Miami     TIP  H2(+4)   @ 1.92 8/10  Expekt      +7,36

Posle nekolku meseci pauza , po zavrsuvanjeto na Lokautot , denes zapocnuva NBA koja ljubitelite na kosarkata so dusa ja cekaat.
Vo prvoto kolo od novata sezona vo NBA ke gledame duel megu minatogodisnite finalisti ekipite na Dallas-Miami.Ekipata na Miami sekako deka ke saka da im se revansira za minatofodisniot poraz vo finalnata presmetka,pa taka uste na samiot start tokmu protiv sampionot Dallas ke saka da dokaze deka ovaa sezona se No1 favoriti za titulata.

Ovaa sezona ekipata na Miami spored mene ,a veruvam deka i onie koj sto imalku ja pratat NBA ke se slozat so mene , deka Miami ovaa godina e daleku podobra ekipa od lani.Znaci ne e vo pitanje samo golemata trojka James,Wade,Bosh tuku ovaa sezona moze da kazeme deka zedoa mnogu dobri igraci vo odbranata,kako sto se Batie,kako i mnogu podobra centarska pozicija so El Cariem i Mario Calmers.

Za razlika od Miami kaj ekipata na Dallas se problem godiniti.Site znaeme deka Dallas ja ima najiskusnata ekipa vo NBA so Jason Kidd,Vince Carter , Dirk Novitski .Da kazeme deka Vince Carter ke bide vo startnata petorka kaj Dallas zaedno so Kidd, ke se slozime site deka e toa pregolemo izksustvo, no ne gledam kako ovie igraci ke mozat da se nosat so pomladiote igraci od drugite ekipi koi se zelni za dokazuvanje.
I na kraj ono najbitnoto ekipata na Dallas ima mnogu preoblemi so odbranata.Vo ekipata na Dallas dojde Lamar Oddom od Lakers, a toa spored mene e golem kiks na ekipata na Dallas , zatoa sto ekipata ja napusti Tajson Chendler,koj sto spored mene zaedno so Dirk NOvitski se najzasluzni sto Dallas ja osvoi titulata prethodnta sezona.Da ne bese Chendler tesko deka Dallas ke ja osvoese titulata,zatoa sto Chendler vrsese mnogu golema rabota pod svojot kos , pa taka ova e eden golem minus za ekipata na Dallas ...

Ocekuvam edna sigurna pobeda na Miami , i uste na startot na novata sezona da dokazes deka se No1 favoriti za titulata .... Igram pobeda na Miami so 5 ili vise poena razlike H2 ...
« Zadnja izmjena: Prosinac 28, 2011, 00:30:24 prijepodne Hare88 »

spkutano

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #3 : Prosinac 25, 2011, 14:03:05 poslijepodne »
Greskom sam ovo postao u topici za juce. 

23:00. LA Lakers - Chicago Bulls

tip: LA Lakers Under 91.0 koseva (Home team over/under)
koef: 1.85
ulog: 10/10
Expekt
      +8,5

Situacija u LA Lakers-u je dosta komplikovana pred pocetak sezone. Glavni razlog za to je cinjenica da je najbolji igrac Lakers-a Kobe Bryant povregjen. On nije trenirao celu nedelju i njegov nastup na ovom susretu je dosta neizvestan. Ako Kobi ne igra onda Lakers-i nemaju sansu da nadminu ovu marginu. Ali cak i ako Kobi zaigra, to nije ono pravo. Sama cinjenica da Kobi nije trenirao celu nedelju znaci da ne mozemo ocekivati da pruzi maksimum na ovom susretu. No Kobi nije jedini razlog za moj tip. Tu je i Andrew Bynum. On je kaznjen sa 5 susreta neigranja i nema pravo nastupa. U megjuvremenu njegova je kazna smanjena na 4 susreta neigranja i on ce nastupiti protiv Denver Nuggets-a za Novu Godinu, ali veceras sigurno ne igra. U jednoj ovakvoj situaciji smatram da Lakers-i nece preci ovu marginu.
« Zadnja izmjena: Prosinac 28, 2011, 00:31:13 prijepodne Hare88 »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #4 : Prosinac 25, 2011, 15:45:15 poslijepodne »
20:00 Partizan - Crvena Zvezda (+9,5) h2 @1,75 - 8/10 | Expekt     -8

Iza Partizana je jedna veoma loša sedmica. U četvrtak su ispali iz Eurolige porazom od Milana na svom terenu, iako im je čak odgovarao poraz od četiri koša razlike. Međutim, oni su izgubili sa šest, tako da se nisu uspjeli plasirati u naredni krug. U NLB ligi stoje koliko-toliko dobro, na trećem su mjestu sa skorom 8-4, ali su i tu poraženi u zadnjem kolu u Zagrebu od Cedevite sa 18 razlike. U tom meču su mislima bili na utakmici sa Milanom, ali nije pomoglo. Zbog toga sam mišljenja da su psihički pali, te da danas neće pokazati sve što znaju, a to je sigurno da su mnogo kvalitetniji tim od Crvene Zvezde. Svetislav Pešić je ta jedna karika koja bi danas mogla učiniti da ovaj tip prođe, a to je da Zvezda ne izgubi više od 9,5 razlike. Veoma dobra vijest za njih je ta d aće večeras za njih nastupiti Omar Abdul Tomas, prošlogodišnji MVP italijanske lige a to je postigao nastupajući za Avellino. On nije u potpunosti spreman tako da neće moći odigrati par mečeva u kontinuitetu ali vjerumem da će večeras odigrati na svježinu i da će dosta doprinijeti ekipi. Uzevši problem Partizana sa neigranjem Mačvana u NLB ligi, odlučio sam se za kontra hendikep a i kvota je malo pala.
« Zadnja izmjena: Prosinac 28, 2011, 00:31:47 prijepodne Hare88 »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #5 : Prosinac 25, 2011, 22:44:30 poslijepodne »
23:00 Los Angeles Lakers - Chicago Bulls  2 @1,52 - 8/10 | Expekt      +4,16

Los Angeles Lakers će u ovu sezonu ući sa određenim izmjenama. Ona najvažnija je da je na klupi Lakersa ove sezone Mike Brown, bivši trener Clevelenda kad je trenirao Lebrona Jamesa, umjesto Philla Jacksona koji se penzionisao. Za Lakerse ovu utakmicu neće igrati Andrew Bynum koji je suspendovan na pet, a kasnije mu je kazna smanjena na četiri utakmice. U ovu sezonu će ući bez Odoma koji ih je napustio, dok je za ovu utakmicu upitan Kobe Bryant. On će najvjerovatnije i igrati ali je vrlo malo trenirao u posljednje vrijeme zbog povrede. Gosti dolaze u skoro nepromijenjenom sasstavu od prošle sezone. Ustvari, možda su i pojačani, a to će se pokazati kasnije, ali im je došao Rip Hamilton koji bi još mogao nešto dati NBA ligi, ali i Chicagu, možda nekih 10 poena prosječno po utakmici. Dakle, očekujem da Chicago slavi u ovoj utakmici zbog niza problema koje imaju Lakersi.
« Zadnja izmjena: Prosinac 28, 2011, 00:32:14 prijepodne Hare88 »