20:45 AS Roma - Siena tip : 1 @ 1.55 Expekt 10/10 -10
Ocajan pocetak je zadesio ekipu Rome koja ne moze u ovom trenutku da sastavi kraj sa krajem, sve je pocelo od eliminacije iz LE od slabog Slovana da bi u prvom kolu izgubili sva tri boda na svom terenu od Cagliarija, a jedini znak da idu bolje partije je mozda bod koji su uspeli da uzmu na gostovanju Interu.Ovaj start Rome je i pomalo zacudjujuci s obzirom na tim koji poseduju, tim koji bi trebao da bude u vrhu tabele ove sezone.Naime posle losih rezultata Roma trazi prva tri boda a u ovom trenutku imaju najboljeg moguceg protivnika da to i ostvare a rec je o ekipi Siene koja je dosla iz serije B ove sezone.Sienu sasvim sigurno ocekuje teska sezona u kojoj ce se boriti za opstanak, ekipa je prosecna i mislim da su male sanse da ce opstati.U prvom kolu su ostali neporazeni na gostovanju Cataniji gde su igrali bez golova a u drugom kolu su izgubili od Juventusu na svom terenu sa 0:1.Gosti ce igrati u formaciji 4 4 2 gde se najvise ocekuje od Brience i Calaia ali sve u svemu ekipa po kvalitetu spada medju najslabije ove sezone tako da Roma ovo mora prosto da iskoristi za izlazak iz ove krize u koju su upali.Roma ce igrati u formaciji 4 3 3 sto nam svakako daje naznaku da vise nema mesta za iznenadjenja, ici ce na tri boda i to verujem od samog starta, tri napadaca Borrielo, Bojan i Totti sa Perrotom, Rossijem i Pizzarom na sredini terena i Pjanicem na klupi mislim da je kvalitet neosporan i ako ne dobiju Sienu ja ne znam koga ce drugog.U prilog Romi ide i tradicija koja kaze da je Roma dobila Sienu na prethodna cetiri susreta na svom terenu tako da ja ovde uzimam njihovu pobedu @ 1.55 za neki tiket.