Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 22.12.2011.  (Posjeta: 157 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 22.12.2011.
« : Prosinac 21, 2011, 03:43:48 prijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
Odg: SuperTiper (Expekt) 22.12.2011.
« Odgovori #1 : Prosinac 22, 2011, 14:30:31 poslijepodne »
01:05  Madison Square Garden (New York, N.Y.)

New York Rangers-New York Islanders-1X2  Tip: 1  @1.90  8/10 Expekt
      +7,2

Večeras se igra u čuvenom Madison Square Gardenu igra derbi VELIKE JABUKE između domaćih Rangersa i gostujućih Islandersa...
Domaćin posle ubedljive pobede protiv Devilsa od 4-1 iako su bili u minusu od 1-0 posle prvog perioda i bili su daleko više defanzivni na tom meču i iz samo 21 šut ka golu su postigli četiri pogotka...
Meč je bio upravo onakav kakav sam i očekivao sa puno isključenja i tuča što sam i najavio da ako Đavoli podpadnu pod takvu igru teško mogu da izađu na kraj sa Rangersima upravo nešto slično može i večeras da bude jel je sigurno da će gradski derbi biti pun naboja i sevaće na sve strane...
Stvarno malo timova mogu da se nose sa Rang. ako podpadnu pod njihovu prljavu igru to nije ni Pingvinima uspelo kad sam igrao na njih protiv Ran. prosto je neverovatno koliko je bilo prekida na meču i tuča i da je kad je izgledalo da će pingvini da stignu veliku prednost domaćina Rendžeri u zadnjih 10min. meča nisu dozvolili gostima malte ne ni jedan šut na gol i bukvalno je vreme prošlo u obostranim prekidima tučama i isključenjima....
Naravno da je ovde svima jasno i da su Rang. daleko kvalitetniji tim od ostrvljana što se nadam da će večeras i da dokažu...
U dobroj su formi u zadnjih 10 mečeva imaju 6-3-1
Pošto je gradski derbi moguće je da će ići sa Lundqvistom na golu koji je u formi ali je pitanje ili će ga čuvati za sutrašnji meč sa Filom ali je potpuno svejedno jel je i Biron u strašnoj formi a sa druge strane će imati najnefikaqsniji napad lčige protiv najtvrđe odbrane.
Napad Rangersa veoma moćan sa Gabornikom,Richardsom,Calahanom,Prustom,Dubinskim....
Od povređenih hokejaša domaćin nemože da računa na dva def. igrača Sauera i Emingera ali nije to preveliki hendikep jel imaju dosta kvalitetnih igrača...
Sa druge strane Ostrvljani koji su  u zadnje vreme malo popravili formu i imaju 5-3-2 ali su i dalje ubedljivo poslednji u Atlantic Diviziji kolika je bodovna razlika između njih i drugoplasiranih Rangersa je čak 14 bodova i ako je tek trećina prvenstva jasno je da Ostrvljani nemaju nikakve šanse za bolji plasman i gotovo je sigurno da će i kraj prvenstva dočekati kao posledenji...
Naravno da će oni igrati maksimalno i da će večeras biti dodatno motivisani
ali je pitanje koliko će im dozvoliti domaćin da pruže solidnu partiju...
Imaju dosta problema sa povredama oba  golmana su van stroja odavno povređenom Rick Di Petru se pridružio i prvi golman ekipe mladi Al Montoya  koji je bio bolji deo tima i pružao je dobre partije večeras će na go verovatno bivši dugogodišnji golman E.Nobakov kojeg su se Ajkule odrekle jel nije ni blizu nekadašnjeg odličnog čuvara i već je veteran u svojoj 36god. iako on još može da dosta pruži nije u top formi ima mali broj odigranih mečeva ove sezone i svakako je da mu neće biti lako večeras..
Nisu to jedini problemi kod ostrvljana fali im i dva def. Staios i Homonic koji su dosta vremena provodili na ledu i u napadu najskupli ofa. igrač C B.Rolston i mladi LW D.Ulstrom u ekipi koja i ovako kuburi sa kvalitetnim hokejašima nije to beznačajan faktor u svakom slučaju je da će Ostrvljani pokušati da dođu i do treće vezane pobede u šta se nadam neće uspeti...
Jednostavno mislim da je mnogo toga na strani domaćina i da bi oni u mnogo boljem raspoloženju dočekali sutra odličnu filu je da zabeleže pobedu u gradskom derbiju...
Uzimam pobedu Rangersa u regularnom toku jel mislim da su sposobni da slome prilično skromne Ostrvljane a pošto je ipak gradski derbi uzeću meč sa srednjim ulogom.... 8)
« Zadnja izmjena: Prosinac 23, 2011, 20:15:34 poslijepodne Hare88 »

Royal

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #2 : Prosinac 22, 2011, 17:23:37 poslijepodne »
23:00 Universidad de Chile - Universidad Católica    TIP 1 @ 1.60   8/10 Expekt     -8

Denes se igra revans natprevarot od 1/2 finaleto na play off vo Chile.Ekipata na U.D Chile na domasen teren pred svoite verni navivaci ja precekuva ekipata na Catolica.Chile ima prednost od od prviot natprevar, koga pred 10 tina dena ja sovlada ekipata na Catolica na svoj teren so 2:1.

Nema tuka sto da se kazuvam mnogu mnogu za kvalitetot na dvete ekipi.Koga ke ja vidime tabelata i skorot na U.D Chile se ke ni stane jasno.Regluraniot del od prvenstvoto ekipata na Chile go zavrsi na liderskata pozicija bez nitu eden poraz,imase skor od 11 pobedi i 6 nereseni sredbi.Na domasen teren imaat skor od 7 pobedi i 2 nereseni sredbi.

Za razlika od niv ekipata na Catolika regularniot del od tabealta go zavrsi na 5 mesto so vkupno 28 boda i skor od 8 pobedi 4 nereseni sredbi i porazi.Catolica igra mnogu loso na gostuvanjata imaat samo 7 osvoeni boda 1 pobeda 4 nereseni sredbi i 4 porazi.

Se gleda i nema sto poveke da se komentira,ekipata na Chile ja ima daleku najkvalitetnata ekipa vo Chile i mislam deka bez problemi ke triumfira na ovoj natrepvar.Ako toa mozese da go napravi na terenot na Catolica koja sto igra odlicno pred svoja publika , ne gledam kako Catolica moze da im se sprotistavi na gostinski teren.Treba da se kaze deka na prviot natprevar od ovoj dvomec,ekipata na Catolica ostana bez edni od svoite najdobri igraci Mirosevic i Ormero koj sto bea iskluceni na toj natprevar ......
« Zadnja izmjena: Prosinac 23, 2011, 20:17:57 poslijepodne Hare88 »

Almiric

• SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #3 : Prosinac 22, 2011, 18:28:35 poslijepodne »
19:15, Red Bull Salzburg - EC VSV,   tip 1, @ 1.70, 8/10, Expekt     -8

Domacini su drugi na tabeli sa 40. bodova. Imaju odlicnu fornu, u zadnjih 5 meceva imaju 4 pobjede i jedan poraz. Gol razlika im je 104 - 90 dakle + 14. Kuci su najbolja ekipa lige, imaju omjer konacnih pobjeda 13 a poraza samo tri uz takodje najbolju gol razliku +24. Gosti su na sedmom mjestu sa 28 bodova. Gol razlika im je jedva pozitivna + 3 dali 82 a primili 79 golova. U gostima su losiji, imaju 6 pobjeda i 8 poraza u konacnici uz negativnu gol razliku - 13, dali 35 a primili 48 golova. Dodsu u dobroj su formi, u zadnjih 5 meceva imaju tri pobjede i dva poraza s tim sto imaju dvije pobjede u nizu. Ipak , domaci teren, gdje su domacini neumoljivi plus evidentno bolja ekipa, daju mi nadu u pozitivan skor ovdje. Postotak sigurnosti : 80%
« Zadnja izmjena: Prosinac 23, 2011, 20:16:54 poslijepodne Hare88 »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #4 : Prosinac 22, 2011, 20:18:24 poslijepodne »
20:45 Twente - PSV X @3,40 - 8/10 | Expekt      +19,2

U osmini finala holandskog kupa se sastaju veliki rivali, Twente i PSV. Zasigurno da je ovo veliki derbi, kao i onaj jučerašnji između Ajaxa i Alkmaara koji nije završen jer je gostujući trener povukao svoju ekipu sa terena. Večerašnji protivnici su druplasirani i trećeplasirana ekipa prvenstva. PSV je drugi sa 37 bodova dok je Twente treći sa 33. Twente je trenutno neporažena ekipa na svom terenu gdje imaju 5 pobjeda i 3 remija. PSV je lošiji na strani i imaju dva poraza. Mišljenja sam da će Twente ostati neporažen i nakon večerašnje utakmicu, barem one koja je u Kupu, ali ni da neće pobjediti što se tiče regularnog dijela. Ove ekipe su u prošlosti dosta puta igrale neriješeno, čak su tri sezone uzastopice i svih šest mečeva završavale neriješno. S toga, mislim da bi se tradicija mogla nastaviti i večeras te da će ovaj dvoboj završiti neriješenim rezultatom.
« Zadnja izmjena: Prosinac 23, 2011, 20:17:16 poslijepodne Hare88 »