21:00. Wigan - Liverpool
tip: X
koef: 3.60
ulog: 8/10
Expekt +20,8
Verovatni sastavi:
Wigan:
Al Habsi, Stam, Alcaraz, Caldwell, Figueroa, Jones, Diame, McCarthy, Gomez, Moses, Rodallega
Liverpool:
Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Henderson, Adam, Kuyt, Shelvey, Bellamy, Suarez
Najpre o izostancima. Kod domaćina neće nastupiti jedino golman Chris Kirkland, svi ostali igrači su spremni. Što se Liverpool-a tiče, van stroja su Steven Gerrard, Lucas i Jay Spearing. Što se samog susreta tiče, ja smatram da je remi najrealniji ishod. Liverpool jeste favorit, ali njihova igra mi nekako ne uliva baš previše poverenja. Sve se bazira na Luis-a Suarez-a, ako on uradi nešto onda Liverpool pobeđuje, ako ne onda je problem. E sad će baš taj Luis Suarez biti pod strahovitim pritiskom. Disciplinska komisija ga je kaznila sa 8 utakmica neigranja zbog rasističkih uvreda prema beku Manchester United-a Patrice Evra-e. Kazna još nije stupila na snagu i Suarez može da igra večeras, ali jasno je da će on biti pod velikim pritiskom.
Na kraju da navedem da Liverpool nema pobedu na DW stadionu na zadnja tri susreta. I to je važan razlog jer očigledno je da Wigan može da se nosi sa Liverpool-om. Evo rezultata:
10.11.2010. Wigan - Liverpool 1:1
08.03.2010. Wigan - Liverpool 1:0
28.01.2009. Wigan - Liverpool 1:1
Mislim da će i sada Wigan odoleti favoritu.