Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 19.12.2011.  (Posjeta: 125 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 19.12.2011.
« : Prosinac 18, 2011, 18:16:28 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

Catalonec4ever

• SuperTip Junior
  • **
Odg: SuperTiper (Expekt) 19.12.2011.
« Odgovori #1 : Prosinac 19, 2011, 23:44:58 poslijepodne »
01:00 Boston Bruins - Montreal Canadiens 1 @1.75 - Expekt, 8/10     +6

Ovo je njihov 4ti duel od 6 koji treba da budu odigrani u ovoj sezoni, trenutno Montreal vodi sa 2:1. Boston se vraca u TD Garden nakon 2 gostinske pobede protiv Otawa i Philadelphia, da budem precizan 4 u nizu. U posledni mec su prakticno ubili Phila sa neverovatnih 0:6. Po meni, to je bio dovolni prikaz njihove trenutne forme i mogu slobodno da kazem da su najveci kandidati za titulu ove sezone. Nakon loseg starta opet su usli u ritam. Uzimaju prvo mesto u EC, imaju ekipa sa najbolja defanziva u NHL lige. 8-0-2 u poslednih 10 meceva sa samo 16 primenih golova. Uglavnom su najbolja domaca ekipa u EC, vecinom roster su prosli veoma loso u TD Garden, da budem precizan, bili su porazeni sa najmanje 2 gola razlike. Po meni, ovakvo nesto treba da se desi Montreala veceras. Duel za revans za Bostona. Gosti dolaze u nekonstatna forma i nakon dva vezanog poraza kod kuce. Iako u ovoj sezoni su uspeli da dobiju Bostona u prva dva duela, kad su Bruinsi krenuli jako slabo, jos uvek Canadiense se nalazi na dnu tabele ali sa sansu da uzme neko mesto u play off razigravanja. Za veceras imaju desetkovan sastav sa par bitnih igraca: Markov, Gionta, Gomez i White. 3 od ovih 4 igraca imaju velika vaznost rostera, posebno kapiten Gointa. Domacina su prakticno sa full sastav, jedino Campbell je povreden. Startera na golova su potvredene, za domacina neverovatni Tim Thomas 15-5-0 sa 1.83 GAA i Carey Price 12-10-7 sa 2.38 GAA za gostina. Po meni, domacini su jasni favorite ovog duela i zbog toga uzimam njihova pobeda kao jedina opcija ovog duela.
« Zadnja izmjena: Prosinac 20, 2011, 23:19:52 poslijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
Odg: SuperTiper (Expekt) 19.12.2011.
« Odgovori #2 : Prosinac 19, 2011, 23:49:03 poslijepodne »
Week 15

02:35  Candlestick Park (San Francisco, CA)

San Francisco 49ers - Pittsburgh Steelers-Hendikep  Tip: 2 (+3.0)  @1.86 8/10 Expekt
      -8

Večeras se u čuvenom Monday night footballu sastaju domaći 49ersi i gostujući Steelersi...
Pred očima cele Amerike duel timova sa sjajnim postotkom oba imaju 10-3 stim što je domaćin već obezbedio pley of stim što je osvojio NFC West diviziju teško može do najkboljeg plasmana u konferenciji pored G.B. i N.O. tako da domaćin nema imperativ pobede...
Dok Čelični još nisu obezbedili pley of i u mrtvoj su trci sa Baltimorom koji ima bolji međusobni skor i večerašnjom bi pobedom izbili na 1 mesto u AFC North diviziji...
Domaćin je iznenadio sve sjajnim izdanjem ove sezone ja sam u prvom meču ove godine i najavljivao da mogu do pley o0fa i da su po meni najozbiljniji tim u njihovoj diviziji mada su stručnjaci!!! više šanse davali St.Louisu...
Po meni teško da mogu nešto više od učešća u pley ofu ali videćemo...
Evidentno je a polako padaju u formi u zadnja tri meča imaju dva poraza i to su prošle nedelje poraženi od prosečne Arizone...
Njih krasi fantastična odbrana ove sezone posebno su sjajni protiv trčanja su 1 u ligi sa dopuštenih samo 70y po meču dok su protiv pasa 18 odbrana a ukupno 4 u ligi..
Napad im nije sjajan kotiran je tek kao 25 u NFL-u ali te brojke nisu realno oslikavanje pravog stanja njihovo najubojitije oružije je trčanje sjajnog RB F.Gorea sa 1054y dok je i veliki napredak u karijeri učinio QB S.Smith koji je daleko sigurniji i ima sjajan odnos od 15 TD i samo 5 INT uz 61.7% uspešnih pasova iako nema velik broj prebačenih yardi uneo je potrebnu sigurnost u napad iako nema previše kvalitetnih hvatača u ekipi...
Večeras će imati velikih problema protiv sjajne odbrane Pitt. koja je upravo protiv pasa 1 u ligi sa dopuštenih 179y dok je protiv trčanja 6 sa 97y a sveukupno 1 odbrana u ligi...
Godinama unazad Čelični su sjajan tim koji je uvek među najvećim favoritima za Super Boul...
Pored sjajne odbrane tu je i odličan napad koji predvodi odlični QB Ben Roethlisberger poznatiji kao BIG BEN e upravo on može biti najveći problem večeras,,,, radi se o tome da je na prošlom meču pred kraj poluvremena sa Clev. iskrenuo skočni zglob i napustio igru ali se vratio u 2 pol. i odigrao odlično ali je njegov nastup za večeras pod znakom pitanja...
Zbog toga i tolika kvota na Pitts. koji informacije drži u tajnosti dali će BIG BEN istrčati večeras čak je on u izjavio juče "da se oseća gore nego kad je istrčao u 2 poluvremenu protiv Cle." ali ja mislim da je to više igra Pitts. da čuvaju informaciju do zadnjeg trenutka i nadam se da će mu babndažirati zglob i da će odigrati večeras u veoma bitnom meču za tim jel bez njega oni teško da mogu do pobede.
Čelični imaju sjajne opcije u napadu WR Walaca,Browna i Warda uz njih ti je i sjajni TE Miller i trčanje je solidno RB Mandehalla ali se nadam da ako bude BIG BEN spreman da će kroz vazduh uspeti da probiju čvrstu odbranu S.F. koja je tu daleko ranjivija...
A na odbranu Čeličnih netrebam previše trošiti reči koliko je moćna dovoljno govori i to da su na zadnja tri meča dopustili protivnicima samo 19 poena FANTASTIČNO nadam se i večeras njihovom dobrom izdanju protiv ne baš preterano efikasnog tima S.F.
Sigurno je da je situacija sa BIG BENOM jasnija i ja bi igrao sa većim ulogom ovako igram sa srednjim na Pitts. u Hendikepu.... 8)
« Zadnja izmjena: Prosinac 20, 2011, 23:19:17 poslijepodne Hare88 »