Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 19.10.2011.  (Posjeta: 293 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 19.10.2011.
« : Listopad 19, 2011, 11:14:38 prijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

AceLaHC

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
Odg: SuperTiper (Expekt) 19.10.2011.
« Odgovori #1 : Listopad 19, 2011, 11:21:36 prijepodne »
18:00, Unics - Montepaschi Siena(-3), tip:2, kvota: 1.9, ulog: 8/10 @ Expekt    +7,2

Pogledao sam roster UNIKSA i osim nekoliko iskusnih amerikanaca koji godinama igraju po evropi a neki od njih su donjeti ove sezone u klub zbog velikih ocekivanja, nema igraca koji bi moga napraviti vecih problema Sieni. Montepaski sa druge strane tim koji je naviko da pobedzuje i imaju vec uigran tim kojem se vratio Andersen iz NBA lige.
Prednost Montepaski bi trebao traziti ispod koseva gde Andersen dominira na ovom susretu ali isto tako ne bi trebali zaboraviti igrati svoju prepoznatljivu igru sa puno podavanja u kojoj svaki igrac moze a i ume da sutira otvoreni sut na kraju akcije. Na sajtu Montepaskija pise da je putovanje bilo dugo ali proslo dobro te da je klima prihvaltjiva u rusiji tako da ne bi trebalo imati problema sa te strane.
Ocekujem da Bo McCaleb produzi svoju odlicnu formu i u Euroligi te da se uspesno uigra sa Andersenom. UNIKS ima vec dva poraza u lokalnim takmicenjima, jedan od Khimkija a drugi od Novosibirskog za 7 razlike! sto dokazuje da ovaj tim jos nema potrebno iskustvo za veliku scenu.
« Zadnja izmjena: Listopad 21, 2011, 20:10:04 poslijepodne Hare88 »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #2 : Listopad 19, 2011, 11:56:27 prijepodne »
20:45  Marseille - Arsenal  X @3,25 - 8/10 | Expekt    -8

Večeras je na Velodromu derbi grupe F jer se sastaju trenutno vodeće ekipe ove grupe, domaći Marseille i londonski Arsenal. Eventualnom pobjedom bi Francuzi u velikoj mjeri obezbjedili broj bodova koji bi im davao pravo da se nadaju prolasku u drugu fazu Lige prvaka. Arsenal opet dobro gura kad se uzme u obzir činjenica da su ostali bez Fabregasa i Nasrija početkom sezone te kako loše igraju u domaćoj ligi. U zadnjem kolu su savladali Sunderland sa 2:1 ali i to je bila veoma teško izborena pobjeda. U prvom kolu Lige prvaka su uspjeli osvojiti bod u Dortmundu iako su vodili do zadnje minute kad je Perišić zabio eurogol i tako im uzeo dva boda. U drugom kolu su ipak dokazali da su i dalje bolji od Olympiacosa. Kao što sam rekao, Francuzi će imati veliku želju da slave pobjedu kako bi osigurali maksimalan učinak, ali se Wenger i njegova ekipa sigurno neće tako lahko predati, tako da smatram da bi se ovaj meč mogao završiti neriješenim rezultatom što bi možda odgovaralo i jednim i drugim.
« Zadnja izmjena: Listopad 21, 2011, 20:10:23 poslijepodne Hare88 »

spkutano

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #3 : Listopad 19, 2011, 13:29:06 poslijepodne »
17:00. St. Petersburg HC - C.S. HCM Constanta

tip: 2
koef: 3.00
ulog: 8/10
Expekt
   -8

Rukomet, Liga Prvaka (M)

Smatram da je Rumunjska Constanta u prednosti što se ovog susreta tiče. Jeste da su gosti, ali ipak verujem da mogu do pobede. Oba tima nemaju pobedu do sada i izgleda da će teško neko od ova dvatima uspeti da se plasira dalje. No svejedno, u ovom susretu ja prednost dajem rumunima. Imaju dobre igrače kao što su Csepreghi, Novanc i Sabou. Sa druge strane rusi nisu ništa posebno. Gledao sam ih na susretu sa Metalurgom. Konačan rezultat je bio 25:25, ali odmah moram reći da je Metalurg sam kriv što nije pobedio. Imao je u drugom poluvremenu 4 golova prednosti i umesti da dotuče protivnika dozvolio je da ih stigne. Ali to ne može svaki put, Metalurg nije iskoristio tri sedmeraca i barem 6 zicera u finišu susreta. Verujem da rumuni neće propustiti priliku i da će pobediti. Kvalitet je na njihovoj strani, a prednost domaćeg terena nije toliko izražena kada su rusi u pitanju. Dvorana "Ubileyniy" u Sankt Petersburgu je na susretu sa Metalurgom bila poluprazna. Slično će biti i sada.
« Zadnja izmjena: Listopad 21, 2011, 20:11:09 poslijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #4 : Listopad 19, 2011, 21:51:10 poslijepodne »
02:05  St. Louis Cardinals-Texas Rangers  tip: 1  @1.80  6/10  Expekt    +4,8

Večeras na čuvenom Buschu počinje SVETSKA SERIJA između domaćih Cardinalsa i gostujućih Rangersa...!
Teško je bilo ko mislio da će se u velikom finalu naći upravo ova dva tima jel su pre početka Šampionata Veliki favoriti bili Filadelfija,Boston,N.Y.Y. dok donekle Texasovo učešće i nije tako iznenađenje jel su cele sezone bili konstantni onda je ulazak Cardinalsa svakako iznenađenje to prvenstveno mislim na ulazak u pley of jel su imali minus nad Atlantom u jednom momentu i više od 10 mečeva zaostatka na samo mesec dana do kraja ali su fantastičnom serijom(forsirao sam ih žestoko) i užasnim igrama Sekirica ušli u pley of...
 Sa druge strane me neiznenađuje od ulaska Cardinalsa u pley of pa do njihovog ulaska u finale koje pratio moje analize zna koliko sam verovao u njih u svakoj seriji pa i u seriji sa Filom jednostavno pucaju od samopouzdanja i ako su po stručnjacima Rangersi favoriti za Osvajanje SVETSKE SERIJE ja se nebi baš složio jeste Texas možda blag favorit ali sigurno ne toliki koliko su ga predstavili trenutno na Pinnaclu za osvajanje S.S. je na Texas-1.633 naspram St.Louisovih 2.430 mislim da je ipak preterano ali videćemo!!! Ja verujem u njih i već sam odigrao juče dok je kvota bila još veća 2.500 da St.Louis osvaja SVETSKU SERIJU...!
Jednostavno oba tima imaju sjajne napade i neznam kome bi tu dao prednost ali ono što po meni može biti rak rana Texasa je pičing što Startera što donekle bulpena dok sa druge strane St.Louisovi starteri su u daleko boljoj foprmi dok bulpen Cardinalsa igra fantastično i kad nisu starteri kretali dobro oni su bukvalno bezgrešno privodili mečeve do kraja ponekad čak i od 3inn.(Fascinantno)....
Da nedavim više nego da nešto kažem i o večerašnjem meču...
Večeras na Moundu za STL: C.Carpenter-RHP (2-0, 3.71) dok za TEX: C.J.Wilson-LHP (0-2, 8.04) ovde bi dao lepu prednost Starom VUKU Carpenteru iz više razloga...
Ove sezone nije pružao baš partije kakve se od njega očekuju ali je ipak imao solidnu sezonu ali je upravo kad je bilo najpotrebnije odigrao na vrhunskom nivou tu najviše mislim na 5 meč u Filadelfiji kad je ugasio najjači napad i odbacao svih 9inn. u pobedi Cardinalsa od 1-0 i prolaz u finale NL nepamtim da je Fila kući ostala bez i jednog postignutog rana gde je dozvolio samo 3 hita baterima Fila.
U ovom pley ofu još nema L nadam se da ćče tako iostati u karijeri protiv Texasa ima očajan skor 2-6 7,26 ali to su mečevi sa početka njegove karijere pošto je zadnji meč kad je on bacao protiv Texasa bio još davne 2004...U karijeri u pley ofu ima odličnu statistiku 7-2 3,11
Nadam se njegovom dobrom izdanju večeras..
Sa druge strane Wilson koji je u regularnom delu bio sjajan ali u pley ofu je katastrofa ima užasnu eru i na sva tri meča je totalno podbacio i u karijeri ima loš skor u doigravanju 1-4 5,40 i polako ga bije glas da nije pičer za velike mečeve što mu može biti večeras dodatni pritisak na prepunom Buschu...
Stvarno sumnjam u njegovu sjajknu partiju večeras i mislim da bi ga sjajni bateri Cardinalsa mogli dohvatiti...
Najverovatniji sastavi večeras će biti za
St.Louis
1. Rafael Furcal (S) SS
2. Allen Craig (R) RF
3. Albert Pujols (R) 1B
4. David Freese (R) 3B
5. Matt Holliday (R) LF
6. Yadier Molina (R) C
7. Ryan Theriot (R) 2B
8. Jon Jay (L) CF
9.Chris Carpenter(R) P
1. Ian Kinsler (R) 2B
2. Elvis Andrus (R) SS
3. Josh Hamilton (L) CF
4. Michael Young (R) 1B
5. Adrian Beltre (R) 3B
6. Mike Napoli (R) C
7. Nelson Cruz (R) RF
8. David Murphy (L) LF
9.C.J.Wilson(L) P
Što se hitinga tiče oba tima su odlična ipak bi dao malu prednost Cardinalsima pošto Rangersi umesto DH udarača imaju Pičera na šta naravno nisu navikli dok Cardinalsi pošto su iz NL su navikli na taj sistem i to im u ovoj seriji može biti veliki plus.
Uzimam večeras pobedu Cardinalsa........ 8)
« Zadnja izmjena: Listopad 21, 2011, 20:12:06 poslijepodne Hare88 »