Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (expekt) 19.06  (Posjeta: 722 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ToTo

• SuperTip legenda
SuperTiper (expekt) 19.06
« : Lipanj 14, 2010, 22:29:06 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT kladionice. Prijavi se:EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen min 15 minuta prije početka – primjer –

20.45h Chelsea-Man.UTD 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   koeficijenti se uzimaju isključivo sa expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja

Sretno svima!
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

Juventude

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
Odg: SuperTiper (expekt) 19.06
« Odgovori #1 : Lipanj 19, 2010, 10:34:34 prijepodne »
20:30 Kamerun - Danska 2  @2.55 1/10 expekt

Analiza: U danasnjim Duelima svu paznju cu posvetiti Utakmici Danska - KAmerun. Danska reprezentacija je po meni mnogo kvalitetnija od Kamerunaca. Danska ima mnogo dobrih igraca u svojim redovim i mislim da ce Zvezda Arsenala danas postici pogodak jer mislim da je odlican igrac. Izgubili su prvu utakmicu ali po meni nesrecno ali od mnogo boljih Holandjana koji mogu mozda i do finala po igracima koji iigraju u timu. Neiskustvo ih je jako puno kostalo kada su postigli auto gol i posle toga morali su napasti holandiju koja je jako opasna iz kontri .. . Kamerun jako bledo igra jako su me razocarali protiv Japana i mislim da su tada pokazali svoje zube. Kamerunac Eto je van forme to se i videlo na mnogim utakmicama koje je odigrao u poslednje vreme. Celokupna igra kameruna se zasniva na njemu i mislim da danas nece imati puno resenja u napadu jer Danska reprezentacija ima odlicnu odbranu i mislim da nece tek tako lako dati pogodak. Danska jeste da je razocarala u prijateljskim utakmica sa 3 poraza ali su u kvalifikacijama pokazali da su ozbiljna ekipa.. . primili su jako malo golova u kvalifikacijama i mislim da oni u ovoj grupi mogu dalje jer pored Holandije imaju najkvalitetniji tim.

pick Danska
« Zadnja izmjena: Lipanj 20, 2010, 09:33:28 prijepodne ToTo »

Juventude

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #2 : Lipanj 19, 2010, 10:41:41 prijepodne »
13:30 Holandija - Japan 1 @1.45 1/10

Holandija je odlicna reprezentacija necu uloziti veci ulog samo iz razloga pozicije na tabeli .... Inace bih siguro stavio najmanje 8. Holandija lepo igra i to je tim koji je osvojio sve bodove u kvalifikacijama bez ijednog kiksa... Neverovatno je da to ucini jedna reprezentacija. Odlicni su bili i u prijateljskim mechevima. Danas ce nastupiti u Roben bez koga se ne moze , Jer u prosloj su jako kilavili u prvom delu igre kada nije bilo golova do poluvremena jako im je falio da probija po bokovima ... Danas igraju protiv Japana koji je dobi kamerun ali oni su najlosija ekipa po meni i dalje ... Nemogu da verujem da se to desilo ali sam tada video koliko kamerun vredi ...

Danas Lale dobijaju sigurno i mislim da su velike sanse da zavrse sa vise golova razlike ..,

« Zadnja izmjena: Lipanj 19, 2010, 17:52:19 poslijepodne ToTo »

AceLaHC

• Gost
« Odgovori #3 : Lipanj 19, 2010, 13:32:33 poslijepodne »
16:00  Gana - Australija  ||  X/X @ 4.70  ||  10/10  || EXPEKT

Ganjani su protiv Srbije mogli doci do ubedljivije pobede od cak 3:0 da je Gyan imao malo vise srece. Ali su na kraju utakmicu dobili zbog pogreske srpskih reprezentativaca i zbog njihove slabe igre su imali nadmoc na terenu. Igrac od koga se dosta ocekivalo u fazi napada Krasic je izigrao za cistu jedinicu a obranbeni red je imao los dan kao i protiv germanaca gde ih je spasio odlicni golman. Da srbi iskorene rukomet iz fudbalske reprezentacije bolje bi prosli dosada na ovom svetskom prventsvu.

Kod Australaca je situacija bila drukcija. Germanci su briljirali i pokosili ih sa 4:0 a sve to nije bio rezultat neke prelose igre Australijanaca vec nadmoc Germanaca koji su hteli dokazati da imaju velikih shansi na ovom svetskom a po mom misljenju dobili bi i Srbe da nisu bili gluposti Klosea ( mozda bilo i prestrogo od strane suca ) i 8 neiskoristenih shansi Podolskog ukljucjuci i promaseni jedanaesterac.

Australci svakako nece hteti otici kuci sa praznim rukama a mogucnostim im je samo ovde da osvoje bod i kad uzmemo u obzir da Africke reprezentacije igraju slabo pod pritiskom ovo je po meni sigurni X za danas.
« Zadnja izmjena: Lipanj 19, 2010, 17:52:46 poslijepodne ToTo »