Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 18.9.2011.  (Posjeta: 676 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 18.9.2011.
« : Rujan 15, 2011, 00:56:27 prijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

DeeKay

• SuperTip profesionalac
Odg: SuperTiper (Expekt) 18.9.2011.
« Odgovori #1 : Rujan 17, 2011, 18:13:40 poslijepodne »
05:00 Hewwit-Wawrinka, tip 3-0 @3,20 8/10 EXPEKT    -8

Treći dan Davis kupa, domaća Australija vodi 2-1. Hewwit i Guccione su iznenađujuće pobjedili u parovima Federera i Wawrinku. Dan ranije Federer je dobio Hewwita, Wawrinka izgubio od Tomića. Meč prije ovoga igraju TOmić i Federer, tako da vjerujem da će ovaj meč odlučivati pobjednika za ostanak u svjetskoj skupini. Hewwit je godinama u tenisu, pomalo već veteran, posvetio se posljednjih sezona dosta obitelji te igra manje turnira od prosječnog profesionalca. Wawrinka je osvojio Chenai, uistinu igrao odlično na početku sezone, otpustio je djevojku da bi se više posvetio tenisu. No nakon vremena je uslijedio pad u igri, te nakon toga ozljeda koja ga je udaljila na nekoliko tjedana. Nakon ozljede nikako da napravi nekakav rezultat i da spoji nekoliko pobjeda. Na Us Openu je izgubio od Younga, kako kaže posllje da je bio ozljeđen, ima ozljedu gležnja. Ovdje je izgubio od Tomića u 4 seta. Igra se travi, koja puno više odgovara Hewwitu, domaći navijači su euforični, sam Federer je rekao da će im biti teško nakon poraza u parovima, jer ni on nije baš pun snage, a Wawrinki da je još teže s obzirom da navodno nije zaliječio posve ozljedu. Prognoziram pobjedu Hewwita, u 3 seta.
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2011, 01:46:12 prijepodne Hare88 »

querky

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #2 : Rujan 17, 2011, 22:07:34 poslijepodne »
14:30, RKC Waalwijk - AZ , tip 2 @ 1.75, expekt, 1/10    +0,75

Nizozemska prva liga, utakmica sestog kola izmedu ekipe Waalwijka i AZ.-a koji su nesto uspjesnije krenuli u ovo prvenstvo. Mislim da je poznata stvar iz proslih sezona da je AZ pri vrhu ljestvice, a Waalwijk pri dnu...mislim da ce tako bit i ovaj put. AZ naime prikazuje vrlo dobre igre u zadnjih par kola tj. otkad je prvenstvo pocelo - uzet cu samo zadnje tri utakmice u kojima su ostvarili tri pobjede, postigli 11 golova, a primili niti jednoga ! Prije toga su izgubili od jakog Twentea, ali zato pobjedili takoder ekipu iz samog vrha nizozemskog nogometa - PSV iz Eindhovena sa 3:1. Sa druge strane Waalwijk je iskoristio dobar zdrijeb i takoder u zadnja tri kola ostvario tri pobjede medutim protiv objektivno slabih momcadi (Rode, Brede i Den Haaga), prije toga su izgubili od PSV.-a. Uglavnom, AZ je sto se tice forme za nijansu bolji i sto se tice gol razlike puno uvjerljiviji. Plus na strani Waalwijka je sigurno domaci teren na kojem su ove sezone jedanput pobjedili i jedanput remizirali - mozda je sad vrijeme i za prvi poraz. Ovaj tip jos dobiva na tezini kad spomenem i h2h omjer koji je uvjerljivo na strani AZ.-a..naime, u zadnje tri sezone i njihovih sest medusobnih ogleda svih sest puta je slavio AZ (dakle, stopostotni ucinak), a gol razlika u tih sest utakmica je nevjerovtnih 20:2 u korist AZ.-a. Samo rposle sezone razbili su ih sa 0-6 i 6-2 (kao teniski mec). Uglavnom, ovaj protivnik im apsolutno lezi. Iako vjerujem da bi po statistici ovaj tip trebao proci (pa cak i preuvjerljivo), idem zbog potrebe natjecanja sa ovakvim ulogom, ali zapravo je barem 7/10 -sretno ko prati... Dvojka !!
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2011, 01:47:12 prijepodne Hare88 »

eagle

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
« Odgovori #3 : Rujan 17, 2011, 23:27:09 poslijepodne »
15:00h Lazio - Genoa, tip H1(-1), kvota 3.15, ulog 3/10, expekt    -3

Nedjelja je dan rezervisan za italijansku seriju A, ovog vikenda se igra 2 kolo, a u prvom kolu su obje ove ekipe imale moze se reci polovican uspjeh, dakle obje su igrale nerijeseno i to sa istom rezultatom 2-2. Lazio je tu u maloj prednosti jer je uzeo bod u gostima kod mozda i prvog favorita za titulu, ekipe Milana, dok je Genoe remizirala kod kuce sa Atalantom, iako je gubila od iste. Genoa je ove sezone odigrala i jednu utakmicu kupa gdje su kod kuce zabiljezili pobjedu od Nocerine sa 4-3, dok je Lazio igrao svoje utakmice u ligi evrope, izbacio Rabotnicki iz pretkola, a u prvom kolu iste remizirao kod kuce sa rumunjskim Vasluiem. Inace Lazio po meni ove sezone napravio odlican posao sto se transfera tice, doveli su Cissea, Klosea u napadu koji su se odlicno snasli, i uz Rokija cine odlican napadacki trio. Zatim  doveli su Canu i Lulica u odbrani, 2 odlicna igraca za dosta mali novac . Malo tu jos skripi u sredini, ali i ovako mislim da su uradili dobar posao, uostalom vidjelo se to vec u prvom kolu kada su odigrali odlicnu utakmicu na San Siru i uzeli bod. Genoa sa druge strane, solidan tim, nista vrijedno neke velikog dometa, oslabljeni su i odlaskom trenera Gasperinija, dosta su efikasni, ali i dosta golova primaju. Kod domacina u ovoj utakmici ne igraju Cana, Radu, Mauri, dok gosti ne mogu racunati na Merkela, Eduarda, Rossija, Bova. S obzirom da smatram da ce Lazio u ovoj sezoni biti medju prve 3-4 ekipe, mislim da ce danas bez problema uzeti nova 3 boda i krenuti lagano prema vrhu tabele. Probacu hendikep uz malo manji ulog.

Vjerovatni sastavi:

Lazio: Marchetti-Konko-Biava-Dias-Lulic-Matuzalem-Brocchi-Sculli-Cisse-Klose

Genoa: Frey-Mesto-Dainelli-Kaladze-Moretti-Seymour-Constant-Kucka-Veloso-Palacio-Carraciolo
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2011, 01:47:49 prijepodne Hare88 »

spkutano

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #4 : Rujan 18, 2011, 09:20:42 prijepodne »
16:30. Makedonija - Rusija

tip: 1 (ukljucujuci i produzetke)
koef: 3.15
ulog: 8/10
Expekt
    -8

Evropsko Prvenstvo u kosarci
Borba za trece mesto

Verujem da Makedonija moze da savlada Rusiju. Tacno je da su rusi pobedili pre nekoliko dana u okviru grupe (12.09.2011), ali isto tako je tacno da je to bila srecna pobeda. Konacan rezultat je bio 63:61 nakon sto je Sergey Monya realizirao trojku u zadnjoj sekundi meca. lako je moglo da se desi da i Makedonija slavi na tom susretu, ta je trojka bila iz neizgragjene pozicije i bila je vise nego slucajna. No toliko o tom susretu. Sto se danasnjeg susreta tice Makedonija ce biti oslabljena neigranjem centra Todora Gecevskog. On je slomio ruku na susretu sa Slovenijom i to je veliki hendikep za Makedoniju. No odmah moram napomenuti da je Makedonija i bez Gecevskog savladala Litvaniju u cetvrtfinalu i bila ravnopravna sa Spanijom u polufinalu. Znaci da se radi o timu koji se ne predaje. Trener Dokuzovski je optimist pred ovaj mec, mada je Rusija kvalitetnija reprezentacija i ima duzu klupu. No bilo kako bilo, ja smatram da bi dobra odbrana makedonaca i motivacija mogli da presude ovaj susret. I naravno neverovatni Bo McCalebb.
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2011, 01:48:16 prijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #5 : Rujan 18, 2011, 12:19:23 poslijepodne »
19:00  Ralph Wilson Stadium (Orchard Park, N.Y.)

Buffalo Bills(1-0)-Oakland Raiders(1-0)-Handicap  Tip:H2 (+3,5 )  @1,95  8/10 Expekt
    +7,6

Na redu je druga nedelja u NFL-u gde se u Baffalu sastaju domaći Billsi i gosti iz Oaklanda Raidersi...
Oba tima drugu nedelju dočekuju u dobrom raspoloženju pošto su oba tima na gostovanjima slavili malo neočekivano posebno je Baffallo iznenadio visokom pobedom u Kansasu od čak 41:7 više je taj veliki poraz splet okolnosti da je Kansas odigrao očajno a Baffalo sve iskoristio što se moglo iskoristit...
Sa druge strane Oakland je uz dosta muke pregrmeo Denver i odneo pobedu od 23-20  gde je pobedu odnela njihova odbrana i sjajno trčanje...
Mislim da je Oakland daleko kompletniji tim  i kvalitetniji...
Što se Baffala tiče na prošloj je utakmici  QB R.Fitzpatrik odigrao maestralan meč sa čak 4 TD i ni jednim INT gde je bacio 208y ali je K.C. sekundari daleko lošiji od Oaklandovog i neverujem da će na ovom meču lako prolaziti defanzivce Oaklanda koji su protiv Denvera bili odlični.
Isto važi i za RB F.Jacksona koji je protiv K.C. pretrčao  112y a koliko je bila sjajna odbrana Oaklanda protiv trčanja Denvera govori podatak da je Denver pretrčao mizernih 38y što je možda i najmanje u Istoriji Broncosa posebno na Invesco Fildu...
Uz sve je Oakland vršio strašan pritisak na QB Ortona koji je sekovan čak 5 puta..
Zbog svega Baffalo neće imati lak posao u napadu.
Sa druge strane Oakland je bio dosta loš u pasu J.Campbell je prebacio nešto više od 100yardi ali je Denverov sekundari bio sjajan sa Beyliyem,Dowkinsom.Gudmenom što je dosta bitno nije imao INT i on je QB sa fantastičnim fizičkim predispozicijama što je i dokazao kad je istrčao možda i odlučujući TD za 7 yardi sa kojim je Oakland i prelomio meč.
Oaklandovo najjače oružije bi trebalo da bude trčanje koje jwe bilo sjajno protiv Den. gde je glavna uzdanica Oak. RB D.McFadden pretrčao čak 150 y dok je ukupno Oak. imao čak 200yardi.
Zbog svega mislim da Oak. ima realne šanse da dobro prođe u Baffalu i uzimam ih u Hendikepu +3,5 jel iako dobije Baffalo sumnjam da će biti sa velikom razlikom... 8)
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2011, 01:54:07 prijepodne Hare88 »

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #6 : Rujan 18, 2011, 13:53:39 poslijepodne »
16:00     Tipsarevic J. - Nalbandian D. tip : 1 @ 2.00 Expekt 8/10    +0

Srbija je zaista lose otvorila ovo polufinale u petak sa dva poraza, prvo je Troicki bio pociscen od strane Nalbandiana a onda je i Del Potro bio na nivou pa je takodje lako dobio Tipsarevica sa 3:0. U prvom mecu Troicki je zaista bio ocajan tako da mogu reci da je sam sebe pobedio, Nalbandian nije bio nista posebno, jeste bio bolji, daleko vise je napadao i to je ono sto se ceni ali mislim da je taj mec dobio iskljucivo zato sto je Troicki na zaista niskom nivou igre i to ne samo ovde vec smo videli i kako je prosao na turneji po Americi.U drugom mecu Tipsarevic nije uopste igrao lose ali je Del Potro jednostavno previse dobro servirao i jednostavno bio bolji tako da je i taj mec zasluzeno osvojen od strane Argentinaca.Juce smo napravili veliku stvar, dobili smo dubl mec i zato se danas ocekuje da u Areni bude neverovatno atmosfera jer je i vise nego ocigledno da svi veruju u preokret a i kako ne bi kada ce Novak zaigrati u prvom mecu za koji mogu da kazem da ce biti odlucujuci jer ukoliko dobije Del Potra, Tipsarevicu ce u velikoj meri olaksati posao i dati mu veliku motivaciju za preokret.Djokovic je trenirao i prica se da je spreman za ovaj mec, koliko god moze biti spreman neko ko je do skora igrao i osvojio US Open ali mislim da ce imati snage da dobije Del Potra s kojim ce igrati daleko krace razmene od onog proslog meca sa Nadalom tako da mislim da bi morao da dobije taj mec jer Del Potro ipak nije na onom starom nivou i dosta zavisi od servisa.Dakle ukoliko Djokovic dobije taj mec mislim da je totalni preokret sa 0:2 do 3:2 itekako moguc jer Janko igra najbolji tenis u svom zivotu, u onom mecu protiv Novaka pokazao je nesto sto me je prijatno iznenadilo jer je bio bolji igrac u prvom setu od Djokovica, napadao je strahovito i kretao se odlicno.Ukoliko ponovi barem 50% iz tog meca mislim da ce dobiti Nalbandiana i kad se jos uz to uzme prednost publika koja ce ako Novak dobije biti neverovatno raspolozena za veliki preokret.Opet kazem Nalbandian je imao lepih poena, voli da napada ali problem je sto ce sada za razliku od prvog meca imati protivnika koji daleko bolje napada od Troickog, ima preciznije i jace udarce i sigurno je fizicki spremniji od Nalbandiana koji je u mecu sa Nadalom po recima mnogih umro vec nakon sat ipo igranja tako da je ova kvota od 2.00 po meni value na Janka ali opet sve ovo zavisi dosta od Novaka jer ukoliko on izgubi pitanje je sta ce biti sa ovim mecom i koliko ce Janko imati motiva da ga dobije.Dakle ukoliko bude onaj prvi scenario koji je najrealniji Janko bi ovo morao da dobije.
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2011, 01:51:47 prijepodne Hare88 »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #7 : Rujan 18, 2011, 14:21:19 poslijepodne »
20:00 Španija - Francuska (+7,5) h2 @1,90 - 8/10 | Expekt    -8

I prije početka prvenstva u Litvaniji se očekivalo da se ove dvije reprezentacije nađu u finalu, a ko će pobijediti vidjet ćemo večeras. Kladionice su stavile Španiju kao velikog favorita a i hendikep je po meni malo visok. Mišljenja sam da bi Španija i mogla opravdati ulogu velikog favorita ali smatram da to neće biti izraženo velikom razlikom već da će to biti unutar 8 poena, dakle da Španija neće dobiti sa osam ili više koševa razlike. Ove dvije selekcije su se već jednom sastale u drugoj fazi Evropskog prvenstva kad je Španija slavila sa velikih 27 koševa razlike, 96:69. Međutim, to uopšte nije realan omjer snaga jer je Francuska igrala bez Parkera, Noahe i Gelebala koje je Vincent Collet svjesno odmarao. U toj utakmici nije želio da oda sve adute svoje selekcije jer je to čuvao za finale za koje je bio ubjeđen da će ostvariti. Mislim da Španija ima izuzetno jak tim ali i da ima određenih mana koje bi Francuska na čelu sa Parkerom mogla iskorititi i barem izgubiti sa manje od osam koševa razlike.
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2011, 01:48:49 prijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #8 : Rujan 18, 2011, 14:26:20 poslijepodne »
19:35  Fenway Park,( Boston, Massachusetts )

Boston Red Sox(87-64)-Tampa Bay Rays(84-67)-(Money Line)  Tip:Tampa Bay Rays  @1,70  10/10  Expekt
    +7

Večeras je na programu četvrti meč u seriji između diviziskih rivala koji može možda i da reši ditanje putnika u pley of ili da dodatno produži neizvesnost...
Na prethodna tri meča u seriji Tampa je bila dominantnija i dobila dva meča sa 9-2 i 4-3 dok je Boston dobio jedan meč sa 4-3...
Eventualnom večerašnjom pobedom bi Tampa prišla na samo dve pobede...
Jednostavno nemogu a da večeras ne igram protiv mojih Red Soxa..
Tampa je u žestokom naletu i puna samopouzdanja i na mečevima kad je Boston imao prednost u pičingu tako da večeras je obrnuto gde Tampa ima ogromnu pšrednost u pičingu i ima večeras lepu priliku da pobedi(ako pak bude drugačije onda je verovatno Boston načinio Džinovski korak ka doigravanju Big%20smile)
Večeras na brdašcu za Bos. Tim Wakefield-RHP(7-6 5,13) dok za Tam. baca David Price-LHP(12-12 3,34) ogromna prednost u pičingu na straniu Pricea..
T.Wakefield je legenda ali i čovek koji je već odavno zreo za penziju...
U karijeri protiv tampe ima sjajnu statistiku 21-7 3,71 ali je to bilo u prošlom veku  LOL ovo i jeste i nije šala jel je on protiv Tampe imao 20-3 dok je u zadnjew vreme kao i u ostalom dosta loš i sad je dosta loš gde ove sezone ima na dva meča 0-2 i 4,35...
Jednostavno nevidim kako će on zaustaviti HOT tim udarača Tampe...
Sa druge strane za Tampu sjajni Price koji baca odlično i protiv Red Soxa je ove sezone sjajan na 4 meča ima 3-1 2,70 i u karijeri ima pozitivnih 6-3 3,07..
Jednostavno ogromna prednost na strani Tampe.
Što se hitinga tičeiako je sigurno da su hiteri Bos. daleko kvalitetniji ipak Tam. udarači su u mnogo boljoj formi uz to i mislim da Tam. udarači mogu mnogo više proitiv Wakefilda nego Bos. protiv Pricea jel dosta vodećih udarača imaju problem sa LHP kao što su Gonzales,Ortiz,Elsburi..
Mislim da Tama je večeras na prekretnici i da u ovakom odnosu sdnaga na brdašcu to moraju da iskoriste.... 8)
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2011, 01:51:10 prijepodne Hare88 »

Catalonec4ever

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #9 : Rujan 18, 2011, 15:23:22 poslijepodne »
19:30 Dun.Streda – Slovan Bratislava 2H(-1) @2.85 – Expekt , 10/10    -10

Nakon 8 porazi u nizu Dun.Streda konacno su pronasli pravi nacin da dodje do prva pobeda u novoj sezoni. Sa samo tri bodova od osam meceva ova ekipa je najseriozniji kandidat za ispadnaje od ligi. Kod kuci jako losi, na tri meceva dali su samo jedan jedini gol i to na prva utakmica kod kuce.  Na druga strana je sampion sa prosle sezoni, najjaci tim u slovackoj ligi Slovan koj nazalost nije krenulo kako sto su hteli. Trenutno su u jako losa forma, nemaju pobede u poslednih 5 duela ili tacnije prije meseca dana. Po meni Slovan ima prelika veceras da prekine ovaj losa serija. Protivnik je vise nego pozelan, dosao je u pravi trenutak. Ovo je mec gde moze da izbace sve svoje frustracija i da krenu u novi pobednicki niz. Ako su zeljni da zadrze korak sa ostale ekipe i ako zele da odbrane titula onda nemaju drugi izbor, ovakve duele mora da se dobiju. Domacini su u jako losa forma, imaju jedna od najgorih odbrana u ligi. Gosti dolaze bez nikakve seriozne probleme, nema znacanje povrede u timu. Puni sa motivacija i samopouzdanje, bez nikakve dileme uzimam ovaj tip koj po meni ima velike sanse za prolaz. Kvota je vise nego odlicna, ocekujem njihova konforna pobeda.
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2011, 01:49:24 prijepodne Hare88 »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #10 : Rujan 18, 2011, 18:15:03 poslijepodne »
20:00 Levante - Real Madrid prvi gol u periodu od 1. do 30. minute @1,55 - 8/10 | Expekt    -8

Real je sjajno započeo ovu sezonu i zabilježili su dvije pobjede iz dva kola, prvo je nastradala Zaragoza sa 6:0, dok je Getafe pružio solidan otpor na Bernabeu ali nije mogao više od poraza od 4:2. S druge strane, Levante je u prva dva kola ostvario dva boda, ubilježili su dva neriješena rezultata na gostujućim terenima Getafea i Racinga. Ovo im je prvi meč na svom terenu ove sezone te imaju zaista veoma težak debi. Kvota na pobjedu Madriđana je veoma mala pa sam se odlučio za opciju da prvi gol pada u prvih pola sata utakmice jer sam mišljenja da će Mourinhovi puleni veoma ozbiljno ući u ovaj meč i zabiit rani gol a možda i više njih kako bi što prije riješili pitanje pobjednika. Dakle, smatram da će Real ući furiozno u ovaj meč i da će postići gol u ranoj fazi.
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2011, 01:49:43 prijepodne Hare88 »

Catalonec4ever

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #11 : Rujan 18, 2011, 21:04:17 poslijepodne »
01:00 Monarcas Morelia – FC Queretaro 1H (-1) @ 2.60 – Expekt , 10/10    +16

Domacini su najgora domaca ekipa u prvenstvu, jos uvek ne znaju za pobede. Na el Estadio Morelos ovaj tim je odigrao tri utakmice gde su doziveli dva poraza i odigrali jedan neresen duel. Megutim ova ekipa je usla u dobar ritam, konacno su proradili kako treba. Vezali su 3 pobede u nizu, dve su u prvenstvu a jedna u CCL i to ni manje ni vise nego protiv LA Galaxy. U timu vladeje jako dobra atmosfera, motivacija i samopouzdanje je na jos vece nivo. Najbolje od svega je sto domaci trener Tomas Boy je jako zadovoljen od igru svoje igrace i da konecno njegov tim je pocinje da lici na ono sto bas on zeli. Trenutno su 14te na tabele i imaju 7 bodova zaostaka ali sa dve utamice manje. Svi su svezni za voznost ovog duela i bez nikakve dileme zele samo pobeda na danasni duel. Spisok povredenih igraca je prazen il da bude precizan povreden je samo jedan igrac. Dakle domacini su maltene u najbolji sastav veceras. Njihov protivnik dolazi nakon jedna velika pobeda do 4:0 nad sampionom  Unam Pumas. Sudeci po njihove reakcija cini mi se da je njihov razum trenutno u oblaci. Konstatno pricaju za ova velika pobeda kao da su osvojili CCL. Po meni ovakav stav moze da bude kljucan u psihicki segment igre a to je ono sto fali u ovoj ekipi. Forma nije na neko zavidno nivo, do prije mesec dana nisu znale za pobede a nakon toga ide nekonstatni niz. Na listi povredenih igraca nalazi se dva prvotimca Adrian Garcia Arias i Israel Martinez koj je suspendovan. Sudeci po forme, moje skromno mislenje je da domacini imaju veca prednost na ovog duela i smatram da dobiju veceras ovaj duel kako bi produzili pobednicki niz, dobra forma, kao i fakt da dodje do prvoj pobedi na domaci  teren. Da napomenim, u njihove osam prethodne duele Morelia su pobedili na pet duela, dva neresenih i samo jedna pobeda Queretaro. Jos bitni podatak je to sto Morelia ima 4-0-0 kod kuci sa gol razlika od 16:2, dakle svaki njihov megusebni duel na ovaj stadion je zavrsio u korist domacina. Zadnja dva duela su zavrseni sa 6:0 t.j. 5:0 za domacina, gosti nesto vise od 274 min nisu postigli gol. Po meni pobeda domacina ne bih trebalo da dodje u obzir ali po meni pobeda sa dva gola razlika po ovakva odlicna kvota jednostavno mora da iskoristim. 
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2011, 02:00:11 prijepodne Hare88 »