20:45. Inter - Roma
tip: 2
koef: 4.25
ulog: 8/10
Expekt -8
Verovatni sastavi:
Inter:
Julio Cesar; Jonathan, Ranocchia, Lucio, Nagatomo; Zanetti, Cambiasso, Obi; Sneijder; Pazzini, Forlan.
Roma:
Stekelenburg; Rosi, Burdisso, Heinze, Cassetti; Perrotta, De Rossi, Pjanic; Borriello, Totti, Borini
Trener Inter-a Gian Piero Gasperini ce biti bez povregjenih Emiliano Viviano, Maicon, Ivan Cordoba, Andrea Poli, Cristian Chivu i Thiago Motta, dok ce trener Roma-e Luis Enrique biti bez povregjenih Juan, Cicinho i Erik Lamela, dok je Juan Angel suspendiran nakon sto je protiv Cagliari-ja dobio crveni karton.
Oba tima nisu startovali bas najbolje. Roma je u prvom kolu porazena od cagliari-ja kod kuce sa 1:2, dok je Inter bio porazen sa 4:3 od ekipe Palermo-a. No Inter je u Sredu doziveo jos jedno razocaranje. Porazen je i od tuskog Trabzonspor-a u okviru Lige Prvaka i to na svom stadionu. Jasno je da je trener domacih pod velikim pritiskom, vec se uveliko govori o njegovom nasledniku. Atmosfera u ekipi je veoma losa, sve me potseca na proslogodisnju sezonu sa Benitez-om. U jednoj ovakvoj situaciji smatram da je moguce da Roma napravi podvig i pobedi na ovom susretu.