Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 16.5.2012.  (Posjeta: 277 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

HaRe

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 16.5.2012.
« : Svibanj 13, 2012, 19:44:09 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

HaRe

• Moderator
  • SuperTip legenda
Odg: SuperTiper (Expekt) 16.5.2012.
« Odgovori #1 : Svibanj 16, 2012, 02:55:31 prijepodne »
Tenis Rim
Sri,13:00 Sorana Cirstea - Sofia Arvidsson 1 @ 1.50 7/10 expekt     +3,5
*Sto se tice Rima,sad zasad ide lose,barem meni.Nekako one oklade koje ne uplatim uglavnom prođu,a ono sto stavim na tiket pada,valjda bude bolje.Ostajem u Rimu,gdje je na rasporedu drugo kolo,a prvi mec koji cu analizirati je duel između Sorane i Sofie.

*Sorana Cirstea je dobro poznato ime u tenisu,i onima koji se klade na ovaj sport.Mlada rumunka,22 godine,i trenutno zauzima 45 mjesto na WTA,dok joj je ranking karijere 23 mjesto.Sigurno da se od nje ocekivala mozda i bolja karijera,ali eto mlada je moze jos uvijek napredovati.Kroz karijeru na zemlji ima skor 111/54.Ove sezone je na skoru 15/12,od cega je 10/8 hard i 5/4 clay.Na pocetku sezone,na hardu je igrala dosta solidno,mada vec kad je presla na Americko tlo pocela je da se gubi.Sto se tice zemlje,krenula je iz Barcelone,gdje je dosla do polufinala i ispala od Cibulkove 61,61.Nakon ispadanja imala je citavu sedmicu da se pripremi za Srurrgart a ona je radila ko zna sta,i u prvom kolu kvala ispala od Chakvetadze 61,60.Opet pauza pa nastup u Estorilu gdje je ispala odma u prvom kolu,ali eto barem je uzela vise gemova protiv Soler Espinose(64,64) nego u prethodna dva meca zajedno.E nakon sto je bacila potrosila 3 turnira a nista znacajno nije napravila,dosla je u Madrid.Tu je u prvom kolu igrala protiv Bartoli i dobila sa 2:1(67,64,63).Ipak u drugo kolu ispada od Medine Garrigues sa 2:1(61,36,75).Sada je u Rimu,na turniru gdje nastupa po prvi put u karijeri.Prvo kolo donijelo joj je dvoboj protiv Jelene Jankovic.I sad se vratim na sami pocetak,gdje kazem da ono sto ne uplatim prođe.Pri samom gledaju prvog kola odma sam si rekao,evo iznenađenja,pobjeda Sorane koja se placala 3,00.Dobila je Jelenu sa 2:1(63,46,76).Jedan dosta izjednace mec,ali presudili su osvojeni poeni na prvom servisu Sorane.Imala je cak 6 dvostrukih servis gresaka,dok je JJ imala cak 8 komada,a obje su imale po 5 as udaraca.Cirstea je u tie breaku imala 5-2,ali je do kraja izgubila jedan svoj servis,no u konacnici 7:4 tie break i pobjeda.Za mene nema sumnje da je ona dobra teniserka,ali da ima svojih bubica,ima itekako.Ako uđe u mec rastereceno i pocne igrati agresivno,a ide je onda ce dobiti svakog.Uđe li u mec i odma na startu pocne grijesiti od nje nema nista,a tiket slobodno bacite.Igra desnom rukom,kaze voli igrati na svim podlogama.Iz onoga sto ja znam o ovoj prelijepoj teniserki,mogu reci da je sasvim solidna u svim segmentima igre,stim da je njen najveci problem psihicke prirode,po meni ponavljam.

*Sofia Arvidsson je nesto starija teniserka,28 godina,ali isto tako poznata u tenisu.Trenutno zauzima 61 mjesto na WTA,dok joj je ranking karijere 29 mjesto.Sto se tice zemljane podloge,tu kroz karijeru ima skor 92/76.Ove sezone je na skoru 19/8,od cega je 10/5 hard,7/1 indoors hard i 2/2 zemlja.Zasad joj je rezultat sezone osvajanje Memphisa(indoors hard) gdje je igrala zaista dobro,i u finalu savladala Marinu Erakovic 63,64.Nakon tog turnira igrala je na zemlji u Acapulcu gdje je ispala u drugom kolu od Pennette 26,76,61.Igrala je posle toga jos turnira ali necu o tome,nego cu reci da je u Madridu ispala u prvom kolu od McHale 64,75.Ona je u Rimu pocela protiv Marie Jose Martinez Sanchez i dobila taj mec dosta lako 63,62.Dosta osvojenih poena na prvom servisu 24/36,a sam servis je odlicno isao cak 86%(36/42),te podatak da je imala samo 8 drugih servisa govori za sebe.Iako je na samom pocetku izgubila servis,te nakon sto je MJ osvojila svoj servis i povela sa 2:0,Arvidsson se budi i do kraja dobija set 63,iako je opet gubila servis ali je isti odma vratila.U drugom setu napravila je 3 breaka,dok je svoj servis izgubila samo jednom.Izgleda dosta jako onako fizicki.Igra desnom rukom,a od podloga preferira hard,posebno onaj u dvorani.Sto se tice same igre,uglavnom je to sa osnovne linije,voli duge razmjene,a ima dosta dobar servis.

*H2H ide u korist Arvidsson koja vodi sa 2:1.Zadnji mec je iz 2011 godine sa turnira Limoges(indoors hard) gdje je Cirstea dobila 62,62.U danasnjem duelu sam se odlucio na pobjedu Sorane.Znam da nije bas pouzdana,isto tako znam da je ovaj mec 55-45 u korist rumunke,po meni,ali nekako me vuce pobjeda na nju.Mozda ce neki reci da je Arvidsson imala dan odmora,ali nije obzirom da je danas igrala dubl sa Gajdosovom protiv Dulko/Suarez te su izgubile taj mec 64,62.Kako nisam ispostovao Cirsteu u mecu protiv JJ,u ovom protiv Arvidsson ipak cu se okladiti na pobjedu rumunke,iako ce ovo biti tezak mec za nju.

« Zadnja izmjena: Svibanj 24, 2012, 09:44:08 prijepodne Hare88 »

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #2 : Svibanj 16, 2012, 06:42:16 prijepodne »
20:00, Alcorcon - Elche, Tip:1 @ 1.80,Expekt, 8/10     +6,4

Mec 38-mog kola Spanske druge lige, popularne Segunde u kome se sastaju domaci Alcorcon i Elche
Alcorcon se nalazi na petom mestu sa 63 boda (mesta od 3-6 igrace baraz za prvu ligu) sesta Cordoba ima 61 bod a sedma Almeria ima 58 bodova dok Elche na osmom mestu ima 54 bodiva i realno 5 kola pre kraja imaju samo teoretske sanse da se probiju medju 6 najboljih ekipa , iako je Alcorcon 2010-te dosao iz trece lige brzo se snasao u drugoj ligi i ove sezone belezi odlicne rezultate pogotovo na domacem terenu ukupno 11.5.2 i pogotovo ove godine odnosno u drugom delu sezone imaju 7 pobeda u seriji a pre toga 2 remija bez poraza ! i usput pobeda nad prvoligasem Levanteom u kupu dakle na svom terenu su izuzetno dobri i mnogo jace ekipe su ostavili bodove od danasnjeg rivala Elchea , iako su i u gostima bili sasvim dobri ,7.4.8. a ove godine 4.2.3.
Elche je uvek tu negde blizu vrha ali pri kraju popuste , prosle godina su igrali Play off ali su ispali od Granade a iako su dobro startovali u sezoni ove godine su sve bacili u vodu jer su zabelezili jako lose rezultate i prakticno vise nemaju realne sanse da se plasiraju medju prvih 6 , cak 11 poraza posle nove godine uz samo 6 pobeda i dva remija su doprineli da padnu na tabeli , pogotovo u zadnjih 10 meceva je ocit pad forme samo dve pobede i to nad predzadnjom Cartagenom i Barcelonom B koja nema nikakav motiv , ocito igracima Elchea je opao moral i sad uglavnom otaljavaju posao
danas ce biti pored toga jako oslabljeni
Golman Carlos,odbrambeni igrac Baranger, veznjak Generlo imaju kartone , povredjeni su veznjaci Palanca , Humetra i odbrambeni igrac Verdes a od ranije vec imaju nekoliko igraca koji su na listi povredjenih , medju kojima i napadac
Linares 16 meceva   3 gola sve u svemu 11 igraca od kojih samo troje nisu igrali puno meceva
sto se tice domacih oni ce biti kompletni i verujem veoma motivisani da pobedom nastave seriju pobeda na svom terenu ali i zadrze peto mesto a Elche iako ima dobru tradiciju sa Alcorconom jer je pobedio u dosadasnja 3 medjusobna meceva u danasnji mec ulazi sa puno problema i sa jako losom formom i verujem da ce se tradicija prekinuti
« Zadnja izmjena: Svibanj 24, 2012, 09:40:12 prijepodne Hare88 »

spkutano

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #3 : Svibanj 16, 2012, 09:54:54 prijepodne »
19:00. Orebro SK - AIK

tip: Under 2.5 golova
koef: 1.70
ulog: 8/10
Expekt
     -8

Orebro je u očajnoj formi. Izgubio je zadnja pet susreta i ovde ne očekujem ništa posebno sa strane domaćina. Trener Bostrom je pod pritiskom, a dodatni problem pretstavljaju i povrede nekoliko igrača - Andreas Haddad, Daniel Bamberg, Patrik Anttonen i Ilir Berisha. Još jedan igrač je van stroja, Ahmed Yashin je na pripremama sa reprezentacijom Iraka.

AIK sa druge strane je u boljoj formi. No ono što je bitno, oni su u seriji od sedam susreta koja su završila u rasponu od 0-2 gola. Evo rezultata:

13.05. Elfsborg - AIK 1:0
08.05. AIK - Djurgarden 1:1
02.05. Helsingborg - AIK 0:0
26.04. Gefle - AIK 0:1
22.04. AIK - Sundsvall 1:1
15.04. Syrianska - AIK 0:1
12.04. AIK - Goteborg 1:1

Ivan Turina, Alexander Milošević i Helgi Danielsson su van stroja zbog povreda, a Alhassan Kamara je upitan.

Na kraju da naglasim da su i zadnji međusobni susreti između ova dva kluba završila Under-om. Tačnije, pet od zadnja šest međusobna susreta su završila 0-2 gola. Evo rezultata:

12.09.2011. Orebro - AIK 1:2
02.05.2011. AIK - Orebro 1:0
23.08.2010. Orebro - AIK 1:0
05.04.2010. AIK - Orebro 0:1
28.10.2009. AIK - Orebro 1:1
05.07.2009. Orebro - AIK 1:1

Očekujem nešto slično i danas.
« Zadnja izmjena: Svibanj 24, 2012, 09:41:39 prijepodne Hare88 »

ado_x

• SuperTip Junior
  • **
  • http://firma-bet.org/
    • Email
« Odgovori #4 : Svibanj 16, 2012, 15:32:31 poslijepodne »
Nogomet Urugvaj
Sri,20:00 Rentistas - Defensor Sporting  2 @ 1.45 7/10 expekt

*Danas su na rasporedu dva meca iz Urugvajske Clausure,gdje je do kraja ostalo jos jako malo,ako sam ja dobro istrazio ovu ligu.Znate kako to ide po Juznoj Americi,Apertura i Clausura.Za analizu sam uzeo mec između Rentistasa i Defensora,timova koji se bore za razlicite ciljeve.

*Rentistas je i Aperturu zavrsio na dnu,tj.14 mjestu tabele od 16 klubova.Sada igraju jos gore,jer nakon 11 utakmica imaju svega 4 boda na svom kontu.Skor tima je 0-4-7 uz gol razliku 8:21.Kao domacini u 5 utakmica skupili su 3 boda.Imaju skor 0-3-2 uz gol razliku 4:7.Treba li pisati o formi,ako vec 11 kola nisu nikoga pobjedili.Reci cu da su u proslom mecu lijepo namjestili prelaz sa Liverpoolom.Nakon sto je Santiago Lopez postigao gol u 46 minutu i tako donio prednost svojoj ekipi,u drugom poluvremenu prvo je Vera iz penala postigao izjednacujuci gol,a onda i pobjednicki.Cak 7 igraca Rentistasa u ovom mecu dobilo je zuti karton,a bio je i jedan crveni.Edgardo Arias prema svim najavama u danasnjem mecu trebao bi izvesti sledecih 11: Guillermo Reyes, Alvaro Márquez, Diego Bonilla, Selmar Pintos,  Jonathan Iglesias, Bruno Lentinelli, Fabián Yantorno, Valentín Villazán, Alejandro Hohberg, Santiago López i Gastón Giménez.
U momcadi zbog crvenog kartona iz proslog kola nece biti Gonzalo Maulella(odbrana,11 utakmica) i Danilo Cóccaro(napadac,7 utakmica,3 gola) zbog povrede koljena.

*Defensor je Aperturu zavrsio na sredini tabele,a evo sada u Clausuri igra odlicno.Nalaze se na 1 mjestu tabele sa 29 bodova iz 11 utakmica.Imaju skor 9-2-0 uz gol razliku 24:9.Kao gosti odigrali su 5 utakmica i osvojili 15 bodova,dakle imaju 5 pobjeda,uz skor 9:2.U proslom kolu igrali su protiv momcadi Cerro Largo i njh su dobili sa 2:1.Ferreira je postigao vodeci gol za Defensor,ali je Guevara u 80 minutu izjednacio,da bi Pintos u 84 minutu donio 3 boda Defensoru.Trener Gustavo Díaz u danasnjem mecu trebao bi izvesti sledeci sastav: Yonatan Irrazábal, Fablo Pintos, Ramón Arias, Néstor Moiraghi, Robert Herrera, Federico Pintos, Diego Ferreira, Diego "Toro" Rodríguez, Nicolás Olivera, Matías Britos i Ignacio Risso.
U momcadi nece biti Diego "Zurdo" Rodríguez(sredina,8 utakmica) i Gastón Puerari(sredina,3 utakmice,1 gol) zbog povreda.

*Oba ova tima su iz Montevidea,tako da Defensor nece putovati daleko.H2H kaze da gledajuci meceve od 2000 godine,Rentistas nije nikada dobio Defensor,koji ima 10 pobjeda,a 6 utakmica zavrseno je nerijeseno.U Aperturi dobio je Defensor sa 1:0 a gol je postigao Aleman koji je danas na klupi.Prednost dajem boljem timu,to govori i tabela i međusobni susreti,mada ove gradske utakmice rijetko kad igram.

Radnim danom je dozvoljenpo postavljanje jednog tipa.
« Zadnja izmjena: Svibanj 24, 2012, 09:42:46 prijepodne Hare88 »
http://www.facebook.com/adoxbet

Ko je zainteresovan za suradnju neka se javi na adoxstyle@windowslive.com

HaRe

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #5 : Svibanj 16, 2012, 17:45:08 poslijepodne »
18:00 CSKA (-9,5) - Khimki, tip: 2, @1.85 - 8/10 | Expekt     -8

CSKA je i dalje u šoku. Prokockali su veliku prednost u finalu Eurolige protiv grčkog Oylmpiakosa i košem Printezisa u zadnjim sekundama meča izgubili su već osvojenu titulu. Sada, tri dana poslije toga, igraju meč protiv Khimkija, nimalo bezazlenog Khimkija i mišljenja sam da će gosti iskoristiti umor i indisponiranost domaćina kojem je tih par zadnjih minuta finala još u mislima. Neshvatljivo je kako su prokockali toliku prednost, a i uspjeli su čak fuliti dva bacanja prije nego što Grci postići šampionska dva poena. Granica je po meni veoma visoko postavljena, mislim da CSKA neće dobiti sa 10 koševa razlike, ako uopšte i dobije meč. Gosti su već pobjeđivali moćni CSKA ove sezone, doduše na svom terenu. Jednom su izgubili sa 19 koševa razlike u gostima, ali mislim da se to neće dogoditi ovaj put i da će uspjeti biti poraženi, aponavljam ako se to uopšte i dogodi, sa 9 ili manje koševa razlike.
« Zadnja izmjena: Svibanj 24, 2012, 09:40:38 prijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #6 : Svibanj 16, 2012, 22:41:06 poslijepodne »
Wednesday, May 16, 2012
Petco Park (San Diego, CA)

00:35, San Diego Padres-Los Angeles Dodgers, tip 1, @1.96, 10/10, Expekt
     +9,6

Večeras se u San Diegu igra diviziski meč između domaćih Padresa i gostujućih Dodgersa...
Ako se pogleda tabela i kvalitet timova nesumnjivo je da je L.A. favorit na ovom meču ali ja mislim da je ovde ipak malo drukčiji odnos snaga i da bi domaćin mogao da iznenadi na ovom meču.
Jako retko ove sezone igram na Padrese naravno iz razloga što su po kvalitetu tu najviše mislim na batere dosta skromni zadnji put sam igrao na njih upravo protiv L.A.D. kada su pobedili sa 8-4 i to je upravo bila jedina pobeda Padresa ove sezone nad Dodgersima i tada je kao i večeras startni pičer na moundu za padrese bio Clayton Richard.
Radi se o pičeru koji iako poseduje solidan kvalitet ove sezone nije startovao dobro 1-5 5.32 ERA. ali i on je pičer koji protiv Dodgersa u karijeri ima fantastičnu statistiku 5-1 2.63 i mislim da bi konačno posle par lošijih startova mogao da ima dobro veče jer kad je ove sezone na tom meču koji sam gledao ceo bacao fantastično protiv kompletnog tima Dodgersa( o tome ću kasnije i povredama batera L.A.D.) nevidim zašto i večeras nebi mogao da ima dobru rolu protiv dosta osakaćenog povredama lineupa Dodgersa. Na tom meču je Richard imao u 7 inn. dopustio je samo dva hita bez i jednog rana i BB i imao 3 SO nadam se da bi mogao imati dobro veče.
Što se tiče batera oni iako nemaju klasičnih power udarača bi mogli da dohvate večerašnjeg pičera L.A. jel je on levoruki bacač dok se upravo ceo tim batera sem pičera Richarda odgovara im levoruki bacač pošto su ili R udarači ili svič hiteri najavljeni sastav Padresa -

1. Cameron Maybin (R) CF
2. Chris Denorfia (R) RF
3. Chase Headley (S) 3B
4. Jesus Guzman (R) 1B
5. James Darnell (R) LF
6. Orlando Hudson (S) 2B
7. Nick Hundley (R) C
8. Andy Parrino (S) SS
9. Clayton Richard (L) P

Sa druge strane za Dodgerse baca Chris Capuano, LHP 5-0 2.06 ERA koji ima sjajnu sezonu iza sebe ali je gotovo sve mečeve bacao na Dodgers stadionu. Ja ga lično preterano ne respektujem i mislim da neće dugo izdržati u ovom ritmu nadam se već od večeras.
Onošto je bitno na večerašnjem meču je to da su Dodgersi osakaćeni povredama bez najboljeg batera M. Kempa uz njega su povređeni i startni udarači J. Rivera ,J. Uribe ,J. Hairston, zbog tih povreda lineup gostiju izgleda ovako sa dosta promena -

1. Tony Gwynn (L) CF
2. Elian Herrera (S) 2B
3. Bobby Abreu (L) LF
4. Andre Ethier (L) RF
5. Jerry Sands (R) 1B
6. Justin Sellers (R) SS
7. Adam Kennedy (L) 3B
8. Matt Treanor (R) C
9. Chris Capuano (L) P

Kad se pogleda i da je čak 5 batera računajući i pičera L što odgovara levorukom bacaču a njima nikako ne odgovara LHP kao što je Richard mislim da zbog svega se večeras isplati igrati na Padrese i izgleda mi kao dobar bet.U većini kladionica je kvota na Padrese u padu konstantno što je i razumljivo.
Uzimam konačnu pobedu Padresa.... 8)
« Zadnja izmjena: Svibanj 24, 2012, 09:45:15 prijepodne Hare88 »