20:00 Tours - Guingamp tip : 1 @ 2.55 Expekt 10/10 +15,5
Posle duze pauze opet nastupa Francuska 2. liga i itekako zanimljivi mecevi kao i kvote na neke od njih.Jedan od takvih je i ovaj izmedju Toursa i Guingampa gde sam mogu reci iznenadjen kvotom koja je postavljena na domacina i koja ih u velikoj meri potcenjuje jer 2.55 na svom terenu na Tours, ekipu koja je poznata po dobrim partijama na svom terenu prvenstveno(doduse nesto slabije ove godine) protiv Guingampa ekipe koja je dosla iz trece lige i ekipe koja nije nista posebno bez obzira sta tabela i trenutna forma pokazuje.Naime gosti su u velikom nizu dobrih rezultata, popeli su se na sami vrh, na trecu poziciju i mislim da je vreme i za njihov pad jer sigurno nemaju kvaliteta za nesto vise ove sezone kao sto je plasman u prvu ligu.Generalno stanje u vrhu ove godine je stvarno iznenadjujuce jer prva tri mesta drze ekipe koje nikad nisu uspevale da urade nesto vise i ekipe koje se nisu isticale sve do ove sezone.Ne osporavam njihov napredak ali zato trazim njihov pad na tabeli sto je sasvim realno i shodno njihovom kvalitetu.Dakle veceras ocekujem tezak mec i bilo bi zaista nezahvalno reci da ocekujem laku pobedu domacina pogotovo sada kada nisu u formi kao sto je to bio slucaj prethodnih sezona kada su bili dominantni pred svojom publikom, ali mislim da je ova kvota koja je inace prevelika po meni value i da je vredna uzimanja jer je za ocekivati da Guingamp polako pocne padati na tabeli a jedan poraz posle duzeg perioda sebi sigurno smeju da dopuste jer su ionako do sada prevazisli i svoja ocekivanja.U poslednje dve sezone kada su se sastajale ove ekipe na terenu Toursa, pobedjivao je domacin a danas ocekujem neizvestan mec gde bi samo jedan gol razlike mogao odluciti protivnika, plasim se remija jer gosti znaju da idu na to dok domacin nije dovoljno ubedljiv u ovom trenutku ali sa druge strane prosto ne mogu da ne iskoristim ovu priliku i ovu veliku kvotu na pobedu domacina.
Tours : Sopalski, Leroy - Moimbé, Schwechlen, Tritz, Genevois, N'Ganga, Meité, Cetout, Cardy, Oniangue, Lejeune, Song, Biancardini, Blayac, Gherieni, Diego.
Guingamp : Samassa, Planté - Duplus, Bellugou, Argelier, Lévêque, Kerbrat, Mathis, Diallo, Giresse, Atik, Charrier, Knockaert, Douniama, Yatabaré, El Jadeyaoui.