Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (expekt) 15.06  (Posjeta: 1318 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ToTo

• SuperTip legenda
SuperTiper (expekt) 15.06
« : Lipanj 10, 2010, 05:20:32 prijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT kladionice. Prijavi se:EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen min 15 minuta prije početka – primjer –

20.45h Chelsea-Man.UTD 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   koeficijenti se uzimaju isključivo sa expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja

Sretno svima!
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

eagle

• SuperTip legenda
Odg: SuperTiper (expekt) 15.06
« Odgovori #1 : Lipanj 14, 2010, 22:05:32 poslijepodne »
16.00h O.Slonovace-Portugal 1 @ 3,45 – 7/10

Mozda i odlucujuca utakmica za drugo mjesto u ovoj grupi. S obzirom da se u njoj nalaze i Brazil i Sj.Koreja realno je ocekivati da ce Brazil biti prvi, a upravo ova utakmica moze dakle odluciti to drugo mjesto. O.Slonovace u dosta dobroj formi, gledali smo ih i na africkom prvenstvu gdje su dosli do polufinala, kvalitetom sigurno su zasluzili i finale. Ekipa koja u svvom timu ima Turea, Ebuea, Yayu, Gervinha, Drogbu dakle igraci koji igraju u vrhunskim klubovima sigurno imaju kvalitet i mogu dobiti svaku ekipu na prvenstvu. Naravno imaju taj problem sa Drogbom i njegovom slomljenom rukom, m,edjutim kako najavljuju on je spreman za utakmicu i igrace utakmice sa specijalnom longetom. Portugal sa druge strane ima pojedinacni kvalitet, ali ne i kolektivni, ekipa gdje se dosta solira i zbog toga trpi kolektiv. Ne zaboravimo da su i Bosnu jedva izbacili u barazu ili recimo nedavni mec protiv Mozambika su rijesili tek u drugom poluvremenu, dakle nije to bas tako idealno. Nani i Pepe nece biti spremni za ovu utakmicu, dakle jedina nada im je C.Ronaldo, i ukoliko njega uspiju zaustaviti vjerujem da su na dobrom putu da igraci iz OS mogu dobiti ovu utakmicu, narocito sto je kao sto sam rekao na pocetku ovo mozda i odlucujuca utakmica za prolazak dalje, odnosno za 2 mjesto na tabeli.
« Zadnja izmjena: Lipanj 15, 2010, 22:45:11 poslijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #2 : Lipanj 14, 2010, 22:27:13 poslijepodne »
13:30 Novi Zeland - Slovacka tip over 2.5 Expekt kvota 2.00 9/10

Za sada je prvenstvo u juznoj Afrci izuzetno siromasno golovima, samo je jedna utakmica do sada zavrsila u Overu a to su Njemci, stvarno za analizicare, sve ostale su dosle u underu. Shvatam da se igraci plase,igraju disciplinovano ,odmjeravaju snage prvih pola sata,a onda je za golove i malo kasno.
Medjutim ovaj mec me vuce da bi moglo biti dosta varnica,neka jurnjava za rezultatom i potencijalno cak i vise od 3 gola. Citava Slovacka je ispratila reprezentaciju na ovo prvenstvo posle prijateljske utakmice u Bratislavi sa Kosta Rikom i pobjedom od 3-0 u nadi da Slovacka u konkurenciji Novog Zelanda,Paragvaja i Italije moze u drugi krug,odnosno u osminu finala.
I kapiten , igrac napolija Hamsik ima optimisticki stav prije pocetka njihove grupe,jos i dodaje raspored Slovacke ide na ruku njegovim saigracima jer do duela sa Italijom mogu da odrze pozitivno raspolozenje i samopouzdanje koje su donijeli iz Bratislave.
Slovaci su u kvalifikacijama igrali veoma dobro, u grupi sa Slovenijom,Ceskom,Poljskom... ostvojili su prvo mjesto i na opste odusevljenje cijele nacije,pogotovo zbog nemogucnosti Ceske da se plasira ,otisli su direkno na Svetko prvenstvo.
Svi su spremni za ovaj duel,samo je pod znakom pitanja defanzivac Liverpula Martin Skrtel i mozda je bolje za ovaj tip da on ne nastupi sjutra.
Pobjeda za Slovacku je imperativ u ovom mecu ali ipak stvari mogu da krenu nagore, jer na Svetskom prvenstvu svako igra fudbal i nista nije sigurno do samog kraja utakmice,ipak nadam se da igraci Slovacke nista nece prepustiti slucaju i pocece ofanzivno vec od prvog minuta a od Novo Zelandjana ocekujem da odgovore na tu igru i pokusaju da nadju put do gola Slovacke.
U prijatelsjkom mecu pobijedili su Srbiju sa 1-0 pa mozda i taj recept isporbaju i na sjutrasnjoj utakmici.
« Zadnja izmjena: Lipanj 15, 2010, 22:45:34 poslijepodne ToTo »
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

Gooty

• SuperTip legenda
« Odgovori #3 : Lipanj 15, 2010, 07:15:34 prijepodne »
20:30 Brazil-Sjeverna Koreja   tip:over 2,5   kvota:1.52   8/10 expekt

Da,da pocinje i grupa smrti,grupa G u kojoj se jos nalaze Portugal i Obala Slonovace koji ce isto danas odigrati mec koji moze odluciti ko ide u dalju fazu takmicenja.Po mnogim kladionicama Brazil je vec zauzeo prvo mjesto dok ce se velika borba boriti oko mjesta dva izmedju Portugala i Obale Slonovace a tu je Koreja koja ce u ovoj grupi sluziti za uvecavanje gol razlike.Brazil je Svetsko prvenstvo osvajao pet puta... Brazilova odlicna forma protiv slabih reprezentacija bi se trebalo nastaviti i danas protiv slabe Koreje koja je tek na 105 mjestu FIFa rang liste,on je prosla dva pripremna meca dobio davsi  preko tri gola,zadnja je bila Tanzanija koja je dobila pet komada ali ipak dala jedan.Dva su razloga za ovaj tip a to su:Brazilov odlican napad i , od 11 utakmica u grupama Svetskog Prvenstva samo je jedna bila over 2.5 i to je bila Njemacka 4:0,Brazil bi trebao probiti led i dati Koreji tri-cetiri gola jer siromasne utakmice S.P. sa malo golova trebalo bi prestati.Da jeste ovo utakmica Svetskog Prvenstva ali Sjeverna Koreja je na Svetskom Prvenstvu posle 40 godina /Severnu Koreju ce u Juznoj Africi predstavljati izuzetno mlada ekipa, bazirana na odlicnim selekcijama do 17 i do 20 godina, koje su prethodnih nekoliko godina sa upehom igrale na prvenstvima Azije (drugo mesto 2006. godine) i sveta.Moglo bi se ovdje odigrati i H1 (-3)  :D
Pozdrav i Srecno
« Zadnja izmjena: Lipanj 15, 2010, 22:46:13 poslijepodne ToTo »
Mne-bet.com prvi i jedini kladionicarski sajt i forum u Crnoj Gori.

noja

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #4 : Lipanj 15, 2010, 11:23:02 prijepodne »
13:30 Novi Zeland - Slovacka tip Under 2.5 @ 1.67 8/10 expekt

U  ovom  meču  Slovaci su svakako veliki favoriti .No  više nije tako drastična razlika  što je pokazaoi prijatljski meč  Novozelandjana sa Srbijom  kada su taj meč dobil isa 1-0.Sinoć su u ovoj  grupi odigrali meč Italia i Paragvaj   i posle tog remija  pitanje je koje će dve ekipe obezbediti plaman  u naredno kolo. U reprezentaciji Novog zelanda  nema nekih poznatih imena  jer su to većinom igrači iz njihovog  prvenstva.Malo poznatiji je kapiten  tima ,Rajan Nelsen,koji igra u Blekburnu.Igraju brzo i imaju snage i kondicije ali velik nedostatak im je timska igra i disciplina naravno uz nešto slabiju tehniku.

Slovaci su posle raspad čehoslovačke nasledili  onaj manje poznat i manje kvalitetniji deo fudbalske igre.Česi su po mnogo čemu bolji u igri od svojih dojučerašnjih sudržavljana.Slovaci su dosta dobro igrali u kvalifikacijama.Imali su dfosta tešku grupu no uspeli su da iza sebe ostave pored Čeha i Poljake i Slovence. Selektora Vladimira Vajsa je uspeo da stvorijedan dosta kompaktan sastav  koji igra sa puno discipline.Nedostatak ime je to što nemaju izraženog vodju  .Od ovoga duela dosta zavisi plasman jer će u ovoj grupi odlučujući faktor biti gol  razlika.

Slovaci su u svakom  pogledu favoriti ali se i Novi zeland neće predati bez velike borbe.Smatrma da bi Slovaci mogli dobiti ovaj  duel sa minomalnom  pobedom i to bez primljenog gola.
« Zadnja izmjena: Lipanj 15, 2010, 22:46:26 poslijepodne ToTo »

AceLaHC

• Gost
« Odgovori #5 : Lipanj 15, 2010, 14:35:00 poslijepodne »
16:00  Obala Bjelokosti - Portugal  ||  1 @ 3.55  ||  8/10  || expekt

Iako po meni ovde velike prednosti ima Obala Bjelokosti ne samo zbog toga sto se svetsko igra u Africi i zbog boljeg igrackog kadra vec i zbog uigranosti tima i boljeg strucnjaka. Iako nemam informacija o tome dali ce Drogba igrati ili startati ovu utakmicu mislim da ovaj tim ima dosta igraca koju mogu pokiriti dosta solidno tu poziciju.

Danas smo videli najvece iznanedzenje do sad i to u 93' minuti i to sa strane najnefudbalskije nacije na svetu. Ovo ce biti teska utakmica ako ne i najteza za oba tima na ovom prvenstvu u kojoj se moze veoma puno dobiti ali i mnogo toga izgubiti. Mislim da ce OB ici na pobedu jer i Ericson je dovoljno iskusan i shvata da Brazil moze pustiti bod ili dva POrtugalcima zbog veoma dobrih odnosa i povezanoscu ovih dviju nacija.

Iako sam se dugo mislio ipak tipujem ovde na Obalu slonovace.
« Zadnja izmjena: Lipanj 15, 2010, 22:46:39 poslijepodne ToTo »

delboj

• SuperTip legenda
« Odgovori #6 : Lipanj 15, 2010, 14:37:30 poslijepodne »
16:00 Obala Bjelokosti - Portugal  2 @2.20 expekt 8/10

mislim da portugal ima generaciju koja je spremna za korak vise. a da bi to postigli danas moraju dobiti jer
tesko da posle mogu da se vade protiv brazila. ekipa u kojoj igraju ronaldo, nani, simao, deko, karvaljo,,,
zasluzuje svaku paznju i oprez a sobzirom da obala igra bez drogbe tesko da mogu nesto vise iako i oni
imaju ekipu za svaki respekt. jedna neprofeslionalnost kod njih me tera da igram protiv njih je to da menjaju
trenera 20 dana pred pocetak mundijala i dolazi covek koji je samo medijski izvikan a tesko da zna ista o
ekipi koju vodi jer nije sa njom nista ni prosao....
« Zadnja izmjena: Lipanj 15, 2010, 22:46:51 poslijepodne ToTo »
iduce godine u ovo vreme bicemo milioneri

FIXED

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #7 : Lipanj 15, 2010, 14:38:28 poslijepodne »
svjetsko prvenstvo
16.00h O.Slonovace-Portugal tip: više od 1,5 gol @ 1,47 10/10 expekt

Sve se mislio dali da igram išta danas ili en ali ipak se odlućio kad sam pogledo ponudu za ovu utakmicu.Prije par mjeseci prvu utakmicu africkog kupa sam gledao kada je obala bjelokosti igrala 0:0 nemogu se sjetiti s kim su igrali i tad sam vidio kakav je to jad ta obala. U cijeloj utakmici nije bilo jednog normalnog dodavanja  nego uvijek pored igraca tako da ovaj mora potrcati za loptom. Onda sam odma reko treba igrat protiv njih i taman sad sam docekao taj mec protivnik je portugal idealno da sam biro nebi mogo bolje odabrat. Kvota je odlicna i ja sam uvjeren u slavlje portugalaca. Nekako su te africke momcadi ne uigrane i nedisciplinirane i mislim da se nemoze od njih ocekivati neki uspijeh. Oćekujem da će pasti najmanje 2 gola na utakmici jer nevjerujem da će se toliko zatvoriti a makar je ovo prva utakmica ali mora netko dobiti a tko dobije danas veliki ej favorit za daljni prolazak. SRETNO

« Zadnja izmjena: Lipanj 15, 2010, 22:47:06 poslijepodne ToTo »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #8 : Lipanj 15, 2010, 17:42:56 poslijepodne »
20:30 Caja Laboral - Barcelona 2 @1,50 - 10/10 | Expekt

Treća utakmica finala španskog play-offa u kojem vodi, na veliko iznenađenje svih, Caja Laboral sa 2:0 i to obje utakmice su dobili u gostima jer je Barcelona imala prednost domaćeg terena. Da li će se večeras odlučiit pitanje prvaka Španije, veliko je pitanje, ali ja mislim da neće jer Barcelona je ipak strašna ekipa da sebi dozvoli čistku od 3:0. U prva dva meča su imali dosta problema koje je Caja Laboral iskusno iskoristila, naročito put im je bio očajan. Mišljenja sam također da će večeras proraditi, pobjediti te produžiti ovu seriju a i naredna utakmica će se igrati na istom mjestu kao i večeras. Kvota na Barcelonu je izenađujuće mala pa sam zato odlučio da pojačam ulog na maksimalan iznos jer sam nekako baš ubjeđen u večerašnji trijumf Katalonaca. Da napomenemo, Barcelona je ubjedljiva bila u regularnom dijelu šampionata te je već osvojila Kup i Euroligu pa se nadam da će ovo kratko zasićenje i loša forma biti prošlost već večeras.
« Zadnja izmjena: Lipanj 15, 2010, 22:47:23 poslijepodne ToTo »