Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 14.9.2011.  (Posjeta: 394 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 14.9.2011.
« : Rujan 10, 2011, 17:47:19 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

Catalonec4ever

• SuperTip Junior
  • **
Odg: SuperTiper (Expekt) 14.9.2011.
« Odgovori #1 : Rujan 14, 2011, 12:16:42 poslijepodne »
Uefa Champions League
20:45 Dinamo Zagreb – Real Madrid 2H (-1) @1.70 – Expekt, 8/10    -8

U ovaj duel po meni sve je jasno. Real Madrid je jednostavno prejak za Dinamo bar za jedno 3-4 klase, ovo je samo ljepa pretstava za hrvatske navijace i jos jedna prilika da poglede svoj najbolji klub pomegu najboljima u svetu.  Idem malo ranije sa postavljivanje na tip jer smatram da ce kvota pasti. Ovaj koeficent je jednostavno predobar za da ga ne iskoristim. Ovo je prvi mec Dinama u CL nakon mnogo godina, mozda i najtezi mec. Prvi ali pravi test. Poceli su sezonu veoma dobro, dobili su 6 od 7 duela. Jos uvek ih drzi ona dobra forma sa kvalifikacije za CL.  Domaci trener zeli kontrola nad loptom, tako igra Dinamo u prvenstvu ali cini mi se da na ovaj mec promenice taktiku jer sa ovaj stil igre dobice bar najmanje 5ca u svom golu. Imaju probleme sa sastava. Alispahic, Biscan i Ademi su povredeni dok Vrsaljko i Simunic su suspendovani. U najavi je 4-2-3-1 formacija sa defanzivne zadatke. Sa obzir na kvalitetu ovo je po meni ok megutim na ovaj nacin daju vise posed gostina sto bi znacelo mnogo vise sanse za gol u svojoj mrezi.  Kraljevi dolaze tu jako samouvereno, sa mnogo ambicije i sa zeljom da uniste svog protivnika. Nemaju neke vece izostatke u timu, jedino Althintop, Sahin i Kedira su povredeni ali ovih trojca su manje vise zamenlivi igraci jer svi znam sa kakva klupa raspologa Real i Mourinho. Gosti su favoriti, to je definitivno i po moja pretpostavka oni dobijaju ovaj mec sa lakocom, ocekujem neka konformna pobeda gde opcija Dinamo ne daje gol je vrlo realna i izgledna, kao i opcija over 2.5. Ako bude neki brzi gol onda bice prava katastrofa za Dinamo. Jos par podatka vezani za ovog duela. Dinamo je samo jednom pobedio neka spanska ekipa u evropske takmicenja, to je bilo lani protiv Villareala. Sto znaci da je ova utakmica jako jako teska za njima, igrace pod pritisak koj u ovakve duele moze veoma da skodi. Po meni Real dobija ovaj duel vise nego ocekivano i smatram da ovaj koeficent ima veliki value. 
« Zadnja izmjena: Rujan 15, 2011, 00:50:34 prijepodne Hare88 »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #2 : Rujan 14, 2011, 12:46:21 poslijepodne »
20:45 Dinamo Zagreb - Real Madrid (-1) h2 @1,70 - 8/10 | Expekt    -8

Real Madrid pod vodstvom Mourinha je isuviše ozbiljna ekipa da joj ovo gostovanje predstavlja neki problem. Iako Mourinho neće biti na klupi zbog suspenzije, očekujem ubjedljivu pobjedu Reala sa najmanje dva gola razlike. U sastavu neće biti Kake, Sahina i Altintopa ali ti izostanci su nebitni za ovu ekipu koja je špansku Primeru otvorila sa dvije pobjede protiv Zaragote i Getafea. S druge strane, Dinamo kao i prezhodinih godina dominira u svojoj ligi a u subotu su uspjeli ostati neporaženi na Poljudu u najvećem hrvatskom derbi sa Hajdukom. Rezultat je bio 1:1. Zagrepčani će dati sve od sebe da ovdje naprave dobar rezultat ali bojim se da to nije dovoljno protiv Reala i da se izvuče neki minimalan poraz. Jednostavno, Real je daleko kvalitetnija ekipa i mislim da sebi neće dozvoliti luksuz da strepe u večerašnjem meču ijednog trenutka tako da bi vrlo brzo mogli napraviti razliku od dva gola i lagano je održavati, a možda i povećavati do kraja meča.
« Zadnja izmjena: Rujan 15, 2011, 00:50:54 prijepodne Hare88 »

perolozac

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #3 : Rujan 14, 2011, 13:16:09 poslijepodne »
17:00   Spain vs Slovenia
TIP-Slovenia ISPOD 65. 5
 kv 1. 85 expekt  uloga 10/10    +8,5

Ekipe u totalno razlicitim smjerovima putuju. Spanci se nakon bljedog starta polako dizu i izgledaju definitivno nepobjedivo. Dok Slovenci pod komandnom palicom prevare od trenera Maljkovica demonstriraju anti kosarku ili kosarku iz 70ih godina, pravo su ustopani u vremenu i prostoru, negledljivi do zadnjih granica ukusa.
 U zadnja cetiri meca Slovenci upisali 3 poraza, samo zahvaljujuci odlicnom zdrjebu po njih su dosli dovde, u ta tri meca samo su Fincima dali preko ove margine i to sam 67 poena. Ne vidim kako ce ova fabrika cigli, a kako drugacije nazvati ekipu koja ima 25% za 3p, a prvi plej 1 od 25, Lorbek jedva dise, Smodisa kao da nema 4 poena, Dragic se bori, ali covjek nema vanjski sut.. .. mislim da im je veceras definitivno kraj, jer je Spanija krenula ozbiljno u reketu dva Gasola , neprelazna za ovakav statican napad, uz ocajnu tricu mislim da 60 poena za Slo je puna kapa.
 Pa Makedoncima nisu dali 60, grcima 60, a pre cetiri kola su bili "ponajbolji" Rusima "cak" 64.
 Margina veceras jeste niska, ali mislim da imamo sansu bar 65%
« Zadnja izmjena: Rujan 15, 2011, 00:53:17 prijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #4 : Rujan 14, 2011, 18:30:08 poslijepodne »
20:45,Ajax Amsterdam-Lyon Tip: 1 @2,30  8/10 Expekt    -8

Večeras se na Amsterdam Areni igra 1 kolo grupe D Lige Šampiona između domaćeg Ajaxa i gostiju iz Lyona...
Večerašnji meč je veoma bitan jel pored njih u grupi su još R-Madrid i Dinamo(z) u grupi je svakako veliki favorit Real dok je objektivno Dinamo najslabiji i upravo između Ajaxa i Liona najverovatnije će se voditi borba za drugo mesto koje vodi dalje tako da bi večerašnjom pobedom domaćin napravio veliki korak ka tom cilju.

Sigurno je da će Arena biti prepuna i da će domaćin imati veliku podršku sa tribina i krenut u otvorenu borbu jel igraju veoma ofanzivan fudbal...
Ajax je odlično krenuo i u domaćem prvenstvu i posle 5 kola se nalaze na prvom mestu sa 13bodova gde imaju 4 pobede i samo jedan nerešen rezultat i sigurno sa dosta samopouzdanja ulaze u večerrašnji meč...

Sa druge strane Lyon ima velikog iskustva u Ligi Šampiona gde igra redovno već godinama i to je njihova prednost.
Ali nije to više onaj tim jel godinama im se najbolji igrači osipaju i teško to nadoknađuju sa mladim igračima.
U prvenstvu su startovali dosta dobro gde zauzimaju drugo mesto imaju 11 bodova iz 5 kola 3 pobede i dva nerešena meča...
Na zadnjem meču koji su igrali u Ligi Šampiona je dobio domaćin-
17/09-02 UEFA Champions League Ajax vs. Ol. Lyon 2:1

I na večerašnjem meču bi dao prednost Ajaxu i uzimam ih večeras........ 8)

« Zadnja izmjena: Rujan 15, 2011, 00:51:39 prijepodne Hare88 »