Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 14.10.2011.  (Posjeta: 356 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 14.10.2011.
« : Listopad 13, 2011, 22:00:56 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

DeeKay

• SuperTip profesionalac
Odg: SuperTiper (Expekt) 14.10.2011.
« Odgovori #1 : Listopad 13, 2011, 22:17:37 poslijepodne »
08:00 Ferrer-Roddick 2-0  2,60  8/10 expekt    -8

O Ferreru sam pisao već. Danas nije dobro odigrao meč, dosta je griješio, no opet u najneizvjesnijem i najtežem trenutku je povukao pravi potez, spasio 3 meč lopte izvanrednim pasinzima. Servis ga je slabo služio, dosta je nudio Ferrero-u no ipak na kraju je izašao kao pobjednik iz 3 sete. Roddick ne igra na nivou već duže vrijeme, pati se, radi neopisivo puno neforsiranih, servis mu nije kao prije, očigledno da nešta šteka. Mlako vraća u teren, a forehandom igra uglavnom slice, što će sigurno odgovarati Ferrer-u. Ferrer je bolji u igri sa osnovne linije, dobro udara i forehand i beckend, za razliku od Roddicka kojemu je malo beckend okrnjen, te očekujem ovdje njegovu pobjedu.
« Zadnja izmjena: Listopad 16, 2011, 16:59:46 poslijepodne Hare88 »

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #2 : Listopad 14, 2011, 09:23:54 prijepodne »
20:00     Tours - Reims tip : 1 @ 2.40 Expekt 10/10    -10

Vec sam dosta puta pisao o Reimsu ove sezone i o tome kako ocekujem njihov pad na tabeli s obzirom da nemaju toliki kvalitet da bi dugo drzali prvo mesto ali i dalje posle 10 kola oni drze prvu pozidicju sa 3 boda vise u odnosu na drugoplasiranog Clermonta a njihova froma je i dalje na zavidnom nivou.Ono sto je bitno jeste da su izgubili na oba prethodna gostovanja kada sam igrao protiv njih, doduse to su bile veoma teske pobede protivnika, prvo je Laval jedva dobio sa 3:2 a isto tako i Sedan sa 1:0 i uopste se ne moze reci da su olako prepustili ta 3 boda.Sa druge strane Reims ne popusta pred svojom publikom gde i dalje imaju 100% ucinak od 5 pobeda.Sto se tice danasnjeg domacina oni su prilicno lose zapoceli ovu sezonu, imaju ukupan skor od 4 pobede 2 remija i 4 poraza a sto je najgore dosta su nepredvidivi ali jedno je sigurno a to je da imaju kvalitet od prethodnih sezona kada su bili dosta dobro barem na svom terenu gde su one sezone kada su stigli iz trece lige pokazali neverovatnu nadmoc za jednog novajliju.Ova ekipa se nikako ne sme potceniti ma u koliko losoj formi oni bili a kvota od 2.40 na pobedu Toursa na njihovom terenu mozda i jeste malo potcenjivanje koje je i opravdano shodno neverovatnom startu Reimsa.Na poslednja dva susreta ove dve ekipe na terenu Toursa oba puta je slavio domacin sa identicnim rezultatom 2:1 pa me uopste ne bi cudilo da i danas bude neki slican rezultat a i golovi mozda ne bi trebali da izostanu jer i jedna i druga ekipa igra u najjacem sastavu.O gostima sam vec govorio da po sastavu u odnosu na proslu sezonu trebaju da budu nesto slabiji ali to se po tabeli trenutno ne vidi dok sa druge strane Toursa je pribliznog kvaliteta, otisao im je najbolji strelac Guie Guie ali i dalje imaju solidan napad i tandem kao sto je Buengo i Diego koji su i postigli skoro sve golove za ovu ekipu u novoj sezoni.Dva puta sam jurio poraz Reimsa u gostima i dva puta se to desilo i mislim da ne bi bilo iznenadjenje da jos jednom izgube sva tri boda jer kao sto rekoh nemaju kvaltiet da odrze neki veliki kontinuitet u formi a Toursa je ekipa koja je oduvek belezila odlicne partije pred svojom publikom tako da je ova kvota od 2.40 na domacina po meni value i svakako je vredna uzimanja ma koji god ishod bio.Ulog srednji.

Tours : Sopalski, Leroy - Cetout, Genevois, Schwechlen, Sartre, Moimbé, Fabre, Cardy, Gamiette, Oniangue, Song, Blayac, Lejeune, Titi Buengo, Diego.

Reims : Liébus, Agassa - Tacalfred, Sekkat, Mandi, Glombard, Weber, Peuget, Ghisolfi, Tainmont, Ramaré, Fort&egrave;s, Collet, Fauré, Amalfitano, Ghilas.
« Zadnja izmjena: Listopad 16, 2011, 17:00:37 poslijepodne Hare88 »

AceLaHC

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #3 : Listopad 14, 2011, 09:49:20 prijepodne »
19:30 hendikep poluvrijeme / Lyon Villeurbanne (-5.5) - Paris Levallois , Tip: 1, kvota: 1.85, ulog: 8/10 @ expekt    +6,8

Nakon sto sam jucer propustio da vam pisem Khimki na dobrom hendikepu od 13 poena (pobedili sa 30 koseva i vishe) danas ne propustam izigrati ekipu Asvela ili kako je na expektu napisana Lyon Villeurbanne, gde igraju NBA igraci Hilton Armstrong C/PF iz New Orleans Hornetsa i Tony Parker PG iz San Antonijo Spursa. Za gostujucu ekipu nema nesto posebno informacija na internetu ali spored toga sto sam video na oficijalnom sajtu europske kosarke ima cak 4 amerikanaca u prvih pet ali nema posebno dobrih centara. ASVEL mi deluje kao sigurna i iskusna ekipa i bez Parkera i ARmstronga pa bi ovde 1 bila neminovna. Hendikep na celu utakmicu je 11.5 na prvu cetvrtinu 3 pa sam zato i uzeo ovaj za poluvreme. Nisam siguran da ce toliko dobro otvoriti tekmu ASVEL ali sam siguran da ce do poluvremena napraviti razliku od 8 - 12 poena minimum.

Kada nema NBA moram se okrenuti prema europskoj kosarci ali i tu ima interesantnih dvoboja posebice u evrolizi gde su moji favoriti Anadulu Efes i Partizan ove godine.
« Zadnja izmjena: Listopad 16, 2011, 17:01:58 poslijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #4 : Listopad 14, 2011, 22:24:02 poslijepodne »
02:05  St. Louis Cardinals-Milwaukee Brewers  Tip: 1  @1,79  5/10  Expekt    +3,95

Večeras je na Buschu na redu peti meč u seriji između domaćih Cardinalsa i gostujućih Brewersa...
Sinoć je Milw. napravio brejk i pobedio sa 4-2 iako je dugo bilo 2-0 za Cardinalse sada je serija izjednačena na 2-2 večerašnji meč je veoma bitan i možda i prekretnica u seriji jel ko ovaj meč dobije biće na korak od SVETSKE SERIJE(i dalje dajem prednost Cardinalsima) jel ako domaćin večeras pobedi gotovo sam siguran da će dobiti jedan od dva naredna duela u Milw. dok u slučajku da večeras pobede gosti teško bi uspeli Cardinalsi da pobede dva meča zaredom u gostima zbog toga je večeras meč pod velikom tenzijom.
Ipak sam ubeđen da su Cardinalsi sposobni da pobede večeras.
Posebno zbog Piching mechupa koji je bio i na prvom meču u seriji koji se završio sa 9-6 bio indentičan za Cardinalse Jamie Garcia na prošlom meču nije bio sjajan i pokleko je u 5inn. kad su ga pošteno naqpucali iako je do tada St.Louis vodio sa 5-2 i tada je kao i večeras na Moundu bio za Brewerse Zack Greinke koji nije briljirao i kojeg su pošteno napucali što se nadam da će biti slučaj i večeras.
Jamie Garcia sjajna sezona za njega ali u ovogodišnjem pley ofu daleko od tih partija  0-2 7,80 mislim da je krajnje vreme da zaigra na tom nivou u najbitnijoj utakmici za Cardinalse u proteklih par sezona.
U karijeri protiv Milw. ima pozitivan skor 3-2 3,27 nadam se njegovom dobrom izdanju!!!
Zack Greinke pičer koji iza sebe ima jednu solidnu sezonu ali dosta nestabilnu sa dosta loših partija i sigurno je da su u Milw. od njega mnogo više očekivali jel je to daleko od njegovih izdanja iz K.C. ali sam već rekao za njega da je on po meni dosta precenjen pičer koji je iza sebe imao samo jednu sjajnu sezonu 2009 a sve ostale su bile dosta prosečne i mislim da ne zaslužuje tako fantastična god. primanja od čak $13,500,000...
U zadnja tri meča u prilično lošoj formi iako ima 2-0 ima jako lošu eru 6.35 posebno je bio loš u zadnjoj utakmici koju sam pominjao u kojoj je u 6inn primio čak 8 H i 6 R.
U karijeri protiv Cardinaslsa ima pozitivan skor 5-3 3,75 ali mislim da mu se večeras nepiše dobro jel će biti pod velikim pritiskom a posebno je u pley ofu neiskusan jel će mu ovo biti tek 3 meč u karijeri.
Dao bi blagu prednost Garci.
Najavljeni sastavi-
St.Louis
1. Rafael Furcal (S) SS
2. Jon Jay (L) CF
3. Albert Pujols (R) 1B
4. Lance Berkman (S) RF
5. Matt Holliday (R) LF
6. David Freese (R) 3B
7. Yadier Molina (R) C
8. Nick Punto (S) 2B
9. Jaime Garcia (L) P
Dok za Milw.

1. Corey Hart (R) RF
2. Jerry Hairston (R) 3B
3. Ryan Braun (R) LF
4. Prince Fielder (L) 1B
5. Rickie Weeks (R) 2B
6. Yuniesky Betancourt (R) SS
7. Carlos Gomez (R) CF
8. Jonathan Lucroy (R) C
9. Zack Greinke (R) P
Što se hitinga Cardinalsa tiče netrebam već sto puta reći jedan od sigurno najopasnijih baterskih ekipa u MLB-u sa triom fantastičnih udarača Puyols,Holiday,Berkman takva tri power udarača nema niko u MLB-u...
Sinoćni potez Menagera  Cardinalsa Tony La Russa me je začudio da odmara Berkmana i to mu se i osvetilo tek ga je uveo u 9inn. ali kasno za preokret.
Večeras sigurno u nakjjačem sastavu i mislim da je krajnje vreme da se Cardinalsi raspucaju na svom Buschu.
I milvoki ima dobrih udarača ali ipak i u ovoj kategoriji dajem prednost domaćinu...
Uzimam večeras pobedu Cardinalsa.... 8)
« Zadnja izmjena: Listopad 16, 2011, 17:03:07 poslijepodne Hare88 »