Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 13.9.2011.  (Posjeta: 416 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 13.9.2011.
« : Rujan 10, 2011, 17:47:41 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
Odg: SuperTiper (Expekt) 13.9.2011.
« Odgovori #1 : Rujan 13, 2011, 15:04:43 poslijepodne »
04:15  AT&T Park, San Francisco, California

San Francisco Giants-San Diego Padres(1inn.)  Tip: X  @1,70  8/10 Expekt
    -8

Večeras je na programu drugi meč u seriji diviziskih rivala sinoć je S.F. dobio sa ubedljivih 8-3...

Usudiću se da kažem bivši Šampioni pošto im je ostao gram nade da mogu do pley ofa jel im Ari. beži čak  8&frac12; pobeda dok i u borbi za vajldkart im Atl. beži 6&frac12; dok ispred sebe tu imaju Cardinalse koji su u boljoj poziciji od njih tako da je gotovo izvesno da ako se nedesi čudo u ovih 12-13 mečeva dobićemo novog Šampiona...
Što se San Diega tiče oni su izgubili sve šanse odavno..
Večeras mi se na ovom meču svđa igra prvi inning X kvotaje odlična...
U pičing mečapu su dva odlična pičera i lako bi mogla bar prva izmena da se završi bez poena..
Večeras na brdašcu za S.F. Matt Cain-RHP(11-10 2,84) dok sa druge strane za S.D. baca Cory Luebke-LHP(5-9 3,28)
Cain je u sjajnoj formi dok Lubke malo je pao ali i dalje je dosta dobar..
Uz to oba tima nemaju sjajan hiting tako da se isplati probati 1inn. X.
Nadam se da će bateri biti mirni bar prvu izmenu i da će pičeri biti na visini...
Uzimam1inn. X......... 8)
« Zadnja izmjena: Rujan 14, 2011, 13:17:54 poslijepodne Hare88 »

Catalonec4ever

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #2 : Rujan 13, 2011, 15:34:36 poslijepodne »
UEFA Champions League
20:45 FC Barcelona – Milan tip: 1H (-1) @1.70 – EXPEKT , 10/10

Danas pocinje nova sezona CL, najbolje i najuzbudljivo takmicenje u svetu fudbala. Najbolja ekipa sa prethodne sezoni Barcelona veceras pocinje njeni novi pohod u odbrane titule. Po imena obe ekipe ovaj duel trebalo bih da bude veliko derbi ali po meni ovo bas i ne izgleda tako. Obe ekipe se sastaju nakon dva nereseni ishoda protiv Sosiedad t.j. Lazio. Milan je uspeo da se vrati u mec nakon 0:2, cak su bili bolji ali nazalost nisu uspeli da dodje do puni plen dok Barcelona je pocela furiozno, protivnik nije znao gde je lopta, brzo vodstvo od 0-2 nije bilo dovoljno kako bih na kraju katalonci su dozvolili da prepuste jedan bod domacina. Ovo je bila lekcija koja ne smeje da se ponovi. Na ovaj mec Guardiola je odmara veci deo prvotimca, sto znaci razmisljao je za danasni duel protiv Milana. U timu vraca se kapiten Puyola, glavni adut u odbrane. Gerrad Pique i Ibrahim Affelay su pod znak pitanje za veceras dok cileanac Alexis Sanchez nije u stanje da pomogne svom klubu zbog povrede. Gosti dolaze so veliki spisok povredenih igraca: Robinho, Flamini, Mexes, Gattuso, Taiwo, Ibrahimovic. Jedina dobra vest je to sto Seedorgf je prosao jutarni test pa je vrlo moguce da ga vidimo na teren nakon povratka sa povrede.  Ovo novine nisu me navele za ovaj tip nego smatram da je Milan u trenutku slabi od Barcelona i po meni oni veceras zagubice svoju bitku na sredinu terena, gde generalno to bi trebalo biti najjaca alka katalonca. Ova prednost nautralizirace sredinu gostina, to znaci da prakticno ne bih napadali, jedino resenije bi bilo kontra napade. Jos jedna slabija strana sto se Milan tice je golmanskoj. Znamo da Milan vec par sezone ima problem na ova pozicija, ovo automatski znaci jos jedna prednost domacina.  Pas igra i gol realizacija je na veoma visoko nivo domacina. Od kad je Guardiola trener, katalonci su dali 82 gola na 38 meceva i imaju najbolji procent realiziranih pasova od 89.2%. Kad na ovo dodam da je Milan pobedio na samo 2 utakmica od poslednih 13 koji su odigrali u CL, kad pregledam sastave obe ekipe, kad vidim da je Nou Camp vec isprodat i da se ocekuje preljepa atmosfera onda dodjem do jedna jasna slika da su katalonci veliki favoriti veceras i da ocekujem njihova pobeda sa najmanje 2 gola razlike.

P.S. Zaboravio sam da postavim ulog pa morao sam da editujem post. Nadam se da nije problem  ;)

Tip je odbijen jer je zabranjeno editovanje posta 15 minuta nakon što je isti napisan.
« Zadnja izmjena: Rujan 14, 2011, 13:18:51 poslijepodne Hare88 »

spkutano

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #3 : Rujan 13, 2011, 19:03:36 poslijepodne »
20:45. Dortmund - Arsenal

tip: 1
koef: 1.95
uylog: 10/10
Expekt
    -10

Arsenal je u strahovitoj krizi koja je kulminirala katastrofom (poraz od 8:2) od Manchester United-a. Menadžer Arsene Wenger je pod strahovitim pritiskom kao nikada do sada. Jeste pobedio Swansea u Subotu, ali pobeda od 1:0 protiv debitanta nikome nije razgalila dušu. Mislim da je atmosfera u ekipi je veoma loša, a samopouzdanje igrača na najnižem mogućem nivou. Može li Wenger nešto da promeni? Ne verujem. Tacno je da su neki novi igraci potpisali za Arsenal, ali ja nisam video neku drasticnu promenu sto se kvaliteta igre tice. Da napomenem da su Aaron Ramsey i Tomas Rosicky van stroja zbog povreda. I sam Arsene Wenger je suspendiran, pa je i to veliki hendikep. Sa druge strane Borussia Dortmund je dobar i stabilan tim. Možda nije najbolje startovala u Bundesligi, ali oni su solidni na domaćem Signal-Iduna Park stadionu. Borussia Dortmund je pobedila sa 3:1 tim Hamburger-a i sa 2:0 tim Nurnberg-a, a porazena je od Hertha-e. Mislim da se ekipa malo i cuvala za ovaj susret. Verujem da će uspeti da pobedi na ovom meču.
« Zadnja izmjena: Rujan 14, 2011, 13:19:25 poslijepodne Hare88 »

mita-sk

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip Extra
« Odgovori #4 : Rujan 13, 2011, 19:53:26 poslijepodne »
02:30 Varvara Lepchenko - Eugenie Bouchard TIP:1 @1.60Expekt10/10    +6

Dakle ovdje susrećemo 2 ne tako popularne tenisačice, zapravo za ovu drugu teško da sam i čuo dok mi je Lepchenko koliko toliko poznata. Eugenie je 346. tenisačica svijeta koja ima tek 17 godina i vrlo malo iskustva na WTA touru zato jer pretežito ali ipak rijetko igra na ITF turnirima. Na ovom turniru sudjeluje zato jer je domaćin. Eugenie ima 17/9 na svim podlogama, dok na indoorsu nema ni jedan odigran meč. Na ovoj podlozi igrala je 3 puta i od toga zabilježila 2 poraza. Kako sam prije spomenuo igrala je na ITF turnirima i to prosječno svaka 2 mjeseca i svaki put kada bi igrala protiv malo bolje plasirane WTA tenisačice izgubila bi. Varvara Lepchenko nalazi se na 106. poziciji WTA tablice. Doduše nije u nekoj formi te joj je ovo prilika da se izvuče iz te krize. Lepchenko ima 10/19 i na indoorsu jedan poraz iz tog jednog, odigranog meca, a u karijeri ima 23/24 na indoorsu. Zaredala je 4 poraza i vrijemeda se taj niz prekine, a protivnica je prava za to. Da napomenem još da je i 8 godina iskusnija od mlade 17-ogodišnjakinje. I NAJVAŽNIJI podatak koji mi je prevagnuo da odigram ovaj meč je taj što Lepchenko gra lijevom rukom što bi mladoj i neiskusnoj Bouchard moglo praviti velike probleme. Dakle po meni čista pobjeda Lepchenko.
« Zadnja izmjena: Rujan 14, 2011, 13:20:21 poslijepodne Hare88 »