Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 12.9.2011.  (Posjeta: 410 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 12.9.2011.
« : Rujan 10, 2011, 17:48:02 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

mita-sk

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip Extra
Odg: SuperTiper (Expekt) 12.9.2011.
« Odgovori #1 : Rujan 12, 2011, 09:46:36 prijepodne »
22:00 Novak Djokovic - Rafael Nadal TIP:1 @1.65 EXPEKT 10/10    +6,5

Ponovo primamljiva kvota na Đokovića kao i protiv Federrera. Bez dvojbe trenutno najljepši tenis igra Đoković i kapa mu do poda zbog toga jer onako se protiv Federrera vratiti u igru i pobjediti kada bi mnogima nakon gubljenja 2-0 u setovima sve lađe potonule. Nole je prepun samopouzdanja. Nadal je za ovaj meč fizički pripremljen ali po meni psihički baš i nije jer poznato je da kada mu krenu stvari na loše da je to njegov kraj. Ovo je njihov 6-o međusobno finalei jedna zanimljiva informacija da je u posljednjih 5 slavio niko drugi nego Đoković: Indian Wells(hard),Miami(hard),Madrid(clay),Roma(clay) i Wimbledone(grass). Đokoviću je ovo već 3 grand slam ove sezone, zaista impresivno. Gledajući posljednje mečeve čini mi se da svaki put Đoković do pobjede dolazi sve lakše.

03/07/2011 Wimbledon, London, Velika Britanija Finale Europa Trava Djokovic, Novak 3:1 6:4 6:1 1:6 6:3
15/05/2011 Rim, Italija Finale Europa Crvena Zemlja Djokovic, Novak 2:0 6:4 6:4
08/05/2011 Madrid, Španjolska Finale Europa Crvena Zemlja Djokovic, Novak 2:0 7:5 6:4
03/04/2011 Miami, SAD Finale Amerika Beton tereni na otvorenom Djokovic, Novak 2:1 4:6 6:3 7:6
20/03/2011 Indian Wells, SAD Finale Amerika Beton tereni na otvorenom Djokovic, Novak 2:1 4:6 6:3 6:2
13/09/2010 US Open, New York, SAD Finale Amerika Beton tereni na otvorenom Nadal, Rafael 1:3 4:6 7:5 4:6 2:6
« Zadnja izmjena: Rujan 13, 2011, 01:55:30 prijepodne Hare88 »

eagle

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
« Odgovori #2 : Rujan 12, 2011, 11:19:36 prijepodne »
19:00h,Örebro SK - AIK , tip 2, kvota 2.90, ulog 5/10, expekt    +9,5

Utakmica spanske prve lige, danas se igraju preostale utakmice 24 kola ove lige, a situacija izmedju ova dva kluba na tabeli je sljedeca, ekipa domacina Orebro se nalazi na 9 mjestu na tabeli sa skorom 10-2-11 i 32 poena iz 23 utakmice sto je dovoljno za neku sredinu. Orebro je inace do skora bio pri dnu tabele, ali je u zadnjih 5 utakmica imao 3 pobjede zaredom tako da se iscupao, no opet sve je to trajalo kratkoh daha tako da su opet povezali 2 poraza zaredom. Ekipa Orebro je igrala u evropa ligi protiv Sarajeva, gledao sam tu utakmicu i uvjerio se da su daleko od neke jako kvalitetne ekipe, dakle prosjecan svedsi prvoligas. Ekipa prima dosta golova, imaju cak negativnu gol razliku iako su nam 9 mjestu, a u napadu su losi. AIK sa druge strane, jedna od boljih ekipa svedske lige, trenutno na 3 mejstu prvenstva sa 44 boda, dakle skoro duplo vise od Orebra i skorom 14-2-7. Vidimo i iz ove statistike da obje ekipe imaju jako malo nerijesenih rezultata dakle po 2, pa bih taj tip ovdje iskljucio. Ekipa AIKa zadnjih 5 utakmica ima 2 poraza i 3 pobjede, zaredali su poraze od Geteborga i Elfsborga, dakle mozda najjacih ekipa lige, a onda su npravili jednu mini seriju od cak 3 pobjede zaredom i trenutno su na toj 3 poziciji. Dakle moze se reci da su u dobroj formi. Dosta su efikasni, gol razlika +15. Bez obzira na neke nedostatke koje ce imati u 1-2 igraca, i dalje mislim da je AIK puno kvalitetnija ekipa i da moze pokriti taj dio, a opet iz statistike vidimo da se radi o dobroj ekipi, efikasnoj, znatno boljoj od prosjecnog Orebra.
« Zadnja izmjena: Rujan 12, 2011, 22:34:32 poslijepodne Hare88 »

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #3 : Rujan 12, 2011, 12:23:15 poslijepodne »
21:00     QPR - Newcastle tip : GG @ 1.80 Expekt 8/10    -8

Susret novajlije u Premier ligi, ekipe QPR-a koja je prosle sezone pocistila protivnike u Championshipu te su sasvim zasluzeno ove sezone medju najboljima.Novu sezonu otvorili su zaista lose s obzirom da su prvi mec na svom terenu izgubili od Boltona sa cak 0:4.Za taj poraz iskupili su se odmah u narednom kolu gde su napravili veliko iznenadjenje na gostovanju Evertonu koga su dobili sa 1:0 da bi u trecem mecu ove sezone izgubili u gostima od Wigana sa 2:0.E sad sto se tice same postave QPR je doveo zaista dosta pojacanja i mislim da ima barem po kvalitetu igraca zaista velike sanse da opstane ove godine.Doveli su Bartona upravo iz Newcastle-a, zatim Wright-Phillipsa iz Manchester C. sto bi trebalo biti zaista veliko pojacanje na sredini terena s obzirom na njegovu brzinu,takodje je dosao Traore iz Juventusa i jos nekoliko igraca.Dakle sve u svemu mogu reci da imaju sasvim dobru ekipu koja bi mogla da parira vecini ekipa ali samo je pitanje koliko ce im trebati vremena da se uigraju, u napadu takodje imaju i Bothroyda koji je igrao dobro u drugoj ligi.U ekipu je ulozeno dosta i sada naravno svi ocekuju rezultate protivnik ce im danas biti ekipa Newcastle-a koja je ove sezone startovala pirlicno dobro s obzirom da jos uvek nemaju poraz.U prvom mecu kuci su igrali bez golova sa Arsenalom, a onda napravili dobar rezultat na gostovanju Sunderlandu dobivsi ih sa 0:1 da bi na kraju u drugom mecu na svom terenu bili bolji od Fulhama sa 2:1, golovima Besta.Newcastle je u odnosu na proslu sezonu ostao bez par bitnih igraca, pre svega u napadu gde nece biti Carrolla ali i bez njega zaista imaju sasvim dobar tim sa dosta opcija na svakoj poziciji.U napadu imaju dosta dobre igrace, cuveni Ameobi koji uvek zna da bude opasan se konacno oporavio od povrede, a vec smo videli da i za njega postoji zamena u vidu Besta koji se vec pokazao na prethodnom mecu, pa zatim L&oslash;venkrands, Ba iz West Hama u kojem je na 12 nastupa dao cak 7 golova, takodje je tu i mladi Ben Arfa iz Lyona, imaju dobar vezni red i mislim da ce biti i ove sezone zaista opasni.Kvote su postavljene tako da je QPR ovde blagi favorit za pobedu ukoliko se to uopste moze reci posle onakvog poraza na svom terenu i kvote od 2.40-2.55 na njihovu pobedu u ovom mecu.Gledao sam detalje iz tog meca sa Bolton i mogu slobodno reci da uopste nisu trebali tako ubedljivo da izgube jer su golovi bili skroz cudni, prvi je bio iz suta Cahila koji je uspeo da pogodi same raslje, a onda neverovatan auto gol igraca QPR-a koji je ne znam iz kog razloga zakacio loptu koja nije bila opasna.Treci gol je bio gol Klasnica ciji sut sigurno ne bi bio gol da nije lopta zakacila igraca QPR-a i skroz promenila pravac i na kraju zavrsila u mrezi tako da je jedino cetvrti gol postignut iz neke akcije.Da ne trazim neka opravdanja za takav poraz jer ih prosto nema posto domacin nije postigao nijedan gol sto je zaista ocajna cinjenica ali kao sto rekoh, ekipa im je sasvim solidna i sigurno da imaju sanse protiv Newcastle na svom terenu, razmisljao sam da li da uzmem cistu pobedu zbog velike kvote ali jos uvek QPR nije pokazao bog zna sta tako da sam odustao od te ideje a ona koja je svakako realnija jeste igra na golove s obzirom da je odbrana QPR-a zaista losa, to su pokazali na prva tri meca, a protiv Evertona iako nisu primili gol vrlo lako su mogli i da izgube da je domacin imao malo vise srece s obzirom da prilike koje su propustili.Dakle i jedni i drugi imaju solidnu ekipu i mislim da bi ovo trebao da bude egal mec u kojem verovatno necemo imati ubedljivog pobednika ako ga uopste i bude, tako da opcija da obe ekipe daju gol je i vise nego realna, losa odbrana QPR-a, dobar napad i vezni red Newcastla, i sa druge strane QPR koji konacno mora postici gol na svom terenu a svakako da ima igrace koji mogu to da ucine tako da ova igra po meni ne bi trebala da izostane.
« Zadnja izmjena: Rujan 12, 2011, 22:35:18 poslijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #4 : Rujan 12, 2011, 18:52:07 poslijepodne »
22:00 Novak Djoković-Rafael Nadal Tip:2  @2,25  8/10  Expekt    -8

Večeras je na programu veliko finale US Opena gde na najvećem teniskom zdanju na Svetu igraju veliki rivali Novak Djoković(Srbija) i Rafael Nadal(Španija)...
Po igrama ove sezone svakako da je N.Đ. favorit na ovom meču posebno ide u tome prilog i to da je u ovogodišnjih pet međusobnih duela dobio svih pet: duela i sigurno je Nadalu nabio kompleks koji će mu verovatno večeras biti najveći problem.

Ali ja jednostavno nemogu a da ne odigram večeras na Nadala kvota je više nego sjajna.
Đoković je na ovom US Openu pobedio redom -
10/09-11 Djokovic, Novak vs. Federer, Roger 3:2 67 46 63 62 75
08/09-11 Djokovic, Novak vs. Tipsarevic, Janko Won 76 67 60 30 (J. Tipsarević predao)
05/09-11 Djokovic, Novak vs. Dolgopolov, Alexandr 3:0 76 64 62
04/09-11 Djokovic, Novak vs. Davydenko, Nikolay 3:0 63 64 62
02/09-11 Djokovic, Novak vs. Berlocq, Carlos 3:0 60 60 62
30/08-11 Djokovic, Novak vs. Niland, Conor Won 60 51 (C. Niland Predao)
Nije imao većih problema do okršaja sa velikim prijateljem Tipsarevićem koji je predao dok u polufinalu se digao iz mrtvih i preokrenuo protiv Federera u meču za pamćenje ali mislim da je upravo tu puno se istrošio i ako ovaj meč ode u 4 ili 5 setova da Nadal ima mnogo veće šanse.

Nadal na ovom turniru polako se vraća na stari kolosek redom je pobeđivao-

10/09-11 Nadal, Rafael vs. Murray, Andy 3:1 64 62 36 62
09/09-11 Nadal, Rafael vs. Roddick, Andy 3:0 62 61 63
07/09-11 Nadal, Rafael vs. Muller, Gilles 3:0 76 61 62
04/09-11 Nadal, Rafael vs. Nalbandian, David 3:0 76 61 75
02/09-11 Nadal, Rafael vs. Mahut, Nicolas Won 62 62 (N. Mahut predao)
31/08-11 Nadal, Rafael vs. Golubev, Andrey 3:0 63 76 75
Dosta dobar turnir za njega i večeras bi mogla da bude prekretnica njegovog povratka jel još jedan poraz od Novaka u finalu bi ga sigurno demoralisao...
Jednostavno mislim da je Nadal sposoban da pobedi Đokovića večeras i uzimam ga........  8)
« Zadnja izmjena: Rujan 13, 2011, 01:55:04 prijepodne Hare88 »