Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 10.9.2011.  (Posjeta: 423 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 10.9.2011.
« : Rujan 05, 2011, 17:35:00 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

spkutano

• SuperTip Extra
    • Email
Odg: SuperTiper (Expekt) 10.9.2011.
« Odgovori #1 : Rujan 10, 2011, 09:21:05 prijepodne »
16:00. Stoke - Liverpool

Tip: X
Koef: 3.25
ulog: 8/10
Expekt
    -8

Verovatni sastavi:

Stoke:
Begovic, Huth, Woodgate, Shawcross, Wilson, Pennant, Delap, Palacios, Etherington, Walters, Crouch

Liverpool:
Reina, Flanagan, Carragher, Agger, Enrique, Henderson, Adam, Lucas, Downing, Kuyt, Luis Suarez

I Liverpool i Stoke su dobro startovali u novoj sezoni. Liverpool ima dve pobede (Arsenal sa 2:0 i Bolton sa 3:1) i jedan remi protiv Sunderland-a kod kuce (1:1) sto se moze okarakterizirati kao mali kiks. jasno je da je menadzer Dalglish sastavio dobar tim i ocekujem da ovo bude uspesna sezona za crvene. Sa druge strane Stoke ima jednu pobedu i dva remija u prva tri kola. Evo rezultata:

28.08. West Bromwich - Stoke 0:1
21.08. Norwich - Stoke 1:1
14.08. Stoke - Chelsea 0:0

Trener Stoke-a Tony Pulis nema nekih bitnijih izostanaka za ovaj mec. Jedini problem mu pretstavlja napadacki duo, dali da nastavi sa do sada standardnim Jonathan Walters i Kenwyne Jones, ili da jednog od njih prebaci na klupu kako bi otvorio mesto za najzvucnije pojacanje Peter Crouch-a. No to je "slatki problem". Sa druge strane Kenny Dalglish ce biti bez trojice igraca: Martin Kelly, Glen Johnson i Steven Gerrard su van stroja zbog povreda.

Mislim da Stoke moze da odigra remi na ovom susretu. Vec je imao jednog favorita u prvom kolu, ekipu Chelsea-ja. Odigrao je Stoke 0:0 na tom susretu. Stoke je takogje bio uspesan i u UEFA Europa ligu, gde je bio bolji od hrvatskog Hajduka i svicarskog Thun-a.

Na kraju da naglasim da je Stoke neporazen na tri susreta sa Liverpool-om koja su odigrana na Britannia stadionu u zadnje tri sezone otkako se vratio u drustvu najboljih. Evo rezultata:

13.11.2010. Stoke - Liverpool 2:0
16.01.2010. Stoke - Liverpool 1:1
10.01.2009. Stoke - Liverpool 0:0

Ocekujem jos jedan remi.
« Zadnja izmjena: Rujan 11, 2011, 22:50:28 poslijepodne Hare88 »

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #2 : Rujan 10, 2011, 11:26:11 prijepodne »
15:00     Ujpest - Pecs tip : 1 @ 2.30 Expekt 8/10    +10,4

Opet mi je paznju privukao mec Ujpesta koji ove sezone ne moze nikako da sklopi kraj sa krajem s obzirom da imaju neverovatno los start gde su na 7 meceva osvojili svega 2 boda, dakle cak 5 poraza uz dva remija.Naravno to uopste ne lici na onu ekipu od prethodnih sezona koja je na svom terenu bila medju najboljim ekipama sa uvek dobrim ucinkom, te su uglavnom prelazili 10 pobeda na kraju sezone.Sada od toga nema ni traga jer nikako da uspeju da osvoje prva tri boda, prosli put sam isao na njih protiv DVTK-a , poveli su 1:0 medjutim nisu uspeli da zadrze tu prednost do kraja meca, nakon toga gostovali su Debrecinu koji je bio veliki favorit sa kvotom ispod 1.40 na njihovu pobedu medjutim nisu bili toliko ubedljivi ali je Ujpest opet ostao bez ijednog boda uz rezultat od 3:2 za domacina.Ovi losi rezultati mogu se objasniti izostankom igraca zbog povreda sto je trenutno najveci problem tako da se od Ujpesta ocekuje povratak u gornji deo tabele, koliko je to sad uopste moguce cim se stanje u ekipi sto se tice igrackog kadra poboljsa.Ja se time necu sada baviti, prosli put su mi uzeli pare i sada imam nameru da ih pratim sve dok ne povratim ulozeno jer verujem da ce uskoro doci do prve pobede a sada je po meni idealan protivnik za to.Naime igrace protiv ekipe Pecsa koja je ove sezone dosla iz druge lige i napravila odlican start, tako da trenutno imaju cak 5 pobede 1 remi i samo jedan poraz iz 7 meceva sto je zaista i vise nego dobar ucinak za jednog novajliju.Nastavak tako dobrih rezultata Pecsa niko ne ocekuje tako da je mozda upravo ovo pravi trenutak da se trazi njihov poraz jer verujem da nece dugo izdrzati sa ovim tempom, uostalom pricam iz iskustva jer je previse slucajeva bilo kada su novajlije imale odlican start pa su posle veoma brzo potonuli i zavrsili u donjem delu tabele.Pecs bez obzira na ubedljiv skor ima zaista problema sa odbranom i to se prosto namece samo jer imaju gol razliku od cak 11:9, sto je zaista los prosek primljenih golova za ekipu koja ima 5 pobeda iz 7 meceva.Naravno ovde se ne moze reci da odbrana Ujpesta blista jer se to jednostavno ne vidi nakon 7 meceva, imaju 12 primljenih golova naspram 5 postignutih ali kao sto rekoh Ujpest je ekipa sa tradicijom koja je vec duzi niz godina u samom vrhu i verujem da ide bolji period za njih, kvota je zaista velika na njih i to samo zbog tabele koja govori da bi gosti trebali biti favoriti ali mislim da ima value na domacinu kojeg nastavljam da pratim dok ne uzme prva tri boda.
« Zadnja izmjena: Rujan 11, 2011, 22:51:38 poslijepodne Hare88 »

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #3 : Rujan 10, 2011, 11:26:33 prijepodne »
19:30     Zilina - Z. Moravce tip : over 2.5 @ 1.95 Expekt 8/10   +7,6

Zilina je u ovu novu sezonu usla sasvim prosecno, ne toliko ubedljivo ali svakako blizu vrha, svega 1 bod manje od prvoplasiranog Slovana koji takodje nije bio ubedljiv u prvih 7 kola s obzirom da su doziveli vec dva poraza.Naime Zilina je svima dobro poznata i to je ekipa koja vec dugo godina biva u samom vrhu i zajedno sa Slovanom pravi razliku u odnosu na ostale ekipe.Na svom terenu su inace dosta ubedljivi uvek bili u odnosu na gostovanja ali ove sezone nakon 7 utakmica to se uopste ne moze reci jer imaju bolji ucinak upravo van svog terena, 2 pobede i 1 remi dok su kuci losiji sa 1 pobedom 2 remija i 1 porazom.Jedinu pobedu kod kuce ostvarili su upravo protiv direktnog konkurenta za titulu Slovana kojeg su dobili sa 2:1 a uspeli su da izgube kuci od Trnave, plus su izgubili po 2 bitna boda prvo protiv Kosica, a onda i protiv Trencina na svom terenu sto su zaista cudni rezultati jer se ocekivala ubedljiva pobeda na oba meca na svom terenu.Sada ce opet imati istu ulogu favorita u danasnjem mecu protiv Z. Moravce, kvota je isto mala, a gosti imaju trenutno isti ucinak kao i Zilina, takodje jos uvek nisu porazeni u gostima sa 1 pobedom i 2 remija uz gol razliku 2:1.Dakle ni jedni ni drugi do sada nisu igrali na mnogo golova u svojim mecevima, prvenstveno Zilina kuci a Z. Moravce u gostima ali mislim da bi upravo danas mogao biti jedan otvoren mec sa barem tri gola, prosle sezone Z. Moravce je gostovao ovde tri puta i na 2/3 meca bilo je po 3 gola dok je ranijih sezona to znalo i otici u over 3.5 tako da mislim da je sada krajnje vreme da Zilina nekog dobije koliko toliko ubedljivije, ali ne ocekujem da se gosti tek tako predaju te me uopste ne bi cudilo da i oni dodju ovde do makar jednog gola s ozbirom da domacin nije u bas najboljem elementu na svom terenu.Dakle over 2.5 @ 1.95 cini mi se kao sasvim realna opcija.
« Zadnja izmjena: Rujan 11, 2011, 22:52:35 poslijepodne Hare88 »

eagle

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
« Odgovori #4 : Rujan 10, 2011, 13:30:44 poslijepodne »
15:00h,    Gubbio - Reggina , tip 2/2, kvota 3.40, ulog 10/10, expekt    -10

Utakmica italijanske druge lige izmedju 2 ekipe po mom misljenju znatne razlike u kvaliteti. Ekipa domacina Gubbia je prosle sezone bila u 3 ligi, zauzela 2 mjesto u istoj i tako se plasirala u 2 ligu. Nisu se nista specijalno pojacali tako da nemaju nikakav drugi cilj osim opstanka u ligi, ali i to ce biti pitanje. Ekipa gostiju je donedavni prvoligas, dosta solidna ekipa, ali eto ispala je u 2 ligu, no sigurno je jedan od glavnih favorita uz Bresu i Torino za povratak u istu. Inace danas se igra 4 kolo italijanske B lige, ekipa Gubbia je na dnu tabele bez bodova, 21. mjesto sa 3 poraza iz 3 utakmice, gol razlika 2-11. Dakle katastrofalna igra, ali kao sto rekoh nista iznenadjujuce, jer se radi o slabasnoj ekipi. U proslom kolu 2 prvotimca su im dobila crvene kartone, tako da su danas jos vise oslabljeni. Ekipa Reggine, nakon 3 kola na 9 mjestu na tabeli sa skorom 1-1-1, dakle 4 boda, gol razlika dobra, 5-3. Ekipa i dalje igra onaj poznati cvrst i jak fudbal kao i u prvoj ligi. Proslo kolo su imali 1 kiks gdje su remizirali na svom terenu sa Grossetom 1-1, tako da ocekujem da se danas izvade zbog tog kiksa. Imaju idealnog protivnika, dakle ekipu koja jos nema ni boda, koja je slaba sa kvalitetom, oslabljena u danasnjem mecu, dakle ne vidim nista drugo nego pobjedu gostiju u ovom mecu.
« Zadnja izmjena: Rujan 11, 2011, 22:53:07 poslijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #5 : Rujan 10, 2011, 22:35:36 poslijepodne »
01:15 Busch Stadium, (St. Louis, Missouri)

St. Louis Cardinals(77-67)-Atlanta Braves(84-61)  Tip: 1  @1,59  8/10  Expekt
    +4,72

Večeras se na čuvenom Buschu igra drugi meč u seriji između domaćih Cardinalsa i gostujućih Bravesa...
Sinoćni meč su dobili domaćini posle preokreta u sa 1-3 u 9inn. došli su do izjednačenja i onda u extra 10 inn. došli do pobede od 4-3 i time bprodužili nadu da ipak mogu do pley ofa!!!
Do pre 4-5 dana je izgledalo da Cardinalsi nemaju više nikakvih šansi za pley of ali su onda usledilew dve pobede nad diviziskim protivnikom Mil. i sinoćnom pobedom protiv Atl. direktnog rivala za vajld kart produžili su nadu i sad su prišli Mil. na 7 dok Atl. na 6&frac12; pobeda i sa eventualne dve pobede večeras i sutra mogli bi opasno da se približe Atl. i zadnjih 12-13 mečeva učine veoma neizvesnim jel u ovom slučaju vijaju na dve strane dva rivala koja su u opasnom padu forme za razliku od njih koji su ušli u formu možda i prekasno ali videćemo jel svaki ih poraz udaljava od borbe za pley of jednostavno naredna dva meča moraju da dobiju i ja sam večeras uz njih a dali će produžiti nadu večeras ili će to biti možda i poslednji ples Cardinalsa u ovoj sezoni videćemo ali večeras imaju lepu prednost u svemu i pičingu i hitingu i formi...

Večeras na brdašcu za STL: J.Garcia-LHP (11-7, 3.65) dok za ATL: D.Lowe-LHP (9-13, 4.65)  veliku prednost dajem ovde J.G.
J.Garcia sjajni mladi pičer koji ove sezone igra dosta dobro na početku je bio sjajan ali je u drugom delu malo ukočio i pokvario utisak...
Često sam igrao ove sezone na njegove mečeve i dosta mi je doneo pobeda. u karijeri protiv Atl. na dva meča ima 1-0 2,08 uz sve mu ide na ruku i lajnap Bravesa koji protiv LHP udaraju užasnih .198 avg...

Sa druge strane vremešni D.Lowe koji iza sebe ima prosečnu sezonu ume da bljesne ali mislim da ga polako gazi vreme...
A večeras će imati  naspram sebe tim koji je za njega nesumnjivo najpogubniji u karijeri jel protiv ni jednog tima nema tako užasnu statistiku u karijeri protiv Cardinalsa ima užasnih 1-7 uz katastrofalnu eru 6,89 i sigurno će mu to biti dodatni problem večeras...

Što se hitinga tiče dajem lepu prednost Cardinalsima jel uz čuveni trio Puyols,Berkman,Holiday tu je u zadnje vreme sjajni Furcal i Atlanta ima dobrih udarača ali njihov problem večeras može biti užasna statistika protiv Levorukih pičera,...
Zbog svega večeras uzimam Cardinalse.... 8)
« Zadnja izmjena: Rujan 11, 2011, 22:54:17 poslijepodne Hare88 »