Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 10.6.2012.  (Posjeta: 258 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

HaRe

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 10.6.2012.
« : Lipanj 09, 2012, 00:23:47 prijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

querky

• SuperTip Extra
Odg: SuperTiper (Expekt) 10.6.2012.
« Odgovori #1 : Lipanj 09, 2012, 21:48:41 poslijepodne »
20:45, Irska - Hrvatska, tip 2/2 @ 3.55, expekt, 8/10     +20,4

Prvo kolo u ovoj skupini, mozda i je malo navijaci al vjerujem da ce proci. Tako sam i za Ruse odigrao 1/1 za ovakvu neku kvotu i proslo je. Uglavnom, Irci su po nekima i najveci autsajderi ovog prvenstva. Izborili su nastup na euru nakon duge 24 godine. Ekipa im je dosta stara. Medusobne utakmice ovih reprezentacija su bile sa malo golova, ali ne znam koliko ih je vrijedno spominjati buduci da su one sluzbene odigrane prije vise od 10ak godina, a one druge su prijateljske bez nekih velikih strasti. U ovoj to nece biti slucaj. Nasima je ovo utakmica biti ili ne biti jer sve osim pobjede ostavla im stvarno mizerne sanse za prolazak u drugi krug. Napomenimo, jos su tu i glavni favoriti Spanjolci i uvijek neugodni Talijani. Istina da su nam otpali Olic, Ilicevic , a i Corluka je načet... ali opet kazem, objektivno gledajuci jaca smo ekipa i mislim da mozemo povesti vec nakon prvih 45min. i tako odrzati stanje do kraja utakmice i startati sa tri boda. Ocekujem najvise od Luke Modrica.. da zaposli Jelavica i Mandzukica u napadu (ili Eduarda, ovisno tko bude igrao). Irci su u dvije ogledne utakmice prije eura pobjedili BiH sa 1:0 i odigrali 0:0 sa Madarskom. Mi sa druge strane smo pobjedili Estonce 3:1 i odigrali 1:1 sa Norveskom (primili nesretan gol iz kornera na kraju utakmice). Uglavnom, Hrvatska ima jacu ekipu i vjerujem da moze do vodstva vec nakon prvih 45.min. Sretno tko prati !
« Zadnja izmjena: Lipanj 13, 2012, 02:20:56 prijepodne Hare88 »

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #2 : Lipanj 09, 2012, 22:16:01 poslijepodne »
18:00, Španjolska-Italija (1. goal) , tip 1 @ 1.45, expekt, 8/10      -8

Susret skupine C, najveci favoriti ovog eura su upravo spanjolci i mislim da ce krenut zestoko da opravdaju tu ulogu. Igram da ce dati prvi gol jer mi je kvota tu otprilike jednaka kao i na pobjedu, pa se ne mora strahovat oce li smradovi talijani izjednacit do kraja ili nece. Uglavnom, iako su im ozljedena dvojica vaznih igraca (Puyol i Villa) imaju oni itekako jakih igraca da ih zamjene kao i odlicnu klupu. Pa zamislite samo sutrasnji sastav - Casillas, Ramos, Pique, Martinez, Arbeloa, Xavi, Iniesta, David Silva, Xabi alonso, Juan Mata, Fernando Llorente.. Uglavnom cini mi se da je Del Bosque to vrlo dobro ustimao i sutra idu pokazat da nisu samo favoriti na papiru kao nizozemci danas protiv danske.Iako je talijanima Buffon na vratima nece puno moci protiv raspolozenog spanjolskog stroja. Prije eura Spanjolci su odigrali cak tri prijateljske utakmice - pobjedili Srbiju 2:0, Juznu Koreju sa 4:1 i Kinu 1:0. Vidimo da obrana jako dobro funkcionira sto je vrlo vazno za ovaj moj tip :). Sa druge strane Italija nije odigrala nego jednu pred-utakmicu i to protiv Rusije koja ih je isprasila 0-3. Mislim da to sve govori. Ne znam koliko se isprati govorit o h2h omjeru - zadnju utakmicu dobila je italija 2:1 al je bila to prijateljska. U ovako vaznoj mislim da ce nece opustit i da nece dozvolit da talijani povedu - tako da, igram da spanjolci daju 1. gol na utakmici. Sretno tko prati.
« Zadnja izmjena: Lipanj 13, 2012, 02:21:26 prijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #3 : Lipanj 10, 2012, 11:14:47 prijepodne »
Sunday, June 10
AT&T Park , (San Francisco , California)

22:05, San Francisco Giants-Texas Rangers(Handicap), Tip:H1(+1.5), @1.61, 8/10, Expekt
     -8

Večeras se u San Franciscu igra meč Inter Lige između domaćih Giantsa i gostujućih Rangersa...
Na redu je treći meč u seriji oba tima su dobili po jedan meč prvi je pripao gostima 5-0 dok se domaćin sinoć revanširao sa 5-2.
Večeras su gosti postavljeni za velikog favorita po meni preterano jesu oni favoriti ali ovoliki po meni previše ja ću igrati u hendikepu na domaćina i za poraz od jedan razlike je kvota sjajna iako verujem da domaćin može i do trijumfa iz više razloga.
Giantsi su u dobroj formi na zadnjih 10 mečeva imaju 7-3 dok Rangersi igraju prilično loše 3-7.
Pored toga večeras na moundu za domaćina baca Tim Lincecum RHP | Record: 2-6 | ERA: 5.83 najbolji pičer Giantsa koji ima za njega neverovatno lošu sezonu a svakako se radi o jednom od najboljih pičera u MLB-u ali jednostavno dosta promenjive igre ove sezone i dosta problwema sa povredama i ove godine za njega samo dva wina(oba ta puta sam i igrao na njega i nadam se da ću i treći put uhvatiti njegovu dobru partiju) iako večeras neće imati lak posao jel gosti imaju fantastičhih udarača ali on poseduje kvalitet da bude dominantan protiv svakog tima samo ako bude na svom nivou)
Sa druge strane za Texas baca Alexi Ogando RHP | Record: 1-0 | ERA: 2.27 pičer koji nima dobru statistiku ove sezone ali kao riliver i ovo mu je prvi start kao starter ove sezone. Prošle je bio jako loš kao starter i ove je ponovo vraćen u rilivere posle dobrih igara večeras dobija šansu ali je veliko pitanje koliko će ostati na brdašcu posebno.
I pored loših igara Lincecuma ove sezone ipak je on klasa za Oganda i njemu dajem blagu prednost. Pored toga Texas izlazi bez DH udarača što im svakako ne odgovara.
U napadu ipak je velika prednost na strani gostiju ali je evidentno da nisu u sjajnoj formi dok su domaći udarači prilično raspoloženi u zadnje vreme.
Jednostavno mislim da domaćin ima šansi u ovom meču ali ću malo opreznije probati sa Hendikepom na Giantse... 8)
« Zadnja izmjena: Lipanj 13, 2012, 02:24:22 prijepodne Hare88 »

satelit

• SuperTip legenda
    • MSN Messenger - berry_down@hotmail.com
    • Email
« Odgovori #4 : Lipanj 10, 2012, 17:15:12 poslijepodne »
18:00 Spain - Italy, tip: više od 1.5 gola @ 1.45, Expekt, 8/10      +3,6

Prvi susret grupe C danas se igra od 18 sati na stadionu u Gdansku a sastaju se aktuelni prvak Evrope Španija i uvijek neugodni Italijani. Kao što sam pmenuo Španci su aktuelni prvaci Evrope i do ovog EP-a su došli kroz kvalifikacije. Bili su prvi u grupi I ispred Češke, Škotske, Litvanije i Lihtenštajna sa omjerom od svih osam pobjeda i gol razlikom od 26-6. Sa druge strane imamo Italiju koja je bila prva u grupi C ispred Estonije, Srbije, Slovenije, Sjeverne Irske i Farskih Ostrva. Imali su omjer od 8 pobjeda i 2 remija, te su primili samo 2 gol a dali 20. Doduše protiv Srbije im je pripisana pobjeda od 3-0 zbog divljanja gostujućih navijača u Genovi. Ovdje očekujem dosta golova sa obzirom na dobru napadačku igru Španije dok su i Talijani su prethodnim kvalifikacijama davali po 2 gola po meču.

Španija: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pique, Jordi Alba, Busquets, Xabi Alonso, Silva, Xavi, Iniesta, Llorente
Italija: Buffon, Maggio, Bonucci, Chiellini, Balzaretti, De Rossi, Pirlo, Marchisio, Montolivo, Balotelli, Cassano
« Zadnja izmjena: Lipanj 13, 2012, 02:22:33 prijepodne Hare88 »

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #5 : Lipanj 10, 2012, 17:15:58 poslijepodne »
18:00, Spanija(-1,5)-Italija , tip H1, @ 3.15, Expekt, 8/10      -8

Prvi mec ,,C,, grupe na Evropskom prvenstvu u kome Spanci igraju sa Italijanima
Spanija je Svetski i Evropski sampion i vec vise od 4 godine dominiraju svetskim fudbalom , iskusni trener Del Boske koristi model igre Barcelone gde velikim posedom lopte dominiraju igrom i stvaraju dosta sansi samo je pitanje koliko je protivnik sposoban da se odbrani i da u kontri postigne gol, Vecina igraca igraju u Barceloni i Realu i cak se pojavila prica da je nastala i nake svdjica jer su oni veliki rivali u spanskom prvenstvu ali to je demantovano, Spancvi su se naravno prosetali krozkvalifikacije a u pripremnim mecevima su pobedili sa uglavnom rezervistima Srbiju sa 2-0 , Juznu Koreju sa 4-1 i Kinu sa 1-0 dakloe tim je u punoj formi a od standardnih igraca sa ranijih prvestava nedostaje dugo povredjeni Vilja i Pujol ali to im nije nikakav nedostatak jer imaju mnogo odlicnih igraca
Sto se tice Italije oni su u kvalifikacijama bili u Grupi sa Srbijom i posle onog prekida i dobijanja meca bezborbe sve im je bilo lakse da osvoje prvo mesto , medjutim pred prvenstvo imali su probhlem sa ispitivanjem nekih igracaoko namestanja sto je unelo nemir u reprezentaciju a porazeni su u pripremnom mecu od Rusa sa cak 3-0 gde su pokazali mnogo slabosti , i oni su imali problema oko povreda a najbitnija je ona sa stoperom Barzalijem oa ce cak De rosi koji nije igrac za tu poziciju verovatno danas igrati neku vrstu sopera i u sistemu 3-5.2 , naime selektor je uvidevsi slabisti protiv Rusa resio da promeni sistenm pred prvestvo sto mislim da je pogresno iako vise ekipa u Italiji igra taj sistem
sve u svemu Spanija je jasni favorit samo ostaje da to dokaze na terenu kroz golove a mislim da ce ih biti bar dva vise od Italijana koji su cesto uspevali da se provuku na ovakvim takmicenjima ali vreme je da i njih sreca prestane da prati

ocekivani sastavi Spanija
Casillas-Arbeloa, Ramos, Pique, Alba-Xabi Alonso, Busquets,Silva, Xavi, Iniesta-Torres
Italija
Buffon-Bonucci, De Rossi, Chiellini-Maggio, T. Motta, Pirlo, Marchisio, B'retti-Balotelli, Cassano
« Zadnja izmjena: Lipanj 13, 2012, 02:22:54 prijepodne Hare88 »

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #6 : Lipanj 10, 2012, 18:08:51 poslijepodne »
20:00,Valladolid (-1,0)- Cordoba, Tip:H1 @2,75,Expekt 8/10       +14

Polufinalni revans mec Spanskog baraza za prvu ligu u klome domaci Valladolid docekuje Cordobu a u prvom mecu je bilo 0-0 , u drugom polufinalu Alcorcon docekuje Hercules a tamo je u prvom mecu bilo 1-1 , pobednici ova dva meca igraju finale za plasman u prvu ligu , Valladolid je u ligaskom delu osvojio trece mesto iza Celte iako je cesto bio bolje plasiran , ono sto je celo vreme od nasih igraca iz Spanije naglasavano da Valladolid igra najlepsi fudbal u drugoj ligi a ne racunajuci zadnji mec kad im je bilo jasno da nemogu prestici Celtu i kad su izgubili imaju od 6 meceva 5 pobeda i 1 remi sa Herculesom
Cordoba je osvojila 6 mesto i cesto se postavljalo pitanje dali oni zele da udju u play off jer su u gostima cesto gubili od znatno losijih timova , u zadnjih 6 meceva ne racunajuci zadnji sa Celtom gde se znalo da ce igrati X jer je obema ekipama odgovaralo samo jednu pobedili i igrali nerseno a izgubili su 4
prosle godine na ovom terenu su igrali dva meca i oba je dobio Valladolid i to sa 2-0 i 5-1
svakako da je taj mec u zadnjem kolu kad se Celta odigrali mec bezijednog suta u gol i bez kornera veliki motiv uz zelju da se plasiraju u prvu ligu sto po svemu sudeci imaju kvalitet i mislim da ce od prvog trenetka krenuti ali da nece stati i da ce nastojati da ostvare ubedljivu pobedu
 za prolaz ovog tipa je potrebno da domacin pobedi sa dva gola razlike
« Zadnja izmjena: Lipanj 13, 2012, 02:23:23 prijepodne Hare88 »