Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 10.6.2011.  (Posjeta: 782 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 10.6.2011.
« : Lipanj 09, 2011, 13:50:28 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

RobertH

• SuperTip profesionalac
Odg: SuperTiper (Expekt) 10.6.2011.
« Odgovori #1 : Lipanj 09, 2011, 19:56:13 poslijepodne »
20:45 Galway United - Bray Wanderers TIP 2 @ 1,60 Expekt  8/10    +4,8

Jutri v petek bo na stadionu Terryland v Galwayu prvenstvena tekma 17.kroga premierne irske lige med Galway Utd. in Bray Wanderersom iz Braya.
Galway Utd. je brez dvoma največje razočaranje letošnjega prvenstva saj od leta 2005 je vse skozi prvoligaš,danes pa eden od dveh kandidatov za izpad iz lige. Trenutno so na zadnjem 10.mestu z vsega 5 točkami ali 1 zmaga,2 remija in kar 13 porazov. V zadnjih 11 tekmah oziroma od 15.4.2011 imajo vseh 11 porazov in so dosegli 5 zadetkov in prejeli kar 35 zadetkov. Doma so izgubili tudi proti kandidatu za izpad Droghedu Utd(9. 1-2-13) z 1-2.....Galway Utd. ima v svoji ekipi izredno mlado ekipo še posebej v napadu so štirje napadalci,ki najstarejši igralec Gilmore šteje le 22 let. Galway Utd kot domačin ima 0-1-7 in 2:16. Edino točko je dobil proti UCD Dublin v začetku sezone(0-0),ostale tekme pa sami porazi tako,da proti Bray Wandrersu čaka izredno težko delo....
Bray Wanderers je trenutno na 5.mestu vendar prvih 7 ekip se borijo za naslov državnega prvaka čeprav trenutno vodilni Shamrock Rovers brani lanski naslov. Bray Wanderers je zabeležil 8-4-4 in 18:15. Zbrali so 28 točk ali 3 manj od vodilnega Shamrocka. Kot gostje igrajo zelo dobro in v 8 tekmah imajo 4 zmage.3 remije in le 1 poraz(Slogo Rovers -2. z 1-3) kar uvršča odlično 2.mesto.Med najbolj pomembnimi zmagami velja proti aktualnemu državnemu prvaku Shamrocku Roversu z 1-0,ki ga je dosegel O'Connor v 6.minuti.Povsem enak je rezultat bil na svojem stadionu pred 3000 gledalci....
Oba kluba sta na stadionu Carlisle Grounds v Galwayu igrala prventveno tekmo,zmagali so pričakovano domači igralci z 2-0 kjer sta oba gola padla v prvih 9 minutah (Murphy 3.min in Prendergast 9. min).
Moja napoved : Pričakujem zanesljivo zmago proti povsem nemočnim nogometašem Galwaya Utd,ki so zreli za izpad iz lige medtem ko za prvaka se borijo nogometaši Braya Wanderersa zato tipujem 2!!
« Zadnja izmjena: Lipanj 14, 2011, 18:15:06 poslijepodne Hare88 »
pobjednik SuperTipera - juli '11
                                dec '11

Džoni

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #2 : Lipanj 10, 2011, 08:37:47 prijepodne »
16:30 / Nadal R. - Tsonga J-W. / Tip: 2 / Kvota: 3.30 / 8/10 expekt    +18,4

Analiza: Treci mec rafaela nadala ovdje u queensu i bice interesantno vidjeti kako ce spanac to podnijeti, nakon sinocnjeg meca koji je otisao u tri seta. Svi dobro znamo da je nadal branilac wimbledona, a on je u nekoliko prilika govorio kako je umoran nakon pariza i titule na ronalnd garrosu i nadam se da je ovo dan i ovo mec kada ce spanac odluciti da opusti ruku i ukoliko stvari ne krenu dobro po njega, da se ne zamara previse vec da pocne pakovati stvari i pripremati se za zasluzen odmor u londonu. Naravno ne bi me iznenadilo ni kada bi nadal otisao do kraja ovdje i uzeo titulu, jer je on ipak sampion u srcu, a takvi rijetko kada gube i prihvataju poraze. Tsonga jako visoko plasiran ovdje sa kvotama, jer se u proteklim mecevima uglavnom kretao izmedju 2.20 - 2.50 tako da sam spreman rizikovati ovdje i pokusati sa francuzem. Jo Willy, Tip 2.
« Zadnja izmjena: Lipanj 14, 2011, 18:15:54 poslijepodne Hare88 »

querky

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #3 : Lipanj 10, 2011, 10:31:54 prijepodne »
19:00, Brann - Sogndal, tip x2 @ 2.20, expekt, 10/10    -10

Norveska prva liga, sezona je pocela, odigrano je par kola - zasad Tromso i Stromsgodset jos jedini nemaju poraza. Brann je nakon cetiri odigrana kola ostvario zasad 2 pobjede i 2 poraza. Sa druge strane njihov danasnji protivnik je odigrao utakmicu vise i ostvario omjer 1-2-2. Istina da Brann nastupa na svom terenu sto je uvijek plus, ali ne vjerujem da mogu do sva tri boda. Kao sto sam rekao, poceli su sezonu sa dvije pobjede - a onda su usljedili nastupi protiv ove dvije vodece ekipe i porazi od 1-0 i cak 4-0. Znaci, imaju jedan negativni niz od dva poraza zaredom. Sto se tice forme Songdala -rekao sam omjer 1-2-2, a zanimljivo je da su sve utakmice bile sa vrlo malo golova - jedna bez pogodaka, na tri odlucivao jedan gol i jedna sa dva gola. Mozemo zakljucit da Songdal igra cvrsto i vrlo je vjerovatno da ce se i ovdje pokusat obranit, a mozda i iznenadit Branna. U zadnjem kolu su izgubili od Velerenge 0-1. Sto se tice h2h omjera, ako je vjerovati statistici, skoro svake sezone pobjedivala bi jedanput jedna ekipa, jedanput druga sto bi nas moglo dovesti do zakljucka da je ovo klasicini par koji igra 3za3 utakmice. Posto ja nisam pristasa takvih teorija, a proslo je i puno vremena otkad su ove dvije momcadi igrale medusobno (zadnji put u sezoni 2004), idem ovdje na ono sto mi se cini kao realan ishod - a to je remi ili pobjeda gostiju, Brann je u losoj formi... Sretno !
« Zadnja izmjena: Lipanj 14, 2011, 18:17:48 poslijepodne Hare88 »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #4 : Lipanj 10, 2011, 10:48:41 prijepodne »
17:30 Mattek B. (Usa) - Barthel M.(Ger) Pick: 1 Odds: 1.53 Expekt 8/10    -8

Kvota na Matek Bethanie Sands raste na online kladionicama i sada je na nekih 1.55-1.60,ipak odlucio sam se za pobjedu Mattek jer mislim da ce Mattek lako rijesiti ovaj mec u svoju korist i plasirati se u polu-finale turnira u Kopenhagenu. Mattek igra dobro na ovom turniru,u prvom kolu je savladala domacu teniserku Ejdesgaard (6-4,6-0) a u drugom Larsson 2:1 (6-7,6-0,7-6) ,imala je dosta srece u tai-breaku koji je dobila sa 7-5 ali sreca prati hrabre i MAttek je sada u cetvrt-finalu ovog turnira. Mattek je trenutno na 31-vom mjestu ovonedeljne WTA liste i najbolja je aktivna teniserka iz SAD jer su sestre Williams van takmicenja sada. To treba da godi Mattek jer se njeno ime dosta pojavljuje u medijima i pomno se prate njeni rezultati. Zato Mattek mora igrati na najvisem mogucem nivou danas. Ove sezone Mattek ima vec jedan veliki uspjeh iz dvorane,to je iz Pariza sa pocetka godine kada je zavrsila takmicenje u polu-finale. Sto se tice Mone Barthel ona je trenutno tek na 142-go mjesto na WTA listi ali na ovom turniru pruza sjajne partije ,u kvalifikacija je eliminisala Moore,Mladenovic i Beck ,sve sa po 2-0 ,i u prvom kolu Glatch 2-0,u drugom kolu Zahlavova Strycova takodje sa 2:0. Ima iskustva u dvorani ali to su sve kvalifikacije turnira ili neki turniri u nizoj kategoriji,chelengeri.
Ove dvije teniserke nikada se nisu sastale u karijeri a naravno da i nije bilo prilika za to jer Mattek igra daleko bolje i kvalitetnije od Mone Barhel koja gdje igra to su uglavnom chelengeri i neki ITF turniri . Kvota na Mattek raste i to je cudno ali ipak mislim da je to samo jos jedan u nizu kladionicarksi trik i da Mattek ovaj mec dobija lagano u svoju korist.
« Zadnja izmjena: Lipanj 14, 2011, 18:24:57 poslijepodne Hare88 »
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

eagle

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
« Odgovori #5 : Lipanj 10, 2011, 13:40:34 poslijepodne »
15:45    Anzhi - Spartak Nalchik , tip 1, kvota 1.60, ulog 8/10, expekt    +4,8

Kao sto znamo rusko prvenstvo se i dalje igra tokom ovog ljeta i igrace se cak godinu i pol da se izjednace sa evropskim ligama. Nakon 11 kola situacija na tabeli ruskog prvenstva je sljedeca, Anzi je trenutno na veoma dobrom 4 mjestu lige sa 19 bodova iz 11 kola i skorom 5-4-2. Imaju isto bodova koliko i prvoplasirana CSKA koja doduse ima utakmicu manje. Nakon 10tak kola situacija na tabeli se poprilicno razaznaje, CSKA i Zenit su  i dalje prvi favoriti lige i trenutno i zauzimaju 1 i 2 mjesto, a iza njih slijede Dinamo iz Moskve i upravo Anzi. Obje ove ekipe su ove sezone dovele dosta pojacanja i najavljuju borbu za sami vrh tabele pa cak i titulu. To narocito vrijedi za Anzi koga je uzeo novi predsjednik kluba multimilioner iz Gruzije. Imaju jako puno stranaca u ekipi i evo drze se sasvim dobro u vrhu. Osim njih u vrhu prvenstva su jos Lokomotiv i Spartak iz Moskve i medju tim ekipama treba traziti novog sampiona. Spartak Nalcik sa druge strane nakon 11 kola drzi predposlednje mjesto na tabeli sa svega 9 bodova i skorom 1-6-4, imaju jako puno nerijesenih, dakle igraju dosta cvrst fudbal bez previse rizika. Naravno Nalciku su bodovi sigurno neophodni, ali s obzirom na cilj koji je uprava kluba postavila pred igrace Anzija cisto sumnjam da mogu do tih bodova doci u danasnjem mecu. Recimo i da je Anzi u dosta dobroj formi, zadnjih 5 utakmica ima 3 pobjede, 1 nerijesen i 1 poraz, a treba reci i da su do sada primili najmanje golova u ligi, 8, dakle i odbrana im dosta dobro fukncionise. Nalcin sa druge strane, zadnjih 5 utakmica su bez pobjede uz cak 4 nerijesena rezulta i 1 poraz. Ti nerijeseni malo stavljaju sumnju, pa upravo zbog toga i malo veca kvota na domacina, ali i dalje mislim da je Anzi u dosta dobroj situaciji, dosta boljoj formi i kazem teze tom zadatku koji je postavljen pred njih, dakle sami vrh tabele. Nalcik je do sada primio cak 14 golova, ali je i dao 10, dakle ekipa i daje puno golova, ali i prima. U zadnjih 5 utakmica na cak 4 su i dali i primali golove, sto bi takodje mogao biti dobar tip, dakle oba daju gol. Ali evo odlucio sam se ipak za prvobitni tip 1 na domacina zbog bodova koji ce im trebati u daljem toku prvenstva.
« Zadnja izmjena: Lipanj 14, 2011, 18:19:50 poslijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #6 : Lipanj 10, 2011, 14:33:47 poslijepodne »
01:10 Sun Life Stadium

Florida Marlins(31-30)-Arizona Diamondbacks(34-29) TIP: 1  @1.59 EXPEKT 8/10    +4,72

Večeras je na Floridi se igra prvi meč u seriji...
Florida je posle sjajnih igara zapala u tešku krizu gde u zadnjih 10 mečeva imaju (1-9) i čak osam vezanih poraza...u zadnje vreme su dosta i gubili nesrećno utakmice..u zadnjoj seriji protiv Atl. sva tri meča su izgubili sa po jedan razlike tako da mislim da im igra nije toliko u krizi i mislim da je krajnje vreme da pobede i prekinu neprijatan niz poraza i pored njihovih loših igara u zadnje vreme oni su na samo 5 poraza od lidera divizije Filadelfije...
Sa druge strane Arizona o kojoj sam dosta pisao da nisu toliko kvalitetni da bi izdržali u borbi za pley of polako padaju i u zadnjih 10 meč. imaju (5-5)...
Pored svega večeras bi dao prednost domaćinu posebno mislim da imaju prednost u pičingu...
Večeras na brdašcu za Flo. Anibal Sanchez - RHP(5-1 2,97) dok za goste iz Ari. Joe Saunders - LHP(3-5 4,32)
Sanchez(27g) sjajni mladi pičer sa šest sezona iskustva u MLB-u...
Ove sezone igra fantastično odbacao je čak 2 cela meča i zabeležio jedan šat aut...
Ove sezone već bacao protiv Ari. u gostima bacao je čak 8inn. i zabeležio win u pobedi Flo. 5-2...
Sa druge strane Saunders(29g) pičer koji u zadnje vreme baca dobro ali je sezonu počeo  katastrofa lično mi se nesviđa gledao sam ga ove sezone dva puta i oba puta je bio jako loš ume da ima problema sa kontrolom lopte ove sezone već bacao protiv Flo. gde je zabeležio win. ali uz dosta lošu eru 6,00 ...
Svakako velika prednost na strani Flo.
U hitingu mala prednost na strani Ari. ali mislim da tu prednost dobrim pičingom Sanchez može da neutrališe...
Uzimam Floridu i nadam se da je došao kraj crnoj seriji!!!!!
« Zadnja izmjena: Lipanj 14, 2011, 18:26:26 poslijepodne Hare88 »