17.30 Croatia - Russia tip2 @1,50 expekt 10/10 +5
Ovo če biti utakmica polufinala evropskom prvenstva u futsalu, između domačina hrvata i rusa, koji so po meni uz španjolsku ovdje pokazali najviše. Hrvati su jako mlada - najmlađa ekipa na prvenstvu, u kojoj su daleko najbolji pojedinci vratar jukić - majstor zta penali ( čak 3 ih je skinuo ukrajincima, koji su u drugom poluvremenu bili daleko bolji od hrvata, ali se jukič razbranio. U momčadi domačina je ja mislim najbolji pojedinac turnira marinović, koji je u četvrtfinalu potužio ozljedu leđa, nije baš puno igrao, a pogotovo nije igrao u najkriznijim trenucima utakmice - ovdje vidim jako veliki hendikep za hrvate. Na drugi strani rusi, su odigrali loše prvo poluvrijeme protiv srba, u kojom nisu igrali dosta agresivno, a kad je zatrebalo, onda su igrali samo oni. Obe četvorke su jako opasne, meni je još opasnije druga četvorka sa dvoje brazilaca ( cirillo i pula ) i sa najviše atriktivnim igračem rusije fukinom. Rusima dajem prednost pogotovo zbog iskustva - hrvatje igraju prvu sličnu utakmicu, a još su i premladi da svladaju velenaciiju futsala rusiju.