Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 09.02.2012.  (Posjeta: 136 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 09.02.2012.
« : Veljača 08, 2012, 16:14:05 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
Odg: SuperTiper (Expekt) 09.02.2012.
« Odgovori #1 : Veljača 08, 2012, 21:37:22 poslijepodne »
20:00 Kadetten Schaffhausen (-13) - Bosna Sarajevo, tip 1, @1.75 - 10/10 | Expekt       +7,5

Neke kladionice su se zaletile sa postavljanjem veoma niskog hendikepa na ovaj meč ne znajući neke činjenice koje su zadesile rukometni klub Bosnu iz Sarajeva, ali međutim i oni polahko uviđaju situaciju u kojoj se našao ovaj bosanskohercegovački sportski tim. Kako ovdje nešto što je dobro vrlo kratko traje tako je to bio slučaj i sa Bosnom. Prošle godine su čak uspjeli da prođu u drugu fazu a ove nemaju nikakvih izgleda već poodavno. Što je najgore, klub se raspao. skoro svi igrači su napustili klub zbog veoma teške finansijske situacije, a ostalo ih je par koji u tom timu nisu imali značajnu minutažu. Dovedeni su mlađi rukometaši iz drugoligaša Željezničara te iz još nekih manjih klubova. Naravno, trener Irfan Smajlagić je među prvima napustio kormilo, a njegov nasljednik će biti Zdenko Antonović koji je vodio Vogošću, a koja je trenutno na zadnjoj poziciji u domaćoj ligi. Znači, ekipa se sastoji od mladića koji možda i jesu talentovani ali nemaju nekog ozbiljnog iskustva a pogotovo ne evropskog. Mislim da će ova granica u toku sutrašnjeg dana još rasti, a 13 golova razlike se čini dostižnim za švicarski klub koji se bori za drugu fazu. Oni su u prvom meču slavili u Sarajevu sa 11 golova razlike, protiv prve ekipe Bosne a sad ne smijem ni pomisliti šta će biti u revanšu sa ovim mladićima. Samo je pitanje još voljnog momenta kod Kadettena ali ja vjerujem da oni neće propustiti priliku da nabiju dodatnog samopouzdanja pred dva odlučujuća meča.
« Zadnja izmjena: Veljača 10, 2012, 14:09:52 poslijepodne Hare88 »

rockytomas

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #2 : Veljača 09, 2012, 08:37:38 prijepodne »
17:30, Finland - Russia , tip Under 4,5 golova) , @2.10, Expekt, 8/10      +8,8

radi se o mecu Euro Hockey Tour a mec se igra u Finskoj na otvorenom na Olimpijskom stadionu pred oko 35.000 gledalaca na temperaturi od nekih -10 do -15 sto ce otezati kretanje packa
po onome sto znam obe reprezentacije ima dobre golmane i odbrane
za Fince su najavljeni Ari Ahonen i Niko Hovinen dok ce kod Rusa braniti Michail Birjukov i Ilja Ježov
njima je prva opcija Barulin povredjen ali zato imaju granitnu odbranu koja nece dozvoliti puno suteva na svoj gol , ono sto me uverava u ovaj tip su i njihova dva meca odigrana prosle godine u jednom su Rusi pobedili sa 3-0 kad su Finci nastupili znanto oslabljeni a u drugom je bilo 1-1 u regularnom toku i tek nakon Ot je Russia dobila taj mec sa 2-1 ovde cak mislim da ce biti znatno manje od 5 golova ali uzimam sigurniju  varijantu
« Zadnja izmjena: Veljača 10, 2012, 14:12:00 poslijepodne Hare88 »

selektor3

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #3 : Veljača 09, 2012, 15:06:00 poslijepodne »
17.30 Croatia - Russia  tip2  @1,50 expekt 10/10      +5

Ovo če biti utakmica polufinala evropskom prvenstva u futsalu, između domačina hrvata i rusa, koji so po meni uz španjolsku ovdje pokazali najviše. Hrvati su jako mlada - najmlađa ekipa na prvenstvu, u kojoj su daleko najbolji pojedinci vratar jukić - majstor zta penali ( čak 3 ih je skinuo ukrajincima, koji su u drugom poluvremenu bili daleko bolji od hrvata, ali se jukič razbranio. U momčadi domačina je ja mislim najbolji pojedinac turnira marinović, koji je u četvrtfinalu potužio ozljedu leđa, nije baš puno igrao, a pogotovo nije igrao u najkriznijim trenucima utakmice - ovdje vidim jako veliki hendikep za hrvate. Na drugi strani rusi, su odigrali loše prvo poluvrijeme protiv srba, u kojom nisu igrali dosta agresivno, a kad je zatrebalo, onda su igrali samo oni. Obe četvorke su jako opasne, meni je još opasnije druga četvorka sa dvoje brazilaca ( cirillo i pula ) i sa najviše atriktivnim igračem rusije fukinom. Rusima dajem prednost pogotovo zbog iskustva - hrvatje igraju prvu sličnu utakmicu, a još su i premladi da svladaju velenaciiju futsala rusiju.
« Zadnja izmjena: Veljača 10, 2012, 14:10:23 poslijepodne Hare88 »

Almiric

• SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #4 : Veljača 09, 2012, 19:41:29 poslijepodne »
01:00 Washington Capitals - Winnipeg Jets Winner (OT and penalty shots included)  tip 1 @ 1.52 Expekt 9/10     -9

Washington Capitals imaju omjer 28-21-4 i nalaze se na 9 mjestu sa 60 bodova. Grcevito se bore za play off. Veceras ce nakon veoma vazne pobjede nad Pantersima od 4:0, zatvoriti mini seriju od tri domaca meca sa protivnikom iz iste divizije . Winnipegom. Nakon ovog meca, Capitalsi ce igrati 5 od narednih 6 meceva u gostima i zato im je ucinak kod kuce od presudne vaznosti pogotovo protiv timova koji su im direktni protivnici za poziciju kao sto je upravo Winnipeg. 
Vecerasnja dva boda su veoma vazan za oba tima, Washington je odlican u Verizon Centru ove sezone, sa omjerom 19-7-1 ali su na strani dosta slabiji - omjer im je 9-14-3.

Winnipeg je trenutno na desetom mjestu na tabeli istocne konferencije. Capitalsi im bjeze samo 4 boda u borbi za prvo mjesto juznoistocne divizije.  Imaju trenutno omjer 25-24-6.Nakon sto su imali turneju gostovanja od 6 meceva gdje su ostvarili omjer 2 -4 kuci su se vratili u utorak i dobili Toronto. Winnipeg sada de na dva teska gostovanja, vecerasnji mec a potom i kod Pittsburgha. Na strani, Winnipeg trenutno ima omjer 9-16-4.

Direktni obracun rivala za poziciju i iz iste divizije, zbog omjera u domacim mecevima igram na konacnu pobjedu Oveckhina i drustva..
« Zadnja izmjena: Veljača 10, 2012, 14:11:15 poslijepodne Hare88 »