15:00, Milos Raonic - Tobias Kamke, under 21 gems @ 1.95, expekt,8/10 -8
Atp Halle, igra se na travi, susret izmedu 28. igraca svijeta, kanadanina Raonica i 88. igraca njemca Kamkea.Raonic je dosta velik favorit u mecu, a ja mislim da ce njegova pobjeda biti manja od 21 gema ..dovoljan bi bio po jedan break u svakom setu (cca 6:4 6:4) i ovaj tip prolazi. Kako je uvjerljivo svladao Andujara u prvom kolu mislim da ce to biti i vise od jednogas breaka po setu. Naime, Raonic je u prvom kolu odlicnom igrom prosao sa uvjerljivih 6-3 6-1. Kada spomenem h2h omjer -on je na strani Kamkea -ova dvojica tenisaca igrala su prosle godine na jednom challengeru u americi kada je slavio Kamke 2:0, medutim to je bilo drugo vrijeme, druga podloga i mozemo samo spomenit taj rezultat kao nekakvu tradiciju, nikako kao relevantan pokazatelj trenutnog omjera snaga ove dvojice igraca. Otkad je Raonic predao polufinale Estorila tamo krajem cetvrtog mjeseca, nanizao je tri poraza od solidnih igraca na jakim tunirima - najprije od Lopeza i Verdasca u Madridu odnosno Rimu. U RG.-u je ispao od Berrera sa 1:3 u setovima, ali kao sto sam rekao izgleda da mu trava odlicno lezi i u Halleu u prvom kolu je prosao bez puno problema Andujara. E sad, sa druge strane Kamke se i nije previse namucio u prvom kolu -predao mu je Reister pri rezultatu 4:3 u prvom setu. Prije toga je ostvario sljedece rezultate - nije se uspio kvalificirati na glavni tunir u Rimu, 2. kolo RG.-a, cetvrtfinale Furtha -ne bas tako jakog tunira na kojem je ispao od Souse. Eto, sve u svemu - mislim da ce Raonic ovo pobjedit kroz dva seta (kvota na 2-0 je 1.44), da ce ga breaknuti vise od jedanput po setu i da ovaj mec ide u manje od zadanje granice (21 gem). Sretno !