Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 07.9.2011.  (Posjeta: 486 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 07.9.2011.
« : Rujan 05, 2011, 17:36:02 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

RobertH

• SuperTip profesionalac
Odg: SuperTiper (Expekt) 07.9.2011.
« Odgovori #1 : Rujan 06, 2011, 19:27:46 poslijepodne »
17:00 Caroline Wozniacki - Andrea Petkovic TIP 1 @ 1,40 Expekt 6/10    +2,4

Jutri(sreda) bosta v četrtfinalu ženskega tenisa v Grand Slamu,ki poteka v New Yorku prva nosilka Caroline Wozniacki iz Danske in vse boljša Andrea Petkovic iz Nemčije,ki je na tem turnirju kot 10.nosilka. Odločil sem se za zmago Caroline Wozniackijeve,ki sem pred odhodom v službo ogledal po TV dvoboj proti Svetlani Kuznetsovi.
Caroline Wozniacki je na tem turnirju prva nosilka in zelo blizu je drugi zmagi Grand Slama(prva zmaga Wimbledon leta 2006),ki je prav na tem turnirju pred dvema letoma igrala edini finale(izgubila proti Clijstersovi z 5-7,3-6).Wozniackijeva je začela z zmago proti Llagosterii Vives Nurii,kasneje proti Rusovi Arantxi in v 3.krogu premagala še Vanio King. Vse tri nasprotnice je premagala z lahkoto z 3-0. Danes zjutraj po našem času je premagala žilavo Rusinjo Svetlano Kuznecovo,ki je celo vodila z 1-0 in v drugem setu je imela lepo priložnost za zmago....V tretjem setu pa je bil pravi show Caroline Wozniacki in s tako igro z lahkoto premaga vse nasprotnice v ženskem tenisu....(končni izid 6-7,7-5 in 6-1)....
Andrea Petkovic po zadnjih rezultatih v odlični formi vendar njen stil igre se mi ne dopade,ogledal sem v živo dva dvoboja v katerem je igrala Andrea Petkovic in tudi obe zmagala....Na tem turnirju igra bolj zanesljivo kot Caroline Wozniacki saj je premagala z lahkoto Bychkovo Ekaterino, Roberto Vinci in Suarez Navarro Carlo(vse po 2-0), v 2.krogu je imela nekaj težav z Kitajko Zheng Jie pri zmagi z 2-1. Andrea Petkovic je pred tem turnirjem v ameriških turnejah dvakrat izpadla v polfinalu in enkrat v četrtfinalu kar se lepo vidi,da je v solidni formi....
Moja napoved :
Caroline Wozniacki je pred tem turnirju bila zmagovalka turnirja v New Havnu ko je v finalu premagala Cetkovsko z 2-0. Obe jutrišnji tekmici sta doslej odigrali dva krat,rezultat je izenačen na 1-1. Najprej je v Miamiju zmagala Andrea Petkovic z 2-1,mesec dni kasneje v Stuttgartu pa zlahka z 2-0 zmagala Caroline Wozniacki....Prepričan sem,da Dankinja ponovila igro 3. seta proti Kuznetsovi zato tipujem 1!! 
« Zadnja izmjena: Rujan 11, 2011, 20:51:46 poslijepodne Hare88 »
pobjednik SuperTipera - juli '11
                                dec '11

DeeKay

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #2 : Rujan 06, 2011, 21:59:07 poslijepodne »
15:00 Murray-Young tip 3-0 @1,50 8/10 expekt    +4

Murray je škotski tenisač, dobro igra u posljednje vrijeme, našao je onu formu, taman pred US Open. Cincinati je osvojio jer mu je Nole u finalu predao, ovdje dobio Dev Varmana , Haasea i Lopeza. U stanju je dosta istrčati te udariti kontru iz defanzive, što mislim da će odlučiti ovaj meč s obzirom da Young ukoliko loše krene, forsira dalje, što rezultira mnoštvom pogrešaka i teniskim "suicidom". Inače ima dobar servis, ljevoruki je, pa to malo stvara probleme suparnicima. Nalazi se na 84. mjestu na tablici, igra većinom još male turnire, nema nekih većih rezultata na većim. Igrali su u IW ove godine, dobio je Young, no tad je Murray bio u očajnoj formi, a Young je u tome meču pogodio što u životu neće ponoviti. Young je ovdje dobio Lacka, Wawrinku i CHelu. Igra dobro, no vjerujem kako neće imati rješenja za Murrayevu dosadnu defanzivnu igru, te da će s vremenom puknit i da će meč lagano otić na Murrayevu stranu.
« Zadnja izmjena: Rujan 11, 2011, 20:53:17 poslijepodne Hare88 »

mita-sk

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip Extra
« Odgovori #3 : Rujan 07, 2011, 10:21:45 prijepodne »
15:00 Salavat Yulaev Ufa - Atlant Mytischi TIP:1 @1.67 Expekt 10/10    +6,7

Evo malo za promjenu od mene i hokeja zato jer jednostavno moram iskoristiti ovako dobru i trenutno najveću kvotu iz sportingbeta. UFA je aktualni prvak sezone 2010/2011 , osvajač Gagarinovog Pokala i to baš u prošlosezonskom finalu protiv današnjeg protivnika i to su pobjedili sa 4:1 u 5 utakmica. Obje ekipe odigrale su dosta pripremnih utakmica i UFA je u odigranih 7 utakmica zabilježila 5 pobjeda i 2 poraza dok s druge strane Mytischi su odigrali 8 utakmica i od toga 3 pobjedili i 5 izgubili. Da situacija pred današnji susret za goste bude obeshrabrujuča u 3 posljednje utakmice nad Atlantom su se redom iskalili Moskovski klubovi ..CSKA 3:2, Dinamo 2:1 i prije neki dan Spartak 3:0. Bilo je dosta promjena u gostujućoj momčadi tako da su ostali bez Fyodorova i Neperyayeva no doveli su neke nove igrače a na klupu je zasjeo i novi trener skandinavac Gusstafson no sada svatko ko prati hokej kaže da neće ponovituspjeh iz prošle godine. Slovački vratar Mysticha Jan Lasak imati će jako težak zadatak sačuvati svoju mrežu pored izvrsnih UFINIH igrača poput Kozlova , Miranova Radulova Nilssena i Esberga.
Dakle za početak pobjeda aktualnih prvaka.
« Zadnja izmjena: Rujan 11, 2011, 20:59:22 poslijepodne Hare88 »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #4 : Rujan 07, 2011, 11:55:14 prijepodne »
20:00 Ferencvarosi TC-Pecsi MFC Pick: 1 Odds: 2.05 Expekt 8/10    -8

Kup Madjarske je u pitanju i jedna izuzetno vazna utakmica za Ferencvaros, kup Madjarske igra se u pocetku po grupama, formirane su 5 grupe sa po 4 tima, kompletna prva liga i po dvije prvoplasirane ekipe iz Druge lige Istok i Zapad. Ferencvaros je nakon Evropske solidne avanture upao u nevjerovatno losu formu i jos uvjek nema pobjedu i Ligi Madjarske, ovaj velikan trenutno ima samo 2 boda i naravno da je pitanje vremena kad ce Ferenc da proigra i da se pocnje penjati na tabeli. Ipak za neko solidno mjesto u ligi vec sada je kasno pa ce Ferencvaros sigurno preko kupa pokusati barem da se domogne Evrope sledece godine,a i u kupu su stvari krenule lose jer je u prvom kolu Ferencvaros porazen sa 2:1 od Siofoka. Ipak sada na domacem terenu Ferenc je apsolutni favorit protiv novajlije u ligi Pecsi koji igra odlican fudbal i trenutno su 3-ci u ligi, medjutim i oni su porazeni u kupu u prvom kolu od Kaposvara na domacem terenu 1:2 pa ko zna mozda su oni vec tada odustali od ovog takmicenja. Ferencvaros igra na domacem terenu i trebalo bi konacno razbiti maler i odnijeti prvu pobjedu u novoj sezoni pa makar u kupu, za igrace to bi znacilio mnogo.
« Zadnja izmjena: Rujan 11, 2011, 21:00:17 poslijepodne Hare88 »
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #5 : Rujan 07, 2011, 21:43:07 poslijepodne »
02:15  Busch Stadium (St. Louis, Mo.)

St. Louis Cardinals(75-67)-Milwaukee Brewers(85-58)  Tip:Više od 7,5 runova  @1,98  8/10  Expekt
    -8

Večeras je na čuvenom Buschu na redu treći meč u seriji između diviziskih rivala domaćih Cardinalsa i gostujućih Brewersa...
Na prethodna dva meča je svako dobio po jedan i večeras ko dobije dobija i seriju...
Mislim da su Cardinalsi izgubili skoro sve šanse za titulu u diviziji jel teško da Milv. može u narednih dvadesetak mečeva da prokocka takvu prednost(9&frac12;)...
Iako su Cardinalsi od njihovih zadnjih 5 mečeva dobili čak 4 oni pre svoju šansu mogu tražiti u borbi za vajldkard iako i tu im Atlanta beži za 7 pobeda ali u zadnje vreme igraju dosta loše svakako da će Crdinalsi gristi dok god postoji nada i ne preostaje im ništa drugo nego da pobeđuju...
Na ovom meču sam se odlučio na igru Over iako bacaju dobri pičeri ali koji su totalno van forme pa me prosto čudi ovako niska granica!!!
Večeras na brdašcu za STL: C.Carpenter-RHP (8-9, 3.92) dok za MIL: Z.Greinke-RHP (14-5, 4.00)
O Carpenteru nebi puno trošio reči o njemu sam već pisao sto puta čovek je legenda ali ove sezone baca daleko lošije nego što smo od njega navikli na zadnja tri meča jako loše ima 0-1 6,16 posebno je on uvek bacao sjajno na Buschu ali ove godine i tu jako kiksa na zadnja dva meča je dozvolio od Pit. i Cin. je dobio po šest ranova...
Takođe protiv Mil. ove sezone loša statistika 1-2 5,68 tako da neobećava da će pružiti neku sjajnu partiju ali sa njim se nikad nezna!!!
Sa druge strane najveće pojačanje ove sezone Z.Greinke iako ima puno pobeda nema baš sjajnu eru i daleko je to od onih njegovih igara iz Royalsa sezonu je počeo užasno dok s u drugom delu malo popravio na zadnja tri starta ne baš sjajan 2-1 4,50 njega ove sezone spašava sjajan run suport što ide i u prilog večeras u karijeri protiv St.Louisa ima 5-2 3,95 gledao sam ga par puta ove sezone i ni jednomme nije oduševio...
Prethodna dva meča su bateri oba tima bili u drugom planu ali mislim da je red i da i oni prorade posebno što u svojim redovima obe ekipe imaju sjajne udarače...
Cardinalsi(Puyolsa,Berkmana,Holidaya,Furcala,...) dok Brewersi(Fildera,Brauna,Harta,McGea...) sve sjajni udarači i mislim da ova granica se večeras lako može preći........!
I uzimam OVER....... 8)
« Zadnja izmjena: Rujan 11, 2011, 21:01:32 poslijepodne Hare88 »