Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (expekt) 07.07  (Posjeta: 1289 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ToTo

• SuperTip legenda
SuperTiper (expekt) 07.07
« : Lipanj 30, 2010, 19:07:09 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT kladionice. Prijavi se:EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen min 15 minuta prije početka – primjer –

20.45h Chelsea-Man.UTD 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   koeficijenti se uzimaju isključivo sa expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja

Sretno svima!
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

Gooty

• SuperTip legenda
Odg: SuperTiper (expekt) 07.07
« Odgovori #1 : Srpanj 06, 2010, 21:51:21 poslijepodne »
20:30  Spanija-Njemacka tip:Spanija ide dalje  kvota:1.90   expekt 8/10

Mec za vadjenje iz minusa.....
Drugi mec polufinala odigrace odlicne Evropske reprezentacije Spanija i Njemacka, pobjedik iz ovog meca a mislim i tipujem da ce to biti Spanija odigrace mec sa Holandijom koja je dobila Urugvaj sa 3:2. Odlicne evropske reprezentacije, Spanija ima odlican sastav napad sa Viljom koji je prvi na listi strijelaca i Toresa koji je u losoj formi a i mozda nece ni igrati i sredina terena sa Xaviem,Iniestom,Alonsom   odbranom Pyjolom,Pikeom,Kardeviljom i na golu odlicnim Casiljasom mogu ovdje proci dalje mozda cak  i u regularnom toku meca. Njemacka je isto dobra reprezentacija  u ovom mecu je blagi favorit, to je zato sto je napunila svoje protivnike osmine finala i cetvrtine finala zabila im po cetiri gola,protiv Engleske 4:1 i Argentine 4:0  ali mislim da je favorizovana zato sto je ovo odlicno igrala a ne zato sto je bolja reprezentacija.Ovaj mec prosle godine bio je finale Evropskog prvenstva gdje je Spanija osvojila,Njemci bi htjeli da se osvete i izbace je i plasiraju se u finale.
Potpora mog tipa je bez zezanja  hobotnica Paul koja je pogodila sve meceve ovog S.P. u kojima je igrala Njemacka tj. samo je tipovala utakmice Njemacke  :D .Dva puta sam pao na Njemacku i to u zadnja dva meca,gdje sam igrao suprotno od rijeci hobotnice,sada tipujem ono sto je izabrala hobotnica a to je Spanija nebi trebalo hobotnica bas sad da promasi kad ja igram :D ..
pozz i srecno!
« Zadnja izmjena: Srpanj 08, 2010, 13:39:27 poslijepodne ToTo »
Mne-bet.com prvi i jedini kladionicarski sajt i forum u Crnoj Gori.

mita-sk

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip Extra
« Odgovori #2 : Srpanj 06, 2010, 22:24:30 poslijepodne »
20:30 Njemačka-Španjolska  Tip:prvi gol u 31.minuti ili nakon nje Kvota:2.15 Expekt  10/10

Druga utakmica polufinala u kojoj se sastaju dvije podjednako jake momčadi. Utakmica će biti vrlo gusta zato jer se obje ekipe neće vrlo rano otkrivati i ići na pobjedu te upravo zbog toga igram da će se prvi gol zabiti u 31 minuti ili poslije nje. Utakmica će po meni biti siromašna golovima te bi to isto tako mogao biti dobar tip. Obje momčadi imaju savršenu ekipu gledajući od obrane pa sve do napada. Njemačka je do sada pobjeđvala favorizirane momčadi poput Engleske i Argentine i to sa velikom gol razlikom (Njemača-Engleska 4:1;Njemačka-Argentina 4:0). Njemačka ima relativno mladu ekipu koja je željna dokazivanja. Moram još napomenuti da su njemci jak sa šutevima iz daljine. U španjolskoj momčadi još nitko nije profunkcionirao kako treba, a pogotovo ne Torres. Do sada su španjolci pružili jako dosadan i sramotan za njih nogomet.
« Zadnja izmjena: Srpanj 08, 2010, 13:39:47 poslijepodne ToTo »

delboj

• SuperTip legenda
« Odgovori #3 : Srpanj 06, 2010, 22:44:06 poslijepodne »
20:30 Njemačka-Španjolska  2 @2.65 expekt 8/10

polufinale svetskog prvenstva u kojoj prednost dajem spancima iz vise razloga,
1. kvalitet je po mom misljenju daleko na strani spanaca i ni u jednom segmentu ekipe ne vidim kako nemci mogu da im pariraju, usporedjivati vilju i klosea, pujola i fridriha, xavija i svajnija, toresa i podolskog, ramosa i boatenga i da ne nabrajam dalje je smesno
2. najbolji igrac nemaca i to ubedljivo najbolji miler ne igra zbog suspenzije
3. nemci nemogu odigrati bolje nego sto jesu dok spanci igraju tek koliko im treba i sada kada je u pitanju finale i najveci uspeh njihovog fudbala verujem da ce zagrebati svojski a u tom slucaju nemcima koji mogu samo gore nema spasa.
4. uigranost barse prenesena je i u reprezentaciju jer buskets, pike, pedro, xavi, inijesta, pujol, pa i vilja sve su igraci barse a poznato je kako barsa melje, a kad barsi dodamo toresa, alonsa, serhia ramosa, kasiljasa tu ne treba mnogo razmisljati nego hrabro iskoristiti kvotu i odigrati cistu dvojku..
« Zadnja izmjena: Srpanj 08, 2010, 13:40:03 poslijepodne ToTo »
iduce godine u ovo vreme bicemo milioneri

spkutano

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #4 : Srpanj 07, 2010, 11:19:11 prijepodne »
20:30. Nemacka - Spanija

tip: Over 2.5 golova
koef: 2.12
ulog: 8/10
Expekt

Verovatni sastavi:

Nemacka:
Neuer; Lahm, Friedrich, Mertesacker, Boateng; Khedira, Schweinsteiger; Kroos, Oezil, Podolski; Klose

Spanija:
Casillas, Ramos, Pique, Puyol, Capdevila; Busquets, Alonso; Iniesta, Xavi, Silva; Villa

Nemacka je postala prava masinerija za golove. Pobedila je u prvom kolu Australiju sa 4:0, pobedila je Englesku rezultatom 4:1 u osminafinalu, a zatim i Argentinu sa 4:0 u cetvrtfinalu. Sada se sastaju sa reprezentacijom Spanjolske u jednoj od najinteresantnijih utakmica na ovom Svetskom Prvenstvu. Klose je na korak do izjednacenja Ronaldo-vog rekorda po broju postignutih golova na svetskim prvenstvima. Mislim da je realno i da ga prestigne, treba mu jos samo dva gola, a Nemacka ima jos dva susreta na ovom Svetskom Prvenstvu, svejedno dali ce igrati za prvo ili za drugo mesto. Vise je nego jasno da ce nemci osokoljeni prethodnih ubedljivim pobeda napasti spanjolce. Jer nemacki igraci su puni samopouzdanja, moral im je na najvisem mogucem nivou, i to s pravom. Dati po 4 gola i Engleskoj i Argentini nije lako, to je ipak nesto ekstra. E, ako nemci napadnu onda ce i spanski fudbaleri imati dosta prostora da preko kontranapadima ugroze gol Neuer-a. David Villa i njegov partner u napadu (najavljen je Silva, ali me ne bi cudilo ako Del Bosque opet pruzi poverenje Torres-u) imace dobru sansu i ocekujem golove i sa njihove strane. Zato smatram da je najbolji izbor over 2,5 golova. Inace ovo je cetvrti susret ove dve reprezentacije na Svetskim Prvenstvima. Dva od prethodna tri susreta su dobili nemci rezultatom 2:1, a zadnji susret 1994 zavrsio je 1:1. Znaci tradicija kaze da uvek ima golove kada igraju ove dve reprezentacije. Nadam se da ce se taj trend nastaviti i u Durbanu.
« Zadnja izmjena: Srpanj 08, 2010, 13:40:14 poslijepodne ToTo »

noja

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #5 : Srpanj 07, 2010, 11:40:12 prijepodne »
20.30 Germany - Spain tip X2 @ 1.45   8/10

Da li Nemci spremaju osvetu za Evropsko prvenstvo u Austriji kada su Španci trijumfovali sa 1-0. Nemci su na ovom prvenstvu bez svog najboljeg igrača Balaka ali ih je to izgleda samo ojačalo pošto stvarno deluju impresivno. Na samom startu su pobedili Australiju sa 4-0 da bi u drugom kolu zasluženo pretrpeli poraz od Srbije sa 0-1 ( uz promašen penal). U trećem odlučujućem meču su pobedili ekipu Gane . No kada su počele eliminacije oni su podigli nivo igre tako da su prvopobedili Engleze , da bi u 1/4 finalu prosto razneli Argentinu sa 4-0. U ekipi Nemačke neće biti kažnjenog Tomasa Milera, koji je u dosadašnjem delu prvenstva postigao četiri i namestio tri gola. Milera će u startnoj postavi najverovatnije zameniti Trohovski, ali je moguće da će to biti Kakau ako se oporaviod povrede. Selektor Nemačke, Joakim Lev je optimista i pokušava d skine teret sa igrača tako što ulogu favorita daje Špancima.

Španci su posle kiksa na samom startu takmičenja (Švajcarska 0-1)svakom narednom utakmicom podizali nivo igre tako da u ovom duelu imaju bar ravnopravan status sa protivnikom. Za razliku od Nemaca koji su se raspucali u poslednjim utakmicama , Španci su zadnja tri meče dobili sa po 1-0. Odbrana im je granitna i samo očekuju da u napadu proradi opasni Tores i onda je sve drugo mnogo lakše ostvariti. Španci će biti kompletni jedino je pod znakom pitanja Sesk Fabregas.

Tradicija je na strani Nemaca. Od 20 međusobnih duela, osam puta je pobedila Nemačka, Španija šest puta, a isto toliko ih je završeno nerešeno. No zadnji susret u finaliu Evropskog prvenstva dobila je Španija sa 1-0. Mislim da Španci neće dozvoliti nemcima da se raspucaju i da lako dolaze do gol-prilike. Na centru terena će se voditi velika bitka i to bi na kraju moglo da reši pitanje pobednika. Na ovom susretu neće biti mnogo pogodaka a mislim da bi moglo doći do produžetaka i ev. penala.
« Zadnja izmjena: Srpanj 08, 2010, 13:40:25 poslijepodne ToTo »

FIXED

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #6 : Srpanj 07, 2010, 15:47:16 poslijepodne »
20:30. Nemacka - Spanija

tip: Over 3.5 golova
koef:3,65
ulog: 8/10
Expekt

Utakmica dostojna finala ali na žalost večeras ostajemo bez jednog kandidata za osvajanje SP.Po prvi puta u povijesti jedna Evropska momčad če osvojiti SP izvan Evrope.Kako več svi znamo pobjednika ovoga dvoboja čeka Nizozemska u finalu.Nijemci…što reči o njima nego da su me impresionirali na ovome turniru.Repka koja 4 komada uvali jednoj Argentini pa i Englezima dostojna je da se okiti svjetskim zlatom.Igraju momci ko navijeni…Klose je preporođen i zabija kao najboljim danima.Ove dvije repke su se posljednji put susrele priej dviej godine u finalu Evropskog prvenstva gdje su Španjolci golom Torresa okitili zlatom.Nijemci su željni osvete igraju najbolji nogomet na turniru i samim time vjerujem da če u finale.Možda to neče biti razbijačina kao sa Argentinom i Englezima ali konačni trijumf ne bi trebao doči u pitanje.Što reči o Španjolcima…moram priznati da sam od njih očekivao puno više i samo mogu zahvaliti sjajnom Villi što su došli do ovoga 1/2 finala.Torresa nema nigdje i vjerujem da danas neče niti krenuti od prve minute što je možda i dobro po njih jer ne treba forsirati nekoga na starim zaslugama.Momka neče u Africi i vrijeme mu je da sjedne na klupu.Nijemcima če jako faliti Muller zbog kartona…kažem jako jer je momak u vrhunskoj formi i teško ga je nadoknaditi.I da na kraju rezimiram…igram da če obje repke zabiti golove u 1.poluvremenu.Obje repke igraju napadački nogomet posebno Nijemci na ovome prvenstvu i samim time golova ne bi trebalo nedostajati u ovome susretu.Bit če ovo otvorena utakmica sa puno golova…Klose i Villa nek nastave kako su do sada igrali i veselja neče nedostajati.Ostaje mi samo zavaliti se u vodoravan položaj…uživati u vjerujem velčanstvenoj predstavi i navijati za golove.Moram reči da svim srcem navijam za Švabe i nek ona hobotnica bude u krivu…uostalom najbolje je baciti ispod peke pa nek bira Španjolce za pobjedu.Sretno svima.
« Zadnja izmjena: Srpanj 08, 2010, 13:40:37 poslijepodne ToTo »

Gambling master

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #7 : Srpanj 07, 2010, 16:15:00 poslijepodne »
20:30, Nemacka - Spanija, tip: broj suteva u okvir gola over 10.5 (ukljuceni su i poroduzeci), @1.6, 10/10, expekt

drugo polufinale u kome se sastaju nemacka i spanija

kakav spektakl u najavi. sastaju se 2 reprezentacije koje su trenutno medju 3 najbolje u evropi, ne samo ove godine, vec mnogo godina unazad. nemackoj je ovo 17. svetsko prvenstvo i do sada imaju 3 titule. posle malo poteskoca u grupi poceli su da igraju odlicno. u grupnoj fazi su pobedili australiju (4:0) i ganu (1:0), dok su izgubili od srbije. svi su ih otpisali jos pre pocetka prvenstva jer se povredio balak. medjutim oni sada igraju dosta dobro i po meni mnogo bolje nego da je balak u igru. balak bi trazio da svi napadi idu preko njega, on bi "davio" loptu i vodio bi glavnu rec. sada ova "deca" imaju priliku da pokazu sta znaju. u 1/8 finala ih je cekala engleska. svi su ocekivali tvrd mec, medjutim nemacka je pobedila 4:1. u 1/4 ih ceka argentina. mnogi su tu predvideli kraj za nemce, ali oni su uspeli da pobede cak 4:0. odlicno su odigrali svi igraci, a posebno svajstajger koga argentinska odbrana nikako nije mogla da zaustavi. spaniji je ovo 13. svestko prvenstvo. mnogi bi rekli baksuzno, ali oni igraju odlicno i ako danas prodju imaju ogromne sanse da osvoje SP. do sada to nisu nijednom uspeli. posle poraza od svajcarske u prvom kolu po grupama svi su mislili da ce spanija tesko proci. medjutim oni od te utakmice primili samo 1 gol (protiv cilea u grupi). u 1/8 finala su pobedili portugal 1:0. malo je reci pobedili, bolje je reci pregazili. zatim ih ceka paragvaj koji ipak nije dorastao evropskom sampionu.

najveci problem nemcima sigurno predstavlja neigranje milera, koji je trenutno jedan od najboljih igraca nemacke. spanci nemaju problema i verovatno ce igrati u istoj formaciji kao na prethodnoj utakmici. evo malo statistike sa meceva nemacke i spanije na ovom SP-u (odnosi se na broj udaraca u okvir gola):

Nemacka - Australija 10:2
Nemacka - Srbija 4:3
Nemacka - Gana 6:5
Nemacka - Engleska 7-9
Nemacka - Argentina 7-6

Spanija - Svajcarska 8-3
Spanija - Honduras 8-0
Spanija - Cile 3-4
Spanija - Portugal 10-3
Spanija - Paragvaj 6-4

iz svega gore navedenog danas ocekujemo odlicnu utakmicu sa dosta sansi i golova. obe ekipe igraju ofanzivno i ne bi trebalo da bude problem da prebace ovu granicu. sinoc je na expektu na isti tip kvota bila 1.68

srecno
« Zadnja izmjena: Srpanj 08, 2010, 13:41:09 poslijepodne ToTo »

AceLaHC

• Gost
« Odgovori #8 : Srpanj 07, 2010, 16:30:08 poslijepodne »
20:30  Njemačka - Španjolska  || Hendikep (+1) Za Njemce || X @ 4.40 || 8/10 EXPEKT

Iako su Njemci dokazali da imaju vrhunsku momcad i jako dobrog stratega mislim da je ipak SPanjolska momcad malo pribranija od ostalih sa kim se susretala Njemacka i nije sklona greskama ko sto je to bila argentina i nema nekih nedostataka i suspenzija u prvom sastavu na kriticnim pozicijama ko sto je to bio slucaj sa Engleskom. Njemci su ubice favorita a niko to od njih nije ocekivao tako da mislim da ce ovde prestati njihov niz i najrealnije po meni osvoiti trece mesto na svetu dok Spanjolska ide na jake Holandzane u finalu.

Njemci imaju jaku momcad i mislim da nece izgubiti ( ako izgube ) vise od gola razlike tako da je ovo sasvim prihvatljiv tip da se odigra, znam da se sada pretpostavlja da ce biti puno golova ko na proslim utakmicama ali mislim da ce spanjolci malo bolje zatvoriti prilaze nego Argentina koja je primila sva cetiri gola zbog toga sto imaju najslabiju odbranu od svih velikih reprezetnacija chak je po mome i Upson bolji od Demichelisa Burdisa i ostalih kojima necu ni ime spominjati jer to ni ne zasluzuju igrajuci u Argentinskoj ligi.
« Zadnja izmjena: Srpanj 08, 2010, 13:42:23 poslijepodne ToTo »