Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 06.6.2011.  (Posjeta: 723 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 06.6.2011.
« : Lipanj 05, 2011, 19:13:29 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

RobertH

• SuperTip profesionalac
Odg: SuperTiper (Expekt) 06.6.2011.
« Odgovori #1 : Lipanj 05, 2011, 19:51:00 poslijepodne »
11:00 Dell'Acqua Casey -Zahlavova Sandra TIP 2 @ 2,35 EXPEKT 8/10 

V angleškem Birminghamu bo ta teden ženski teniški turnir v vrednosti 220.000 $ kjer bosta igrali Avstralka Dell'Acqua Casey in Čehinja Zahlavova Sandra. Odločil sem se,da bo zmagovalka prav Sandra Zahlavova čeprav je v slabi formi...
Zahlavova Sandra je v zadnjih dneh v skromni formi saj je v letošnji sezoni zmagala le 8 krat in doživela kar 16 porazov...Začetek letošnje sezone je bil zelo uspešen še posebej v avstralski turneji ko je med drugim premagala tudi Camerin, Bammer, Kudryavtsevo in Vincijevo. Odlično pa je igrala tudi v Grand Slamu v Melbournu proti Venus Williams ko je izgubila z 7-6,0-6 in 4-6. Zahlavova Sandra,ki je trenutno na 103.mestu(najvišje je bila na 78.) je na travi zelo solidna saj je lani v Nottinghamu igrala celo v polfinalu. Na tem turnirju je lani v prvem krogu izgubila proti Alison Riskeju z 6-7,6-0 in 4-6.
Dell'Acqua Casey je trenutno na 317.mestu in ima 7 zmag in 7 porazov. Pri zmagah velja omeniti tudi iz turnirja ITF v Bundabergu (25.000$) kjer je tudi osvojila ta turnir z povsem neznanimi igralkami. Največji uspeh letos je brez dvoma zmaga proti Kitajki Zhang in Indijki Peerovi v Bruslju z 6-1, 5-7, 6-3.
Moja napoved : Obe tekmici v letošnji sezoni nista nič v dobri formi obenem pa imata v zadnjih 6 dvobojih le po 1 zmago....medsebojno doslej še nikoli nista igrali pravtako pa Avstralka Dell'Acqua igra prvič na tem turnirju... Zmagovalka tega dvoboja bo igrala proti zmagovalki Kudryavtseva - Cornet. Stavim na zmago Čehinje zato TIP 2!!
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2011, 20:35:20 poslijepodne Hare88 »
pobjednik SuperTipera - juli '11
                                dec '11

ivan-prike

• SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #2 : Lipanj 06, 2011, 10:58:39 prijepodne »
20:30  Ukrajina - Francuska  under 2,5  1,55  10/10  expekt    -10

Ovo mi jako vuče na 0:0 ili nećiju pobjedu od 1:0. Ukrajinci su domaćini i samo se pripremaju za EURO i igraju prijateljske dok Francuzi imaju važnijih utakmica u kvalifikacijama.
U Petak su odigrali 1:1 kod Bjelorusije i ovdje će se isporbati svi igrači i pokušati naći šta taj dan nije štimalo, dok Ukrajinci i inače više pažnje posvećuju obrani.
Ukrajinci su prošli tjedan igrali prijateljsku sa Uzbekistanom i dobili 2:0 ali prvo poluvrijeme nisu pronašli put do protivničke mreže.
Francuzi su daleko jači od Uzbekistana i da ovo nije prijateljsku igrao bih samo na njih a ovako mi je ovo vrlo izgledna opcija.
Ove dvije reprezentacije su igrale 5 puta do sada i jednom je samo bilo 2:2, a dva puta 0:0 i pobjede Francuza od 1:0 i 2:0 i tako nešta se nazire i večeras i ovoj siromašnoj nogometnoj ponudi to je odličan par za probati.
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2011, 20:39:17 poslijepodne Hare88 »

querky

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #3 : Lipanj 06, 2011, 10:59:35 prijepodne »
13:30,Tanjong Pagar United FC - Albirex Niigata FC, tip 1x @ 3.85, expekt, 8/10    -8

Singapurska S-liga, odigrano je 15 kola u ovoj sezoni, a zasad je Albirex nesto uspjesniji od njihova danasnjeg protvnika Tanjonga. Vodeci je zasad Tampines sa 36 bodova, Albirex zaostaje 8 bodova na cetvrtom mjestu, dok je Tanjong drugi od kraja sa tek 6 bodova. Iako je Albirex favorit u ovoj utakmici (bolje stoje na ljestvici, bolji h2h omjer i u boljoj su formi), ja idem ovdje na lagano iznenadenje i dvoznak za vrlo dobru kvotu. Prva stvar je to da Tanjong jos uvijek nema pobjedu kod kuce - od sedam utakmica pred svojim navijacima ostvarili su omjer 0-3-4 i mislim da je vrijeme da vise pobjede nekoga na svom terenu. Albirex u gostima nastupa nekako osrednje (3-0-3 uz gol razliku 9:6). Tanjong je u zadnje vrijeme uspio pobjedit posljednju ekipu Woodlandsa i remizirao je sa treceplasiranim Singapurom. Albirex u zadnjih pet utakmica ima 4 pobjede i poraz od vodece ekipe. U veljaci ove godine Albirex je slavio cak 5:0 na svom terenu protiv Tanjonga, ali ponavljam - mislim da dvoznak ovdje (za nekakav manji ulog) uz malo srece moze proci. Jer, Tanjong mora kad-tad ostvarit jedan dobar domaci rezultat, pokazali su da mogu sa jakim ekipama kad su prosli mjesec na svom terenu remizirali sa jakim Singapurom i idem ovdje znaci na 1x. Sretno !
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2011, 20:41:43 poslijepodne Hare88 »

Ell

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #4 : Lipanj 06, 2011, 13:39:09 poslijepodne »
16:30 Benneteau J.(h-3,5)-Brands, tip2, @1,80, Expekt, 4/10    -4

Brands je u vrlo lošem nizu, ima 8 poraza za redom, i ja opet igram na njega. Ludost, zar ne?
kao prvo Brands je ove poraze redao na zemlji, a on je visok igrač vrlo dobrog servisa i sama priroda stvari kaže da njemu više pašu brže podloge.
A to dokazuju rezultati s prošlogodišnjeg Wimbledona gdje je dogurao čak do 4.kola kada ga je uz veliku muku (4:6,7:6,7:5,6:4) izbacio Berdych. Na travi ga je veoma teško brejknuti, u ta 4 kola jedino je od Davydenka izgubio glatko jedan set, sve ostalo što je gubio gubio je u TB ili veoma tijesno.
Doduše i Beneton je prošle godine dogurao do 4. kola Wimbledona, no sve što je dobivao bili su igrači sa pola mozga, a i te je jedva dobivao u 5 setova.
Nije da Beneton ne zna odigrati na travi, no isto tako nije ni neka sila. No da ne duljim previše, ovdje sam se jednostavno oslonio na ubitačan servis Brandsa i ako on bude funkcionirao pokriti će ovaj hendikep.

H2h: 2009. Munich, clay, Brands-benneteau 6-4,3-6,7-6
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2011, 20:36:12 poslijepodne Hare88 »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #5 : Lipanj 06, 2011, 13:47:58 poslijepodne »
22:00   Nara K. (Jpn) - Kucova Z. (Svk)   Tip: 2    Kvota: 1.85   6/10   Expekt    +5,1

Ove dve teniserke odigrace susret 1 kola WTA turnira u Kopenhagenu , turnir je dvoranskog tipa tako da je po meni Kuceva favoritkinja u ovom mecu iz razloga sto ima vise iskustva i trazi turnir na koji ce odigrati dobro i vratiti se u Top 100. Trenutno je Kuceva na 147 mjestu WTA liste, pad je bio neminovan sa obzirom da je Kucova izvaredno odigrala prosle sezone i hard i sljaku dok je ove sezone itekako podbacila i izgubila je veliki broj bodova. Japanka je jos uvjek mlada, ima iskustva jedino iz dvorane u Japanu ali to su sve protivnice koje su polu-profesionalke. Nare se sjecam sa pocetka godine kada je namucila Dokic na turniru u Kuala Lumpuru,od tada ova teniserka nije nista prikazala a odigrala je tek poneke kvalifikacije i ITF turnire za mlade teniserke. Kucova ima iskustva dosta i mislim da je upravo zbog toga favorit u ovom mecu a kvota je odlicna.
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2011, 20:37:57 poslijepodne Hare88 »
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #6 : Lipanj 06, 2011, 22:47:56 poslijepodne »
01:10 Great American Ball Park

Cincinnati Reds(-1,5)-Chicago Cubs   tip:H1(-1,5)   @2,56   8/10 Expekt    +12,48

Večeras je na programu prvi meč u seriji divizijskih rivala večeras bi dao prednost domaćinu jel mislim da su daleko kvalitetnija ekipa...Ovo im je šesti meč ove sezone Cin. je dobio 4 dok je Chi. samo jedan...
Oba tima u lošim formama Cin. u zadnjih 10 ima (4-6) dok Chi. igra katastrofalno ima (2-8) i ćak 6 vezanih poraza...
Cin. je još naravno u igri za pley off St.L. mu beži 5,5 pobeda to je naravno dostižno dokl je Chi. već prežaljen i zaostaje 11 pobeda....
Večeras na brdašcu za CIN: Leake (4-2, 5.03) dok za CHC: Garza (2-4, 3.72)
ovde je sakako prednost na strani Garze ali to nemora da bude tako Leake je solidan mladi pičer koji sezonu nije počeo sjajhno ali je sve bolji dosad je protiv Chi. imao uspeha u tri meča ima 2-0 3,20 sa druge strane garza nikako da zaigra ove sezone na očekivanom nivou bio je povređen i za večeras čak upitan ali će bacati pitanje je koliko je spreman u karijeri protiv Cin. ima u dva meča 0-1 3,75...
Što se hitinga tiče tu je ogromna prednost na strani domaćina Cin. raspolaže jednim od najjačih napada u ligi tu su opasni bateri(J.Voto,J.Bruce,S.Rolen,J.Gomes,B.Philips,D.Stubs,R.Hernandes...) srašan lajnap koji može na svom stadionu napuniti i mnogo kvalitetnije pičere od Garze a ako i bude Garza izašao u 5-6 inn neverujem da može duže izdržati a bulpen Chi. je jedan od najgorih u ligi koji strašan broj ranova dozvoljava...
Sa druge strane uvek baterski opasni Chi. je u zadnje vreme dosta oslabio jel dosta kvalitetnih batera je na DL-u među njima i najbolji ove sezone Alfonso Soriano pored njega još nedostaju Marlon Byrd,Jeff Baker,Reed Johnson....
Nevolim da igram protiv ekipe koja ima dugi niz poraza jel mora i to da se prekine ali jednostavno moram da igram na Cin. večeras jel jednostavno mora da zaigra bolje ako hoće da ostane u igri za pley of....
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2011, 20:45:39 poslijepodne Hare88 »