Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 06.11.2011.  (Posjeta: 510 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 06.11.2011.
« : Studeni 04, 2011, 19:18:50 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

dinnos

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip profesionalac
    • Email
Odg: SuperTiper (Expekt) 06.11.2011.
« Odgovori #1 : Studeni 05, 2011, 23:51:21 poslijepodne »
18:30 Panathinaikos – AEK  tip 1  @  1.70  ulog 8/10  Expekt    +5,6

9. kolo Grcke lige nam donosi jedan od najvecih derbija Grckog prvenstva. Panathinaikos se nalazi trenutno na 2.mjestu sa 16 bodova odmah iza Olympiacosa koji ima bod vise, ali i utakmicu vise. Panathinaikos ove sezone igra odlicno, kuci su igrali samo dvije utakmice i obje su pobijedile uz gol razliku 7:1. U gostima su odigrali 4 utakmice 3-1-0 uz gol razliku 9:4.  Panathinaikos je do sada neporazen i ima samo jednu nerijesenu utakmicu u gostima kod Atromitosa 1-1 i to jos u Septembru. Od tada su odigrali 5 utakmica (3 u ligi i dvije u kupu) i sve su pobijedili, sto pokazuje u kakoj se formi nalazi Panathinaikos.
U goste im dolazi AEK, koji se nalazi na 6,mjestu i ima 13 bodova i utakmicu vise od Panathinaikosa. Oni su u toku ove sedmice igrali tesku utakmicu u okviru UEFA Evropa lige protiv moskovske Lokomotive i porazeni su sa 3-1, pa mislim da ce ovo biti velika prednost Panathinaikosa, jer su igraci AEK-a umorni. U gostima AEK igra 2-0-2 uz gol razliku 6:9 i mislim da igraju dosta promjenljivo i neuvjerljivo.

Panathinaikos bi sa pobjedom protiv AEK-a bio lider prvenstva, a mislim da za to ima jako velike sanse.
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 11:49:27 prijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #2 : Studeni 06, 2011, 06:04:18 prijepodne »
19:00   Buffalo Bills-New York Jets  Tip: 2  @2.19  8/10  Expekt    +9,52

Večeras se sastaju diviziski rivali domaći Billsi i gostujući Jetsi...
Buffalo je van svih očekivanja startovao sjajno i trenutno se nalazi na čelu AFC East divizije.
Uz njihove dobre partije imali su i dosta srećnih pobeda nad Oaklandom TD u zadnjoj sekundi,pobeda protiv File uprkos činjenici da su igrali loše a Fila im je svojim greškama poklonila pobedu uz to čudessni preokret protiv New Englanda iako su gubili čak 21 razlike...
Nemogu da se ne otrgnem utisku da su ipak oni prosečan sastav kome se dosta toga poklopilo i očekujem da će polako padati u formi ali videćemo!!!
Vođa napada QB R.Ficpatrik iza sebe ima dosta dobru sezonu 1739 14 TD i 7 INT ali svakako da on nespada u bolje Kvoterbekove u ligi opcije kroz vazduh su mu WR S.Johanson i D.Nelson takođe ne vrhunski risiveri...
Svakako verlike zasluge za ovakav skor Billsa ima i RB F.Jackson  koji je ove sezone pretrčao gotovo više jardi na 7 mečeva(721) nego prošle na13 utakmica(927) sve u svemu kompletan napad zasad pruža i više od svojih mogućnosti i mislim da taku formu neće moći još dugo da zadrže posebno što je odbrana Baffala među lošijima u ligi 26 protiv Pasa 24 dok je protiv Trčanja 19 u ligi...
Sa druge strane Jetsi koji su dobro startovali pobedili dva meča a onda doživili tri vezana poraza(Oak.N.I.Patriotsa i Baltimora) da bi u naredna dva kola pobedili Miami i neugodni San Diego i vratili veru da ipak mogu do pley ofa...
Prošlu nedelju su imali BYE WEEK i sigurno je da potpuno spremni ulaze u možda i najbitniji i presudni meč sezone jel bi eventualnom pobedom se potpuno vratili u trku i imali bi prednost nad Baffalom dok bi ih poraz možda i totalno izbacio iz trke...!
Svakako da su Jetsi kvalitetniji sastav od Buffala nadam se da će to večeras i pokazati.
Napad predvodi QB M.Sanchez koji ima sasvim dobre rezultate a njegove su se igre najviše pribojavali u Jetsima ove sezone ima prebačenih 1545y 12 TD i 6 INT njegova najveća mana je slab procenat uhvaćenih lopti 55,8% ima sjajne hvatače WR P.Burressa i S.Holmsa i po zemlji imaju kvalitetne RB S.Greene i čuvenog L.Tomlinsona koji sad manje trči ali je odličan u Uhvaćenim loptama gde je napravio čak 260y...
Naravno iako se odbrana kotira kao 8 u ligi protiv pasa 7 dok su protiv trčanja čak 24 sigurno je da odbrana Jetsa može mnogo bolje imaju sjajnih defanzivaca posebno će bit večeras teško Ficpatriku da pronađe svoje hvatače jel Jetsi imaju sjajnog CB D.Revisa kojeg uglavnom Kvoterbekovi zaoblaze ima 4 INT ove sezone čak 1 i vraćen za TD i to za čak 100y protiv Majamija takođe je i drugi CB odličan A.Cromartie...
Uzimam Jetse konačnu pobedu ...
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 11:58:07 prijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #3 : Studeni 06, 2011, 06:06:14 prijepodne »
22:05   Tennesi Titans-Cinncinati Bengals  Tip: 1  @1.68  8/10 Expekt    -8

Večeras se u Nashvillu igra meč između domaćih Titansa i gostujućih Bengalsa...
Ten. posle dobrog starta na zadnje tri utakmice ima dva poraza i to jedan katastrofalan od Houstona kući sa čak 41-7 i protiv Pitts. na gostovanju sa 38-17 na zadnjem meču prošle nedelje pobedili su najlošiji tim lige Indi. sa 27-10...
Veoma bitan meč za Tene. sa kojim bi ostali u korak sa vodećim Hous. jel je evidentno da će se između njih voditi bitka za prvaka divizije...
Napad Titana predvodi iskusni QB M.Haselbeck  pojaćanje iz Seattla koji ima dosta solidnu sezonu 1742y 11 TD i 6 INT njega pored ogromnog iskustva odlikuje izuzetna preciznost ove sezone ima 63.1% uspešnih dodavanja.
Njegove opcije kroz vazduh su WR N.Washington,D.Williams,L.Hawkins uz njih dobre partije pruža i TE J.Cook...
Najveće probleme Tenesi ima u napadu po zemlji gde RB C.Johanson ima pretrčanih samo 302y sa užasnim prosekom od samo 2,8 yardi po nošenju ali ima solidnih 160y uhvaćenih a radi se o odličnom raninbeku koji u prethodne tri sezone je imao 1228y 4,9 2006y  5,6 i prošle sezone 1346y 4,3 sigurno je da će u narednim mečevima poboljšati prosek ali u tome mu mora pomoći i linija sa mnogo boljim otvaranjem rupa možda eksplodira zašto ne baš večeras iako protiv sebe će imati dobru odbranu!!!
Sa druge strane Cinninati posle lošeg starta je vezao 4 pobede ali protiv prosečnih ekipa jedino su dobili Baffalo od boljih ekipa...
Napad predvodi ruki QB A.Dalton koji nepruža sjajne partije 1479y 9 TD i 7 INT ima solidne WR A.J.Grina i J.Sipsona hendikep je povreda solidnog prvog TE J.Greshama...
Po zemlji je solidni RB C.Benson sa 458y...
Ali najveća prednost Bengalsa je njihov trener čuveni guru odbrane Marvin Lewis koji već godinama pokušava da napravi dobar tim stalno je na pragu ali su ga mnoge povrede kad je imao daleko kvalitetniji tim u tome sprečilo...
Ove sezone odbrana je kotirana odlično 4 posebno protiv trčanja 2 dok su protiv pasa 9...
Ipak mislim da je ovaj skor Bengalsa samo trenutno stanje koje će se na kraju godine verovatno pokazati da će i ove sezone ostati bez doigravanja ali videćemo...
Mislim da su domaćini ipak bliži pobedi iako sigurno neće biti lako...
Uzimam konačnu pobedu Titansa... 8)
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 11:58:48 prijepodne Hare88 »

satelit

• SuperTip Extra
    • MSN Messenger - berry_down@hotmail.com
    • Email
« Odgovori #4 : Studeni 06, 2011, 09:23:15 prijepodne »
20:00 Athletic Bilbao - Barcelona tip Over 2.5 goals @ 1.50  ulog 10/10  Expekt    +5

Estadio San Mamés ce biti mjesto odigravanja velikog derbija spanskog nogometa izmedju ekipe iz Baskije i Katalonije. Na redu je 11 kolo, a u dosadasnjem toku prvenstva obje ekipe su se iskazale po tome sto imaju veliki prosjek golova po utakmici, tacnije Barca ima 3,60 a Athletic 2,70. Napade ce da predvode Messi sa 13 golova i Llorente sa 5 kod Athletica. Za Barcelonu se moze dosta toga pricati, o lakoci njihove pas igre i efikasnosti, medjutim mene je fascinirao podatak o tome da Bilbao nije porazen u zadnjih 9 utakmica u nizu i vjerujem da ce danas pred svojim navijacima da daju 120% svojih mogucnosti kako bi produzili taj niz protiv Barcelone.

Domacin u sjajnoj formi, igra pred svojim vatrenim navijacima, pa mi se namece da bi trebao zabiti bar jedan gol, dok Barcelona sa 3,20 postignutih golova po utakmici sigurno moze zabiti jos 1-2 gola veceras, pogotovo kad se uzme u obzir igre glavnog konkurenta za titulu Real Madrida. Barci je potrebna pobjeda da bi zadrzala korak za Realom.
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 11:49:49 prijepodne Hare88 »

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #5 : Studeni 06, 2011, 10:04:37 prijepodne »
17:00     Nancy - Brest tip : 1 @ 2.40 Expekt 8/10    +11,2

Bice ovo tezak susret za obe ekipe jer nijedni ni drugi ne blistaju ove sezone.Brest sa ogromnim brojem remija, cak 9 do sada konacno je uspeo da dodje do prve pobede u proslom kolu kuci protiv Lorienta dok sa druge strane Nancy igra dosta lose u gostima a na svom terenu imaju samo jednu pobedu uz 4 remija i 1 poraz.Prosle godine Nancy je zavrsio na nekoj sredini zbog solidne igre u gostima koja se sada dosta pokvarila tako da ocigledno da moraju to da nadoknade igrom na svom terenu jer je situacija alarmantna s ozbirom da su predposlednji na tabeli sa svega jednom pobedom do sada.Ovde je gledajuci na trenutne rezultate najrealniji remi ali pitanje je dokle ce i jedni i drugi nastaviti sa istim s obzirom da nijednima ni drugima ne odgovara takav ishod jer ih nije mnogo udaljio od zone ispadanja.Nancy ovde prosto mora ici na sva tri boda i tu nema nikakvih kalkulacija, prosle godine Brest je dobio oba puta i mislim da je sada vreme za revans domacina kome gori pod nogama.Sto se tice sastava i jedni i drugi imaju neke bitne izostanke medjutim gosti u punijem sastavu sa Grougijem i Lesomierom dok ce domacin golove morati da potrazi preko Niculaea ,Junga i mozda cak Karabouea koji je dosao iz Sedana a tamo je igrao zaista odlicno.Do sada mali broj golova je padao kada je Nancy igrao na svom terenu, gol razlika svega 5:5 i isto tako Brest u gostima ima svega 2:4 iz 6 meceva ali ne mislim da ce ovde biti malo golova cak stavise ne bi me cudilo da bude i tri komada koja se placaju cak 2.55 sto je po meni takodje vredno uzimanja ali cu se ovoga puta odluciti za pobedu domacina bez mnogo razloga.Brest nimalo naivan, otkidao je bodove i jacim ekipama ali mislim da se ni Nancy ne sme potceniti ma koliko on delovao lose u ovom trenutku.Ocekujem egal mec gde domacin ima imperativ pobede jer sve sem toga dodatno bi pogorsalo njihovu situaciju koja je trenutno izuzetno losa.
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 11:50:45 prijepodne Hare88 »

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #6 : Studeni 06, 2011, 10:04:56 prijepodne »
13:30     Cottbus - Paderborn tip : 1 @ 2.15 Expekt 8/10    -8

Ovo prosto moram da uzmem jer ne zelim da propustim trenutak kada ce Paderborn polako poceti da pada na tabeli jer trenutno stanje nije odraz kvaliteta i mogucnosti ove ekipe koja ce na kraju verovatno zavrsiti na nekoj sredini tabele.Naravno ovaj mec nece biti nimalo lagan, Cottbus igra dosta promenljivo , oduvek igrao ali ove sezone u daleko vecoj meri u odnosu na prethodnu kada je bio prilicno konstatan na svom terenu.Do sada su znali da izgube i to ubedljivo na svom terenu u vise navrata, doduse svaki put protiv jake ekipe ali to nikako nije opravdanje za toliko ubedljive poraze.Bez obzira na to oni imaju solidnu ekipu koja mislim da moze makar nesto vise od sredine tabele gde se trenutno nalaze.Cottbus je bio nadomak velike pobede na svom terenu protiv odlicnog Frankfurta koji gazi sve redom ove sezone ali je u samoj zavrsnici meca primio gol za poravnanje na 3:3 i u tom mecu se moglo videti da Cottbus ima kvaliteta da parira i najjacoj ekipi u ligi tako da mislim da svakako mogu da pruze dobru partiju protiv opet kazem prosecnog Paderborna po kvaltietu igraca.Dakle gosti beleze najbolju sezonu do sada, igraju podjednako dobro u gostima i kuci, imaju po svega jedan poraz na obe strane ali to ocekujem da se promeni vec danas, kvota je odlicna na pobedu Cottbusa, koji moze da racuna na najboljeg strelca Rangelova koji je dao 7 golova do sada, zatim Adlunga i Kronavetra od kojih se najvise ocekuje,Sa druge strane kod gostiju najveca opasnost ce dolaziti od Mohra i Proschwitza koji su ujedno i najbolji strelci ekipe ali mislim da ovde Cottbus moze do tri boda, prosle sezone dobio ih je 3:1 kuci i cak 0:5 u gostima ali i bez ozbira na to domacin po meni kvalitetnija ekipa koja vise nema prava na gubitak bodova dok sa druge strane gosti mogu i malo da se opuste s ozbirom da su premasili i svoja ocekivanja.
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 11:51:12 prijepodne Hare88 »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #7 : Studeni 06, 2011, 11:28:21 prijepodne »
12:00 Real Madrid - Osasuna oba tima ne daju gol @1,50 - 8/10 | Expekt    -8

Ne pamtim kad je Real igrao u ovako ranom terminu pa će biti zanimljivo vidjeti kako će reagovati na sve to. Mislim da ne bi trebalo biti problema za Mourinhovu ekipu koja je u izvanrednoj formi i u posljednjih 10 utakmica ima 9 pobjeda u svim takmičenjima. Zadnjih pet utakmica nisu čak ni primili gol što govori da odbrana Reala igra veoma dobro, uostalom kao i cijeli tim, te da Jose Mourinho posebno na to obraća pažnju. Za nekih pola sata im gostuje ekipa koja je od Barcelone primila čak osam komada pa će biti zanimljivo kako će se oduprijeti drugom španskom velikanu. Mislim da nemaju nekih pretjeranih šansi jer su oni ipak domaćinska ekipa te je od ukupno 14 bodova, samo 3 osvojila na gostovanju. S obzirom na formu Reala, mislim da bi ipak trebali i ovaj meč shvatiti ozbiljno jer se ipak nalaze na čelu tabele i to treba održavati, tako da smatram da će Osasuni biti teško uopšte postići pogodak. Zbog toga sam odigrao tip da oba tima ne daju gol prvenstveno misleći na gostujuću momčad.
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 11:51:31 prijepodne Hare88 »

mita-sk

• SuperTip Extra
« Odgovori #8 : Studeni 06, 2011, 11:32:47 prijepodne »
17:15 Medvescak Zagreb - Villach TIP:1 @1.90 Expekt 8/10    +7,2

Medvešćak je ušao u nevjerojatnu seriju te je pobjedio 4 utakmice za redom. Svladali su redom Salzburg gdje su im uvalili petardu (5:0), Klagenfurt (4:6), Alba (4:2), Vienna (7:2). Sve su ovo visoke pobjede i dakako uvjerljive. Danas im dolazi Villach koji je prikovan na dnu tablice sa samo 12 bodova. Medvešćak je puno brža je brža od prošlogodišnje. Tempom lomi suparnike, a nije im strano ni potući se ako zatreba što smo nedavno imali prilike i vidjelti protiv Salzburga. Stvarno su srčani i nikada se ne predaju pa makar i gubili. Rober Kristan. On je najbolji igrač i oko njega su gradili momčad. Naravno tu je i trener Raymond, koji je vrlo iskusan. U redovima Medveščaka protiv U redovima Medveščaka protiv Villacha neće biti ozlijeđenih Delmorea Andy, Robby Sandrock i Michael Ouzasa, nedostajat će i Tom Zanoški koji ima zabranu igranja jednu utakmicu.
Do prije 2 godin u klubu se razgovaralo samo kako bi se došlo do doigravanja no ovakvom igrom medvjda porasle su i ambicije. Sada se cilja samo na vrh. Još jedna motivacija za medvjede ako pobjede danas je ta da će ih trener častiti pivom a eto, medvjedi potrudite se.
"Naravno da smo razgovarali o naslovu. Nitko nas ove godine nije nadigrao, a pobijedili smo najbolje austrijske momčadi. Ovo je najbolji hokej koji se igrao u Zagrebu. Bolji i od legendarne momčadi iz osamdesetih - dodao je Gojanović, koji će dečke počastiti pivom ako pobijede petu utakmicu zaredom."
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 11:59:51 prijepodne Hare88 »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #9 : Studeni 06, 2011, 11:35:12 prijepodne »
17:30 Alba Volan - Klagenfurt Pick: Klagenfurt  @2.05 Expekt 8/10    -8

Veoma vazan mec odigrace danas Klagenfurt u Madjarskom gradu Fehevaru protiv domaceg tima Alba Volan, domaci tim na krilima dobrih igara i dobre pozicije na tabeli zeli jos jedan veliki skalp i prodor ka samom vrhu tabele ali mislim da Klagenfurt ima kvaliteta da sprijeci tako nesto i da ce pobijediti u ovom mecu. EKipa Klagenfurta trenutno je na 2-oj poziciji sa 23 boda, prvo mjesto ubedljivo drzi ekipa Linza sa 31 bodom , medjutim Klagenfurt ima 2 utakmice manje i ukoliko te zaostale utakmice odigra dobro priblizice se prvoj poziciji. Sto se tice Albe Volan,u ovoj ligi taj tim je predstavnik Madjarskog hokeja ,prosle godine play off mjesto im je pobjeglo za dlaku,zavrsili su na 9-oj poziciji i sada dobro stoje,ipak ima jos dosta da se igra pa ne iskljucujem da Alba malo i potone na tabeli, ovo 5-to mjesto je nekako visoko za njih ali ipak da se zakljuciti da je liga slabijeg kvaliteta ove sezone. Sto se tice Klagenfurta jedini hendikep sa kojim se oni nose je nedostatak prvog golmana vec duze vrijeme, ipak i njihov drugi golman je odlican pa je tako primio najmanje golova od svih timova za sada , svega 40-deset , zakljucak svega je da je ovo izuzetno vazan mec za Klagenfurt i da je imperativ samo pobjeda.
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 12:00:40 poslijepodne Hare88 »
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #10 : Studeni 06, 2011, 11:35:54 prijepodne »
17:00 Martin-Skalica Pick: Skalica @ 2.10 Expekt 8/10    -8

Hokej u Slovackoj ExtraLigi se vec zahuhtao , danas su na programu mecevi 20-tog kola , uz mnogo dvoumljenja izmedju Kosica i Skalice ipak sam se odlucio za Skalicu jer tim ove sezone igra kao preporodjen . Tako da ce danas od 17 casova u Martinu istoimeni domaci tim ugostiti Skalicu. Martin je izuzetno lose startovao u novoj sezoni , dugo su tavorili pri samom dnu tabele ,medjutim u poslednja dva kola zabiljezili su dvije pobjede i sada se nalaze na mjestu koje vodi u play off, na 8-oj su poziciji sa 21 bodom. Sa Skalicom su igrali vec dva puta ove sezone i skor je 1/1 , Martin je na svom ledu slavio sa 5:2 na samom startu sezone,da bi se Skalica revansirala pobjedom od 6:3 nepunih mjesec dana nakon toga. Ipak sada mislim da ce hokejasima Martina biti izuzetno tesko,Skalica dolazi motivisana , ne zeli da ispusti bodove iz ovog meca i prepusti prvu poziciju Slovanu iz Bratislave, u poslednjem kolu Skalica je porazena u mecu protiv Banske Bistrice 4:2 i sada ce zeljeti da isprave. U timu se vratio iskusni Zigmund Palfy ,iako ima 39 godina, bivsi as Pitsburg Pingvinsa pokazuje da je i dalje klasa za vecinu igraca iz ove lige, sa 31 bodom (9G - 22 A) ubedljivo drzi prvo mjesto najboljih poentera lige. Skalica ove sezone ima kapaciteta za nesto vise i to treba iskoristiti. Zato danas moj tip je na Skalicu.
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 12:01:12 poslijepodne Hare88 »
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

Almiric

• SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #11 : Studeni 06, 2011, 14:18:20 poslijepodne »
15:00, Udinese - AC Siena, tip1, @ 1.60, Expekt, 8/10     +4,8

Udinese je trenutno drugoplasirana ekipa na tabeli, sa samo jendim bodom zaostatka za vodecim Juventusom. No, Udineze je perfektan na tabeli domacih bodova, dobio je sve 4 utakmice dosad uz gol razliku 6 -0, dakle tek trebaju da prime prvi gol kuci...Odlicno igraju, tvrdi kuci, a njihov danasnji protivnik nije bauk, Siena je doduse neocekivano visoko plasirana, deveti na tabeli,
ali nemaju jos uvijek pobjedu na strani, dok imaju 4 tvrda remija i jedan poraz. Nece im igrai Vergasola a Contini je upitan....

Ovo je tipican domacinski mec za Udineze i ocekujem pobjedu.
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 11:52:15 prijepodne Hare88 »

RobertH

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #12 : Studeni 06, 2011, 14:39:20 poslijepodne »
17:00 Olimpija - Mura 05 /hand. 0-1/ TIP 1 @ 2,40 Expekt 8/10    +11,2

V Ljubljani na Stožicah bo prvenstvena tekma 1.slovenske lige med ljubljansko Olimpijo in Muro iz Murske Sobote...Odločil sem se,da bo Olimpija zmagala z vsaj dvema goloma razlike.Sam sem doma iz Murske Sobote kjer več kot odlično poznam stanje v nogometnem klubu Mura 05.
Mura 05 je trenutno na 8.mestu z 5-5-6 in 20 točk,včeraj je Koper za točko prehitel na lestvici ko je premagal Triglav z 3-0. Dosegli so le 15 zadetkov in prejeli kar 22 v 16 tekmah....Mura 05 bo nastopila brez Damjana Ošlaja,ki je poškodovan in pa Denisa Kramarja zaradi rdečega kartona. Muri se bo bolj poznala odsotnost Damjana Ošlaja,ki je z Fabijem Cipotom igral v obrambi...Mura 05 je v zadnjih dveh tekmah izgubila obe tekmi in sicer 1-3 doma proti Mariboru in v gosteh pri Domžalu z 1-2....
Olimpija je trenutno na 3.mestu z 27 točkami,imajo 7zmag, 6 remijev in 3 poraze...Med porazi velja omeniti tudi proti Muri ko so izgubili z 2-4. Olimpija v zadnjem času ni v dobri formi saj so v zadnjih 5 tekmah zmagali le proti Triglavu z 1-0, remizirali so proti Nafti z 1-1, v gosteh proti Rudarju in na zadnji tekmi proti Mariboru z 2-2...Strelci so se prebudili,še vedno je v odlični formi Dare Vršič( spomnite se Srbi njegovega gola proti Srbiji na tekmi SLO - SRB).....
Moja napoved : Prav Dare Vršič je otrok Mure,ki bo morda Muri nasul kar nekaj zadetkov zato sem prepričan,da bodo dali vse od sebe zaradi nepričakovanega poraza z 2-4,ki so pred 5000 gledalci sramotili samega sebe....Zdaj pa tipujem handicap +1 za Olimpijo čeprav bo manjkal tudi strelec Nik Omladič!!
Opomba : Prenos nogometne tekme bo na 2.programu televizije Slovenije!

Lp
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 11:54:15 prijepodne Hare88 »
pobjednik SuperTipera - juli '11
                                dec '11

spkutano

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #13 : Studeni 06, 2011, 14:49:20 poslijepodne »
17:00. Rio Ave - Nacional

tip: 2
koef: 3.10
ulog: 8/10
Expekt
    -8

Mislim da je Nacional bolji tim u ovom trenutku. Ili bolje receno Rio Ave je katasrofalan. Rio Ave je zasluzeno na zadnjem mestu na tabeli i jedan je od pretendenata za seobu u nizi rang. Ima samo jednu pobedu nakon 9 kola, a i ta pobeda je ostvarena nad slabom Leiria-om. U ovom susretu Rio Ave ce uci bez suspendovanog Vitor Gomes-a, a jos nekoliko drugih igraca je povregjeno. Nacional sa druge strane je kvalitetan tim koji je u odlicnoj formi. Ima tri pobede na zadnja pet susreta. Mozda cete se upitati kako to da je u odlicnoj formi, a zabelezio je i dva poraza. jednostavno zato sto su porazi dosli od ekipa kao sto su Porto i Braga, obadva u gostima. Novi trener Pedro Caixinha ce svakako uneti pozitivnog duha megju igracima i verujem da ce Nacional slaviti na ovom nezgodnom gostovanju.

Na kraju da naglasim da je nacional dobio oba susreta prosle sezone. Oba puta je slavio rezultatom 1:0, i kod kuce i u gostima.

16.01.2011. Nacional - Rio Ave 1:0
15.08.2010. Rio Ave - Nacional 0:1

Ocekujem i trecu pobedu zaredom.
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 11:53:28 prijepodne Hare88 »

Legendary

• SuperTip Junior
  • **
  • Caroline Wozniacki <3
« Odgovori #14 : Studeni 06, 2011, 14:51:55 poslijepodne »
15:30 Volga - Rubin Kazan 2 @ 1,5 – 8/10    -8

Igraci volge bez plate vec pet meseci, Volga je u nezaustavljivom padu, sedijom losih rezultata stigla je do 14.mesta i pitanje je gde se zaustaviti. Sigurno je da su i Niznjem Novgordu sretni sto je ovaj deo sezone stigao do kraja i sto ce uskoro na odmor.
Volga ima dva uzastopna poraza i u poslednjih 5 kola uspela je osvojiti samo 2 boda, a gol nisu dali vec 4 utakmice za redom, i taj niz traje vec 434 min. Stanje u Volgi je kriticno dosta, zbog neisplacenih plata koje nisu dobili vec pet meseci, igraci su najavili strajk, koji su na kraju ipak otkazali, uz to ovo je poslednja utakmica treneru Dmitriju Cerisevu, jer mu istice ugovor, a igraci Volge do sad nisu bas pokazali da bi za njega "umrli na terenu", i zele sto pre da ga zamene, i posle svakavih izjava po medijima, trener Dmitri je i sam rekao, kako jedva ceka da se sve zavrsi, da bi mogao posle mirno da spava, kada napusti klub.
Sto se tice Rubina, on je proslog cetvrtka savladao ekipu Tottenhema ( moju omiljenu ekipu iz Premijer lige ) na domacem terenu sa rezultatom 1:0 i povecao svoje sanse za prolaz dalje u Ligi Evrope. Ali ova im je utakmica jako bitna, samo sa pobedom mogu ostati u borbu za Evropu sledece sezone, pogotovo nakon sto su u proslom kolu kiksnuli kod kuce protiv Rostova 1:1, u prvenstvu Rusije, Rubin nije porazen pet kola za redom, a trener Rubina Kurban Berdijev nema vecih problema, zbog kazne nece biti odbrambenog Bocchettija, ali se u ekipu vraca Ansaldi, koji je propustio Tottenhem.
Volga je u potpunom raspadu, igraci su obustavili ideju za strajkom, da ih klub ne bi kaznio, sto je sigurno da ce vise od pola igraca napustiti klub ove zime, treneru istice ugovor, koji i onako ne zivi u prevelikoj ljubavi s' igracima, a Rubinu koji je jako kvalitetnija ekipa, bodovi jako trebaju.

Poslednjih 5 susreta od obe ekipe:

Zenit - Volga 3:0
Volga - Krasnodar 0:2
Krylya Sovetov - Volga 0:0
Volga - Amkar 0:0
CSKA - Volga 3:1
---------------------------
Rubin - Tottenhem 1:0
Rubin - Rostov 1:1
Dinamo M. - Rubin 0:2
Tottenhem - Rubin 1:0
Rubin - Spartak M. 3:0

Po mom misljenju, ovde ne sme dolaziti u pitanje pobeda gostiju, pa vrlo verovatno i sa hendikepom, duplom pobedom i sigurnom pobedom !
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 11:54:52 prijepodne Hare88 »
Ne kune majka sina sto se kladi, vec sto ide da se vadi ! :)