21:00, Santander - Real Madrid, time of first goal, tip: 31st minute or later, @2.15, 8/10, expekt
Veoma zanimljiv mec 27. kola ocekujemo veceras u Santanderu, u kome se sastaju domaci Rasing i Real
Santander je 12. na tabeli sa skorom 7-9-10.. u pitanju je solidna ekipa koja nema nikakve sanse za vrh, a igraju mnogo bolje od ekipa koje se nalaze u zoni ispadanja tako da oko toga ne treba da se brinu. Od kako se nastavilo prvenstvo u januaru odigrali su 10 meceva i imaju cak 6 neresenih.. na zadnjem mecu u prvenstvu su igrali 1-1 sa Almerijom u gostima, a pre toga su kod kuce igrali 2-2 sa viljarealom. tvrdo igraju kod kuce, i imaju petu najbolju odbranu (kada se gledaju utakmice kod kuce). na 12 meceva su primili 11 golova.. veceras nece moci da racunaju na: Gonzalez, Arana, Serrano, Tziolis
u goste im dolazi real koji je 2. na tabeli i njihove sanse za titulu su samo teoretske.. barselona im bezi 10 bodova i imaju utakmicu manje, ali stvarno ne vidim kako bi mogli da nadoknade taj minus. jedno kolo odigraju fantasticno (09.01.) i daju viljarealu 4 gola kod kuce, a onda u naredna 3 kola daju 2 gola.. opet (06.02.) daju sosijedadu 4 gola, pa u naredna 3 kola daju 3 gola.. na zadnjem mecu su pregazili malagu kod kuce i pobedili su 7:0 (ronaldo je postigao 3 gola).. veceras nece moci racunaju na: Higuain, C.Ronaldo, Khedira, Gago, Arbeloa, Garay, Kaka (svi su povredjeni) i Lassana Diarra (suspenzija)
h2h
ove sezone su odigrali jedan mec i pobedio je real kod kuce 6:1..
real je na zadnjih 5 medjusobnih u gostima postigao 10 golova, dok je santander postigao 4 gola
mnogi ovde ocekuju dosta golova, a ja sam bas suprotnog misljenja.. od kako ih je prezueo murinjo dosta drugacije igraju (posebno u gostima).. dugo sam razmisljao sta ovde odigrati (cak na jednom tiketu imam real ne daje gol u pp @2.35.. nije to tolika sigurica koliko je nerealna kvota).. imam x-2, a ovde sam odlucio da napisem da ce prvi gol pasti tek posle 31' min.. santander je u prvom delu primio 6 komada i sada su se sigurno opametili tako da nece uci u otvorenu utakmicu sa realom
srecno