Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: SuperTiper (Expekt) 05.6.2011.  (Posjeta: 515 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
SuperTiper (Expekt) 05.6.2011.
« : Svibanj 31, 2011, 20:24:58 poslijepodne »
1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen minimalno 15 minuta prije početka.

Primjer: 20.45h Chelsea - Man Utd 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   Koeficijenti se uzimaju isključivo sa Expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja.

Sretno svima!
<p& <p& <p&

ToTo

• SuperTip legenda
Odg: SuperTiper (Expekt) 05.6.2011.
« Odgovori #1 : Lipanj 05, 2011, 09:33:01 prijepodne »
18:30 Guinea -Madagascar Tip: Over 2.5 Kvota: 1.80 Expekt 8/10    +6,4

Kladionice cesto ne znaju sta da misle sto se tice Africkih reprezentacija, pa cesto potpuno promase kvotu, takav je bio slucaj juce sa Burkinom Fasoom kada su dali kvotu 2.30 a Burkina je svim poznavaocima fudbala bila fix dana juce. Ipak zaboravimo na to i okrenimo se danasnjem dogadjaju i velikoj kvoti na over 2.5. Kazem velikoj jer ova kvota za ozbiljnije igrace je sasvim dovoljna za neki dobar singl.
Gvinija je trenutno na 1 mjestu grupe sa 7 bodova,odmah iza nje je Nigerija sa 6 bodova, a treca je Etiopija sa 3 boda,dok poslednji Madagaskar ima svega 1 bod. Upravo je Gvineja kiksnula u Madagaskaru kada je rezultat bio 1-1 i to se moze nazvati velikim iznenadjenjem sa obzirom da je cak i Etiopija uspjela da savlada Madagaskar u gostima.
Gvineja je trenutno 47 reprezentacija po FIFA rang listi i zeli da se plasira na Africki Kup nacija,po mogucnosti kao prva jer u slucaju drugog mjesta gledaju se samo dva najbolja tima a to je rizik.
Zato mislim da ce Gvinija itekako ozbiljno pristupiti ovom mecu i razbiti MAdagaskar sve u cilju osvete za remi u trecem kolu , zato mislim da je over itekako moguc na ovom mecu i to je moj predlog za danas.
Sto se tice reprezentativaca Gvineje,uglavnom skoro svi igraju u poznatim Evropskim klubovima a sigurno da je vodja tima igrac Monaka Pascal Feindouno,koji je ujedno i najbolji strijelac reprezentacije sa 20 golova,tu su jos igrac Stutgarta Mamadou Bah i mnogi drugi.
Sto se tice Madagaskara oni su trenutno na 155 mjestu FIFA rang liste i reprezentacija im se sastoji od igraca koji nastupaju u domacem prvenstvu i par igraca u drugoligaskim klubovima Francuske.
Ovdje moze da padne mnogo vise od tri gola pa za hrabrije moj predlog moze da bude i over 3.5
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2011, 20:27:12 poslijepodne Hare88 »
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

Džoni

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #2 : Lipanj 05, 2011, 11:38:10 prijepodne »
15:10 / Nadal R. - Federer R. / Tip: h1 (-4.5 gema) / Kvota: 1.85 / 8/10 expekt    +6,8

Analiza: Mec u koji Nadal ulazi kao favorit za pobjedu i odbranu titule prvaka i kralja sljake. Sigurno je da je spanac dosta napredovao od svog prvog meca, te da je nakon pobjede nad murray-em u tri seta proveo dosta vremena u trenaznom procesu kako bi se sto bolje spremio za ovaj mec. Sto se samog match-upa tice nadalu bolje lezi federerova negoli novakova igra tako da ako bas mora birati izmedju dva zla, siguran sam da bi spanac na koncu izabrao federera kao svog protivnika u finalu. Ukoliko federer pobjedi, novak postaje svjetski broj 1, rafa gubi mnogo poena, tako da se nadam da je ujka toni dosta radio sa svojim pulenom kako bi izbjegao ovaj eventualni scenario. Moj tip,Nadal -4.5 gema.
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2011, 20:28:34 poslijepodne Hare88 »

Ell

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #3 : Lipanj 05, 2011, 11:44:41 prijepodne »
15:10 Nadal (-4,5)-Federer, tip1, @1,85, Expekt, 10/10    +8,5

Nadal je počeo turnir neuvjerljivo, mučeći se u 1. kolu protiv Isnera, i tek nakon 5 setova je zabilježio pobjedu. Već tada su se našli mnogi "mudri" prognozeri koji su mu prognozirali pad i da je to početak kraja, da Nadal jednostavno nema igru za osvajanje ovog turnira. Kritike su se povećale nakon mučenja protiv Andujara u 2. kolu. No onda se, nakon što je lagano dobio Veića, ukazao pravi Nadal i lagano dobio Soderlinga u 3 seta. Napokon je počeo igrati napadački, lopte su bile dublje i igrao je daleko agresivnije nego u zadnje vrijeme. Dojam je popravio u polufinalu u vrlo dobrom meču proitv Muzze, odličnih poena je tu bilo. No najbitnije je da je Nadal vratio izgubljeno samopouzdanje i da je udarao svaku loptu jako i duboko, više lopte nisu padale na sredinu terena kao u prošlim mečevima već su padale duboko po kutovima, a kada tako igra Nadal nitko mu ne može parirati na zemlji (niti Novak).
Suparnik u finalu je stari poznanik Federer koji je u polufinalu prekinuo Đokovićev niz nepobjedivosti.
Pdlično je Federer igrao, pun samopouzdanja, bh je odlično radio, a kada sa bh pogađa winner paralele to onda znači da Fedex igra na najvišem nivou.
No njegov problem je danas Nadal protiv kojega stvari stoje drugačije.
Jednostavno Federer izgubi samopouzdanje kada igra protiv Nadala, moglo bi se reći da ima i kompleks Nadal i onda kada se igraju važni poeni nerijetko radi grešku za greškom.
Pogotovo tada šteka njegov bh s kojim radi masu neprisiljenih gešaka.
A Rafa će stalno igrati na njegov bh, stalno će biti pod pritiskom Federer i on taj pritisak jednostavno neće izdržati.
Sam pogled na Nadala s druge strane terena Federera košta bar 30% njegove "moći".
Igrali su mali milion puta, a u zadnjih 11 mečeva Nadal ima 9 pobjeda.
Ovdje ga je u finalu 2008. pobijedio 6-1,6-3,6-0.
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2011, 20:28:59 poslijepodne Hare88 »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #4 : Lipanj 05, 2011, 14:14:44 poslijepodne »
22:10  Chase Field

Arizona Diamondbacks(33-26)-Washington Nationals(25-33)  Tip:H1(-1,5)  @ 2,28 Expekt 8/10   -8

Večeras je u Arizoni četvrti meč u seriji Ari. zasad vodi sa 2-1 prvi meč je dobio Was. 6-1 a onda je Ari. dobila sledeće dva bez primljenog poena sa 4-0 i 2-0 mislim da Ari. i večeras ima lepe šanse da zabeleži i treću vezanu pobedu...
Ari. je posle očajnog starta u maju zaigrala sjajno(18-9) i sa poslednjeg mesta u
National League West došla na vodeću poziciju.. i u Junu su nastavili van svakih očekivanja sa sjajnim partijama u zadnjih 10 mečeva imaju(8-2) već sam govorio o njima da mislim da teško mogu izdržati u pley of trci sa S.F. i Col. ali ko zna oni su sad u HOTU i to treba iskoristiti jel je i ove sezone Was. po običaju na dnu divizije i Ari. jednostavno mora dobijati takve mečeve kad ima prednost u svim segmentima a to je slučaj i večeras i u pičingu i u hitingu...
Gledajući sve parametre koji se mere u MLB-u Ari. ima prednost u svemu nad Was. jedino u odbrani Was. ima prednost a u svemu ostalom je bolja Ari. nadam se da će tu prednost u svim segmentima večeras iskoristiti i zabeležiti pobedu...
Večeras za Ari. Ian Kennedy - RHP(6-2 3,16) dok za Was. Jason Marquis - RHP(6-2 4,13)  dao bi ovde lepu prednost Kenediyu(26g) mlad pičer ali već sa 5 god. iskustva u MLB-u...u karijeri ima sasvim solidan učinak (16-16 4,05) ove godine baca odlično...
O Markisu sam već dosta pisao po meni sasvim jedan prosečan pičer koji je sezonu počeo solidno ali kako vreme odmiče baca sve lošije...
U karijeri protiv Ari. loše je prolazio (2-7 4,48)
Mislim da i večeras neće dobro proći no videćemo!!!!!
U hitingu ogromna prednost u korist Ari. imaju daleko više kvalitetnih batera..
Was. sa skromnim hitingom nekad polude ali retko nadam se da to neće biti slučaj večeras dosta im nedostaju dva sigurno njihova najkvalitetnija batera koja su na DL-u Ryan Zimmerman i Adam LaRoche sa njima bi bili daleko opasniji...
Mislim da Arizona ima lepu šansu da večeras nastavi seriju pobeda i uzimam ih...
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2011, 20:30:10 poslijepodne Hare88 »

Ell

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #5 : Lipanj 05, 2011, 22:52:32 poslijepodne »
02:00 Dallas Mavericks - Miami Heat ,under 191,5, @1,65, Expekt, 10/10    +6,5

Prva utakmica: 92-84, druga- 93:95.
Gledao sam obe i u obe se igralo čvrsto i jako sa izuzetkom pojedinih četvrtina.
U prvoj utakmici u 2. četvrtini su pala 54 koša, no to je i donekle razumljivo jer tada na početku četvrtine igraju pričuve tako da je normalno da intezitet obrane oslabi.
Dok se u prošloj utakmici najviše poena zabilo uprvoj četvrtini, čak 56.
Rezultat je 1:1 i ovo je po meni najbitnija utakmica serije. Ovdje se lomi serija. E ovdje bi obrane trebale biti još čvršće nego u prošle dvije utakmice. U prošloj utakmici Wade je radio šta je htio, nisu ga nikako mogli zaustaviti i dosta koševa je Miami zabio iz kontre. A i šuterski obe momčadi su bile blizu 50%. Dosta su puta igrači bili sami na šutu i opet je ukupno palo samo 188 koševa.
Ulog je večeras prevelik da ijedna ekipa dopusti opuštanje u obrani.
Bez obzira što obje ekipe imaju vanserijske igrače ipak je glavni forte za obje ekipe - obrana.
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2011, 20:31:01 poslijepodne Hare88 »