Dobro dosli na SuperTip Forum SuperTip.Net povratak na SuperTip.Net

Str: [1]
Autor Tema: SuperTiper (expekt) 05.03.  (Posjeta: 416 puta)
Johnny_Bravo
Full Member

Profil Email
« na: Ožujak 04, 2010, 21:23:01 »

petak

1.   Uvjet za igru je da ste registrirani kod EXPEKT kladionice. Prijavi se: EXPEKT

2.   Svaki tip mora obavezno sadržavati: početak susreta, par, tip, koeficijent, ulog i naravno po mogućnosti što opširniju analizu, te treba biti postavljen min 15 minuta prije početka – primjer –

20.45h Chelsea-Man.UTD 1 @ 2.3 – 7/10

Xxxx xxxx  xxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx
Xxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxx
Xxx xxxx xxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxx

3.   koeficijenti se uzimaju isključivo sa expekt kladionice, koja je sponzor natjecanja

Sretno svima!
« Zadnja izmjena: Ožujak 04, 2010, 22:50:48 od t0mA » Evidentirano

bojandj
SuperTiper Junior
**

Profil Email
« Odgovor #1 na: Ožujak 05, 2010, 07:20:41 »

15:00 Vitkovce-Sokolov tip 2 Ceska II @ 2.00 Expekt 8/10

Analiza:

Vitkovce ekipa koja se nalazi na dno tabele. Ekipa koja je dosadasnjem toku prvenstva postigla samo deset golova,primila tridesetri ali sto je najgore ima samo 5 bodova i nalazi se devet bodova od zone opstanka. Podatak da su sve bodove koji su upisani uzeli na domacem terenu moje misljenje nece promeniti jer i to je tuzna skupica.
Na svom terenu ugostice Sokolov,ekipu koja bez respekta prema ikom ima 17 bodova i nalazi se u zoni koja pretenduje ka prvoligaskoj zoni.
Solidno cetvrto mesto ali moram napomenuti sa utakmicom vise danas bi mogli popraviti ako odigraju i bar malo kvaltetnije jer igra protiv ovog davljenika verovatno i nemora biti na nekom nivou da bi se uzeli bodovi.
Na gostujucim terenim Sokolov nije bas briljirao ali i dve pobede i tri neresene uz dva poraza dovoljno govori da su gosti sposobni da uzmu sva tri boda. Sokolov je sjajno poceo prvenstvo ali u zavrsnici prvog dela sa malo slabojom formom na gostujuvim terenima spustili su svoj nivo i ubrljali fantastican pocetak.
Danas je prilika da porave formu i krenu ka vrhu. Moj tip 1
« Zadnja izmjena: Ožujak 05, 2010, 22:34:36 od Johnny_Bravo » Evidentirano

Oxoblu
SuperTiper Junior
**

« Odgovor #2 na: Ožujak 05, 2010, 08:51:54 »

05-03-2010     20:30     Francuska 2     Strasbourg - Angers     Tip: [1]     Koef.: 1.95@Expekt     Ulog: 8/10.

Pre starta ove sezone Strazbur je smatran (zajedno sa Nantom i Kanom) za jednog od glavnih kandidata za promociju u viši rang, tj, u Francusku prvu ligu. Sada Kan je veoma dobar, a Nant i Strazbur nisu. Nant je na petnaestoj poziciji sa tridesetjednim bodom, a Strazbur je na dvanaestoj poziciji sa tridesetdva boda. Međutim, treba obratiti pažnju da su od pozicije 5 do pozicije 15 timovi sa bodovnom razlikom od svega 6. Ovo može biti važno kod pravilne odluke. Sa druge strane Angers, takođe spada u timove gornjeg dela tabele, ali ipak u onu grupu bližu sredini. Međutim, aktuelna pozicija Angersa je sada sasvim dobra i oni su na šestom mestu sa 37 bodova. To je u okviru ili malo iznad očekivanja vezano za njih. Dakle imamo jedan dobar tim koji je, po meni, ispod odgovarajuće pozicije u odnosu na njihove mogućnosti i drugi koji je, da kažemo, otprilike gde treba i biti. Ipak ovakva situacija je dovela do obrnutog redosleda te je i kvota za pobedu domaćina nešto viša (po mom mišljenju, a to je dobro za nas) nego bi trebalo pa je ovo value-kvota. Da zaklučim, mislim da je Strazbur bolji tim od Angersa ali je na tabeli ispod. Mislim da su oni mnogo bliži pobedi pa čak ni nerešeni rezultat nije nešto što bi trebalo očekivati. Naravno, uvek i na svakoj utakmici su moguća sva tri ishoda, ali treba birati onaj najverovatniji u odnosu na svoj način odabira. Moj tip na pobedu domaćina.
« Zadnja izmjena: Ožujak 05, 2010, 22:35:45 od Johnny_Bravo » Evidentirano

Johnny_Bravo
Full Member

Profil Email
« Odgovor #3 na: Ožujak 05, 2010, 14:48:39 »

16:00 / V. Troicki - J. Isner / Tip:1 / Kvota:1.45 / 7/10

Analiza:Bice interesantno vidjeti isnera na sljaci.Njegova igra se bazira na uzasno jakom servisu,koji mu je na tvrdim podlogama donosio i najveci dio njegovih pobjeda.No na sljaci servis i ne mora da znaci neku preveliku prednost,posto igrac koji uzvraca servis ima dovoljno vremena da amortizuje i vrati udarac,usljed spore podloge kakva sljaka i jeste.Vazno je napomenuti da je ovaj dvojac vec jednom igrao i to u dvoranskim uslovima i bangkoku gdje je troicki bio dominantniji igrac i slavio sa 7-6 6-2.Jos jedan argument koji ide u prilog srpskom teniseru je cinjenica sto je ovo mec koji se igra u 3 dobijena seta.Samim tim postoji mogucnost za opadanjem procenta prvog servisa,a kada isneru padne taj dio igre,onda on postaje ravan igracu izvan top 50 na svijetu.Viktor igra pred svojom publikom,na podlozi koja mu vise odgovara nego protivniku i sigurno da ce sa Novakom pokusati ovu seriju zatvoriti vec u okviru meceva u singl konkurenciji.Viktor Troicki,Tip 1 Wink
« Zadnja izmjena: Ožujak 05, 2010, 22:36:25 od Johnny_Bravo » Evidentirano

Baba Roga
SuperTiper Junior
**

« Odgovor #4 na: Ožujak 05, 2010, 16:26:50 »

2. Bundesliga
20;30 h
Fortuna Düsseldorf - Greuter Fürth
tip: 1/1
tecaj: 3,20
ulog: 5/10

Greuter Fürth je veoma cvrsta ekipa. Da su oni ucestvovali u utrci za jedno od prvih 3 mjesta koje vode u Bundesligu, svakako ne bih postavio ovaj tip. No, obzirom na to, da oni ne mogu niti mnogo gore niti mnogo dolje na tablici, a Fortuna ima dobrih izgleda da osvoji barem 3. mjesto, racunam da su sanse veome velike da domaci povjedu jos u prvom poluvrijemenu, i do kraja odrze ili cak i uvjecaju vodjstvo.

Osim toga, iz tablice je vidljivo da Fortuna ima najslabiju gol-razliku od svih koji se trenutacno bore za prva tri mjesta na tablici. Dakle, logicno je ocekivati da domaci pokusaju poboljsati si gol-razliku, pobjedom od nekih 3 ili vise golova razlike. To se doduse ne moze olako ocekivati protivu ekipe tipa Greuter, ali buduci njima gol-razlika uopce nije vazna, moguce je da si dopuste i jedan visok poraz.

U svakom slucaju je izvjesno, da ce Fortuna pobjediti. Barem logika ukazuje na to. Vidjet cemo, dali ce to biti s tipom 1/1 i s kojom gol-razlikom.
« Zadnja izmjena: Ožujak 05, 2010, 22:37:23 od Johnny_Bravo » Evidentirano

Neshone
Full Member

Profil Email
« Odgovor #5 na: Ožujak 05, 2010, 17:57:26 »

20:30 Düsseldorf - Greuter Fürth 1-1 @3. 20 expekt     8/10

Mislim da je ovo odlicna utakmica za veceras .. . Düsseldorf je odlican kci ima skor 10 2 0 a i forma mu je odlicna u poslednjih 6 kuci sve pobede.. . U goste im dolazi ekipa koja ima veoma saroliku igru .. . Cas pobede cas izgube .. . i imaju skor u poslednjih 5 utakmica 2 1 2. I da napomenem da od 10 pobeda cak 7 je doslo 1-1... Pa mislim da moze i danas da dodje nebi trebalo da podbaci danas...

Düsseldorf je ozbiljnija ekipa od Firtha i mislim da moze da dodje kec lagano .. . zacudila je me ogroman koeficient na Unibetu na skoro svakoj drugoj je u intervalu 1. 8 -1. 9.

Vredi pokusati jeste da je druga liga ali mislim da moze lagano da dodje

Sretno svima
« Zadnja izmjena: Ožujak 05, 2010, 22:37:57 od Johnny_Bravo » Evidentirano

Gooty
Sr. Member

« Odgovor #6 na: Ožujak 05, 2010, 18:14:42 »

20:00 Sedan-Caen tip:X2 kvota:1.45 expekt 8/10

Mec izmedju Sedan-a koji je jedanaesti na tabeli i Kaena koji je prvi i bjezi 2 boda od Brest-a
Sedan je opasan tim, nema sumnje, ali njihova pobeda nad Bresta...uglavnom velike greške u odbrani od tima umornog u Brest, koji je odigrao veliki broj utakmica u kratkom vremenskom periodu.
ali kod kuce protiv veoma cvrstog odbrambenog Kaen-a, to ce biti uravnotezena igra, sa veoma dobrih sansi za goste da uzmu svoje bodove.
Sedan je u zadnjih deset utakmica cetiri dobio,cetiri igrao nerijeseno i samo dvije izgubio, dok Caen tri dobio i isto dvije izgubio i pet nerijesenih rezultata!Ovo sve svodi na neki X mozda ali i na milimalnu pobjedu Kaena.Prije pet mjeseca kaen je dobio Sedan-a 3:1
Srecno  Cheesy
« Zadnja izmjena: Ožujak 05, 2010, 22:38:55 od Johnny_Bravo » Evidentirano

6.2010  SuperTiper natjecanje    2.Gooty  25e
6.2010  TopTiper  natjecanje   2.Gooty   10e
to be continue...

Str: [1]
Ispis

Skoči na: