Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Komentari vezani uz natjecanje...  (Posjeta: 108373 )

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Džoni

• SuperTip profesionalac
    • Email
Odg: komentari vezani uz natjecanje
« Odgovori #135 : Ožujak 07, 2010, 01:44:18 prijepodne »
ako malo bolje pogledas videces CIBONU 3x u gore navedenom postu i uvek je isto odigrana over , samo je razlika u kosevima 3,4,5 , a ovo za nogomet je samo dokaz da ne stavljam +2,5 ili -2,5 nego under over

- stvarno ne shvacam kako si ti posto mod , a ocito da neznas pravila , pa ti moram objasnit ponovo , znas +3 ti je isto kao over 3 ili na balkanskom vise od 3

i ne postoji balkanski,mozda si na srpski mislio :D
a over 3 u kosarci ima vise znacenja.tako u slucaju da si pao,vjerovatno bi se opet javio,posto vidim da volis da se svadjas,tvrdeci kako si mislio da igras da cibona da vise od 3 poena :S
Tvoj tip je trebao izgledati ovako: Zagreb-Cibona -5 / Tip:2 / (ako si na to mislio)
No to svakako imas u pravilima i na bosanskom,srpskom i hrvatskom,nazalost na balkanskom jos nije dostupno :P

beneton

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #136 : Ožujak 07, 2010, 01:53:59 prijepodne »
- stvarno se netrebam svadat , previse je budala ovde koji nista ne shvacaju i nisu zavrsili ni skolu i samo smajlice pisu , draga deco molio bi vas da se maknete s foruma , kladenje je samo za +18

- vidim da je delboj poceo kukat i zaliti se đoniju da mi ne prizna par iako je sve regularno , sigurno na Pm , ali ima naznaka i ovde

- delboj uvek nesto izmislja , a krade moje postove s drugih foruma ili blogova , pa nema foruma na balkanu na kojem ne postam , imam vise od 10 nikova

- evo za sve picke ovde da vide kako sam lepo danas dobio 225 evra na expektu ( mogu printskrin da napravim ako ima nevernih ljudi ) , a ovaj delboj u zivotu nije dobio 20 evra  ,

Listic napravljen Sat 10-03-06 13:29

ulog: 10.00 EUR
datum   događaj   vrsta   oklada   rezultat   koeficijenti
Sat 10-03-06 15:00   Inter Zapresic - Hajduk
1 X 2    Hrv. 1.HNL T-Com   2   2 (0-3)    1.50
Sat 10-03-06 15:30   VfL Wolfsburg - VfL Bochum
1 X 2    Njem. 1. Bundesliga   1   1 (4-1)    1.50
Sat 10-03-06 18:00   Austria Kärnten - Mattersburg
1 X 2    Aut. Bundesliga   2   2 (2-4)    2.00
Sat 10-03-06 18:30   Elan Chalon - Le Mans
1 X 2    Fra. Pro A liga   2   2 (64-97)    1.60
Sat 10-03-06 19:30   Buducnost - Hemofarm Vrsac
1 X 2    ABA - NLB Liga   1   1 (83-68)    1.65
Sat 10-03-06 20:00   KK Zagreb - Cibona Zagreb
1 X 2    ABA - NLB Liga   2   2 (76-87)    1.35
Sat 10-03-06 22:00   Real Madrid - Sevilla
1 X 2    Špa. Primera Division   1   1 (3-2)    1.40
                    22.45

t0mA

• Administrator
  • SuperTip legenda
    • SuperTip.Net
    • Email
« Odgovori #137 : Ožujak 07, 2010, 09:37:07 prijepodne »
kao prvo, čestitiam ti na dobitku,

kao drugo još jednom ponovi ovo vrijeđanje i imaš ban za početak na 7 dana! svatko tko pogriješi, uvijek ima nešto za reć, ovo nije vezano samo za tebe, ali do sada nikom nismo u nagradnoj igri popuštali, pa ne možemo ni tebi, ako misliš da zaslužuješ prvo mjesto i da si dobar prognozer i kladioničar to slobodno možeš izborit kroz natjecanje i bez ovog para.  Iskreno možda bi ti i prošlo, jer vidim po koeficijentu što si stavio, a i vidim da si prije tako stavljao, a nitko ti ništa nije rekao, ali tražit to na ovakav način nije ok!
« Zadnja izmjena: Ožujak 07, 2010, 10:27:29 prijepodne t0mA »

Džoni

• SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #138 : Ožujak 07, 2010, 10:49:28 prijepodne »
Toliko psovki i vrijedjanja zaista nije primjereno jednoj odrasloj osobbi za koju se predstavljas.A nije mi jasno sta zelis da dokazes sa tim dobitnim listicem,kad se ovamo zalis radi jednog mizernog tipa,koji ujedno nije postavljen prema pravilima.Niko nije "baba gatara" pa da izvlaci iz tvoje prognoze i teksta sta je pisac zelio da kaze.Da si jasno postavio tip,kao sto je to recimo slucaj na tvom tiketu,ne bi bilo nikakvih problema.

I toma je u pravu,zasto tolike tenzije radi jednog tipa,kad svi vidimo po tom tiketu koliko si uspjesan.Pa za tebe to uopste ne bi trebao prestavljati problem.Imas jos 25dana (ukljucujuci 7 dana vikenda),dakle prostora za 32 tipa,ukoliko se ne varam.

A ove psovke i vrijedjanja bilo koga na forumu sigurno zasluzuju sankcije.

beneton

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #139 : Ožujak 07, 2010, 10:56:50 prijepodne »
jos uvek neznam koji ti dio na mojem tiketu nije jasan , jer ti stvarno neznas da citas sta pise da ce Cibona dobiti s vise od 5 koseva i dobili su , ocito je da si dobar frend s tomom i delbojem pa me tu zajebavas , a do kraja meseca opet cu biti prvi i uzet ono sto mi pripada 35 EVRA

t0mA

• Administrator
  • SuperTip legenda
    • SuperTip.Net
    • Email
« Odgovori #140 : Ožujak 07, 2010, 10:58:14 prijepodne »
Imas jos 25dana (ukljucujuci 7 dana vikenda),dakle prostora za 32 tipa,ukoliko se ne varam.

što je sasvim sigurno dosta, bilo kome od nas za pobjedu, uz naravno malo sreće, jer statistike i sve naše zanje bez sreče  ::)

t0mA

• Administrator
  • SuperTip legenda
    • SuperTip.Net
    • Email
« Odgovori #141 : Ožujak 07, 2010, 11:00:26 prijepodne »
jos uvek neznam koji ti dio na mojem tiketu nije jasan , jer ti stvarno neznas da citas sta pise da ce Cibona dobiti s vise od 5 koseva i dobili su , ocito je da si dobar frend s tomom i delbojem pa me tu zajebavas , a do kraja meseca opet cu biti prvi i uzet ono sto mi pripada 35 EVRA

ajde, ajde, smirimo se i dokaži bez tog jednog tipa dokle bi dogurao, ai neznam što ti je važno to toliko, kad si jučer sam stavio dobitni listić i da htio bi baš vidjeti print scren za njega ;)ž

ja sam sam par puta zaboravio staviti ispravan tip i neću se žaliti, a pogodio sam tada puno veće koeficijente, kao i prošli mjesec kolega iz natjecanja, ali što sad, moraš dalje i to je to ....

iz tvog  koeficijenta se može izvući tip, može i iz postavljanja prijašnjih analiza, ali to svejedno nije ispravno postavljen tip, ali opet i to bi se dalo rješit, ali da smo svi skupa razgovarali normalno
« Zadnja izmjena: Ožujak 07, 2010, 11:03:25 prijepodne t0mA »

Džoni

• SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #142 : Ožujak 07, 2010, 11:14:17 prijepodne »
ocito je da si dobar frend s tomom i delbojem pa me tu zajebavas 

Pa da,mi smo svi ovdje jedan veliki klan,sastavljen samo iz razloga da tebe diskriminiramo.Daj saberi se i bez psovki i vrijedjanja molim.

delboj

• SuperTip legenda
« Odgovori #143 : Ožujak 07, 2010, 11:20:30 prijepodne »
za tebe sam tata mata. samo dokazujes koliko si jadan.
ja od tebe prepisujem sa drugih foruma. debilcino neznam ni da postojis. na drugim forumima bi odavno bio izbacen "balkanac" zbog ovakvog ponasanja.
ja evo obecavam pred svima da ces dobiti dobar deo moje nagrade zato sto si slepac a to se i vidi iz svega prilozenog.
a johnniya (za nepismene djonija) ili admina poznam koliko i tebe i nikome nisam pm slao. sto se tice nekih prozivki prema tebi prvi si poceo. jer te fore: od delboja treba prepisivati, on nezna, ja sam uzeo nagradu, ja sam prvi..
ustvari dokazuju koliko si mali i sitan.  
iduce godine u ovo vreme bicemo milioneri

grga25

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #144 : Ožujak 07, 2010, 11:27:16 prijepodne »
gusto je u ovom natjecanju ;)

delboj

• SuperTip legenda
« Odgovori #145 : Ožujak 07, 2010, 11:59:47 prijepodne »
samo jos nesto od mene i zavrsavam sa ovom temom.
moje shvatanje ovog svega, oupste ovih natjecanja i ovakvih foruma jeste da je na prvom mestu druzenje, raznorazni predlozi dojave insajderi sa svih strana. cilj je ojaditi kladionicu. a ne samo trcati za nagradom. i na svim forumima sam uvazen i dobrodosao. kada beneton stavi salu na moje ime to je ok, ali kada se ja nasalim na njegov racun tu je diskusija i rasprava, pa i vredjanje. zato mene vise ne spominji u svojim glupostima jer si mizeran lik.
volim pozitivno zezanje i zajebanciju na svaciji racun pa i moj. na nekim forumima sam u takvim zezancijama i sa administratorima, ali bez ikakvog vredjanja i slklicnih gluposti. ti ovde svaki mesec dokazujes da si ispod tog nivoa i ne zelim vise da se spustam na tvoj plitki nivo. ovo je moja poslednja poruka prema tebi i necu vise ni citati tvoje zalopojke, hvale i slicno.
znaci mene izbaci kao da ne postojim za tebe, a upamti da je ovo prijateljski savet za tebe, jer postoje i druge metode kojima bas nebi bio odusevljen.  ;D
iduce godine u ovo vreme bicemo milioneri

Džoni

• SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #146 : Ožujak 07, 2010, 12:10:35 poslijepodne »
dosta o ovoj temi.beneton je dobio svoj ban zbog neprimjerenih opaski na forumu, molim i ostale da se ponasaju kako dolikuje,bez vrijedjanja drugih ili psovki.

okrenimo se takmicenju.danas rodilo da se izgubi nesto novca :D

beneton

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #147 : Ožujak 07, 2010, 13:08:30 poslijepodne »
kakav ban , ovo je moj forum , da nema mene nebi bilo postova ovde , treba banat delboja zbog vređanja  , sacu da pobedim i uzmem evre , delboj prestani me kopirat i izvrtat moje rjeci , banajte ga

t0mA

• Administrator
  • SuperTip legenda
    • SuperTip.Net
    • Email
« Odgovori #148 : Ožujak 07, 2010, 13:45:28 poslijepodne »
14 dana si banana, ohladi malo! nema pisanja, čitat možeš.
sljedeći put mjesec dana, te ako se i tad slično ponovi trajna zabrana!

možemo se i normalnije razgovarat, bez svađe i vrijeđanja!
« Zadnja izmjena: Ožujak 07, 2010, 13:49:56 poslijepodne t0mA »

Hare88

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #149 : Ožujak 07, 2010, 14:01:52 poslijepodne »
Beneton, ti si moj idol.

- stvarno se netrebam svadat , previse je budala ovde koji nista ne shvacaju i nisu zavrsili ni skolu i samo smajlice pisu , draga deco molio bi vas da se maknete s foruma , kladenje je samo za +18
I šta sada jedan normalan čovjek treba na ovo reći?! ::) Pametnom dosta.