Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Tipovi i analize  (Posjeta: 3906 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
Odg: Tipovi i analize
« Odgovori #15 : Lipanj 24, 2010, 08:51:25 prijepodne »
20:30 Gana-Njemacka tiP:2 KvOta:1.50 bet365 8/10   

Pocinje i zadnje kolo grupe D u kojoj se nalaze vodeca Gana, Njemacka ,Srbija i Australija.Gana ima cetiri boda,Njemacka tri,Srbija tri boda i Australija jedan bod.Gana je ostvarila pobjedu na prvom susretu protiv Srbije ali veliki kiks protiv Australije (1:1) ih je doveo do toga da moraju da se vade protiv Njemaca,velika iznenadjenja Evropskih reprezentacija mislim da ce zaobici ovaj mec.
Ovo je po meni sigurica,nisam izabrao mec Australila-Srbija nego ovaj jer bilo bi previse glupo da se na S.P. ne plasira Njemacka a zajedno sa njom vec Francuska pa mozda i Spanija,Italija,Engleska.Njemacka je prvi mec odlicno odigrala dobivski Australiju 4:0...Njemacka je odlicna reprezentacija falilo je samo malo srece da se vec plasiraju da ne cekaju ovo zadnje kolo,posto su izgubili protiv Srbije sa 1:0 a imali su i promasen penal i odlicne ne iskoriscene sanse ali su i dobili crveni karton tacnije dobio ga je Klose i na kraju su mogli da izgube sa vise golova razlike.
Sve osim pobjede Njemacke je izbacuje iz takmicenja,sto znaci da Njemacka ovo ako misli ici dalje ovo mora dobiti.Zanimljivo je to da Njemacka nikad nije ispala u grupnoj fazi takmicenja.

0:1   8)
Mne-bet.com prvi i jedini kladionicarski sajt i forum u Crnoj Gori.

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #16 : Lipanj 24, 2010, 08:51:44 prijepodne »
16.00 Slovakia - Italy -6% tip:Veći posjed lopte % H2 kvota:2.00 8/10 EXPEKT   

Zadnje kolo grupe F u kome se sastaju Slovakia koja ima jedan bod i Italija koja ima dva boda a u ovoj grupi su jos i Paragvaj koji ima cetiri boda i Novi Zeland koji ima dva boda.Sve je moguce u ovoj grupi nisam izabrao mec Paragvaj-Novi Zeland i ako je dobra kvota na Paragvaj zato sto Paragvaj i sa nerijesenim ishodom iz tog meca na prvom mjestu i izbjece Holandiju dok nisam igrao Italiju na konacan ishod zato sto i oni mogu proci grupu isto sa nerijesenim ishodom iz ovog meca pa sam zato izabrao opciju da ce italija imati veci posjed lopte -6% protiv Slovacke.Italija koja je proslo Svetsko prvenstvo osvojila,ima samo dva boda u dva susreta u grupi sto je veoma iznenadjujuce ali imaju popravni protiv Slovacke koji moraju dobiti ili igrati nerijeseno.
Veoma sam se iznenadio ovom kvotom na opciju da ce Italija imati veci posjed lopte -6% jer Italija mora napadati pa ako povede cuvace rezultat sto donosi i veci posjed lopte.

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #17 : Lipanj 25, 2010, 11:12:10 prijepodne »
16.00 Slovakia - Italy -6% tip:Veći posjed lopte % H2 kvota:2.00 8/10 EXPEKT   

Zadnje kolo grupe F u kome se sastaju Slovakia koja ima jedan bod i Italija koja ima dva boda a u ovoj grupi su jos i Paragvaj koji ima cetiri boda i Novi Zeland koji ima dva boda.Sve je moguce u ovoj grupi nisam izabrao mec Paragvaj-Novi Zeland i ako je dobra kvota na Paragvaj zato sto Paragvaj i sa nerijesenim ishodom iz tog meca na prvom mjestu i izbjece Holandiju dok nisam igrao Italiju na konacan ishod zato sto i oni mogu proci grupu isto sa nerijesenim ishodom iz ovog meca pa sam zato izabrao opciju da ce italija imati veci posjed lopte -6% protiv Slovacke.Italija koja je proslo Svetsko prvenstvo osvojila,ima samo dva boda u dva susreta u grupi sto je veoma iznenadjujuce ali imaju popravni protiv Slovacke koji moraju dobiti ili igrati nerijeseno.
Veoma sam se iznenadio ovom kvotom na opciju da ce Italija imati veci posjed lopte -6% jer Italija mora napadati pa ako povede cuvace rezultat sto donosi i veci posjed lopte.

gubitno

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #18 : Lipanj 25, 2010, 11:12:47 prijepodne »
20:30 Argentina-Mexico tip:Argentina ide dalje kvota:1.25 expekt 10/10

Mec osmine finala Svetskog Prvenstva izmedju Argentine koja je zavrsila kao prvoplasirana selekcija u grupi sa Grckom,Nigerijom i Juznom Korejom i Mexico koji je zavrsio kao drugoplasirana ekipa u grupi sa Francuskom,Urugvajem,Juznom Afrikom.Prosto sam siguran u ovaj tip po meni je ne moguce da Argentina ispadne u osmini finala i to od Mexica, Mexico je mogao izbjeci Argentinu i igrati protiv Juzne Koreje ali su zadnji mec izgubili protiv Urugvaja sa 1:0 sto ce ih po meni i kostati prventsva.Argentina je odlicna reprezentacija i ako su je svi kritikovali tokom kvalifikacija gdje su na kraju proslli tacnije njihovog trenera Diega Maradonu koji je sa svojom reprezentacijom ostvario sve tri pobjede u grupi i time dokazao da nije toliko los.
Mekisko je isto tu i tamo dobra reprezentacija sa nekoliko dobrih pojedinaca ali previse bi bilo da sad ispane i Argentina kao npr. Italija,Francuska...Argentina ima dobar napad sto ce je i dovesti do pobjede necu tipovati jedinicu,jer po meni ovaj tip uopste nije rizican.
pOzdrav i Srecno!

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #19 : Lipanj 25, 2010, 11:23:49 prijepodne »
16:00 Njemacka-Engleska tip:Engleska ide dalje kvota:1.85 expekt 10/10

Mec osmine finala Svetskog Prventsvo odigrace Njemacka i Engleska.Njemacka je na kraju pobjedom morala da rijesi prolazak dalje i ako se na prvoj utakmici u grupi mislilo da ce lako proci (Australija 4:0) , ali mec protiv Srbije koji su izgubili sa 0:1 za malo ih nije kostao prolaska dalje,na kraju su jedva dobili Ganu sa 1:0 i kao prvi u grupi dosla im je jaka Engleska. Engleska izgleda kao da nije u formi ali mislim da ce proraditi, Engleska je na dva prva meca u grupi imala samo dva boda i to protiv Usa i algerie i na kraju su dobili Slovence i plasira li se kao druga ekipa u grupi.Engleska je strasna reprezentacija sa odlicni pojedincima,jedino sto njoj fali je jedan napadac kao Runi imaju odlicnu sredinu terena gdje su glavni Lampard i Gerard i dobru odbranu sa Terijem i ostalima.
Bice ovo dobar duel dvije odlicne reprezentacije ali mislim da je Engleska reprezentacija mnogo kvalitetnijai da ce otici dalje...
Nemacki reprezentativac Bastijan Svajnstajger mogao bi zbog povrede da propusti predstojeci mec sa selekcijom Engleske u 1/8 finala Mundijala u Juznoj Africi,sto bi bilo dobro za Englesku jer je on dobar igrac sredine terena

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #20 : Lipanj 27, 2010, 20:58:38 poslijepodne »
16:00 Njemacka-Engleska tip:Engleska ide dalje kvota:1.85 expekt 10/10

Mec osmine finala Svetskog Prventsvo odigrace Njemacka i Engleska.Njemacka je na kraju pobjedom morala da rijesi prolazak dalje i ako se na prvoj utakmici u grupi mislilo da ce lako proci (Australija 4:0) , ali mec protiv Srbije koji su izgubili sa 0:1 za malo ih nije kostao prolaska dalje,na kraju su jedva dobili Ganu sa 1:0 i kao prvi u grupi dosla im je jaka Engleska. Engleska izgleda kao da nije u formi ali mislim da ce proraditi, Engleska je na dva prva meca u grupi imala samo dva boda i to protiv Usa i algerie i na kraju su dobili Slovence i plasira li se kao druga ekipa u grupi.Engleska je strasna reprezentacija sa odlicni pojedincima,jedino sto njoj fali je jedan napadac kao Runi imaju odlicnu sredinu terena gdje su glavni Lampard i Gerard i dobru odbranu sa Terijem i ostalima.
Bice ovo dobar duel dvije odlicne reprezentacije ali mislim da je Engleska reprezentacija mnogo kvalitetnijai da ce otici dalje...
Nemacki reprezentativac Bastijan Svajnstajger mogao bi zbog povrede da propusti predstojeci mec sa selekcijom Engleske u 1/8 finala Mundijala u Juznoj Africi,sto bi bilo dobro za Englesku jer je on dobar igrac sredine terena

Gubitno   :'(

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #21 : Lipanj 27, 2010, 20:59:32 poslijepodne »
20:30 Argentina-Mexico tip:Argentina ide dalje kvota:1.25 expekt 10/10

Mec osmine finala Svetskog Prvenstva izmedju Argentine koja je zavrsila kao prvoplasirana selekcija u grupi sa Grckom,Nigerijom i Juznom Korejom i Mexico koji je zavrsio kao drugoplasirana ekipa u grupi sa Francuskom,Urugvajem,Juznom Afrikom.Prosto sam siguran u ovaj tip po meni je ne moguce da Argentina ispadne u osmini finala i to od Mexica, Mexico je mogao izbjeci Argentinu i igrati protiv Juzne Koreje ali su zadnji mec izgubili protiv Urugvaja sa 1:0 sto ce ih po meni i kostati prventsva.Argentina je odlicna reprezentacija i ako su je svi kritikovali tokom kvalifikacija gdje su na kraju proslli tacnije njihovog trenera Diega Maradonu koji je sa svojom reprezentacijom ostvario sve tri pobjede u grupi i time dokazao da nije toliko los.
Mekisko je isto tu i tamo dobra reprezentacija sa nekoliko dobrih pojedinaca ali previse bi bilo da sad ispane i Argentina kao npr. Italija,Francuska...Argentina ima dobar napad sto ce je i dovesti do pobjede necu tipovati jedinicu,jer po meni ovaj tip uopste nije rizican.
pOzdrav i Srecno!

Lagano  ;D

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #22 : Lipanj 27, 2010, 21:00:08 poslijepodne »
16:00 Holandija-Slovacka tip:1  kvota:1.45 expekt 10/10

Mec osmine finala Svetskog Prvenstva u Juznoj Africi odigrace Holandija i Slovacka. Holandija je u svojoj grupi zavrsila na prvoj poziciji ostvarivsi sve tri pobjede uz gol raziku +4 i Slovacke koja je velikom zenzaciom i velikim iznenadjenjem pobjedila Italiju sa 3:2 i eliminisala je sa takmicenja, Slovacka je zavrsila kao druga u grupi ovo je zanjih veliki uspjeh ali mislim da nece ici dalje i da ce sve biti rijeseno u prestojecih 90minuta.
Holandija ima sjajnu reprezentaciju i u to ukazuju utakmice koje je odigrala u grupi gdje u dva susreta dala po dva gola sto nije iznenadjenje prva zvijezda ovog tima je svakako Arjen Roben, koji iza sebe ima fantasticnu sezonu u minheskom Bajernu. Uz brzonogo krilo,glavna uzdanica u napadu bice Huntelar i Kuyt.
I sredina terena im je odlicna gdje naravno gospodare Vesli Snajder i Van Der Vart, odbrana im je slabiji dio tima ali mislim da je ona predobra za napadace Slovacke. Slovacka je svesna svog uspjeha pa tako mislim da ce se braniti i da ce izdrzati prvo poluvrijeme dok bi u drugom Holandija ipak probila otrop Slovacke i dobila ovu utakmicu sa 1:0 ili eventualno 2:0.
Pozdrav i Srecno!

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #23 : Lipanj 27, 2010, 21:39:09 poslijepodne »
20:30 Brazil-Cile tip:1 kvota:1.55 EXPEKT 8/10   

Mec osmine finala Svetskog prvenstva u Juznoj Africi odigrace Brazil i Cile. Brazil je zavrsio kao prvi u grupi dobivsi dva meca i jedan igrao nerijeseno sa Portugalom 0:0, dok je Cile zavrsio kao drugi zeznuo ih je jedan gol razlike sa kojim bi izbjegli Brazil i odigrali mec sa Portugalom,on je dobio dvije utakmice sa 1:0 i izgubio od Spanije sa 1:2.
Svi znamo kakva je Brazilska reprezentacija sve majstori do majstora mislim kad su oni favoriti za osvajanje Svetskog Prvenstva pored Argentine,Njemacke,Spanije zasto sada nebi dobio Cile,po meni da je ovo prijateljski mec kvota na brazil bi bila 1.30 ..Robinjo je bio strijelac pet od sest posljednjih golova koje je Brazil dao u duelima sa Cileom.
- Uvjek sam imao srece protiv Cilea. Ne znam zasto, ali iz nekog razloga postizem golove protiv njih. Nadam se da ce se to nastaviti i da cemo pobijediti - porucio je fudbaler Santosa.Dobro je i to sto se sjutra vraci i Kaka koji je bio propustio mec sa Portugalom zbog crvenog kartona kojeg je dobio protiv Obale slonovace.Pobjednik iz ovog meca a znam da ce to biti Brazil (jer preglupo bi bilo cetvrt filane bez vec Francuske,Italije,Engleske i sad Brazila) nebi imalo smisla, igrace sa pobjednikom iz meca Holandija-Slovacka.
Pozdrav i Srecno

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #24 : Lipanj 28, 2010, 21:16:32 poslijepodne »
16:00 Holandija-Slovacka tip:1  kvota:1.45 expekt 10/10

Mec osmine finala Svetskog Prvenstva u Juznoj Africi odigrace Holandija i Slovacka. Holandija je u svojoj grupi zavrsila na prvoj poziciji ostvarivsi sve tri pobjede uz gol raziku +4 i Slovacke koja je velikom zenzaciom i velikim iznenadjenjem pobjedila Italiju sa 3:2 i eliminisala je sa takmicenja, Slovacka je zavrsila kao druga u grupi ovo je zanjih veliki uspjeh ali mislim da nece ici dalje i da ce sve biti rijeseno u prestojecih 90minuta.
Holandija ima sjajnu reprezentaciju i u to ukazuju utakmice koje je odigrala u grupi gdje u dva susreta dala po dva gola sto nije iznenadjenje prva zvijezda ovog tima je svakako Arjen Roben, koji iza sebe ima fantasticnu sezonu u minheskom Bajernu. Uz brzonogo krilo,glavna uzdanica u napadu bice Huntelar i Kuyt.
I sredina terena im je odlicna gdje naravno gospodare Vesli Snajder i Van Der Vart, odbrana im je slabiji dio tima ali mislim da je ona predobra za napadace Slovacke. Slovacka je svesna svog uspjeha pa tako mislim da ce se braniti i da ce izdrzati prvo poluvrijeme dok bi u drugom Holandija ipak probila otrop Slovacke i dobila ovu utakmicu sa 1:0 ili eventualno 2:0.
Pozdrav i Srecno!

2:1

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #25 : Lipanj 28, 2010, 21:16:59 poslijepodne »
20:30 Brazil-Cile tip:1 kvota:1.55 EXPEKT 8/10   

Mec osmine finala Svetskog prvenstva u Juznoj Africi odigrace Brazil i Cile. Brazil je zavrsio kao prvi u grupi dobivsi dva meca i jedan igrao nerijeseno sa Portugalom 0:0, dok je Cile zavrsio kao drugi zeznuo ih je jedan gol razlike sa kojim bi izbjegli Brazil i odigrali mec sa Portugalom,on je dobio dvije utakmice sa 1:0 i izgubio od Spanije sa 1:2.
Svi znamo kakva je Brazilska reprezentacija sve majstori do majstora mislim kad su oni favoriti za osvajanje Svetskog Prvenstva pored Argentine,Njemacke,Spanije zasto sada nebi dobio Cile,po meni da je ovo prijateljski mec kvota na brazil bi bila 1.30 ..Robinjo je bio strijelac pet od sest posljednjih golova koje je Brazil dao u duelima sa Cileom.
- Uvjek sam imao srece protiv Cilea. Ne znam zasto, ali iz nekog razloga postizem golove protiv njih. Nadam se da ce se to nastaviti i da cemo pobijediti - porucio je fudbaler Santosa.Dobro je i to sto se sjutra vraci i Kaka koji je bio propustio mec sa Portugalom zbog crvenog kartona kojeg je dobio protiv Obale slonovace.Pobjednik iz ovog meca a znam da ce to biti Brazil (jer preglupo bi bilo cetvrt filane bez vec Francuske,Italije,Engleske i sad Brazila) nebi imalo smisla, igrace sa pobjednikom iz meca Holandija-Slovacka.
Pozdrav i Srecno

3:0

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #26 : Lipanj 28, 2010, 21:17:34 poslijepodne »
20:30 Spanija-Portugal tip:Spanija ide dalje kvota:1.45 10/10 BWIN  

Drugi veliki Evropski derbi osmine finala Svetskog Prvenstva u Juznoj Africi prvi su odigrali Engleska i Njemacka gdje je Engleska bila favorit ali ipak izgubila 4:1 mislim da se ovo nece ponoviti i u ovom mecu,da veoma je zeznulo ispadanje Engleske i uzelo pare sada je pravo vrijeme da se ode u plusu posle danasnjih 2/2 (brazil i holandija). Sada malo o ovom mecu...
Spanija je lose pocela grupnu fazu sto je pokazalo to da je morala zadnji mec da pobjedi da bi prosla dalje sto je naravno i ucinila 1:2 protiv Cilea sto je po meni kljucno za njen prolaz jer je izbjegla veliki i mocni Brazil koji trenutno vodi protiv Cilea sa 3:0,Portugal se plasirao kao drugi u grupi iza Brazila sa dva nerijesena ishoda i kao sto sam rekao na pocetku prvenstva da Sjeverna Koreja u toj grupi sluzi za povecavanje gol razlike sto je i dokazao Portugal pobijedivsi je sa 7:0.Spanija je na pocetku S.P. bila prva na listi za osvajanje Svetskog Prvenstva sto ce i po meni dokazati u ovom mecu da je sa pravom na prvom mjestu i dobiti Portugal ...Spanija ima odlicnu reprezentaciju sa vrhunskim napadacima Toresom, Viljom koji bi trebalo zatresti mrezu Portugala. Portugal i nije neka ekipa tu je bas dobar samo Ronaldo dok u Spaniju Vilja,Tores,Iniesta,Xavi,Pyjol,Casiljas ovako sam govorio i o tipu Njemacka-Engleska gdje je Engleska veoma kvalitetnije reprezentacija po imenima (zvijezdama) ali su izgubili mislim da tako nece biti u ovom mecu jer Spanije mora proci osminu finala ......
Ovo je za mene sigurica tako da je ovo 10/10 . Znaci ulog:kuca
« Zadnja izmjena: Lipanj 28, 2010, 21:21:11 poslijepodne Gooty »

Gooty

• Moderator
  • SuperTip legenda
« Odgovori #27 : Lipanj 30, 2010, 10:07:33 prijepodne »
20:30 Spanija-Portugal tip:Spanija ide dalje kvota:1.45 10/10 BWIN  

Drugi veliki Evropski derbi osmine finala Svetskog Prvenstva u Juznoj Africi prvi su odigrali Engleska i Njemacka gdje je Engleska bila favorit ali ipak izgubila 4:1 mislim da se ovo nece ponoviti i u ovom mecu,da veoma je zeznulo ispadanje Engleske i uzelo pare sada je pravo vrijeme da se ode u plusu posle danasnjih 2/2 (brazil i holandija). Sada malo o ovom mecu...
Spanija je lose pocela grupnu fazu sto je pokazalo to da je morala zadnji mec da pobjedi da bi prosla dalje sto je naravno i ucinila 1:2 protiv Cilea sto je po meni kljucno za njen prolaz jer je izbjegla veliki i mocni Brazil koji trenutno vodi protiv Cilea sa 3:0,Portugal se plasirao kao drugi u grupi iza Brazila sa dva nerijesena ishoda i kao sto sam rekao na pocetku prvenstva da Sjeverna Koreja u toj grupi sluzi za povecavanje gol razlike sto je i dokazao Portugal pobijedivsi je sa 7:0.Spanija je na pocetku S.P. bila prva na listi za osvajanje Svetskog Prvenstva sto ce i po meni dokazati u ovom mecu da je sa pravom na prvom mjestu i dobiti Portugal ...Spanija ima odlicnu reprezentaciju sa vrhunskim napadacima Toresom, Viljom koji bi trebalo zatresti mrezu Portugala. Portugal i nije neka ekipa tu je bas dobar samo Ronaldo dok u Spaniju Vilja,Tores,Iniesta,Xavi,Pyjol,Casiljas ovako sam govorio i o tipu Njemacka-Engleska gdje je Engleska veoma kvalitetnije reprezentacija po imenima (zvijezdama) ali su izgubili mislim da tako nece biti u ovom mecu jer Spanije mora proci osminu finala ......
Ovo je za mene sigurica tako da je ovo 10/10 . Znaci ulog:kuca

1:0

Gandalf

• SuperTip profesionalac
    • ICQ Messenger - 309147883
    • MSN Messenger - gandalf0608@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger - gandalf0608
« Odgovori #28 : Srpanj 03, 2010, 03:27:34 prijepodne »
20:30, Paragvaj - Španjolska(*Više kaznenih bodova?), tip Paragvaj, @1.60, Expekt 7/10

Susret 1/4 finala na SP-u u nogometu.

Paragvaj je nakon 3 odigrana susreta u skupini F zauzeo 1. mjesto s omjerom 1-2-0 uz gol razliku 3:1.
U prvom je susretu remizirao s Italijom 1:1. Obje su momčadi dobile po 1 žuti karton(za Paragvaj Caseres u 62. minuti). Obje su momčadi imale po 15 prekršaja.
Potom je Paragvaj zabilježio pobjedu nad Slovačkom s 2:0 pogotcima Vere u 27. i Riverosa u 86. minuti. Paragvaj je dobio 1 žuti karton(Vera u 45. minuti), a Slovačka 3. Paragvaj je napravio 18 prekršaja, a Slovaci 14.
Na kraju je u posljednjem susretu remizirao s Novim Zelandom 0:0. Paragvaj je tu dobio 2 žuta kartona(Caceres u 10. i Santa Cruz u 41. minuti), a Novi Zeland 1. Paragvaj je napravio 13 prekršaja, a Novi Zeland 19.
U 1/8 finala je Paragvaj je igrao s Japanom. Nakon 90 minuta igre je bilo 0:0 pa su igrani produžetci koji su također protekli bez pogodaka pa se pobjednik odlučivao jedanaestercima.
Tu su Paragvajci bili uspješniji i na kraju su slavili rezultatom 5:3. U tom je susretu Paragvaj opet dobio tek 1 žuti karton(Riveros u 118. minuti), dok je Japan dobio 4 žuta kartona. Paragvaj je napravio 26, a Japan 29 prekršaja.

Španjolska je nakon 3 odigrana susreta u skupini H zauzela očekivano 1. mjesto s omjerom 2-0-1 uz gol razliku 4:2.
U prvom je susretu senzacionalno poražena od Švicarske s 0:1. Španjolci su napravili samo 8 prekršaja na utakmici i nisu dobili nijedan žuti karton, dok su Švicarci dobili 4(21 prekršaj).
Nakon tog poraza Španjolska je u drugom susretu porazila Honduras s 2:0. Španjolska je u tom susretu napravila 9 prekršajai opet nije dobila niti jedan karton, dok je Honduras dobio 2 žuta(19 prekršaja).
Na kraju je u posljednjem susretu pobijedila i Čile s 2:1. Španjolska je napravila 13 prekršaja i opet je prošla bez opomena, dok je Čile napravio 21 prekršaj i za njih je dobio 4 opomene(i jedan crveni karton zbog druge javne opomene).
U 1/8 finala su Španjolci igrali s Portugalom. Pobijedili su s 1:0. Španjolci su napravili 13. prekršaja, dok ih je Portugal napravio 18. Španjolska je na toj utakmici zaradila i svoj 1. žuti karton na SP-u, a dobio ga je Xabi Alonso u 74. minuti. Portugal je dobio 1 žuti i 1 crveni karton.

Kao što sam već rekao u ovom susretu očekujem novu premoć Španjolca i vrlo vjerovatan bunker Paragvajaca. Španjolska je puno kvalitetnija i imati će veći posjed lopte, a samim tim će i Pragvajci puno više biti u prilici da ih zaustavljaju prekršajima, a to bi se onda trebalo i sankcionirati javnim opomenama.
Obzirom da očekujem da Španjolci imaju i pozitivan rezultat to bi u redove Paragvajaca trebalo unijeti dodatnu nervozu, a što se dešava kad su Južnoamerikanci nervozni mogli smo vidjeti jučer na primjeru Brazila...

*10 bodova se dobija za žuti karton, a 25 bodova za crveni karton. Maksimalni broj bodova po igraču je 35.