Bet365 klađenje 

Supertip forum

Autor Tema: MLB-tpovi Čika Crni  (Posjeta: 10732 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #150 : Svibanj 13, 2012, 12:54:31 poslijepodne »
Sunday, May 13, 1:35 p.m. ET
Citizens Bank Park,( Philadelphia, Pennsylvania )

Tip- 1 19:35, Philadelphia Phillies-San Diego Padres(Money Line), tip 1, @1.505, Pinnacle Sports, 8/10  ?pogoda.k?

Tip- 2 19:35, Philadelphia Phillies(-1.5)-San Diego Padres(Handicap), tip 1, @2.190, Pinnacle Sports 5/10
[/color]  ;proma?s


Večeras se u Philla. sastaju domaći Philiiesi i gostujući Padresi....
Ovo je treći meč u seriji prvi je prilično lagano dobila Fila 7-3 pre dva dana kada sam i igrao na njih dok je sinoć pobedio S.D. sa 1-2 iako je na brdašcu bio R.Halladay ali i sa druge strane ove sezone vrlo dobri E. Volquez i iako je Halladay odbacao dobar meč opet je problem neefikasnost domaćina koji nikako da nadoknade odsustvo povređenih batera pre svih( Utlaya i Howarda) ali večeras očekujem mnogo drukčiji meč gde mislim da bi domaćin u napadu mogao mnogo više da uradi.
Večeras za Filu na moundu stoji Cole Hamels LHP | Record: 4-1 | ERA: 2.45 možda ove sezone i najbolji pičer domaćina koji konstantno pruža odlične partije posebno je impresivna njegova sjajna kontrola lopte gde je dosada imao samo 6 BB. Ove sezone je igrao jednom proitiv S.D. i u 6 izmena je dozvolio samo jedan ran. Dok i u karijeri ima fantastičnu statistiku protiv Padresa 7-2 2.22 ERA mislim da i večeras može imati dobru partiju jel je lineup Padresa dosta loš.
Sa druge strane za Padrese na moundu stoji Jeff Suppan RHP | Record: 2-0 | ERA: 0.90 povratnik u MLB koji je u prva dva izlaska na brdašce odneo dva wina uz odličnu eru. On je doveden zbog problema startera Padresa sa povredama on cele prošle sezone nije bacao njegov start u prva dva meča me ne impresionira niti je on bio nešto ubedljiv već je to samo splet okolnosti ali nije bacao previše na ta dva meča po 5 inn. i to oba u S.D. njegov učinak u karijeri nije sjajan ima 140-143 4.68 ERA. Dok u karijeri protiv File ima užasnu statistiku 3-7 6.62 ERA. mislim da bi ga danas mogli i morali brzo da dohvate bateri domaćina.
Jednostavno prednost domaćina u svemu ogromna u pičingu i iako imaju povređenih batera i dalje Fila u svojim redovima ima dobrih udarača H. Pence,S. Victorino neki i pružaju daleko ispod svojih mogućnosti prvenstveno J. Rollins i P. Polanco koji moraju da prorade što ne baš večeras protiv ipak skromnog Suppana.
Jedino u čemu gosti imaju prednost je bulpen ali se nadam da bi domaćin mogao da napravi u startu meča prednost.
Uztimam pobedu File i Hendikep bi trebao da prođe... 8)
« Zadnja izmjena: Svibanj 15, 2012, 10:12:40 prijepodne Čika Crni »

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #151 : Svibanj 14, 2012, 21:40:50 poslijepodne »
Monday, May 14
Busch Stadium (St. Louis, Mo.)

01:05, St. Louis Cardinals-Chicago Cubs, tip 2, @2.54, Expekt, 4/10
  ?pogoda.k?
Večeras se na čuvenom Buschu sastaju aktuelni osvajači "SVETSKE SERIJE" domaćini Cardinalsi i gostujući Cabsi...Na ovom diviziskom duelu  bi ja probao da tražim malo iznenađenje i pobedu aucajdera na ovom meču a to su Cabsi ako u Baseballu se išta može nazvati iznenađenjem.
Iako su igrački svakako daleko kvalitetniji tim mislim da je ovde kvota na goste preterano visoka i ja nemogu a da ne odigram na njih iz mnogo razloga.
Jednostavno evidentno je da je domaćin upao u lošu seriju doživeli su čišćenje od odlične Atlante i da su večeras pod pritiskom i iako su oni lideri divizije imaju samo 6 pobeda više od upravo zadnjih Cabsa nemislim da Cabsi mogu do pley ofa ove sezone ali svakako da svakom meču pristupaju motivisano.
Drugo u večerašnjem pičerskom okršaju prednost bi dao pičeru Cabsa. Dok naravno hiterski su Cardinalsi bolji tim ali i sa par bitnih igrača koji su pod znakom pitanja.
Večeras na moundu za domaćina  Jake Westbrook  RHP | Record: 4-2 | ERA: 1.76 koji je sjajno počeo ovu sezonu ali je on pičer koji svakako će tokom sezone padati i ja ga iskreno previše ne respektujem i polako je u zadnja tri meča počeo da pada u formi i nebi me iznenadilo da večeras ima loše veče.
Sa druge strane za Cabse na moundu stoji  Ryan  Dempster  RHP | Record: 0-1 | ERA: 1.02 čovek koji baca neverovatno ove sezone pičer koji tokom karijere nema tako sjajnu statistiku ali je veoma dobar pičer koji je u karijeri bio sve i9 starter i riliver i clozer i sada opet starter.Ove sezone na pet mečeva je dozvolio samo 4 rana dok je na dva gostovanja protiv Mia. i Cin. nije dopustio ni jedan poen. Mora i on na jednom meču da odbaca loše nadam se da to neće biti večeras ali na pičera sa takvom formom i kontrolom lopte po ovakvoj kvoti jednostavno moram da igram.
Uzimam konačnu pobedu Cabsa.... 8)
« Zadnja izmjena: Svibanj 15, 2012, 10:13:05 prijepodne Čika Crni »

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #152 : Svibanj 16, 2012, 21:41:47 poslijepodne »
Wednesday, May 16, 2012
Petco Park (San Diego, CA)

00:35, San Diego Padres-Los Angeles Dodgers, tip 1, @2.08, Unibet, 6/10
   ?pogoda.k?

Večeras se u San Diegu igra diviziski meč između domaćih Padresa i gostujućih Dodgersa...
Ako se pogleda tabela i kvalitet timova nesumnjivo je da je L.A. favorit na ovom meču ali ja mislim da je ovde ipak malo drukčiji odnos snaga i da bi domaćin mogao da iznenadi na ovom meču.
Jako retko ove sezone igram na Padrese naravno iz razloga što su po kvalitetu tu najviše mislim na batere dosta skromni zadnji put sam igrao na njih upravo protiv L.A.D. kada su pobedili sa 8-4 i to je upravo bila jedina pobeda Padresa ove sezone nad Dodgersima i tada je kao i večeras startni pičer na moundu za padrese bio Clayton Richard.
Radi se o pičeru koji iako poseduje solidan kvalitet ove sezone nije startovao dobro 1-5 5.32 ERA. ali i on je pičer koji protiv Dodgersa u karijeri ima fantastičnu statistiku 5-1 2.63 i mislim da bi konačno posle par lošijih startova mogao da ima dobro veče jer kad je ove sezone na tom meču koji sam gledao ceo bacao fantastično protiv kompletnog tima Dodgersa( o tome ću kasnije i povredama batera L.A.D.) nevidim zašto i večeras nebi mogao da ima dobru rolu protiv dosta osakaćenog povredama lineupa Dodgersa. Na tom meču je Richard imao u 7 inn. dopustio je samo dva hita bez i jednog rana i BB i imao 3 SO nadam se da bi mogao imati dobro veče.
Što se tiče batera oni iako nemaju klasičnih power udarača bi mogli da dohvate večerašnjeg pičera L.A. jel je on levoruki bacač dok se upravo ceo tim batera sem pičera Richarda odgovara im levoruki bacač pošto su ili R udarači ili svič hiteri najavljeni sastav Padresa -

1. Cameron Maybin (R) CF
2. Chris Denorfia (R) RF
3. Chase Headley (S) 3B
4. Jesus Guzman (R) 1B
5. James Darnell (R) LF
6. Orlando Hudson (S) 2B
7. Nick Hundley (R) C
8. Andy Parrino (S) SS
9. Clayton Richard (L) P

Sa druge strane za Dodgerse baca Chris Capuano, LHP 5-0 2.06 ERA koji ima sjajnu sezonu iza sebe ali je gotovo sve mečeve bacao na Dodgers stadionu. Ja ga lično preterano ne respektujem i mislim da neće dugo izdržati u ovom ritmu nadam se već od večeras.
Onošto je bitno na večerašnjem meču je to da su Dodgersi osakaćeni povredama bez najboljeg batera M. Kempa uz njega su povređeni i startni udarači J. Rivera ,J. Uribe ,J. Hairston, zbog tih povreda lineup gostiju izgleda ovako sa dosta promena -

1. Tony Gwynn (L) CF
2. Elian Herrera (S) 2B
3. Bobby Abreu (L) LF
4. Andre Ethier (L) RF
5. Jerry Sands (R) 1B
6. Justin Sellers (R) SS
7. Adam Kennedy (L) 3B
8. Matt Treanor (R) C
9. Chris Capuano (L) P

Kad se pogleda i da je čak 5 batera računajući i pičera L što odgovara levorukom bacaču a njima nikako ne odgovara LHP kao što je Richard mislim da zbog svega se večeras isplati igrati na Padrese i izgleda mi kao dobar bet.U većini kladionica je kvota na Padrese u padu konstantno što je i razumljivo.
Uzimam konačnu pobedu Padresa.... 8)
« Zadnja izmjena: Svibanj 21, 2012, 21:10:56 poslijepodne Čika Crni »

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #153 : Svibanj 16, 2012, 22:46:53 poslijepodne »
Wednesday, May 16, 2012
Wrigley Field (Chicago, Ill.)

02:05, Chicago Cubs-Philadelphia Phillies, tip Chicago postiže više od 3.5 runa, @1.813, Pinnacle Sports, 5/10
   ;proma?s

Večeras se na čuvenom Wrigley Fildu sastaju domaći Cabsi i gostujući Phillisi...
Oba tima su u istim formam,a sa po 5-5 u zadnjih 10 mečeva ja se ovde nebi puno hvatao za favorita ovog meča meni što se sviđa na ovom meču je Over na domaćina granica je 3.5 ni mala ni velika i mislim da je domaćini iz više razloga mogu prebaciti.
Večeras na moundu za Filu stoji     Kyle  Kendrick  RHP | Record: 0-3 | ERA: 7.32 loša sezona za njega ali i njegovi mečevi u karijeri pokazuju da se radi o sasvim jednom prosečnom pičeru koji je još relativno mlad ima 27 god u karijeri ima  43-33   4.50 ERA. na zadnjem meču je totalno podbacio i bacao je samo 1 inn. ali je primio čak 5 ranova. Nadam se da ni večeras neće imati sjajno veče. Ako nebude bacao sjajno moraće brzo da uđe bulpen a on je jedan od lošijih delova ekipe File.
Što se tiče napada Cabsa iako ne preterano kvalitetan imaju dosta mladih i sjajnih batera koji u zadnje vreme udaraju fantastično. Na zadnja dva meča protiv Cadinalsa su postigli 12ranova na svakom meču po 6 a koliko su prilika i hitova imali mogli su još bar 5-6 ranova da daju.
Izlaze večeras sa najjkačim sastavom -

1. David DeJesus (L) RF
2. Tony Campana (L) CF
3. Starlin Castro (R) SS
4. Bryan LaHair (L) 1B
5. Alfonso Soriano (R) LF
6. Ian Stewart (L) 3B
7. Geovany Soto (R) C
8. Darwin Barney (R) 2B
9. Matt Garza (R) P

Jednostavno mislim da bi mogli da idu preko ove granice večeras uz dosta skromnog pičera i bulpen tu je i napad Cabsa koji je u HOTU.
Uzimam Over 3.5 na Cabse....  8)
« Zadnja izmjena: Svibanj 21, 2012, 21:11:23 poslijepodne Čika Crni »

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #154 : Svibanj 18, 2012, 20:00:10 poslijepodne »
Friday, May 18, 2012
Tropicana Field (St. Petersburg, Fla.)

01:10, Tampa Bay Rays-Atlanta Braves(Money Line), tip 2, @ 2.170, Pinnacle Sports, 7/10  ?pogoda.k?

Večeras počinje vikend Inter lige gde se sastaju timovi iz Američke i Nacionalne konferencije...
Na večerašnjem meču se sastaju domaćI Bay Raysi i gostujući Bravesi. Poput MLB-a koji je totalno nepredvidiv i gde svako svakog može da pobedi posebno su okršaji u Inter ligi nepredvidivi.
Ali šta se tu dešava tu su u principu u prednosti timovi iz Nacionalne konferencije iz razloga ko nezna kod njih nema DH(udarača) i umesto njega je pičer koji startuje udarač e sad kad je domaćin kao u ovom slučaju tim iz Ame. kon. onda se igra po pravilima u njihovoj kon. i tim iz Atl. večeras umesto pič. udarača dobija još jednog udarača i tako i na ovako izuzetno jak hiterski tim dobijaju još jači lineup.
Naravno taj segment nemora da bude presudan ali svakako nije zanemarljiv.
Večeras je sudar dva odlična pičera sa obe strane za Tam. na moundu stoji James Shields RHP | Record: 6-1 | ERA: 3.52 dobar početak sezone za njega deluje sasvim dobro malo je u zadnja tristarta pao u formi dok u karijeri protiv Atl. ima u jednom startu poraz 0-1 uz 4.50 ERU. Svakako mu večeras neće biti lako protiv sjajnog ofanzivnog tima Atl.
Sa druge strane za goste iz Atl. na moundu baca Tommy Hanson RHP | Record: 4-3 | ERA: 3.43 Takođe sjajni pičer koji iako ima lošiji skor u sezoni od Shildsa ima bolju ERU. Radi se o mladom pičeru koji ima samo 25 god. ali već i četiri godine iskustva u MLB-u i sigurno mu prestoji odlična karijera. Dosada je igrao na jednom meču dosada sa Tam. i odneo je win 1-0 uz 0.00 ERU gde je odbacao 7inn. bez rana.
Pored dosta izjednačenog pičing mečapa gde vidim prevagu je hiterski okršaj gde bi dao veliku prednost gostima pored onog detalja o kojem sam pričao da dobijaju još jednog udarača i ovako čak i da je Tam. kompletna bila bi prednost na strani gostiju a posebno je sada to slučaj.
Tampa je već neko vreme bez svog najboljeg udarača sjajnog E. Longorie i sve boljeg mladog D. Jenningsa iako u svojim redovima imaju još kvalitetnih udarača pre svih C. Pena,L. Scott ,M. Joyce,B. Zobrist ipak su svakako dosta oštećeni zbog izostanka pomenute dvojice.
Sa druge strane Atl. u svojim redovima ima veliki broj sjajnih power udarača D. Uggla,F. Freeman,C. Jones,B. McCann ,   J. Heyward ...što je bitno mogu da računaju na najjači sastav nemaju povreda.
Pored toga još e jedna bitna stvar u velikoj meri na strani gostiju to je sjajan bulpen koji može izneti meč ako starteru nekrene dobro dok je tu domaćin možda i najtanji sa izuzetno skromnim bulpenom.
Pored gosti dolaze na krilima sjajne pobede sinoć nad Mia. od čak 7-0 dok je Tam. sinoć poražena od Bostona sa 3-5.
Jednostavno moram uzeti ovaj meč posebno po ovako sjajnoj kvoti uzimam pobedu Bravesa na meču.... 8)
« Zadnja izmjena: Svibanj 21, 2012, 21:11:44 poslijepodne Čika Crni »

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #155 : Svibanj 21, 2012, 22:17:30 poslijepodne »
Monday, May 21, 2012
PNC Park (Pittsburgh, Pa.)

01:05, Pittsburgh Pirates-New York Mets(Money Line), tip 2, @2.060, Pinnacle Sports, 4/10

Večeras se u Pittsburghu domaći Piratesi i gostujući Metsi...
Oba tima su startovala dopsta solidno Pirati imaju 19-22 ali zahvaljujući jako lošoj seriji Cardinalsa od njih su samo 3 pobede dok su Metsi startovali još bolje imaju 22-19 i prvoplasirana Atlanta im beži 3½ pobede igraju dosta dobro i zasada su jedno od prijatnih iznenađenja.
Na ovom meču iako su mi Pirati veoma simpatičan tim i često igram na njihovwe mečeve moraću da igram na ovom meču na Metse kvota je sjajna i mislim da vredi pokušati!!!
Večeras na moundu okršaj dva levoruka pičera za Pirate  Erik  Bedard  LHP | Record: 2-5 | ERA: 3.07 dok za Metse legendarni   Johan Santana LHP | Record: 1-2 | ERA: 2.89 dva odlična pičera dok Bedard igra toplo hladno jednostavno ni blizu pičera koji je igrao nekad za Baltimor posle toga je promenio par klubova ali i imao velikih problema sa povredama koje su ga odvojile od terena više od godinu dana. O Santani netrebam puno trošiti reči iskusni 33 god. pičer koji baca punih 12 sezona u MLB-u i dosada je pokupio sva živa priznanja dovoljno je videti njegov učinak u karijeri 134-71 3.10 ERA a igrao je u ipak dva kluba koja nisu imala previše uspeha u tom periodu tako da njegova fantastična statistikas dobija još više na težini. Prošlu sezonu je celu propustio zbog povrede ali je pokazao ove da je spreman i da još puno može da pruži a i čelnici metsa su ga obavezali sa fantastičnom platom jel on mislim da je najplaćeniji od svih igrača u MLB-u ima fascinantnih   $23,145,011 nadam se da bi mogao imati dobro veče posebno što je napad Pirata dosta neefikasan a i u karijeri ima odličnu statistiku protiv njih 2-2 1.96 ERA.
Što se napada tiče dosta puta sam spominjao da imaju solidan napad ali nikako da proradi nadam se ni večeras da neće sa druge strane Metsi iako imaju problema sa povredama igraju odlično i prilično su efikasni večeras najavljeni tim Metsa .-

1. Andres Torres (S) CF
2. Justin Turner (R) 2B
3. David Wright (R) 3B
4. Scott Hairston (R) LF
5. Lucas Duda (L) RF
6. Vinny Rottino (R) 1B
7. Ronny Cedeno (R) SS
8. Mike Nickeas (R) C
9. Johan Santana (L) P

Jednostavno mislim da Metsi ovde imaju šanse imaju prednost i u pičingu pa i u hitingu i po meni je ova kvota sjajna i uzimam pobedu Metsa u ovom meču.... 8)

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #156 : Svibanj 22, 2012, 23:01:51 poslijepodne »
Tuesday, May 22, 7:05 p.m. ET
Yankee Stadium,( Bronx, New York )

01:05,New York Yankees-Kansas City Royals(Handicap), tip New York Yankees -1.5, @2.260, Pinnacle Sports, 5/10


Večeras se u Bronxu sastaju domaći Yankeesi i gostujući Royalsi...
Na sinoćnom meču je pobedio gost i to sa čak 6-0 i time još više produbio krizu domaćina.
Prosto neverovatno je da su na dnu American League East divizije Yankeesi i Red Soxi nije to možda ni čudo kada se po0gleda lista povreda obe ekipe stim da je Boston u dobroj seriji a da Yankeesi u zadnjih 10 mečeva imaju 3-7 i čak tri vezana poraza.
Najveći problem Yankeesa je pičing jel većina povreda je kod pičera dok je napad sa par povređenih ali ne nezamenjivih ali je veliki problem loša forma ali mislim da ako protiv nekog bi trebalo da prorade to je večeras.
Za domaćina na moundu Phil Hughes RHP | Record: 3-5 | ERA: 5.23 svakako jedan od talentovanih pičera ali nikako da zaigra kako se od njega očekuje ali na zadnja tri meča odličan sa 2-1 2.75 ERA. Iako u karijeri nema sjajnu ERU protiv Royalsa ima pozitivan skor 3-1 6.08 ERA. Ove sezone sam ga gledao upravo u Kansasu kad je bacao sasvim solidno 6.2 inn. i primio 3 rana u ubedljivoj pobedi Yankeesa. Nadam se i večeras njegovoj dobroj partiji.
Sa druge strane za Royalse na moundu stoji Luke Hochevar RHP | Record: 3-4 | ERA: 7.02 užasna sezona za njega iako je solidno krenuo trenutno u jako lošoj formi i u karijeri protiv Yankeesa ima jako loš skor 0-2 i čak 8.83 ERU.
O napadima netrebam puno šta reći iako i Royalsi u svojim redovima imaju par dobrih udarača ipak je ogromna prednost na strani domaćina koji ima fantastičan ofanzivni sastav koji može i mora mnogo bolje da igra.
Jednostavno sve je na strani domaćina sem forme ali moraju i oni da krenu mislim da je večeras idealna prilika.
Uzimam pobedu domaćina u Hendikepu... 8)

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #157 : Svibanj 22, 2012, 23:02:40 poslijepodne »
Tuesday, May 22
Oriole Park at Camden Yards (Baltimore, Md.)

01:05, Baltimore Orioles-Boston Red Sox(Money Line), tip Boston Red Sox, @1.885, Pinnacle Sports, 6/10Večeras je u Baltimoru na redu drugi meč u seriji diviziskih rivala između domaćih Oriolesa i gostujućih Red Soxa...
Baltimor pomalo iznenađujuće na čelu divizije ali i objašnjavao sam da i Yan. i Red Soxi imaju velikih problema sa povredama i zato smatram da Baltimor iako ima 27-16 mislim kako sezona bude odmicala da će padati u formi dok od Red Soxa očekujem da igraju dobro iako oni i ovako su u odličnoj formi sa 8-2 na zadnjih 10 mečeva i tri vezane pobede polako se i stanje sa povredama popravlja iako i dalje ogroman broj igrača je povređen ali vrlo bitno vratio se sjajni Youkilis.
Večeras na moundu sudar dva levoruka pičera za Bal. Brian Matusz LHP | Record: 3-4 | ERA: 5.36 dok za Red Soxe baca     Felix Doubront  LHP | Record: 4-1 | ERA: 4.09 mnogo bola forma i kvalitet je na strani Doubronta koji je na zadnja tri starta u sjajnoj formi.
Što se nappada tiče Baltimor večeras bez par startnih udarača zbog povreda tako da tim izgleda ovako-

1. Robert Andino (R) 2B
2. J.J. Hardy (R) SS
3. Nick Markakis (L) RF
4. Adam Jones (R) CF
5. Matt Wieters (S) C
6. Wilson Betemit (S) 1B
7. Chris Davis (L) DH
8. Steve Tolleson (R) 3B
9. Xavier Avery (L) LF

Dok Boston u ovom momentu možda i najjači mogući sastav-

1. Mike Aviles (R) SS
2. Dustin Pedroia (R) 2B
3. David Ortiz (L) DH
4. Adrian Gonzalez (L) RF
5. Kevin Youkilis (R) 1B
6. Will Middlebrooks (R) 3B
7. Jarrod Saltalamacchia (S) C
8. Daniel Nava (S) LF
9. Marlon Byrd (R) CF

Jednostavno mislim da su Red Soxi mnogo bliži pobedi večeras i uzimam pobedu Bostona...  8)


Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #158 : Lipanj 01, 2012, 04:34:08 prijepodne »
Friday, June 1, 2012
U.S. Cellular Field , (Chicago , Illinois)

02:10, Chicago White Sox-Seattle Mariners(ML), tip 2, @2.220, Pinnacle Sports, 4/10

Večeras se u Chicagu igra meč između domaćih White Soxa i gostujućih Marinersa...
White Soxi sjajnom serijom u zadnjih 10 mečeva 9-1 i čak sa 8 vezanih pobeda iskoristili su lošu formu Cle. i Det. i izbili na prvo mesto u diviziji.Sa druge strane Marinersi koji graju dosta promenjivo i nepredvidivo ove sezone na zadnjih 10 mečeva imaju 4-6 ali i dva vezana trijumfa i to na vrućem terenu u Texasu gde su neočekivano u dva meča ponizili velikog favorita sa dve ubedljive pobede sa 10-3 i sa prosto neverovatnih 21-8 i sigurno je da prepuni samopouzdanja dolaze u Chi.
Ja bi na ovom meču tražio malo iznenađenje a to je pobeda Marinersa u koju verujem da može da se ostvari iz više razloga. Večeras je na brdašcu okršaj dvojice sjajnih bacača.
Za domaćina na moundu stoji J.Peavy (6-1, 3.07) dok za Sea. baca R.Hernandez (4-4, 3.17) dva sjajna pičera i prvi pičeri u rotaciji iako su fantastično počeli sezonu u zadnja tri starta su pali u formama.
Peavyu koji je bio jedan od najdominantnijih pičera u Nacionalnoj konferenciji ali ni netrebamo da zaboravimo da je bacao u San Diegu na stadionu sa najvećim dimenzijama u ligi i jako dugo mu je trebalo da se privikne sa prelaskom iz Nacionalne u Američku konferenciju zadnji start protiv Cle. je bacao jako loše gde je dobio čak 7 ranova i sigurno da nedočekuje ovaj meč sa puno samopouzdanja.
Što se tiče Hernandeza iako još uvek relativno mlad tek mu je 26 god. radi se već o jednom od najkompletnijih pičera današnjice koji je iako mlad već punih osam sezona u MLB-u.
Iako je na zadnja 4 starta pao u formi imao je i dosta treške protivnike koji poseduju dobre lineupe. Njegova i sreća i nesreća je da već godinama baca za jedan prosečan tim ali i za tim sa najboljom odbranom u ligi ali svakako da bi njegov učinak u karijeri bio mnogo bolji da je igrao za neki jači sastav ali i ored toga on ima fantastičan učinak u karijeri 89-71 3.24 ERA.
Ipak bi ja dao blagu prednost Hernandezu koji je po meni ipak mnogo stabilniji i pičer sa mnogo manje oscilacija.
Što se tiče napada svakako je da je tu u prednosti Chi. ali je Sea. iako važi za lošiji napad dokazao da može da bude više nego efikasan na zadnja dva meča su dali Texasu neverovatnih 31 ran i sigurno je da je lineup prepun samopouzdanja pred meč.
Jednostavno je po meni ovo jedan egal meč u kojem bi tražio pobedu gostiju domaćin iako u seriji pobeda 8 vezanih ali i toj seriji mora da dođe kraj a ovakav koeficijent na Hernandeza jednostavno moram da uzmem.
Uzimam pobedu Marinersa u meču... 8)

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #159 : Lipanj 01, 2012, 22:03:56 poslijepodne »
Friday, June 1, 2012
Minute Maid Park (Houston, TX)

02:05 Houston Astros-Cincinnati Reds(Total Runs), Tip: Under 9.5, @1.662, Pinnacle Sports,5/10

Večeras se u Houstonu igra meč između diviziskih rivala domaćih Astrosa i gostujućih Redsa...
Houstom kako sam i predpostavio polako pada u formi u zadnjih 10 mečeva imaju 4-6 ali i čak 6 vezanih poraza sa druge strane Redsi su posle dobrih igara u zadnjih 10 mečeva gde imaju 7-3 izbili na čelo  divizije.
Ja bih ovde igrao na pene i to na under zato što mi se granica čini prilično visoka.
Iako večeras idu pičeri koji nisu sjajno startovali sezonu HOU: Happ (4-4, 4.37)   i CIN: Leake (1-5, 5.47) posebno se više očekivalo od Leakea ali na zadnja tri starta je daleko popravio formu ima 1-0 2.55 ERU dok je Happ na zadnja tri starta fantastičan 2-1 1.47 ERA.
Za napade iako su gosti sa dosta jakim lineupom sjajna forma Happa i to da najboljim udaračima gosstiju ne leži baš levoruki pičer dok domaćin iako daje solidno poena ne poseduje neki kvalitetan lineup.
Nadam se da će pičeri nastaviti u dobroj formi da bacaju i uzimam under na meču...  8)

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #160 : Lipanj 06, 2012, 22:01:15 poslijepodne »
Wednesday, June 6, 2012
Marlins Park (Miami, FL)

01:10 Miami Marlins-Atlanta Braves(Money Line), tip 2, @2.370, Pinnacle Sports, 4/10

Večeras se u Miamiu u drugom meču u seriji sastaju domaći Marlinsi i gostujući Bravesi...
Sinoćni meč su gosti dobili sa ubedljivih 11-0 ponizivši domaćina na njihovom novom prelepom stadionu Marlins Parku.
Večeras je domaćin postavljen za velikog favorita svakako da je to normalno zbog večerašnjih startera jel se u MLB-u kvote i postavljaju najvećim delom prema tome ja se slažem da svakako Miami večeras bude favorit ali toliki to je po meni preterano i ja jednostavno nemogu a da neuzmem večeras pobedu Bravesa za koju verujem da može da dođe iz mnogo trazloga a kvota je svakako fantastična.
Večeras na moundu za domaćina baca njihov najbolji pičer Josh Johnson RHP | Record: 3-3 | ERA: 4.83 svakako sjajni pičer sa velikim potencijalom ali daleko daleko od igara ove godine koje su se od njega očekivale malo je popravio formu u zadnja tri starta ali je to još daleko od očekivanog i mogao bi večeras biti na mukama protiv sjajnog udaračkog tima protivnika.
Lineup Miamia je juče bio totalno nemoćan iako imaju dobrih power udarača najavljeni večerašnji tim domaćina -
 
1. Jose Reyes (S) SS
2. Omar Infante ® 2B
3. Hanley Ramirez ® 3B
4. Giancarlo Stanton ® RF
5. Logan Morrison (L) 1B
6. Justin Ruggiano ® LF
7. Bryan Petersen (L) CF
8. John Buck ® C
9. Josh Johnson (L) P

Sa druge strane za goste baca Randall Delgado RHP | Record: 3-5 | ERA: 4.58 koji nije loše počeo sezonu ali je u zadnja tri starta je pao u formi. Ali ono što je zanimljivo je da u karijeri protiv Marlinsa ima fantastičan učinak 1-0 uz 0.90 ERU gde je odbacao 9inn. Iako mlad pičer tek u svojoj drugoj sezoni pokazao je i prošle sezone pa i ove u nekim mečevima da on još može mnogo da napreduje i da ako nema problem sa kontrolom lopte što je njegov i najveći problem da može da ima dobar meč.
Ali ja ovaj meč svakako uzimam zbog sjajnog napada gostiju koji su sinoć uništili ove godine najboljeg pičera Miamia Sancheza nadam se da se nisu ispucali i večeras gosti izlaze sa sjajnim napadom najboljim mogućim u ovom trenutku ako neračunam već duže povređenog Jonsa najavljeni sastav gostiju je -

1. Michael Bourn (L) CF
2. Martin Prado ® 3B
3. Brian McCann (L) C
4. Dan Uggla ® 2B
5. Freddie Freeman (L) 1B
6. Jason Heyward (L) RF
7. Andrelton Simmons ® SS
8. Randall Delgado ® P
9. Jose Constanza (L) LF

Jednostavno po meni samo je mala prednost u pičinu večeras na strani domaćina ali ni to nemora da bude slučaj dok je napad svakako na strani gostiju.Kao i psihološki momenat posle sinoćnog razbijanja što takođe može imati veliki uticaj jednostavno moram da probam sa pobedom gostiju.
Uzimam pobedu Bravesa na meču.. 8)

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #161 : Lipanj 07, 2012, 13:10:16 poslijepodne »
Thursday, June 7
Citizens Bank Park ,( Philadelphia , Pennsylvania)

19:05, Philadelphia Phillies-Los Angeles Dodgers(Money Line), Tip: Philadelphia Phillies, @1.529, Pinnacle Sports, 6/10

Večeras se u Phil. igra četvrti meč u seriji između domaćih Philliesa i gostujućih Dodgersa....
Predhodna tri meča su dobili gosti prosto neverovatno i to sve tri tesne pobede koje su mogle otići i na drugu stranu pobede 2-1,4-3 i 6-5 ja jednostavno kod ovakih produženih serija volim da igram na tim koji nema ni jednu pobedu u toj seriji i kad su na papiru aucajderi a ne kao sad veliki favoriti što svakako po svemu i jesu večeras jel je izuzetno teško jednom timu da dobije i seriju od tri meča a ne dugu seriju od 4 utakmice i to još na strani. Iako su Dodgersi najbolji tim po skoru u celoj ligi svakako da to po kvalitetu nisu i siguran sam da će pasti njihov nivo igara jel oni pružaju mnogo bolje partije nego što se to od njih očekuje.
Velika prednost večeras na moundu za Filu gde baca ove godine ubedljivo najbolji starter File  Cole Hamels
LHP | Record: 8-2 | ERA: 2.81 koji baca fantastičnu sezonu na prošlom meču je podbaio protiv Marlinsa i mislim da bi mu dva lošija meča zaredom bila puno i to protiv ipak dosta skromnog hiterskog tima posebno je da najboljim hiterima gostiju ne leži levoruki pičer uz to u karijeri ima fantastičan skor protiv Dodgersa 3-0 1.18 ERU.
Sa druge strane za Dodgerse baca Aaron Harang RHP | Record: 4-3 | ERA: 3.90 koji nema lošu sezonu ali ipak se radi o prosečnom pičeru koji u karijeri protiv File iakoma pozitivan skor 3-2 ima jako lošu ERU 5.29.
I mislim da bi ga večeras mogli lako dohvatiti.
Što se napada tiče i tu je prednost na strani domaćina iako i dalje igraju bez svoja dva janbolja udarača ipak imaju još mnogo kvalitetnih hitera dok jedin pravi power udarač kod L.A. Kemp je povređen dok ostali nisu ni izbliza kvalitetni dok je Ethier protiv levorukih pičera dosta loš.
Sve u svemu veliki favorit je večeras Fila i uzimam njihovu pobedu....  8)

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #162 : Lipanj 10, 2012, 10:13:20 prijepodne »
Sunday, June 10
AT&T Park , (San Francisco , California)

22:05, San Francisco Giants-Texas Rangers(Handicap), Tip:San Francisco Giants +1.5, @1.709, Pinnacle Sports, 5/10

Večeras se u San Franciscu igra meč Inter Lige između domaćih Giantsa i gostujućih Rangersa...
Na redu je treći meč u seriji oba tima su dobili po jedan meč prvi je pripao gostima 5-0 dok se domaćin sinoć revanširao sa 5-2.
Večeras su gosti postavljeni za velikog favorita po meni preterano jesu oni favoriti ali ovoliki po meni previše ja ću igrati u hendikepu na domaćina i za poraz od jedan razlike je kvota sjajna iako verujem da domaćin može i do trijumfa iz više razloga.
Giantsi su u dobroj formi na zadnjih 10 mečeva imaju 7-3 dok Rangersi igraju prilično loše 3-7.
Pored toga večeras na moundu za domaćina baca Tim Lincecum RHP | Record: 2-6 | ERA: 5.83 najbolji pičer Giantsa koji ima za njega neverovatno lošu sezonu a svakako se radi o jednom od najboljih pičera u MLB-u ali jednostavno dosta promenjive igre ove sezone i dosta problwema sa povredama i ove godine za njega samo dva wina(oba ta puta sam i igrao na njega i nadam se da ću i treći put uhvatiti njegovu dobru partiju) iako večeras neće imati lak posao jel gosti imaju fantastičhih udarača ali on poseduje kvalitet da bude dominantan protiv svakog tima samo ako bude na svom nivou)
Sa druge strane za Texas baca Alexi Ogando RHP | Record: 1-0 | ERA: 2.27 pičer koji nima dobru statistiku ove sezone ali kao riliver i ovo mu je prvi start kao starter ove sezone. Prošle je bio jako loš kao starter i ove je ponovo vraćen u rilivere posle dobrih igara večeras dobija šansu ali je veliko pitanje koliko će ostati na brdašcu posebno.
I pored loših igara Lincecuma ove sezone ipak je on klasa za Oganda i njemu dajem blagu prednost. Pored toga Texas izlazi bez DH udarača što im svakako ne odgovara.
U napadu ipak je velika prednost na strani gostiju ali je evidentno da nisu u sjajnoj formi dok su domaći udarači prilično raspoloženi u zadnje vreme.
Jednostavno mislim da domaćin ima šansi u ovom meču ali ću malo opreznije probati sa Hendikepom na Giantse.... 8)

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #163 : Lipanj 11, 2012, 22:00:25 poslijepodne »
Monday, June 11, 2012
Marlins Park (Miami, FL)

01:10, Miami Marlins-Boston Red Sox(Team  Runs), tip Boston Red Sox Over 3.5, @1.840, 4/10, Pinnacle Sports


Večeras se na novom prelepom Marlins Parku sastaju domaći Marlinsi i gostujući Red Soxi...
Domaćin posle sjajnih igara u Maju u Junu to nije slučaj na zadnjih 10 mečeva imaju 3-7 dok su trenutno u užasnoj seriji od čak 6 vezanih poraza i to svih 6 na domaćem terenu po tri od Atl. i Tampe. Znam da toj lošoj seriji mora doći kraj ali se nadam da to neće biti slučaj večeras.
Sa druge strane Boston koji posle dobrih igara takođe na zadnjih 10 mečeva ima 3-7 i tri vezana poraza koja su dožive u seriji protiv Was. kući zanimljivo da ove sezone igeaju mnogo bolje na strani nego na Fenweyu u gostima imaju 15-12.
Večeras će na moundu stajati dva sjajna pičera Josh Johnson i Josh Beckett koja nisu počeli sezonu sjajno ali u zadnje vreme su malo popravili statistiku.
Josh Johnson RHP | Record: 3-4 | ERA: 4.56 svakako velika nada Miamia u kojem vide svakako naslednika njegovog večerašnjeg suparnika Becketta.
Nije sjajno počeo sezonu malo je popravio formu u zadnja tri starta ali je to i dalje daleko od očekivanog i kad krene dobro nema pravi suport batera a večeras bi mogao da ima velike probleme jel će naspram sebe imati fantastične udarače i i9skusne batere posebno može imati problema ako nebude imao sjajnu kontrolu strajk zone jel Red Soxi u svojim redovima imaju igračer koji su veoma strpljivi na hom platu i mogli bi to da iskoriste i da imaju dosta šetnji(BB).
Red Soxi igraju bez DH udarača i sa Becketom u lineupu njemu to svakako nije strano jel je 5 sezona proveo u Floridi ima čak i 3 HR u karijeri očekujem u Bostonu pomeranje u Lineupu zbog DH pozicije očekujem da Ortiz bude na 1B dok Gonzalez će otići na RF tako da bi svi bitniji bateri Red Soxa trebali da budu u Lineupu.
Dok sam kucao to se i obistinilo evo lineupa Bostona-


1. Scott Podsednik (L) LF
2. Dustin Pedroia (R) 2B
3. Adrian Gonzalez (L) RF
4. David Ortiz (L) 1B
5. Jarrod Saltalamacchia (S) C
6. Kevin Youkilis (R) 3B
7. Ryan Sweeney (L) CF
8. Mike Aviles (R) SS
9. Josh Beckett (R) P

Jednostavno mi Johnson ove sezone nedeluje sjajno pored toga Boston u jakom sastavu sa svim jakim baterima i mislim da ova granica za Red Soxe je veoma dostižna....  8)

Čika Crni

 • SuperTip legenda
 • *****
 • Postova: 1207
 • Karma: 8
  • Profil
  • Email
Odg: MLB-tpovi Čika Crni
« Odgovori #164 : Lipanj 17, 2012, 08:27:20 prijepodne »
Sunday, June 17,
Tropicana Field , (St. Petersburg , Florida)

19:40, Tampa Bay Rays-Miami Marlins(ML), Tip: Miami Marlins, @1.971, Pinnacle Sports, 4/10Večeras se u trečem meču u seriji u Inter ligi sastaju domaći Bay Reysi i gostujući Marlinsi..
Prvi meč je pripao domaćinu i to sa ubedljivih 11-0 dok je sinoć Mia. dobila sa 4-3 mislim da su i večeras gosti u prednosti na meču i po ovako primamljivoj kvoti.
Večeras na moundu je po meni ogromna prednost na strani gostiju za T.B. baca Alex Cobb RHP | Record: 2-3 | ERA: 4.70 mladi pičer koji nije počeo sezonu loše ali je na zadnja tri starta katastrofalan sa 0-3 6.27 ERA.
Dok sa druge strane za Mia. baca Josh Johnson RHP | Record: 4-4 | ERA: 4.27 koji nije sezonu počeo sjajno ali je na zadnja tri starta sjajan 2-1 2.61 ERA i počeo je da baca kako se od njega i očekuje jel radi se o veoma kvalitetnom pičeru i nadam se i večeras da bi mogao da ima dobar meč.
Što se tiče napada i tu je dosta izjednačeno ako ne i tu je Mia. u maloj prednosti jel Tam. je i dalje bez Longorie i odličnog Scota dok Mia. može da računa na sve bitne igrače i imaće batera više u Lineupu zbog pozicije DH što im može još više doneti u napadu.
Posebno je u prednosti Mia. u bulpenu jel se sinoć igralo čak 14 inn. i bulpeni su dosta umorni a svakako mislim da bi Johnson mogao mnogo duže da izdrži na brdašcu a i ako nebude bacao dobro ipak Mia. ima mnogo više kvalitetnih igrača u bulpenu dok je Tampa možda i najtanja.
Jednostavno mislim da se isplati igrati na goste i ja uzimam pobedu Marlinsa...   8)

 

Nogomet