Nisam kompetentan za te stvari jer nisam u tim vodama, ne znam koje cijene se vrte oko tih reklama niti znam sa kakvim vi sredstvima raspolažete. No, iznijet ću prijedlog.
Možda bi bilo dobro da se dobije baza podataka od nekih stranica/foruma (e-mailovi članova) pa da im se šalju primamljive poruke zašto da izaberu i dođu na baš ovu stranicu. Također, ne bi bilo loše da se napravi baner na nekom od posjećenijih portala u regionu (zavisno od cjenovnika) koji bi stajao na uočljivom mjestu (ali ne smarajući i iritirajući kao što ih je većina danas) te koji bi stvorio reakciju posjetitelja u vidu pristupanja vašoj stranici.
Kažem, ne znam kako to sve hoda, možda su prijedlozi glupi, ali samo sam htio da skrenem pažnju na onakve članke koje rijetko da kome skrenu pažnju. Eto, ustvari, imate statistiku te možete uporediti da li je onakva reklama napravila neki pomak.
P.S. Ako se odlučite na agresivniju marketing kampanju, onda morate izvršiti neke promjene na stranici a posebno na forumu. Potreban je ozbiljniji redizajn.